dijous, 18 de març del 2010

UNA AGENDA TACADA DE SANG... (Capítol III)




S'ha trobat el cos sense vida d'un dels copropietaris de l'empresa al despatx de Laura Fonts, ella havia sopat amb ell la nit anterior i col·labora amb la policia recordant les seves passes d'aquell dia. Explica a l'inspector Roig que, després de sopar, el va convèncer perquè tornés a casa...

Encara sou a temps de llegir completes les entregues anteriors
Capítol I
Capítol II


I per vostè mateixa també en respon?



AVUI TROBAREU EL TERCER CAPÍTOL
AL BLOG XAREL-10



Teniu ja alguna teoria? Sospites? Si voleu intentar resoldre aquest cas, en McAbeu estarà encantat de rebre les vostres idees.
Recordeu que dissabte sortirà el cinquè capítol, ja amb la solució, i les vostres respostes han d’haver arribat abans. Us atreviu?
Podeu escriure a la seva adreça de correu electrònic,
macabeu2008@gmail.com
Molta sort, detectius!!
:-)

Mentrestant,
i per inspirar-vos en les vostres investigacions,
podeu anar mirant aquest vídeo:




Per cert, SABÍEU QUÈ...?

A part de la seva extensa producció de novel•les de misteri, amb els seus protagonistes principals, el detectiu belga Hèrcules Poirot i Miss Marple, velleta soltera d'un petit poblet anglès, capaç de solucionar els més complicats crims buscant el seu paral•lelisme amb petits fets ocorreguts al seu poble, Agatha Christie també va escriure altres llibres amb el pseudònim de Mary Westmacott. Malgrat que en molts llocs aquestes obres són qualificades com de literatura romàntica, això no és exacte en absolut. Si bé és cert que hi pot haver una història d’amor dins la trama, hi ha molt més i l’escriptora demostra un profund coneixement de la naturalesa humana en moments complicats i, fins i tot, en situacions límit.



Text complet del relat: McAbeu / Dibuixos: Assumpta