dimecres, 20 de febrer del 2013

Estic llegint un llibre per error...

Doncs sí, estic llegint un llibre per error, oi que és curiós? Tot va començar el dia que vaig llegir al blog de la Rits com ella deia que el llibre preferit de tots els que ha llegit al llarg de la seva vida és Orgull i prejudici de Jane Austen.

Si afegim a aquesta entusiasta presentació per part de la Rits el fet de saber que l’autora és britànica i nascuda fa gairebé 238 anys, tenim molts, molts punts per endevinar que em vindrien ganes de llegir-lo


Ara bé, jo no sóc Alícia Sánchez Camacho, que es pot gastar 900 eur. en una bossa, 300 en una altre i encarregar-ne una tercera... (imagineu tenir un pressupost així per llibres? Uaaaaau!!) així que vaig decidir que el demanaria a una amiga i, si ella no el tenia, doncs el trauria de la biblioteca.


Així doncs, li vaig demanar a l’amiga i em va dir que sí que el tenia... tot i que afegint que, en la seva opinió, el llibre era bastant “tostón”, lent, pesat (mentre teníem aquesta conversa, una altre companya va dir que el llibre era preciós... i a una altre també li semblava avorridot)... Me’l va portar i jo, tota contenta, el porto a casa, me’l miro i remiro (el volum és molt bonic) i, de cop, m’adono que a la coberta posa “Sentido y sensibilidad”, de Jane Austen, això sí...


Aaaaagh! És un altre llibre! De la mateixa autora, certament, però una altre novel·la? I què he de fer ara jo? Doncs, donat que Jane Austen segueix essent una autora britànica del segle XVIII, llegir-lo!

Per cert... que ja SOM dins les DARRERES 24 HORES del termini per poder votar pels C@ts... Va, va, no ho deixeu passar!!!

36 comentaris:

  1. Però llegiràs el de la Rits???? Si diu que és tan bo i té tantes coincidències amb els teus gustos jo ja m'hi hauria tirat de cap! ;p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és el que jo volia.. triar-m'hi de cap... i vaig... i em trobo amb el llibre equivocat :-DD

      Elimina
  2. Per cert, li pots dir a la Rits que te'l deixi i així feu una desvirtualització! És només una proposta, eh?... i aprofitem i fem una trobada blogaire!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe mi-te'l ell que ràpid ha trobat la solució! :-DD (tan "poc visible" que estic amb el meu cabell gris... snif)

      Elimina
    2. jo tb porto cabells grisos!!!! això no és excusa!

      Elimina
    3. Hahahaha demano foto d'un rínxol teu, a veure... deus tenir un cabell blanc per cada 1.000 de negres :-DDD

      Elimina
  3. Repeteixo que la versió bona es la de Orgull i prejudici, la versió bona es orgull, prejudici i zombies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha siiiiii em va sortir aquesta horrible imatge quan buscava les altres més innocents... quina angúnia, PONS! :-P

      Elimina
  4. No n'he llegit ni l'un ni l'altre, així que no sabria que dir-te'n. De totes maneres trobo que has pres la decisió correcta, si el tens a casa no pots fer altra cosa que llegir-lo. :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi que sí? El llegeixo i així ja sabré què tal és l'autora... Després, podré començar amb en David Copperfield... silenciosament... i anar alternant amb la meva estimada Agatha en anglès!! :-DD

      Elimina
  5. a ti se te cruzan los libros en tu lista de pendientes como a mi las labores para hacer... por cierto, me gustan más tus doodles que los de google. Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'acabes de donar una idea!!! M'hauria de fer una "llista de pendents" de llibres... que sempre la tinc "a la ment" o en petits apunts desordenats i no serveix per res ;-))
      Hahaha els meus doodles els has vist a vegades "en directe" ;-))
      Petoooons!!

      Elimina
  6. Doncs mira així si t'agrada l'autora potser llegiràs dos llibres bons en comptes d'un! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és positivitat, sí senyora!! :-))
      És el que havia pensat... això sí, esperant una mica entre l'un i l'altre ;-))

      Elimina
  7. Començar jo el començaria ja que el tens, ara si se't fa pesat, sempre pots deixar-lo sense acabar.

    Per cert, l'Alícia no té pressupost per llibres... ja es nota, oi?
    Bessets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al Twitter n'hi ha un que a l'Alícia sempre li diu "Malícia"... estic començant a sospitar que té tota la raó...

      De moment he llegit poquet, però m'agrada ;-)))

      Elimina
  8. Dona, si jo el tingués a casa, el llegiria i després l'altre, de la biblioteca, si cal!

