dissabte, 15 de febrer del 2014

Aquells blogs de fa més de cent anys...


Aquesta sóc jo. Aquí tenia uns vint-i-cinc anys. Actualment en tinc cent-cinquanta-dos. En una capsa de vells records he trobat aquestes targetes que vaig fer com a presentació dels meus blogs. Avui en dia ja no es fan coses així, eh?


Anys després, ja en ple segle XX es va inventar el Feisbuc, en principi va ser tot un boom! A mi mai no em va agradar. No en vaig tenir... i va anar perdent popularitat.


El que sí em va enganxar va ser el Tuiter, vaig començar a entrar-hi per seguir tota la informació política, opinions de diaris, de la gent en general, de tot el procés d'independència de Catalunya. A vegades la poca llargada que podien tenir els missatges es feia pesada, potser era massa limitat, però estava bé.


Recordo la quantitat d'hores passades mirant vídeos a YouTube! Ja fossin de música o tutorials per aprendre a fer un nou model de polseres per poder vendre (això era abans que sortís la meva pròpia marca, clar)


El que sí tothom estimava era Google. Hehehe "ho he buscat a Google" era una frase del més corrent. La gent gairebé mai consultava diccionaris en paper.

En fi, torno a la càmera de criogenització.

18 comentaris:

  1. Quins records!!. Jo també me'n recordo molt bé d'aquestes xarxes socials i d'aquestes webs que tant fèiem servir. I del bé que ens ho passàvem escrivint posts perquè sortissin al blog, me'n recordo tant bé que sembla que fos ahir. De fet, ara mateix juraria que va ser ahir que en vaig programar els últims... deu ser el fred de la cambra de criogenització que m'afecta la memòria. :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut MAC, vigila que no tinguis la temperatura massa baixa, aquestes confusions de memòria són perilloses... Ara, el que jo crec és que em volies fer una broma, eh?... Quina gràcia m'ha fet aquesta sensació que has dit... com si ahir mateix haguessis programat posts! Ves! Tens cada cosa! :-DDD

      Elimina
    2. Clar que era una broma, dona. Si fa la tira d'anys que ningú programa ni fa posts, simplement els pensem i BIG GOOGLE (qui ho diria que quan va començar era només un cercador) s'encarrega d'escriure'ls, posar la imatge més adient i publicar-los. Clar que, no sé que vols que et digui, jo enyoro una mica fer-los "a mà" com els fèiem abans... serà que m'estic fent vell (i això que només tinc 148 anyets de res!) :-DD

      Elimina
    3. La veritat és que és molt pràctic que els faci BIG GOOGLE, sobre tot pel tema de la imatge. És una passada com sempre troba exactament aquella imatge que clava el tema, justament la ideal... tot i que... bé, he de confessar que a vegades jo també trobo a faltar fer-ho "a mà"... però no m'atreveixo a dir-ho, mai se sap com poden reaccionar.

      Vaaaa, homeee, que estàs fet un xavalet, va ;-)) Això sí, no estiguis massa estona fora la cambra, eh?... no per res...

      Elimina
    4. B. G. ha dit: L'informem que l'usuari 20081002-184100 (McAbeu, Mac) ha estat temporalment inhabilitat per haver arribat al tercer avís disciplinari i s'ha procedit al seu ingrés al centre de rehabilitació. Ben aviat, no en tenim cap dubte. tornarà a ser entre nosaltres sense aquesta "enyorança de fer les coses a mà".

      B. G. ha dit: L'informem que l'usuari 20071109-001700 (Assumpta, A.) acaba de rebre el seu PRIMER avís disciplinari per aquest a vegades jo també trobo a faltar fer-ho "a mà".

      B. G. ha dit: L'informem que ja ha arribat la primavera als magatzems BIG G. FASHION, on ja estan a la venda els nous uniformes que aquesta temporada tindran un bonic color magenta clar. Demani ja el seu!!. Disponibles en talla única... si no li va bé, no és culpa de la roba és culpa de vostè!!

      Elimina
    5. Oh, gran BIG GOOGLE, no us enfadeu tant amb l'usuari 20081002-184100, si us plau, és una gran persona... a vegades la seva joventut el fa ser una mica eixelebrat, però sempre és summament respectuós... mai es queixa dels uniformes... Tan sols era un record agradable de la seva infantesa... però sense cap mala intenció... i jo... gran i honorable BIG GOOGLE, si vaig lloar el vostre magnífic gust triant les imatges... No sigueu tan dur, si us plau.

      D'altre banda, respectuosament, us informo que he anat a buscar l'uniforme... ai, bé... és preciós... però... em va estretíssim. Sí, ja sé, és culpa meva. Dieta. Gràcies. Una reverència, gran BIG GOOGLE.

