dijous, 15 de gener del 2015

Els guanyadors...

Tal com al meu post anterior Suárez,  Neymar i Messi s'abraçaven i corrien feliços, ara seran els tres guanyadors del Concurs "Veritat-Mentida" els que estaran així de contents... i és que acabo de publicar als comentaris del post, les respostes correctes...

De què parlo?

Doncs d'un joc dins de la Gran Trobada Bloguera "Roda el Món i torna al Bloc" que, amb gran èxit, s'està duent a terme aquests dies al Palau de Fires i Congressos de la Catosfera (cliqueu al damunt que anireu al post)

Per cert, aquesta petita entrada al meu blog és el post 1.001, ves, quina gràcia! ;-)

I ara, per completar el post, posaré una miqueta de música:


Descàrrega d'adrenalina, com la que tenen els aficionats del Fußball-Club Sankt Pauli que, després de cada gol del seu equip, poden sentir aquests acords a lo bèstia per la megafonia... descàrrega d'adrenalina com quan he sabut que, per fi, el President Mas i l'Oriol Junqueras s'han donat la mà i que ja tenim dada per les eleccions, això és... un descans brutal!!

El nostre vaixell ha superat la tempesta!!!

13 comentaris:

  1. Ostres, vaig tan de cul i surten tants posts a la trobada que ja no hi he pensat més. Vull arribar a tot arreu com abans i no puc, uf! Ara he vist les respostes i veig que n'hauria encertat algunes, suposo que totes no, però almenys les que em sonaven estranyes em sembla que eren falses. Ara, com et vaig dir, per la manera de redactar-les, eren perfectament creïbles!

    Bé, almenys aprofito per felicitar-te per haver superat els 1000 posts, això fa molta il·lusió! Són una pila, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et vaig a confessar que jo sóc una magnífica mentidera frustrada... A vegades, amb la meva germana riem per aquesta ximpleria que acabo de dir, però és que... com pots anar pel món dient que ets catequista i després clavar troles monumentals? No. No es pot fer. M'he de contenir... he de mirar de controlar la meva imaginació desbordant... tot i així, el meu perfil de Google diu que vaig estudiar aeronàutica o alguna cosa així (ara no recordo ben bé què vaig posar... com penso que a ells què els importa, doncs...)

      Per això, quan vaig llegir el teu comentari i vaig veure que deies que trobaves les propostes redactades d'una forma que et feien dubtar, va ser com un gran "piropu" a la meva capacitat mentidera. Capacitat que, malauradament, només puc deixar sortir en jocs així :-))

      Gràcies!! Sí que fa il·lusio això dels 1.000 posts, és com un grau :-DD

      Elimina
  2. Acabo de veure-ho allà però vinc a comentar-ho aquí. :-))

    Certament estic content per haver estat un dels guanyadors del teu joc del post 1000 (més o menys :-DD). La majoria de les respostes les sabia perquè ja les havies dit alguna vegada aquí mateix i per les que no, vaig contestar el que em semblava més lògic. Com et vaig dir ahir al vespre, després de fer-ho vaig tenir una "premonició" que m'hauria fet canviar algunes respostes, me n'alegro de que les normes no m'ho permetessin perquè m'hauria quedat amb 6 encerts en comptes dels 9 que he tingut. :-))

    També està molt bé que donis un any de marge per aprofitar el premi, tinc una idea al cap que segurament farà que l'aprofiti (i que tu tinguis una mica de feina) d'aquí a uns mesos. Ja ho veurem, si m'acabo decidint, t'ho faré saber. ;-)

    I pel que fa a l'acord polític, doncs també estic content que s'hi hagi arribat. Tenint en compte que la proposta d'una llista única havia nascut morta (només CiU hi donava suport) no calia fer-ho durar tant i podien haver-hi arribat força abans. Però ja diuen que està bé, el que acaba bé. Així que me'n congratulo i espero que aprofitin de veritat aquests mesos per preparar tot el que s'ha de preparar. :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs m'alegra molt que les normes fessin que t'haguessis de quedar amb la primera intuïció (que normalment sol ser la bona!)... tot i que ara em deixes amb dubtes sobre quines hauríes canviat... hehehe... suposo que no pensaves que escrivia a una revista anomenada "Actualidad Perica", com en RAFEL! :-DDD

      M'encanten aquest tipus de jocs perquè permeten dir qualsevol cosa que et passi pel cap hehehe...

