divendres, 7 de febrer del 2020

El Jersei de l'Hermione Granger

Holaaaaaaaa!!!

Darrerament m'ha donat per la mitja. Aquest hivern he fet un munt de colls xulíssims, tant per regalar com per vendre (per cert, bona gent, recordeu que jo segueixo fent manualitats per encàrrec i que una bufanda teixida a mà és mil vegades més maca que una "industrial", sigueu solidaris)



Així que passo un munt de temps fent mitja. A vegades em venen idees totalment noves, fruit de la meva imaginació. Però altres vegades veig algú que porta algun jersei, bufanda, xal, gorret, el què sigui que m'agrada i em venen com unes ganes boges de fer quelcom semblant o, inspirant-me en allò, crear una cosa nova.

Aquest passat mes de desembre (crec que era desembre) a no sé quin canal (potser Cuatro) van passar, durant quatre caps de setmana seguits totes les pel·lícules de la sèrie Harry Potter que, com molt bé sabreu, són vuit (set llibres i el darrer llibre es va fer en dues parts). Jo les vaig veure totes de nou, clar. I, de cop, en una d'elles em va cridar l'atenció un jersei que duia l'Hermione! El vaig trobar preciós. Era una escena en el Hogwarts Express (el tren que porta als alumnes a l'escola de màgia).

Fa uns dies vaig decidir buscar-lo per fer-ne la meva interpretació, així que vaig començar a googlejar coses tipus "jerseis Hermione", però em sortien els de l'uniforme de Hogwarts. Finalment, buscant en anglès, "Hermione in the train sweater" (no sé si la frase hauria estat més correcta dient "Hermione ON the train..." però la qüestió és que el jersei en qüestió va sortir!! hehehe
A part d'en MAC, crec que sóc la millor buscadora de Google que conec :-D



En aquesta foto podem veure que el jersei en qüestió porta caputxa, cosa que no tinc la menor intenció de fer-li al "meu".

Però... atenció!! I és que l'Hermione té un altre jersei MOLT semblant... però no és el mateix, eh? Quin us agrada més?


13 comentaris:

  1. No sóc gaire fan d'en Harry Potter, tot i que n'he vist algunes pel·lícules em sembla que la saga completa no i dels llibres cap ni un. :-(

    En canvi, de jerseis sí que en porto. Així que, com expert en el tema, et puc dir que m'agrada més el segon que ens ensenyes però que el primer està igual de bé (tan igual que sort que has avisat que són dos jerseis diferents que si no... :-DD)

    Hi ha una tercera proposta que sembla que l'Hermione també usa a "Harry Potter i el pres d'Azkaban" i que si ahir el futbol no hagués anat com va anar, avui seria més recomanable. És AQUEST.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiii és xulíssim!!! 😁😁😁😁
      Si guanyem la Champions m'ho plantejaré 👍👍

      L'Hermione te jerseis molt macos! 😉

      Elimina
    2. Estic pensant en com hp podria fer per animar-te a llegir (les pel.lis les deixem, de moment) TOTS els llibres de Harry Potter... amb l'agreujant que estic segura que el primer no t'agradaria massa i t'hauria de convèncer de seguir llegint amb la seguretat que cada vegada els trobaríes millors... 😏😏😏

      Elimina
    3. No hi pateixis, els vaig descartar fa temps (amb l'argument, segurament equivocat, que els trobaria massa infantils) i, ara com ara, continuen sense cridar-me prou per intentar recuperar-los. Hi ha tants llibres per llegir que, per força, molts els hem de deixar passar... no hi podem fer més. :-)

      Elimina
    4. A veure, MAC, el problema és que segur que, llegint el primer, creuries que l'has encertat i que és massa infantil... però el final del primer ja et faria pensar que potser si llegissis el segon... i així, va "in crescendo".

      A tu que t'agrada el Hobbit i tal, no crec que hi patissis massa llegint-los :-DD

      Elimina
  2. A mi m’agrada més el gat que el jersei. A qui vull enganyar? A mi la que m’agrada més es la Emma Watson, però en aquesta peli encara era molt nena, després ha crescut molt bé i s’ha fet tota una dona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, és maca l'Emma... A la pel.li de les dues primeres fotos sí que és molt nena, però a la del segon jersei ja havien passat alguns anys i ja està més crescudeta. Poc després que acabés la sèrie de Harry Potter (que ja tindria uns 20 anys, perquè les pel.lis anaven amb una mica de retard) va fer un canvi radical i es va tallar el cabell moooolt curt.

      Elimina
  3. A mi també m'agrada més el segon jersei, tot i que el primer també m'agrada.
    I jo, ni he vist ni he llegit res de Harry Potter. A part d'opinar de jerseis, poca cosa més puc dir.

    Bé sí, que no tinc ni el més mínim dubte que ets una de les millors buscadores de Google que coneixes i que conec, després d'en Mc! He, he, he...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Res de res de Harry Potter, Carme?... Caram, no sé pas si ho podrem solucionar això... hahahaha.

      Gràcies per reconèixer les meves habilitats buscadores ;-)
      Ara t'explicaré una cosa. Cada vegada que ma germana rep per Whatsapp alguna cosa que li sembla dubtosa, m'ho passa perquè li busqui a veure si és fake news o és veritat i la immensa majoria de les vegades trobo ràpidament si és veritat o trola i quin és l'orígen de la trola :-DD

      Ai, el jersei... opinions dispars...

      Elimina
  4. Doncs a mi m'agrada més el primer, per la irregularitat de les ratlles. En el segon són totes iguals, tot i que és més acolorit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo coincideixo amb tu, XEXU... de fet el que jo vaig veure i que em va cridar l'atenció va ser el primer... Va ser buscant el primer que vaig trobar el segon i vaig pensar que també era xulo.

      De totes formes, segur que no faré ni l'un ni l'altre sinó una interpretació lliure dels dos agrupada en un... Serà com allò de TESI, ANTÍTESI I SÍNTESI :-DD

      Elimina
  5. A mi m'agrada molt més el primer. I amb caputxa sembla brutal.
    Aviam si t'animes, seria fantàstic.

    De mitja no en sé ni un borrall, m'encantaria, però és una feinada, i si no arribo ni al ganxet ni res, com hauria d'arribar a teixir. Em vaig proposar cosir, aprendre a agafar la màquina de cosir, i ni això! un desastre!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, crec que el primer guanya 👏👏😉... però no sé fer caputxes hehehe.

      De fet, no serà ni com un ni com l altre, serà una barreja inspirada en...

      Però Rits!!! Tu ets molt traçuda! Segur que amb un parell de tutorials n'aprens!! 😘😘😘

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!