dimarts, 13 d’abril del 2010

Bibiana Aído, la Blancaneu i la Ventafocs


Estic preparant aquest post parlant de la Bibiana Aído i no sé si finalment el posaré o no... No m’agrada gens entrar en qüestions polítiques ni baralles de cap tipus, però és que aquesta dona... ufff

Per començar diré que un dia vaig descobrir que té un blog. És bloguera, tot i que només hi escriu de tard en tard. Ara bé, és un blog que no té cap comentari. Però no és que tingui tancada l’opció (hi ha polítics que tenen blog per explicar les seves propostes o el que sigui però que, davant l’impossibilitat de poder respondre, doncs no admeten comentaris) No és el seu cas, ella dóna la possibilitat de comentar però després els comentaris són esborrats!!. Ho vaig provar una vegada. Ho voleu veure? Cliqueu aquí i anireu al seu blog.

Aquesta ment brillant, és capaç de dir una bestiesa tal com que “un feto es un ser vivo pero no humano” (que deu fer agafar por a totes les embarassades... què naixerà? un peix? un lleó? un tomàquet?)




La seva darrera genialitat l'he descobert avui mateix. Ara resulta que ha decidit anar en contra els contes “tradicionals” perquè són masclistes... Ei, que hi ha contes molt bèsties!! Jo he llegit els contes d’Andersen i dels germans Grimm en la seva versió sencera (no la dolça i bonica que en fa Disney) i són bastant forts.



Ara bé, el que li preocupa a la Bibiana no és que la madrastra de la Blancaneu li doni una poma enverinada per matar-la, el que li preocupa és que, a la caseta del bosc, la Blancaneu és qui escombra, cuina i renta els plats... mentre els set nans són... on són?... però si són a la mina!! Senyora Aído, que els nans, són a la mina... són miners!! Què van a pencar molt, i que treballen moltes hores amb el pic i la pala... doncs si la Blancaneu és a casa i, donat que llavors no hi havia Internet perquè es pogués entretenir, què menys que mirar de tenir-la una miqueta endreçada?

19 comentaris:

  1. Si et sóc sincer, no sabia ni qui era. I veig que tampoc no calia saber-ho...

    ResponElimina
  2. òndia quasi estàvem comentat al mateix temps en total sincronia..mira l'hora dels comentaris...quina unanimitat!

    ResponElimina
  3. XEXU.- Si et sóc sincera, no creguis que jo em conec tots els ministres actuals, però és que aquesta en fa cada una!!
    No sé què hem fet per mereixer alguns ministres amb aquesta categoria i nivell...


    CARME.- Aquest matí he posat un moment la tele -cosa que no faig mai- perquè volia veure una cosa al Teletext. Com ahir l'últim que varem veure va ser Crackòvia, doncs s'ha obert per TV3, el programa d'en Cuní... i m'hi he enganxat una estona... justament estaven comentant aquesta notícia i era per partir-se de riure... però, de fet, és trist que una ministra pensi que és així com s'aconsegueix la igualtat...


    ELVIRA FR.- Sí, com comentava a en XeXu, a mi em passa igual. I fa temps els sabia, però ara ja passo ;-)
    La recomanació que em fas del llibre de Quim Monzó em resulta molt temptadora jejeje miraré si l'aconsegueixo ;-))
    Si!! Heu entrat tots tres quasi a l'hora ;-))

    ResponElimina
  4. apa que no hagues disfrutat la blancaneus amb un blog.!
    com un enano, que diuen...jajajaj

    bon dia bonica.

    ResponElimina
  5. És clar, ella posaria la Blancaneus a treballar a la mina (ella sola, per descomptat!) i els set nans farien les feines de casa.

    Sembla que per ocupar un càrrec polític ja es puguin dir tantes bestieses com es vulgui…

    ResponElimina
  6. Jo em pregunto: la senyora Bibiana és necessària?

    No vull dir que l'aniquilem vilment, em refereixo al seu ministeri. Només fa que dir animalades!

    És una forma més de gastar diner públic. Ja sabem de què va la Blancaneus i, sobretot, sabem quan es va fer la peli de Disney i els clixés que hi apareixen.

    El senyor Zapatero va tenir la genial idea de crear llocs de treball per als coleguilles aturats. Aquest és: el Ministeri de Igualdad!

    *Sànset*

    ResponElimina
  7. bé, el nivell dels polítics està al nivell del país que representen, i què podem esperar de les espanyes sinó ignorància i barroeria? (per fer-ho suau i de bon gust, que tot just començo el dia i tampoc és qüestió de vomitar tot el que penso d'Españña i la seva p*** política.)

