dissabte, 2 d’agost del 2014

Amanida dedicada


Fa uns dies, al seu blog, la RITS ens parlava de les amanides. Ahir en vaig fer una "de les meves" i vaig pensar en anar fent fotos, fer-ne un post i dedicar-li ;-)

Curiositat: L'amanida es va muntant en un bol perquè així la pots menjar al sofà sense massa riscs.

Ingredients per a dues persones:

1 patata bullida (que farem en vuit trossos)
150 grams de pèsols bullits
2 ous durs
2 tomàquets pelats
1 llauna de tonyina
3 bastonets de mar (surimi)
2 talls de formatge semi-curat
pastanaga ratllada
oli
sal

Comencem posant la verdura:


Afegim la pastanaga ratllada i l'ou dur tallat a trossets petits:


Hi posem el tomàquet tallat a trossets petits. Jo el pelo i li trec una bona part de llavors:


Ara és el torn del surimi i el formatge. Jo no hi poso formatge fresc que, en la meva opinió, no té gust de res. O formatge tendre o semi-curat. El d'ahir era semi, més gustoset ;-) Afegim oli i sal (tot i que a la patata i al pèsol ja n'hi he posat una mica en bullir-los)


I, finalment, la tonyina... mitja llauna per persona. Com he anat muntant els dos bols al mateix temps, doncs mitja llauna per bol. Remenem bé... Et voilà!!




Jo no sé vosaltres quin nivell de gana teniu, però us asseguro que tot això junt atipa força... així que, per a nosaltres, és un plat únic. Després fruita o un iogurt i ja està.

Vagi de gust!! ;-))

18 comentaris:

  1. Em sembla boníssima i segur que jo també en tindria prou com a plat únic. La propera serà així.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, quina gràcia, que tu ets molt bona cuinera!! ;-)) Ja em diràs què tal! :-))

      Elimina
  2. Sense els palets de surimi molt millor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs per a tu una ració sense palets! :-))
      A mi és que m'encanta barrejar molts gustos...

      Elimina
  3. mmmm, quina bona pinta!! en vull!!!!!!

    ps. mai se m'hagués ocurregut els pèsols! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota per a tu!! La veritat és que estava molt bona... De fet, totes les amanides són bones, oi? :-))
      I això dels pèsols, són invents que em surten sobre "la marxa"... ;-))

      Elimina
  4. ¡Ostres! han desaparegut les meves respostes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, ara tornen a aparèixer... Blogger té ganes de jugar... grrrrrrr

      Elimina
  5. Més que una amanida això ja entra dins la classificació de plats ben complerts. Com dius, pot ser un plat únic d'un sopar d'estiu que, amb aquesta calor, venen de gust els menjars ben frescos. :-))
    I també estic d'acord amb això de barrejar gustos diferents en un mateix plat, a mi m'agrada molt fer-ho. ;-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'encanta menjar plats únics d'aquests que són un munt de coses barrejades... També m'agrada barrejar dols i salat... per exemple, la meva germana a l'amanida i posa poma... i queda la mar de bé ;-))

      Elimina
  6. Fàcil de fer, i a més em sembla que no hi ha una recepta única, tots ens muntem amanides d'aquestes de tant en tant, en podríem dir amanides de nevera, és a dir, aprofitant què tens a la nevera en aquell moment. I queden tan bé! El punt diferencial de la teva, penso, són els pèsols. De patata sí que en poso de vegades, però pèsols crec que no n'hi he posat mai!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi totes aquestes barreges m'agraden molt. A més, m'agrada perquè , un cop està fet, no t'has de preocupar d'espines ni ossos ni pells ni rotllos de cap tipus: A menjar i a gaudir!! :-DD

      Elimina
  7. quina amanida més ben amanida! sembla boníssima! veus ja m'has fet venir gana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar, dona, si mires el post a les dues del migdia és normal que tinguis gana!! ;-)))

      Elimina
  8. Quina pinta que té tot això plegat!!
    Excel·lent amanida per ... avui mateix, que fa molta xafogor!! ;)

    Aferradetes fresquetes! ☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. La calor és horrible! Sí, LLUNETA, alimentem-nos d'amanides!!
      Aferradetes hehehe

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!