dimecres, 19 de desembre del 2012

Ànims, Tito!!!


T'enviem la nostra força, de tot cor!!

12 comentaris:

  1. Aquest és el rival més difícil al que s'enfronta el Barça. Ja l'han vençut altres cops, ara no ha de ser menys. Tots estem amb en Tito, se'n sortirà!

    ResponElimina
  2. Certament, és un cop molt dur tant per ell com per tota la gent que està passant pel mateix. És evident que, donada la seva posició, ell és una icona i un punt en el que molta gent s'hi pot aferrar, com a personatge públic que és.

    Per tant, tots els ànims per ell, per la seva família i per tots els que estan en la mateixa situació.

    Malauradament no queda més remei que lluitar, lluitar i lluitar.

    Molta força per a tots ells!

    ResponElimina
  3. Força per ell i per a tots els que passen aquests moments difícils.
    Ànims!

    ResponElimina
  4. Quan aquest matí anaven dient per la ràdio que s'havia suspès l'habitual dinar de Nadal del Barça amb els periodistes no m'he imaginat ni per un moment que la causa pogués ser aquesta mala notícia. Quan després ho he vist al Telenotícies m'he quedat de pedra.
    M'afegeixo als desitjos que tot li vagi molt bé i que se'n surti. ÀNIMS TITO!!

    ResponElimina
  5. Els millors desitjos de recuperació pel Tito i segur que tanta gent que li desitgem el millor li enviarem vibracions positives...

    Ostres! avui que havia sentit la bona notícia d'Avidal!!!! Bé servirà per donar força!!!

    ResponElimina
  6. M'afegeixo als desitjos de recuperació i també envio ànims.
    Espero que es recuperi aviat i que el Barça li pugui dedicar molts títols aquesta temporada. Seria el millor regal per a la seva recuperació.

    ResponElimina
  7. Ara que teniem l'Abi a punt ara un altre garrotada.....Esperem tingui la força i la sort de poder lluitar i guanyar. Tots el volem.

    ResponElimina
  8. XEXU.- Això de les recaigudes ha de ser molt fomut. Fa quatre dies sortia a la Marató parlant del seu cas i ara, en un control, li surt que s'ha reproduït... Tan de bo tot vagi bé! :-)


    PORQUET.- Sí, jo també penso una mica en això que dius. Quan algú "famós" supera un càncer, al saber-se la notícia és com una onada d'ànim per la gent que passa el mateix. Ara, totes les persones que estan passant per una situació semblant, aquesta recaiguda d'en Tito també les pot desanimar... Per tant, enviem força per a tots ells!!


    LLUNETA.- Tota la que puguem fer-los arribar!! A ells, a les seves famílies :-)


    MAC.- Jo ho he sentit per la ràdio (la suspensió del dinar), però havia de marxar i llavors encara no es sabia el motiu. De totes formes jo ja pensava que havia de ser una cosa greu, alguna cosa de salut d'algú... Quan he tornat i he sabut que era la recaiguda d'en Tito m'he entristit molt, pobre noi.


    CARME.- Sí, ha estat una sensació molt contradictòria, la bona notícia de l'Abidal i aquesta d'en Tito... A veure si també acaba bé :-)


    AITOR.- Seria molt, molt emocionant un final de temporada veient-lo curat i aixecant alguna copa... S'ho mereix!! :-)



    JOAN GASULL.- I tant! A veure si d'aquí poc ens donen tan bones notícies com amb l'Abi!! Si ell llegís tot això, segur que li arribaria tot aquest ànim! :-)

    ResponElimina
  9. Va ser un cop molt dur pel barcelonisme conèixer aquesta desgràcia, però se'n sortirà, n'estic convençut!
    Ànims Tito i tots els qui pateixen malalties tan greus com la seva!

    ResponElimina
  10. Per desgràcia som moltes les famílies que convivim amb aquest monstre que entra amb virulència, alguns se´ls emporta amb un cop sec, com el meu pare i el meu germà; d'altres els permet l'oportunitat de lluitar com la meva sogra, la meva mare, el meu cosí germà.
    Sortosament, li han extirpat, i era molt petit; sortosament ell per sé qui és, l'han intervingut amb gran rapidesa, no tothom té aquesta sort.
    Salut companys, que és el tresor més valuós que tenim!!!
    I com no, SALUT PER EN TITO!!!

    ResponElimina
  11. reconec que el mateix dia que podíem celebrar la tornada d'Abidal amb el vistiplau mèdic ...la noticia em va deixa sorpresa i glaçada...tanmateix vaig escoltar a Efectivament com detallaven que li havia aparegut un gangli amb cèl·lules canceroses una mica més avall d'on l'havien intervingut la vegada anterior , confio i desitjo que se'n sortirà i d'aviat estaré altre vagada sa i estalvi! avui a Valladolid seria un gran homenatge dedicar-li una altra victòria !

    ResponElimina
  12. ALBERT.- Sembla que tot està anant molt bé... però quan vaig sentir la notícia em vaig quedar glaçada!


    DAFNE.- I tant que sí... suposo que a les nostres famílies tots tenim casos que ens han afectat, tot i que tu en tens dos de molt directes que et deuen haver fet patir moltíssim...
    El tema dels famosos és que jo penso que, com molta gent els segueix, doncs si les coses van bé, poden produir un "bon ànim" general pels altres malalts :-))


    ELFRI.- Si noia! Les dues notícies gairebé una darrera l'altre... jo també em vaig quedar glaçada...
    Sortosament, sembla que tot està anant molt, molt bé ;-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!