    Petons!

    ResponElimina
  8. Jo, com el XeXu, tampoc sabia qui era aquesta dona. Ara, a paraules nècies, oïdes sordes!!

    Potser el conte pot semblar una mica sexista, sí, però et dono tota la raó a la teva argumentació!

    ResponElimina
  9. M'ha costat comentar-te l'apunt.
    Tampoc m'agrada entrar en qüestions polítiques però tens raó que a vegades hi ha bestieses que ens fan sortir de polleguera.
    No se'n dóna compte aquesta dona que quan utilitza aquests arguments tan ridículs per defensar les seves idees el que fa és ridiculitzar-les i ridiculitzar-se a ella mateixa?

    ResponElimina
  10. jo tampoc sabia qui era, només em "sonava" el nom, però al menys t'ha servit per fer un post ben teu, on no esborrs comentaris, i dius el que penses respectant la opinió del demés :) Gràcies i un petó reina!

    ResponElimina
  11. SARGANTANA.- Jajajaja noia, t'ha quedat rodó!! Boníssim!! ;-))
    Molt bon dia ;-))


    P-CFACSBC2V.- Oh, ves a saber, potser sí que li agradaria més així... "La súper Blancaneu minera, val per set homes" ;-))
    El problema és la poquíssima preparació que tenen aquests polítics, perquè si mires el seu currículum, a part de ser filla i fillola de polític, poca cosa més hi trobes.


    SÀNSET.- Ostres, m'has fet riure molt!! :-))
    Quan he començat a llegir, he entès perfectament que quan et preguntaves si la senyora Bibiana era necessària, que et referies al seu càrrec, per tant, l'explicació que has posat m'ha fet riure! ;-))
    La senyora Bibiana em fa venir vergonya com a dona cada vegada que parla.
    Aconseguir la igualtat és molt important, però això s'ha de treballar des dels ministeris de treball, d'educació... lluitar contra els maltractaments, doncs ministeri de justícia... clar que s'ha de fer, però ja hi ha qui ho hauria de fer i, suposant que es volgués crear aquest ministeri, doncs la seva feina seria treballar coordinadament amb aquests altres, no anar dient bestieses constantment...


    ELUR.- A vegades ho penso... Quan van a l'estranger a parlar amb els ministres d'altres països... no fan molt, molt el ridícul? La trajectòria política d'aquesta ministra és ser encarregada de "Agencia andaluza para el Desarrollo del flamenco" (no m'ho invento) de la Junta d'Andalucia. Quins coneixements jurídics, educatius, etc. té per poder fer-se càrrec d'un ministeri com aquest que ha de fer feina a les escoles, a l'administració de justícia, a l'àmbit laboral? En fi...


    JORDI.- Jajaja entre en XeXu i tu la deixaríeu absolutament decaiguda, pobre noia!! Ella que es pensa que és tan important! Que, fins i tot un dia va dir que el diccionari de la RAE tenia admesa la paraula "fistro" jajaja (sembla broma, però és cert!!)


    McABEU.- Sí, t'entenc, a mi tampoc m'agrada massa entrar en aquests temes, però ahir al matí vaig posar la tele un moment i en parlaven i vaig pensar "Una altre vegada aquesta dona?"
    I és que tens tota la raó... aquests temes són important, a mi m'empipa molt que la imatge de "la igualtat" sigui una persona tan incapaç, la veritat.
    La seva darrera idea contra els maltractaments (tret del seu blog) "Sacar tarjeta roja al maltratador es un gesto simple pero muy poderoso. Es abandonar la complicidad y dar un paso a favor de la justicia. Sacar tarjeta roja al violento es aislar conductas despreciables. Es unir la voz para volver a decir no a la violencia de género.
    Os invitamos a todos y todas a difundir este mensaje: el terreno de juego de la convivencia no deja lugar para los maltratadores. El terreno de juego de la convivencia está marcado con las líneas rojas que no se pueden traspasar.
    Por ello sacamos esta tarjeta roja, porque es la representación de esa línea que la sociedad ha dibujado para decirle al maltratador: estás fuera, tú mismo te has situado fuera de la convivencia democrática
    ".
    I ja està?? Ah!! i els maltractadors diran: "Ooooh quina llàstima, no vull que m'expulsin, ara no maltractaré".
    Patètic...