      Elimina
    6. Ja m'han deixat sortir, ASSUMPTA i m'han tractat la mar de bé al centre. Fins i tot, m'han donat dinar i tot. De primer plat, xató amb un bacallà esqueixat que tenia un gust deliciós i de segon bistec amb patates fregides que tenia exactament el mateix gust que el xató de bacallà i que, per tant, també estava deliciós. BIG GOOGLE ens estima, no sé com hi ha gent (subversius sens dubte) que diuen que enyoren temps passats. Ah!, i jo també porto el nou uniforme que, encara que em tiba una mica i gairebé no em deixa respirar, em queda xulíssim (el color magenta li escau al meu color de pell tan bé (o fins i tot una mica més bé) que el cyan de la temporada passada).

      PS: Si em vas donant corda, això pot ser més llarg que el serial del planeta numèric! ;-DDD

      Elimina
    7. Quina meravella, xató i bistec amb patates fregides amb gust "unificat" (i pensament unificat també, incorporat a les salses dels dos menjars... pobre MAC... ell que apreciava tant la seva llibertat) I tant i tant que fas bé de portar el nou uniforme! No pateixis si no et deixa respirar, això només es nota els primers dies, després un s'acostuma a respirar poc :-)

      Elimina
    8. Ja ho diu l'excels B. G.: Respirar poc i pensar bé. :-DDDD

      Elimina
    9. Justament. Exercicis d'autocontrol. Tot, tot pel nostre bé :-DDD

      Elimina
  2. quina passada! com ho has fet? hihihihi els blogs de fa cent anys.....han quedat molt bé......però ara que hi penso, haurem de tenir tots més d'un segle no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi que són xulos aquests posters? ;-)

      Doncs mira, un dia, navegant, vaig trobar el de Feisbuc per casualitat i em va fer molta gràcia (Jo navego moltíssim. Sempre estic buscant alguna cosa o altre. O llegint notícies, o buscant imatges per algun blog –pel de la Parròquia sempre m’hi miro bastant, em fa il•lusió que quedi ben presentat-, o mirant vídeos de tutorials de manualitats per aprendre a fer un nou tipus de polsera o a folrar una llibreteta perquè quedi ben bonica... Ara, aquests dies, busco papers i dibuixos que es puguin imprimir per fer coses boniques –i aprofitar les restes de tinta dels “cartutxos” que tinc mig acabats... el blau va bastant bé, però tot el que és beige, castany, ataronjat... ja res de res hehe-)

      Doncs bé, l’altre dia se’m va ocórrer posar al buscador les paraules “vintage” junt amb “Blogger” i em va sortir la primera que he posat hehehe... així que la vaig copiar a un document de Word, la vaig posar com a imatge “sota del text” i vaig escriure amb una font que lligués amb el conjunt, totes les adreces de tots els meus blogs. Llavors vaig retallar el conjunt (o sigui, la nova imatge però amb els noms dels meus blogs per damunt) i ho vaig guardar com una nova imatge jpg per poder pujar al blog... i, per completar el post, vaig seguir buscant coses “Vintage twitter” i tal (normalment si hi ha resultats amb Feisbuc pots comptar que n’hi haurà amb tuiter, amb Iutub i tot això)

      Després, en MAC es va posar a seguir-me la corrent i llavors ja no puc parar :-DDDD

      Sí, tots som bastant... ehem... "grandets" ;-)))

      Elimina
  3. M'ho he passat pipa llegint el diàleg entre en Mac i tu ... no és que estigui d'acord en tot, ja sabeu que comparteixo tot el que diu i fa el gran BIG GOOGLE, només faltaria!
    Entenc perfectament la vostra distracció, no és la cambra de criogenització, és que vos manquen uns anyets per entendre'ls com toca. ;)

    Aferradetes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que quan en MAC i jo ens confabulem per tenir alguna conversa surrealista ens ho passem pipa. Una vegada en vàrem tenir una de ciència ficció, amb naus espaials, estacions galàctiques... Quin riure!! :-DD

      Sí, sí, LLUNETA, tots, tots sabem que el gran BIC GOOGLE ho fa tot pel nostre bé ;-) Ell te cura de nosaltres, vetlla perquè no sortim del camí del'ordre i la concòrdia ;-)

      Jo també penso que en MAC és jove i per això comet alguns errors... Avui -pel que he llegit- li han aplicat el correctiu del menjar i ara ja ho troba tot bé :-))

      Elimina
  4. Però ara et falta explicar-nos una cosa: com us distraieu en el teu temps? Perquè si tot això ja és història, alguna cosa heu de tenir que us ocupi les hores de lleure, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, clar, fem treballs comunitaris i assistim a interessants conferències del gran BIG GOOGLE... Què millor que això? ;-)

      Elimina
  5. ningú recorda el google+? pobre google+! es el fill odiat...

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!