dissabte, 12 de març del 2011

Mourinho: Les mateixes paranoies a Anglaterra, Itàlia... i ara.


Aquí el tenim, quan estava al Chelsea, queixant-se de que el calendari sempre perjudicava al seu equip... Tradueixo uns fragments a partir del minut 1 (aproximadament)

No puc entendre perquè és sempre el mateix equip (el seu, evidentment) a qui es posen les coses més difícils”
“Algú està controlant, algú està decidint i algú ens està donant sempre a nosaltres la part més difícil... i no ho puc explicar millor...”
“Altres equips que competeixen amb nosaltres pels mateixos objectius, tenen més temps per a descansar”
.

Després va donant voltes sobre el mateix... es queixa que, després d’un dimecres de partits de seleccions, al Chelsea li toca jugar dissabte i bla, bla, bla repetint i repetint.
El discurs és pràcticament el mateix que actualment.

Hi ha un altre vídeo, que no he pogut trobar a YouTube però que l’he vist aquest mateix migdia a les notícies de TVE, en que torna a fer les mateixes queixes... però a Itàlia!!... Aquesta vegada l’equip perseguit és, evidentment, l’Inter... que si uns juguen dimarts, que si dissabte, que si dimecres, o diumenge, o...

Hi ha un muntatge que va sortir a La Sexta que en fa referència, no m'agrada massa perquè el que he vist a TVE avui és millor i més objectiu (declaracions i prou). De totes formes, aquí deixo el de La Sexta que sí que l’he trobat:


En resum: Ara sabem que aquesta és la seva tàctica de sempre... El mateix truco, a tres països diferents... al final ha estat descobert.

Quina sort que el Barça no va fitxar aquest home!! I pensar que hi havia qui deia que ens aniria bé!!

28 comentaris:

  1. Es repeteix com una cafetera vella....ja va bé ja que es destapi la seva tàctica.....aquest home no m'agrada promou el joc brut , no és sincer, quins valors esportius promou? cap ni un! al seu costat encara valoro molt més en Josep Guardiola, és sincer, predica l'esforç, no tira pilotes fora,és tot un cavaller! ai Mourinho Mourinho no ets gaire "fino"

    ResponElimina
  2. mourinho, MOU-RINYÓ ( QUE JA EL TÉ BEN COBERT) vull dir la llengua per inquietar amb mentides a seu favor el que li interessa, i el seu amic que veu que tot li falla, EL PRESI... l'ajuda a fer la comèdia. Es un insult sempre escoltar-lo. Fa fàstic de prepotent.Hi ha moltes formes de desgastar al contrari i ELL ja prepara el dia del bernabeu, ja veuràs les cames de molts del ba´ça com quedaran si no boten com els llagostos... Anton.

    ResponElimina
  3. A mi aquestes coses em fan vergonya per ell. Com pot ser que continui igual, i digui els mateixes coses vagi on vagi i entreni l'equip que entreni... NO es "fino" no... i de valors positius no en promou cap, que jo pugui notar... mal rotllo sempre.

    ResponElimina
  4. Està clar que el seu tarannà no és el que aquí ens agrada. Però és efectiu, sempre guanya moltes coses, i si ara no guanya, és només perquè s'ha trobat un equip davant que està per sobre de tot i tothom. Però ja veus, quan les coses van maldades, una de les excuses recurrents són els horaris dels partits. Deu tenir un petit manual per saber de què queixar-se en cada circumstància. És una llàstima, perquè penso que és un gran entrenador, però noi, això de caure bé no és el seu fort.

    ResponElimina
  5. Saps què? No el puc veure ni amb pintura...i a més és un putero, amb perdó, i llavors parla de la seva santa esposa i família, la seva autèntica vida...quie el va, ja pot marxar per on va venir...

    ResponElimina
  6. mira si es borde que no els cau bé ni als de Madrid

    ResponElimina
  7. ELFREELANG.- No puc més que subscriure paraula per paraula el teu comentari :-)
    Valors esportius? Cap!
    Quedem-nos amb en Pep per sempre!! ;-))


    REBAIXES.- Hahaha ANTON! Sempre em fan gràcia els teus jocs de paraules!! :-)) El ronyó ben cobert, i tant!... però una xuleria que és l'antítesi del que hauria de ser un bon esportista.
    Ja tens raó, ja... que vagin en compte els nostres o algun pot sortir mal parat.
    El President crec que el defensa perquè sap que alguns sectors del madridisme deuen començar a estar cansats d'aquest home sempre tan queixós i ploramiques.


    CARME.- Exactament... res de valors positius i molt mal rotllo... A més, es pensa que la gent no té memòria i ara ha quedat ben retratat!
    Però... no trobeu curiós que sigui la pròpia premsa de Madrid que destapi aquestes coincidències? I és que aquest ximplet ha comés massa errors i ja no l'aguanten ni ells: Atacar els entrenadors d'equips modestos (Sporting, Málaga) no agrada a l'opinió pública en general... i fins i tot va insultar un periodista dient-li "hipòcrita"... Ai, Mourinho, que ja has begut oli...


