dimarts, 28 de setembre del 2010

La resposta a la Foto Misteriosa (IX)

Com sempre, i per molt repetitiu que soni, gràcies a tots els que jugueu... Cada comentari és un somriure que em regaleu i amb la vostra participació us asseguro que passo molt bones estones ;-)

Com també he dit en més d’una ocasió, aquest joc el tinc bastant mal plantejat... l’absència d’autèntiques normes fa que sempre estigui dubtant de què puc donar per bo i què no. Com en el fons es tracta de jugar i passar una estona distreta, sempre he mirat d’interpretar totes les respostes de la forma més favorable perquè hi hagués més encerts. Tot i així, aquesta vegada poca gent veu què és...

Abans de continuar, deixeu-me que us mostri una nova foto. A l’hora de fer el joc d’aquest mes de setembre tenia moltes opcions, fins i tot, d’un mateix objecte, diferents perspectives. Al final vaig triar la que ja vareu veure però us volia ensenyar la que vaig estar a punt de posar. És el mateix, però vist d’una altre manera:



I la solució és aquesta:


Aquesta de dalt és, doncs, la foto que vaig apropar i ampliar però, per si no s'acaba de veure bé, poso aquesta altre. No és la mateixa però sí estan fetes amb pocs segons de diferència. Un llibre de l'Agatha Christie, posat dret... les pàgines vistes des de molt a prop:



I aquest és l'altre opció que tenia del mateix llibre:



La veritat és que vaig ser la primera sorpresa en veure l’efecte tan envellit que tenien aquestes pàgines... certament són llibres senzills i vells, aquest el tinc de l’any 83, però... és impressionant com es veu aquest paper!!
I bé, el cert és que NINGÚ ha dit “un llibre” o “pàgines d’un llibre”...

Heu vist:
FILTRES (de cafetera, d’aire condicionat, d’aspiradora), GALETES, FREGONES, CARPETES, VENTALLS, CORTINES, ÀLBUMS DE FOTOS...

Però no vull deixar-ho “desert”... hi ha dues persones que parlen de “paper” encara que ho diuen amb molts dubtes i sense cap seguretat, però crec que tots acceptareu que els hi doni per bo, aquestes dues persones són:

- LLUïSA, que parla de paper fet artesanalment (no crec que sigui artesanal, però són fulls de paper)
- MARIA de TU, JO i l’OTIS que dubta entre paper i cortina... i, tot i que finalment es decideix per la cortina perquè el paper li sembla massa gruixut, no nega que pugui ser-ho.

En definitiva... màniga ampla total... i així puc donar dos puntets... oi que us està bé a tots? ;-)

Així doncs, la classificació queda així:

CLASSIFICACIÓ

NOU ENCERTS: - - - -

VUIT ENCERTS: - - - -

SET ENCERTS: - - - -

SIS ENCERTS: Mireia.

CINC ENCERTS: McAbeu.

QUATRE ENCERTS: XeXu i SM.

TRES ENCERTS: Eli, Kudifamily, Garbi 24, Jordi Casanovas "Cròniques", Rits i Utnoa

DOS ENCERTS: Albert B. i R., Albert d’el Racó Blaugrana, Carme Rosanas, Elur, Estrip, Lluïsa, Maria de Tu, Jo i l'Otis i Òscar.

UN ENCERT: Anna Tarambana, Assumpta Pijuan, Consuelo, Elvira FR, Instints, Jesús M. Tibau, Jordi (marit de Maria Escalas), Jordi Casanovas "Banyera", Kweilan, Maria Escalas, Mercè, Montse de Lletres i fotos, Núr, P-cfacsbc2v, Ramon, Sànset, i Zel

22 comentaris:

  1. Aquesta era difícil! Que ningú l'hagi encertat del tot n'és la mostra més clara!

    ResponElimina
  2. Nenaaaaaaaaaaaaaaaaaa, però tu quin "peasso" macro fas servir d'objectiu?????
    (això ho podré fer amb la meva nova màquina??? jeje, mira el blog)

    mmmmpfpffff, un altre joc sense encertar, catxins!!!

    I quin llibre és????

    ResponElimina
  3. T'anava a posar la reposta i he vist que ja havies bloquejat els comentaris i per això t'he comentat al post de la cançoneta.

    Igualment, no l'hagués encertat, ja que pensava més en una carpeta de separadors.
    Adéu!

    ResponElimina
  4. Vaja, jo que deia un ventall perquè pensava que ens donaves pistes amb l'inici del post... he tornat a fallar. Almenys veig que els primers classificats també punxen. EL pitjor del cas és que ara he, d'esperar un altre mes :(

    ResponElimina
  5. Jo no vaig saber ni què dir, vaig posposar-ho per pensar-m'ho però de fet jo creia que era cartró, però ni idea de quina mena de cartró...

    O sigui que tampoc l'hagués encertat

    ResponElimina
  6. Buf, com no baixis una mica el nivell de dificultat no ho encertaré ni per casualitat :(

    ResponElimina
  7. Ostres, ni em va passar pel cap que pogués ser un llibre. Vaig veure clar que era paper gruixut o cartró però de cap manera semblaven les pàgines d'una de les novel·les de les "Selecciones de la Biblioteca Oro d'Editorial Molino", és impressionant que vist de prop tinguin aquest aspecte. :-))
    Per cert, si encerto el títol de la novel·la em donaries mig puntet? :-DD

    ResponElimina
  8. tan llegir llibres i no saber-lo encertar...

    ResponElimina
  9. Ostres ostres ostres! Un llibre? Però si semblaven unes pàgines suuuuuper gruixudes!!
    Gràcies pel puntet!!!
    (com a mínim aquest cop no hi he vist coses estranyes... m'he de fer mirar la vista...)