      Ja que era un premi (donat amb tot el carinyo del món, això sí) però del que jo també em beneficiava, havia de fer-ho el més ampli possible perquè, de veritat, resultés un premi com cal i no una "obligació de gastar" pels premiats... així que em va venir al cap la quantitat de cosetes petites que la gent compra pels volts de Nadal per posar paquetets al Tió, o fer detallets en "amics invisibles" de sopars d'Empresa... per tant, si a tu et va bé d'aquí uns mesos, jo estaré encantada que puguis aprofitar-ho ;-))))

      Jo creia molt en la llista única, fins i tot com a imatge de solidesa, fermesa, treball conjunt... cara a convèncer indecisos (ja veus, veig les coses al revés que tothom, però ho dic ben sincerament) però si s'ha arribat a aquest acord, beneït sia i, des del mateix moment en que es va anunciar, ja és meu també ;-))

      Elimina
    2. El pressentiment que vaig tenir va ser pensar que tot el que havies posat era cert (ara em diràs que no n'ets capaç de fer articles per "Actualidad Perica", que sens dubte és una revista d'esports de solvència contrastada :-DDD). Però com s'ha demostrat, m'ha anat més bé fent servir la lògica que no si hagués pogut fer cas d'aquesta premonició. :-))

      La idea que tinc pel premi té a veure amb el món dels blogs, però no vull dir res fins que no hi estem més a prop que, malgrat m'agrada ser previsor, tampoc vull ser-ho en extrem. Ja en parlarem. :-)

      Elimina
    3. Aaaaah! està ben pensat... però no, no podia resistir la temptació de "colar" unes quantes troletes a veure si algú picava hehehe (Actualidad Perica, qualsevol dia un Pulitzer hehe

      Tinc força curiositat per aquesta idea que tens pel premi... però esperaré ;-))

      Elimina
  3. Jo, guanyadora superorgullosa dels meus 9 encerts... Tampoc dono l'abast a ser a tot arreu...

    Estic contenta... Ja em pensaré molt bé què vull de la reva artesania, tot i que ja tenia una idea abans del premi... Ja saps que jo algun cop acabo sortint del guió (qui diu guió diu blog d'artesania) encarregant coses al meu rotllo. Però com que no hi ha pressa, ja en parlarem.

    Gràcies per ser al Roda el món. Gràcies prl teu joc i celebrem la nova arrencada de la mostra nau...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nou encerts i ben ràpids!!! :-DD "On vas posar l'ull vas posar l'encert" hahaha...

      Pensa, pensa que tens un any ;-)) i ara, sense càmera (és possible que aquest cap de setmana ma germana me la vingui a portar... és un tros de pa... suposant que la trobi, clar!!) no puc pujar res més, però aviat començaré a posar coses noves ;-))

      I si tens alguna idea nova, doncs m'ho dius... però, evidentment, amb l'obligació d'acceptar que t'apliqui el "VAL descompte de regal" sobre el preu que consideréssim normal... si no seria considerat trampa :-DD

      El RODA EL MÓN està essent un èxit! Els posts tenen la tira de comentaris i he vist gent que feia molt de temps que no veia... i hem rebut bones notícies i tot :-)))

      La nostra estimada nau, navega avui per aigües tranquil·les en un dia preciós :-))

      Elimina
  4. Felicitats als guanyadors i a la organitzadora!

    ResponElimina
  5. jo amb els meus set encerts estic com un gínjol!
    la nau imponent a tota vela superats el esculls i les tempestes rumb a Ítaca sense cap més pas enrere!

    ResponElimina
  6. Mil pooooootssssssssssss!!?? Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

    FELICITATS!! ✓

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!