    Sempre he confós els títols aquests dos llibres, o de les pelis... que és el mateix.

    Ara que la llegeixes, aprofita i digues-li a la Jane Austen alguna cosa que la faci reflexionar, com ara: "Jane Austen, guapa, seràs molt bona escriptora, però has de saber que no es poden posar dos títols així i esperar que la gent no els confongui"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també els he confós sempre!!! :-))) De fet, quan vaig veure el títol d'aquest, vaig començar a sospitar que jo fossin EL MATEIX!! :-DDD i que, per coses de traduccions o edicions o el que fos, tingués els dos noms!! :-DDDD

      Ara bé, tens tota la raó... a qui se li acut fer dos llibres amb aquests títols així? Quin poc sentit del màrketing! :-DD

      Sí, ja l'he començat, i m'agrada ;-))

      Elimina
  9. Això és per la santa mania que tenia aquesta dona de posar aquesta mena de títols, amb dues coses unides per una interjecció! Si hagués estat més original amb els noms això no passaria. Però ara pots llegir dos llibres, mira que bé. Que encara has d'acabar el primer d'aquest any, no?? Va dona, pensa en la llista!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, veig que estem d'acord, també ho ha dit la CARME :-)) Quines idees aquesta dona! Creant confusió entre els seus propis lectors...

      XEXUUUUUUUUUUUUUUUU dilluns vaig acabar el primer!!! :-DDDD oeeeeee oeeeeeeee Llavors va ser quan vaig començar aquest altre ;-)))

      Elimina
  10. A mi m'agrada més ORGULL i PREJUDICI. I en cinema, també.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, no sé per què tinc el pressentiment que ha de ser millor... però bé, ja us ho explicaré ;-))

      Elimina
  11. Ara que hi penso...jo n'he llegit un i no sé quin dels dos!
    :)

    ResponElimina
  12. No és el mateix llegir un llibre per error que "Ha estat un error llegir aquest llibre"... A veure com et sortirà això.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe tens tota la raó ;-)) En aquest cas, crec que d'un error llegiré un llibre que m'agradarà força ;-))

      Elimina
  13. Jo sóc de les que pensen que de vegades no som nosaltres qui triem els llibres sinó que els llibres ens trien a nosaltres... Potser aquesta vegada això s'ha fet realitat! Ja ens diràs...

    ResponElimina
    Respostes
    1. És maco això de pensar que els llibres ens trien a nosaltres... A veure si en aquest cas serà cert ;-)) De fet, tot i que vaig llegint poc a poc doncs aquests dies he tingut cosetes per fer, el que porto m'està agradant :-))

      Elimina
  14. Seny i sentiment no me l'he llegit. Xò si que em sembla una mica més pesadet, xq el que si que he vist és la peli.

    I que t'està semblant? prou per llegir-ne un altre? va, jo te'l deixo, el tinc en castellà!!!

    Quina il·lu aquest post!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, tot i que he llegit poc, m'està agradant ;-)) A mi, amb que passi a Anglaterra hi surti algun Sir, alguna Lady i prenguin te, ja hi ha molt de guanyat :-))

      I tant que m'agradaria llegir l'altre, i sé que me'l deixaries ;-)) però imagina el que tardaria a poder-te'l tornar, si quasi no vaig mai a Barcelona... Això ha de ser "a part" d'una possible trobada que, per cert, també fa mesos li vaig prometre a l'ELFRI i mai hi ha ocasió ;-))

      Elimina
  15. eeeep que t'he sentit! cert encara no has vingut....això del llibre té una certa gracia, la confusió vull dir no que el llibre sigui graciós....sort que no es van confondre d'autor però qui sap! estic esperant a veure si neva a Barcelona

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una espiaaaaaaaaaaaa :-DDD Mètode 4 :-P

      Hahaha sí que té certa gràcia la veritat ;-)) Imagina que confonen l'autor i em porten un Murakami... ostres! :-P

      Ja tens raó, ja... gairebé no anem mai a Barcelona :-( Aquí plou "en diagonal" brrrrr

      Elimina
  16. Jane Austen, és un clàssic de la literatura anglesa i els seus títols, pel que fa a Sentido y sensibilidad, hi ha una traducció al català molt ben feta per Xavier Pàmies i curiosament el títol és Seny i Sentiment em sembla que també hi ha la pel·lícula feta. Utilitzar les biblioteques per llegir és fantàstil t'ho diu una que hi treballa. Personalment d'Austen m'agrada especialment "Persuasió" escrita abans de morir i força radical, però sobretot el que m'agrada més d'Austen és com descriu els sentiments, feliç cap de setmana!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!