    ResponElimina
  10. Collins, jo creia que eren "baietes" jajajajjaaa :) Bona!!!!

    ResponElimina
  11. Esquirol comentarista et prega per quan un premi a qui no encertem cap ni un? jo hi vaig veure cortines i encara coses pitjors!!!!

    ResponElimina
  12. Ay Dios , ayer quise dejarte mi comentario , pero ya estaban cerrados...
    Pero hubiese perdido , yo decía GALLETITAS DE CEREALES jajaja MUUUUY Lejos con mi acierto.
    Me encantan estos desafíos Assumpta.
    Un beso grande

    ResponElimina
  13. Veig que la cosa ha resultat molt més difícil del que pensava. Abans, al blog d’en MAC ho hem comentat... per exemple, jo creia que la imatge de la torradora (la que vaig posar el mes de febrer) era quasi impossible d’encertar i en canvi vareu ser molts els que la veiéreu clara. Aquesta vegada pensava que es veia bé que eren pàgines... però no ha estat així ;-)


    ALBERT B. i R..- Sí, jo no pensava que fos tan difícil... a veure si el mes que bé (que ja la tinc pensada) resulta més fàcil ;-)


    KUDIFAMILY.- Hehehe cap càmera especial, t’ho asseguro i no tinc cap objectiu de res, la mica que porta incorporat la meva Canon Ixus 70, molt petita... clar que la Canon diuen que és boníssima en òptica, però aquesta és de les més senzilletes... Tot és mèrit de la fotògrafa hihi...
    La teva càmera és preciosa!! :-))
    Espera que no diré el llibre que en MAC diu que el pot encertar ;-)


    ALBERT.- Ai, és que sempre els deixo només un dia ;-)
    Ben mirat, el tema de la carpeta o els arxivadors, també s’hi assembla bastant :-)


    XEXU.- Ai, doncs no hi havia pensat mai en poder donar una pista en el redactat del post, veus? Sí, ha resultat molt més difícil del que pensava... A veure si el mes que ve hi ha sort... però no vull que estiguis trist, així que la posaré “abans” d’un mes ;-))


    CARME.- Caram, caram... i en canvi vareu encertar la torradora, que jo la veia súper difícil... em fa gràcia comprovar que aquestes coses o es veuen ràpid i dius “és això!” o sinó, la vista ja comença a enganyar. La del mes que ve ja la tinc pensada ;-)


    KWEILAN.- Sí, em sap greu... A mi m’agrada quan hi ha gent que l’encerta... Confesso que si fos un “encert general” tampoc tindria gràcia, però el que ha passat amb aquesta no és el que jo busco... a veure si el mes que ve resulta més senzilla ;-)


    SM.- Sí... ho sento! ;-) Ja veureu que la del mes que ve no us semblarà tan complicada... que a mi m’agrada que hi hagi encertants ;-)


    FERRAN.- No, no, que tu no ho proves mai... hehehe... ni tan sols t’arrisques. A la propera vull veure una proposta teva, eh? :-PP


    McABEU.- A mi també em va sorprendre molt l’efecte tan bèstia de paper vell que donava la imatge ampliada... el que passa és que en aquests casos hi ha un truco... i si haguéssiu fet servir aquest truco jo penso que es podia veure que eren pàgines... i ja heu vist que he acceptat qualsevol tipus de pàgina o paper ;-)
    Hehehe com ho faries per encertar el títol del llibre? Que tu ets capaç de fer-ho! ;-))


    SÀNSET.- Hehehehe això mateix!! Es van passant els lectors per aquest filtre i els que “colen” els encanta el llibre ;-))


    JOMATEIXA.- No pateixis, xiqueta, que pels comentaris anteriors ja he vist que veritablement era molt difícil ;-) A veure si el mes que ve és més fàcil de veure :-)


    TU, JO I L’OTIS.- És un paper senzill, molt tou i porós, per això fa aquest efecte... i com sempre m’agrada que algú s’endugui algun punt, doncs vaig triar qui més s’havia apropat ;-))


    CRIS (V/N).- Hehehe l’opció de les baietes em feia molta gràcia perquè el cert és que la majoria de coses que dieu, quan les miro, penso que SÍ que podrien ser ;-))


    ELVIRA.- Esquiroleta comentarista que mereix un premi perquè sempre té molta, molta imaginació ;-))


    MARISA, el rincón de mi niñez.- Piensa que no fuiste la única que vio galletas! ;-) Sabes esas galletas que se ponen en los cortes de helado? Pues también fueron propuestas! (Mmmmm què hambre!) ;-)

    ResponElimina
  14. ohhhhh. Un llibre! Un llibre! Com no he reconegut un llibre!!!!

    ResponElimina
  15. No hauria endevinat mai a la vida quina era la resposta correcta, però fixa't, bona amiga, quin nas de perdiguer se m'ha encomanat de l'esperit de Hércules Poirot: Les fotografies les vas fer... a un Viena!!! Oi que sí??? :))

    ResponElimina
  16. MIREIA.- Dona, ni tu ni ningú!! ;-) Es veu que era molt difícil... i jo que sempre vaig trobar més difícil la torradora! :-DD


    ASSUR.- Siiiiii!! Molt bé Hèrcules Poirot catosfèric! Justa la fusta, totes les pistes indiquen -i tu l'encertes- que la foto va ser feta a un Viena :-DD

    ResponElimina
  17. Perdó pel retard a l'hora d'agrair un puntet arreplegat pels pèls, ets mooooolt generosa!

    ResponElimina
  18. LLUÏSA.- Gràcies a tu per participar, dona ;-)) i per tenir bon ull!! ;-)

    ResponElimina
  19. ooooh, esperarem pacients una nova oportunitat!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!