    CRIS V/N.- Moltes gràcies, maca ;-)) Ara la Bibiana Aído encara m'haurà de donar les gràcies per haver-la popularitzat una mica jejeje ;-)

    ResponElimina
  12. amb tot el dolor del meu cor (bé, potser exagero) diré que aquesta noieta és massa jove per ser ministra.
    Ho sento, però encara que pugui semblar que no aposto per la gent jove (que no és així!!!) si que no aposto pels polítics joves i menys amb càrrec. En connec uns quants i encara no he trobat cap de bo. COnsidero que per ser, ja no només ministre, sinó el càrrec més petit dins de la carrera política, cal haver currat molt. Cal entendre les polítiques, cal haver viscut els projectes, saber com funciona l'administració i la política, creure en un projecte i saber del què parla.

    I això demana temps, experiència, anys currant-s'ho, aprenent dels tècnics que saben de què va, dels projectes, dels diccionaris, aprendre dialèctica i saber estar. I ho sento, però dubto que aquesta noieta de 32 anys ho tingui per ser ministra.

    Per altra banda considero que l'Estat ja ha fet alguna cosa de canvi en les polítiques d'igaultat i de gènere. Ha creat un Ministeri d'igualtat i ja és un pas. A Catalunya continuem amb l'Institut Català de les Dones, i crec que el seu discurs està encorat en temps enrera, que ara cal fer un pas més per la igualtat entre homes i dones. Perquè si que és cert que hi ha moltes desigualtats, si que cal protegir les dones, però cal un pas més, entendre que sóm iguals (amb les nostres diferències) però tenim els mateixos drets i obligacions. Quedar-se aturats en coses com el llenguatge políticament correcte no anem enlloc.

    buf, perdona el rotllo!!!

    per cert, a la Bibiana aquesta li diria que s'oblidi d'una peli dels anys 20, una genialitat del cine, i que miri TIana i el sapo si vol fer crítica!!!!

    ResponElimina
  13. Dons jo tapoc sabia qui era, semble una mica pocasonta.
    Una abraçasa.

    ResponElimina
  14. RITS.- No és cap rotllo, dona!! M'agrada trobar comentaris llargs :-))
    Doncs no tinguis tan dolor al teu cor (jejeje) per dir que la lògica indica que als 31 anys un no pot estar "a punt" per ser ministre (va accedir al càrrec amb 31 recent fets), la qual cosa no vol dir en absolut que un no pugui fer una feina magnífica als 31 anys, però no per arribar a dalt de tot encara.
    Si pensem ,com és lògic, que un ministre ha de tenir una bona base, preparació, estudis, experiència, etc. hauria de ser una súper-woman per haver aconseguit això en tan poc temps.
    No ha anat pujant des de sota, anar coneixent l'administració, un parell d’anys aquí, un parell d’anys allà... agafant experiència... què va!! va passar de la encarregada del flamenco de la Junta de Andalucia a ministre del govern de l'Estat.
    Tot i que, per tant, penso que és massa jove, aquest no és el problema principal, doncs encara trobaríem gent de la seva edat que sí podria assumir una responsabilitat tan gran. Pocs, però n’hi hauria (gent que s'hagi esforçat molt estudiant i treballant) però tampoc és el seu cas. Bibiana Aído demostra que el seu nivell cultural és bastant fluixet cada vegada que obre la boca.
    He hagut de buscar què era "Tiana y el sapo" jejeje...


    GEORGE.- Doncs cada vegada que em dieu que no la coneixeu, tinc una alegria!! És bastant curteta, la veritat ;-))
    M'encanta tornar-te a veure per aquí!! ;-)

    ResponElimina
  15. Vaig sentir això dels contes i em pensava que érem al dia dels Innocents. Per llogar-hi cadires, realment! Massa propandanga que encara li has fet...

    ResponElimina
  16. PUIGMALET.- A mi em va passar el mateix al principi!!! jajaja ho vaig trobar tan absurd que pensava que, per exagerar alguna cosa que hauria fet, s'havien inventat que ara voldria "censurar" els contes... però era cert!! :-))
    Tens raó, li he fet massa propaganda. Canvio el post ;-))

    ResponElimina
  17. Jo també creia que era el dia dels innocents, quan vaig llegir això dels contes al 3cat24. No m'ho podia creure! O potser sí, i això sí que és terrible.

    Quin país, mare meva, quin país.

    ResponElimina
  18. FERRAN.- El teu comentari és boníssim!!... "No m'ho podia creure! O potser sí, i això sí que és terrible."
    Ja ho pots ben dir, ja... unes ministres que són unes perles, uns tribunals caducats i anar fent...

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!