dijous, 25 de gener del 2018

Roda el món

Holaaaaaaaaa!!

Avui podeu llegir un post meu, llarg, inacabable, amb imatges i vídeos... com aquells que feia "abans" que poca gent deuria llegir sencers hehe... però no és aquí el trobareu al RODA EL MÓN...



Us aviso perquè ha sortit publicat de matinada, quan el vaig acabar, i de bon matí un company blogàire ja n'ha posat un altre (tant li costava esperar unes horetes?) i el meu ja ha passat a segon pla, pobret, ha viscut poc més de quatre hores i mentre la majoria dormíeu.

Aquest cap de setmana començaré jo a llegir, un per un, i amb calma, tots els posts que han sortit fins ara... alguns ja ho he fet, però ara ho faré ordenadament i bé ;-)

El teniu AQUÍ

7 comentaris:

  1. Jo sí que em llegia sencers els teus posts llargs i plens d'imatges d'abans. :-))

    Així que ara mateix vaig a llegir-me el del Roda que en tinc moltes ganes. Ja et dic que ho hauria fet igual sense aquest avís perquè sóc dels que repasso els posts anteriors per no saltar-me'n cap perquè això que expliques ja ha passat alguna altra vegada, sembla que allò que va dir la Carme de publicar allà un post al dia (justament per deixar-los la visibilitat necessària que, sens dubte, tots es mereixen) n'hi ha que no ho van acabar d'entendre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que tu ets una bona persona "de sèrie" ;-)))

      No em podries vendre un trosset del teu cervell? Vaaaaaaaa.... No saps com m'aniria de bé ;-))

      És que jo he tingut problemes per "entrar" al blog del Roda el món... Diu la CARME que només m'ha passat a mi. Podria publicar un post però no podia entrar dins "les tripes" del blog per veure quins dies estaven reservats... així que, per assegurar el tret, vaig reservar dia amb una setmana d'antelació però avui, quan anava a fer el post, no podia entrar DINS del post reservat i la CARME m'ha hagut d'ajudar: Hem eliminat "el post fals de reserva" (ella ho ha fet, que jo no podia) i he fet un de nou... Potser mentre fèiem els canvis l'altre blogaire ha fet el seu... perquè sinó, la veritat és que no s'entendria massa :-)

      Elimina
  2. Just vinc d'allà! Però potser no t'agradaran els meus comentaris sobre OT, hahahaha!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que no? :-) ¡Segur que m'agradaran! A més, que tenia claríssim que pocs "frikis" oterians trobaria jo per la catosfera hehehe

      Elimina
  3. oooh! Assumpta! vinga, repren aquí els posts llargs i plens d'imatges! Ara vaig cap allà

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe què ets maca, RITS!!

      Doncs a veure si m'animo i torno a fer aquells posts llaaaaaaaargs :-DD

      Elimina
  4. Hola Assumpta!!! que bé que hagis vingut al Roda el món. Ja t'he llegit allà i t'he comentat allà.

    He de dir en descàrrec del company que esmentes que ha publicat un post rere el teu, que ja el tenia programat i que el teu "guardat" (el que guardava lloc) qui sap si per culpa meva que vaig controlar si estava bé i si estava ple o buit, o per error, estava en un altre dia, o al menys hi era el dia que vaig esborrar-lo perquè ja havies publicat el teu i no estava en el mateix dia que el ja publicat. Aix...No sé si m'explico.

    En fi, que com et vaig dir, els blocaires que segueixen el Roda el món són molt complidors i miren tots els posts. També n'hi ha que no en miren cap, que publiquen i prou, cadascú per on l'enfila...

    Ja veig que hi ha un altre post... nena, que bé que tornis a escriure!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!