    XEXU.- Ai nooooo, no diguis que és un bon entrenador, que no ho és... Mai he vist un equip seu fent un partit maco (maco vull dir bon futobol, bonic, bon joc... no vull dir "eficaç")
    La veritat és que si s'ha vist, dient les mateixes coses en tres idiomes i quedant tan ben retratat, no crec que hagi estat molt content hehehe


    ZEL.- Ostres, no sabia això!... A sobre infidel!!... Doncs ara encara em cau pitjor, apa!! Què s'ha cregut??
    Ara bé... jo no vull que marxi del Madrid! hehehe... ell solet està aconseguint que l'equip merengue caigui cada vegada pitjor... va "fent amics" per tot arreu ;-)


    GARBI 24.- Oi que si? Veus? Tu penses com jo! ;-)
    Quan he vist en Florentino recolzant-lo he pensat que això era perquè ja tenia veus dins l'equip que protestaven d'aquest estil d'en Mourinho, molt poc adequat per alguns que presumien de "equipo señor·:-)

    ResponElimina
  8. Ell deu creure que aquest victimisme (no crec que sigui realment mania persecutòria)sempre li ha anat bé. Espero que aquí no li funcioni. :)

    ResponElimina
  9. És tota una estratègia per cobrir-se les espatlles. Que no guanya res? Normal, si tothom li va en contra! Que guanya alguna cosa? És que és tan bo que ha superat que tothom li vagi en contra. Però per sort se li comença a veure el llautó.
    De totes maneres, deixem-lo fer que ja ens va bé que "el equipo del señorio" sigui tan poc senyor. :-))

    ResponElimina
  10. Què se n'ha fet d'aquell "equipo señor"? Ja no els queda ni això, perquè pel que fa a títols aviat els atraparem.
    Per mi pot seguir Mourinho molts anys al Madrid. M'encanta veure com s'han canviat les tornes i ara a tots els camps reben el nostre Barça amb aplaudiments i a l'equip de la capital amb xiulets i esbroncades.
    Mourinho for ever...però al Madrid, eh?

    ResponElimina
  11. Tu ho has dit! incorporar-lo hagués estat un autèntic desastre, tant a nivell esportiu com d'imatge. Quina diferència amb el Guardiola! Sort que l'anterior President no va cedir a les pressions de determinats mitjans que deien que el Guardiola era inexpert i apostaven pel Mourinho...
    Sempre ha fet el mateix. És una forma de descarregar de pressió els jugadors i que tots els focus es centrin en ell.

    ResponElimina
  12. Avui l'he sentit parlant del Florentino que ahir va fer un discurs victimista davant els seus socis com: “el discurs del Rei” en al·lusió al film. Quins fums! Aquest home cada cop perd més oli.

    ResponElimina
  13. JOSEP LLUÍS.- Em fa gràcia perquè fa anys deien que era el Barça el que anava de víctima quan ens queixàvem dels pèssims arbitratges que havíem de patir... Ara són ells i, a més, sense raó hehehe
    Jo també espero que no li funcioni... de fet, estic segura que molta gent ja està farta de sentir-li dir sempre el mateix ;-))


    McABEU.- Si!! Clar, ell mateix diu que és un entrenador que mereix un "onze"... però, com tu dius, fer servir tres vegades la mateixa tàctica és perquè se li vegi el llautó!
    I, això sí, quan més temps es quedi, més "amics" farà :-))


    MERCÈ.- Holaaaa! ;-)
    És que tenien molt de "señorío" quan "tot" els afavoria i anaven guanyant... ara que no poden, l'han perdut hehe
    Jo també estic encantada de veure com reben al Madrid per les diferents ciutats... i no m'estranya, amb aquest home ofenent a tort i a dret... Que es quedi, que es quedi :-))


    ALBERT B. i R..- Jo sóc d'una manera que m'empipo si veig que dins del terreny de joc els jugadors del Barça protesten o es queixen d'alguna cosa. Penso que això no s'ha de fer... que sigui el públic i la premsa qui digui on han estat les errades i els encerts arbitrals... així que, pots imaginar quina poca gràcia em faria veure aquest home entrenant el Barça ufff
    Hehehe en LAPORTA va ser molt afortunat, ALBERT ;-) es va quedar sense entrenador, va pujar al del "B" i li va sortir rodó :-DD
    Ara tenim un entrenador al que tots admirem, respectem i reverenciem, però admeto que jo vaig ser de les que deien que no tenia prou experiència (ja li vaig demanar perdó en un post hehehe)


    LA MEVA PERDICIÓ.- Siii hehehe "El discurs del rei"!! Està fatal, pobre... Tot i que per la gent de crackòvia i tota la premsa esportiva és una mina ;-)
    I a mi, com a culé, ja m'agrada la imatge que dóna del club blanc ;-)

    ResponElimina
  14. Es que aquest tio em treu de polleguera!!!! Que aprengui del Guardiola!!

