dissabte, 24 de gener del 2015

Jo no hi era...

Efectivament, bona gent, jo no hi era, així que no tinc la menor idea de si s'assembla o no a la realitat. Tan sols vaig imprimir el dibuix de la CARME, he esperat un parell de dies (així no recordo els colors originals ni res de tot això) i l'he pintat amb tonalitats que m'agraden a mi, amb retoladors i llapis de colors.


Si voleu veure els colors de la CARME, els teniu aquí.

24 comentaris:

  1. El mateix dibuix de la CARME però ben diferent. Em van agradar els d'ella i també m'agrada el teu. Sou unes artistasses! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, MAC!! ;-)

      La veritat és que el meu estil per pintar-lo ha estat molt més "infantil" ja que he triat retoladors i colors hehe (m'ho vaig passar pipa, pintant!) però és que el dibuix és una xulada i el volia deixar ben acolorit... Encara que no s'aprecia molt bé hi ha molts tons diferents de marró en els cistells ;-))

      Elimina
  2. Els teus colors són ben creïbles. I les persones que surten vesteixen de colors vius. Com pintem algunes coses també podria explicar molt de nosaltres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com el dibuix em semblava alegre (al mercat hi ha activitat, la gent parla, se saluden... hi ha moviment...) volia que quedessin uns colors així marcats, vius... per tant m'agrada que es vegi aquest efecte. Gràcies, XEXU!!

      Elimina
  3. Ei! Si ja havia passat pel teu blog i havia deixat un comentari...

    Precisament t'he escrit el mail, com a continuació del meu comentari...

    Et deia que t ha quedat molt maco amb aquests colors que has triat. Els meus no són al 100% reals ni l'un ni l'altre. Les dues persones anaven vestides d blanc i d'estiu... I jo les vaig canviar de roba...

    Els teus colors m'agraden i em sorprèn com queda de diferent fins i tot el traç del dibuix. La teva manera de pintar, al revés del que fan les aquarel·les, acaba de definir i de concretar les línies. En canvi les aquarel·les les desdibuixen. Un experiment ben interessant...

    I si que es veuen els diferents tons marrons dels cistells i els tenien, eh?

    Gràcies per les complicitats, ja saps que m'encanten...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me l'emportaré per posar-lo amb els meus... Al mateix post vull dir...

      Elimina
    2. I tant, CARME, agafa, agafa, com si fos teu... hehehehe

      De fet, m'agraden aquests efectes tan diferents que comentes entre l'aquarel·la i els retoladors/colors: El primer que vaig fer jo va ser repassar bé els contorns perquè em feia gràcia que quedés diferent del teu en el que, com sempre, m'agrada tant el color diluït amb el dibuix que fas primer ;-))

      El meu és una versió més fàcil, més infantil... resseguir el contorn i pintar per dins crec que és el primer que fem de petits, i el teu és un estil més evolucionat ;-))

      A mi també m'agraden molt les complicitats hehehe i, com et vàrem demanar nosaltres que el pintessis, doncs, au, jo també a pintar! ;-)))

      Elimina
  4. Respostes
    1. Gràcies, ELFRI! Em feia gràcia participar en aquesta mena d'experiment ;-)

      Elimina
  5. Respostes
    1. Gràcies, CONSOL! Veritablement, tot el mèrit és de la CARME, autora del dibuix, però com ens agrada tant això de fer proves de colors, doncs m'ho vaig passar pipa pintant-lo ;-))

      Elimina
  6. Quina parada de mercat més productiva! A més de tomates i verdura s'hi troben bons dibuixos i bones coloristes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe què bona persona, XAVIER!! Jo vaig pintar-ho com quan anava al "cole" ;-) L'artista de veritat és la CARME :-)

      Elimina
  7. preciós!!!! Em va agradar molt el de la Carme i m'encanta el teu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu també ets bona persona!! ;-)) La veritat és que el dibuix de la CARME, amb tants cistells i aquells vermells i verds tan temptadors va tenir la culpa de tot això ;-))

      Elimina
  8. Caram, Assumpta, quin mercat més acolorit! Donen ganes d'anar-hi a comprar.
    Bon gènere i molt fresc, només cal veure els colors tan vius de les verdures i les fruites.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe sí, sí gènere de primera!! ;-))
      M'hauríeu d'haver vist amb els colors pintant amb la mateixa il·lusió que quan era una nena... Ho he de repetir! Em va agradar molt!

      Elimina
  9. T'ha quedat bé, els colors són tal com han de ser. ;D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, maca!! :-)) El dibuix de la CARME m'agradava molt i em va inspirar hehe

      Elimina
  10. M'ha fet gràcia això de la versió infantil... Jo quan pinto també ho repasso primer i després ho pinto fluixet per dins, suposo que això va a gustos, o és el costum de fer-ho així a l'escola...
    Bon vespre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... oi que de petits pintem així? Repassem primer per fora, que quedi clar què és el que hem dibuixat i, després, més suau per dins. Tenim esperit d'infants i això és bonic! :-)))

      Elimina
  11. M'agrada anar al mercat a comprar la fruita i la verdura. I, encara que hi vaig cada setmana al mateix, m'encantaria poder visitar un dia aquest mercat que tan bé has pintat. Ben diferent del de la Carme, però també ple de vida!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. MARGARIDA, gràcies!! :-)
      Tu sí que sé seguríssim que compres productes de primera! Els teus deliciosos menjars ho demostren... i tu mateixa moltes vegades ens has explicat al teu blog com has anat a llocs on es cultiva tal o qual cosa de forma més natural... així que si aquest mercat et sembla maco és que deu tenir bona pinta de veritat ;-)))

      Elimina
  12. Un mercat preciós, ple de llum i colors.
    Sembla tot ben fresquet, així que aquest cap de setmana m'hi passaré ;)

    M'ha agradat moltíssim la teva versió!!
    Aferradetes ☺

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!