dissabte, 19 de març del 2011

Avui, concert dels bons: Goodbye Yellow Brick Road i Piano Man.- Elton John i Billy Joel... a duo!

No tindré prou adjectius... Dues cançons que m'encanten, dos intèrprets impressionants... cantant junts, en directe... Fantàstic!!! Magnífic!!... Fins i tot el petit oblit d'Elton a la cançó d'en Billy i les rialles còmplices de tots dos són... genials!! :-DD




Un èxit de l’un, un èxit de l’altre... aquí, compartint per a tots!!

Què bona és la bona música!!

14 comentaris:

  1. Són dos monstres. No sóc seguidor de cap dels dos, perquè són una mica anteriors a la meva època, però el que n'he anat sentint m'ha agradat, són d'aquests que encara que no els escoltis els has de respectar per trajectòria i per la qualitat de les seves composicions.

    ResponElimina
  2. JOVES , jo vaig aturar-me quan cantava Pétula Clark i quasi be
    El Duo Dinámico...com passa el temps. La meva sogra deia "el temps
    passa i la Joana balla" oi?

    ResponElimina
  3. No he seguit quasi la trajectòria del Billy Joel, però la de l'Elton John des que un dia, sent un xiquet, vaig escoltar Rocket Man.
    Tots dos són genials.

    ResponElimina
  4. Tinc molta música de l'Elton i no em canso de escoltar-la, inclús un CD que es diu "Duets" que intepreta éxits d'ell amb altres "monstres", però aquestes actuacions amb el Billy Joel que ens ofereixes tu avui no les tinc presents. He passat una estona estupenda escoltant-los.
    Gràcies, Assumpta.

    ResponElimina
  5. jo tampoc els conec gaire, però els he anat escoltant i si que són bons. A més, molta complicitat entre ells!

    ResponElimina
  6. Gràcies pel concert! fa temps que no els escolto i ves per on sense moure'm de casa....

    ResponElimina
  7. Ben cert que és bona música de la bona! :-))

    ResponElimina
  8. Hola: Tot i que m'agraden aquests cantants, i com que se que també t'agrada el Cant Gregorià et volia comunicar que el proper diumenge dia 23 de març i a 2/4 d'1 del migdia a l'Església de la Parròquia de la Mare de Déu del Lledó, a Valls, farem un concert de cant gregorià , el Grup de Cant gregorià de l'Ateneu de Sant Just Desvern, com aquell que vàres assistir al Palau de la música. Com que no sé el teu E-Mail t'ho escric per aquesta via...perdona i si vols borres aquests comentari que no ve al cas.

    ResponElimina
  9. Una de les coses que m'emociona d'anar als concerts, a més a mé de la música, clar! és aquesta complicitat que hi ha entre els musics. M'ha fet gràcia que ho escrivissis així, també. No he escoltat els vídeos, encara, però ara hi vaig. M'agrada Elton John!

    ResponElimina
  10. Un verdadero placer! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies per fer-me descubrir aquests dos cracks junts!! A spotify no puc deixar-los d'escoltar!!!
    Gràcies!!!

    ResponElimina
  12. Es nota que és Primavera i que comença a sortir la seva alegria!!...
    En la meva visita d'avui, als blogs que segueixo he trobat molt bona poesia... i ara aquí música de la bona!!...

    Elton John és un dels meus preferits!!...L'escolto, l'escolto i mai em cansa.
    Qué bé que he començat el matí!!
    Gràcies.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. XEXU.- He de dir que jo sóc molt més fan d'Elton John que no pas d'en Billy Joel... i no perquè aquest segon no m'agradi -que el poc que n'havia sentit sí que m'agrada- sinó per pur desconeixement... Fins i tot, ahir mateix vaig descobrir que una altre cançó que m'agrada molt "Just de way you are" era d'ell!! (i jo pensant que era d'en Barry White hehe) :-))


    CARLES CASANOVAS.- Oh, el Duo Dinámico també l'he sentit jo... tot i que ara no sé si és perquè els he vist en alguna pel•lícula o després en una segona fase que es van tornar a unir... o si els recordo de quan van començar... ;-)


    JPMERCH.- Doncs jo estic gairebé exactament com tu ;-) De molt joveneta una amiga em va deixar un LP d’Elton John i va ser començar a escoltar alguna cançó i ja vaig quedar fascinada... Goodbye Yellow Brick Road és una de les que hi havia al disc :-)


    RAMON.- Aquest CD de “Duets” deu ser una autèntica joia!! :-) Jo tenia uns setze anys (ara ho dic de memòria, no he fet els càlculs ben fets però... més o menys) que va sortir el “Don’t go breaking my heart” amb la KiKi Dee que vaig escoltar tantes vegades!! Uaaau! Quins records hehehe ;-))


    RITS.- Hehehe és que ets molt joveeee!! ;-)) Però són dos mega-cracks que no passaran mai de moda. Jo conec moltíssim més l’Elton John, però en Billy Joel té cada “temassu” que encara actualment vaig descobrint que, cançons que m’agradaven molt, són d’ell!! ;-)


    ELFREELANG.- Hahaha veus? Concert a domicili!!... Són bons, eh? Mira... ara faré un concert als veïns perquè les posaré :-))


    McABEU.- I és que la bona música és la més bona... certament! ;-))


    MANEL FILELLA.- I tant que m’agrada el Gregorià!! I força que en vaig gaudir al concert de Barcelona ;-)
    No hi puc anar... no tinc cotxe i ho tinc fatal per desplaçar-me, però el que sí penso fer és informar del concert a un amic que possiblement aquell dia sigui a Valls i que li encanta la música!
    I, per descomptat, no penso pas esborrar aquest comentari... La bona música és bona, sigui del tipus que sigui ;-)


    CARME.- Sí, és que m’agrada veure com tots dos gaudeixen de les cançons de l’un i de l’altre... que s’entenen bé, que estan a gust interpretant-les, que s’ho passen bé... i ens en fan gaudir a nosaltres ;-)
    A mi també m’agrada molt l’Elton... d’en Billy Joel coneixia cançons que ni sabia que eren d’ell... Mare meva!... ;-)


    TÍA ELSA.- El placer es mío cada vez que pasas por aquí... ¡Celebro que te guste! ;-)


    CONSUELO.- Estic molt contenta que t’hagin agradat! ;-) Ara aniràs tot el dia taral•lejant aquestes cançons hehehe


    MONTSE.- Començar el matí amb uns comentaris com els teus també és sempre un plaer (que encara que respongui ara, ja fa hores de l’he llegit hehe) Sempre llegir-te em transmet optimisme, t’ho ben asseguro! ;-))

    ResponElimina
  14. Excelente cantante!!.Excelente música para comenzar un lunes bien bonito.
    Un abrazo

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!