    ResponElimina
  15. Ai Assumpta... anem empatant a Sevilla.... estic patint!

    ResponElimina
  16. BLAKWOLF.- És un maleducat i un mal exemple per a tothom en el món del futbol!!
    Afortunadament, ara ha quedat en evidència al mostrar-se que a tot arreu on va diu el mateix...
    Tens tota la raó, en Pep li dóna cent mil voltes en tot! ;-)
    Força Barça!!


    EL PORQUET.- Doncs al final ha acabat així... amb l'empat... jo també he patit, però no està malament empatar a Sevilla... era un partit molt difícil.
    Si en Mourinho hagués tingut un arbitratge com el que hem tingut nosaltres avui no vull ni pensar que diria...
    Però no pateixis, al final guanyarem nosaltres ;-))

    ResponElimina
  17. Aquest Mourinho... ara no em ve que coi fa.

    ...
    ..
    .
    ..
    ...

    Ah, sí!

    Em sembla recordar que era un còmic portuguès, oi?

    *Sànset*

    ResponElimina
  18. SÀNSET.- Exactament... un còmic portuguès... però dels fluixets, eh? res de categoria ni res... sempre feia els mateixos papers, es repetia molt pobre...

    ResponElimina
  19. I a més aquesta estratègia d'en Mourinho és només una de les coses que haurem d'aguantar des de Madrid. T'has assabentat que ara des de la Cope han acusat al Barça de dopatge??
    S'estan passant i, com ha dit en Piqué, estan jugant amb foc... Ja veurem com acaba tot això.

    ResponElimina
  20. McABEU.- Això ho he sentit aquest matí per la ràdio... però he agafat la notícia començada i no sé ben bé com ha anat.
    Mare meva!... Un any sense guanyar cap títol encara l'aguanten... dos ja els hi surt foc pels queixals, però ara ja tenen tanta por que no saben què fer per desestabilitzar... quina gent!! Quina poca vergonya!! Quin mal perdre!!... Eeeeccsss

    ResponElimina
  21. No se que passa que tot plegat avorreix. Es molt pesat, xq només es desacredita ell solet.
    En fi, que a animar el nostre equip i deixar el Mou, quan menys cas, millor!

    ResponElimina
  22. Nooooo! Mai!!! El mourinho al Barça no hi encaixa home... L'haguéssim fet fora a cops de bastó!

    ResponElimina
  23. Aquest home no canviarà mai.Sempre buscant els errors a fora de casa i potser el que no se n'ha adonat és que els té a dins.Buf...

    ResponElimina
  24. Aquest paio no te nom !!! que dolenta es la enveja !!!!!
    Jo ni un post li dedicaria.....es odiosssssss ell i els seus.
    aisssssss...perdona, pero es que em possa negre !!!!
    un petonaaaaaassssssssssssss

    ResponElimina
  25. RITS.- Es fa cansat, pesat... Ja tens raó, ja... no li hauriem de fer cap cas, però és que descobrir que fa servir el mateix truco a tot arreu, m'ha fet gràcia hehehe ;-))


    FINESTRETA.- Hehehe aquest "Noooooo" t'ha quedat molt autèntic... m'has fet riure! ;-))
    Sí, sí, que es quedi allí on és...


    MARIA.- Jo ja tinc ganes que tornem a jugar contra ells... per si se li han oblidat els cinc que els hi varem endossar aquí hehe ;-))


    M.TERESA.- Sí, sí, tens tota la raó :-DD
    El post tan sols era per demostrar que és tan poc original que a tot arreu on va fa el mateix hehe

    ResponElimina
  26. Les dones no haurieu de parlar de futbol. Em sap greu, però algú ho havia de dir. Les dones, exceptuant alguna que és intel.ligent- naturalment no ets tú, Assumpta., ho vaig veure quan vares treure el teu tic dogmàtic al meu blog, que per cert, t'encantava- caieu en la hipocresia d'una manera molt acusada! en fi...mai he volgut dir res sobre aquella incidència teva propia d'una nena ploranica, però avui m'he dit- Mira, és hora potser de abaixar-li els fums a la gran Assumpta! Per cert, no et canses de tant entusiamse, de tanta pasteta, de tanta coloraina, de tanta hipocresia, a la fi!?

    ResponElimina
  27. NOCTAS.- Hola noi! com va la vida? Veig que segueixes de tan bon humor com sempre hehehe

    ResponElimina
  28. tots sabem de quin peu coixeja, però la veritat és que d'una manera o altra sempre en treu alguna cosa de les seves queixes. És el seu estil; a mi no m'agrada

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!