dissabte, 26 de maig del 2012

Campions de Copa!!!


Qui pot dubtar que aquest és el millor equip del món?
En els darrers QUATRE anys, CATORZE TÍTOLS GUANYATS.
L'únic equip de la història del futbol capaç de guanyar sis títols en una temporada.
Gent feta a casa. Gent que sent els colors!!
Endavant per sempre, Barça!!!

14 comentaris:

  1. Visca el Barça!!!!

    Avui he vist tot el partit!!!

    :)

    ResponElimina
  2. No es pot dir massa més del que has dit tu, ni falta que fa. Un equip etern que recordarem sempre, però que esperem que no s'acabi. Vindran temps diferents, suposo que no es pot demanar millors, però potser sí semblants. A aquests jugadors encara els queda molt futbol a les botes. Encara que falti el 'comandante', esperem que no els falti comandament.

    ResponElimina
  3. a mi em cauen bé els de Bilbao, que vols que et digui, a la feina, durant 3 anys he estat al costat d'un de Bilbao i li vaig agafar estima.

    ResponElimina
  4. Una primera part per emmarcar (una més).
    No crec que ningú dubti que aquest és el millor equip del món, fins i tot els que diuen que ho dubten saben que menteixen.
    Visca el Barça!! :-))

    ResponElimina
  5. Quina meravella de joc i d'equip i aquesta conjunció màgica que ha permès que el Barça fos una pinya més enllà dels resultats.

    Visca aquest Barça que mai no oblidarem i que sens dubte, ja ha fet història!

    ResponElimina
  6. Visca el BARÇA! Quin partidàs el d'ahir! El millor comiat de tots.

    ResponElimina
  7. Visca el Barça!!! Un gran partit i això que vaig veur'l a mitges (llarg d'explicar).

    Quan arriba aquestes alçades de la temporada, estic una mica saturada de futbol, ja em va passar l'any passat, i no aconsegueixo gaudir-lo com m'agradaria, xò bé, va ser tot una festa.

    Per cert, què maco el gest del Puyol (discussió i tot) xq la copa l'aixequés el Xavi!!!!! Un pilota d'or sense corona!!!!!

    ResponElimina
  8. I Visca Guardiola! i visca Catalunya lliure!!!!

    ResponElimina
  9. preciós quan l'afecció del Barça es van posar a cantar Atleeeeethiiiic i tothom aplaudint....o el gest de Pujol i Xavi amb la senyera i la ikurrinya...

    ResponElimina
  10. Jo que tinc l'ànima culé, la veritat és que tinc un empatx de futbol. Ara vindrà la segona part per en Pep. L'hi dessitjo que descansi i que mes tard, ens digui què vol fer. Crec que Catalunya el necessita mes que mai,

    ResponElimina
  11. Moltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris!!
    El partit d'ahir va demostrar una vegada més qui és el millor equip del món! Com diu en XEXU no cal afegir massa cosa, i com senyala en MAC, fins i tot, si algú ho negués sabria que està mentint!!

    Un gran partit, un gran joc... un Barça que enamora! Detalls entre els jugadors, detalls entre les aficions, una gran xiulada amb un comportament impecable...

    VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

    ResponElimina
  12. Jo vaig veure el partit des de Vielha! I ens ho vam passar de conya! Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca Occitània!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!