dimecres, 16 de juliol del 2008

El Trofeu Gamper



EL TROFEU JOAN GAMPER

Ma germana ja va comprar tres entrades fa dos dissabtes!! Una per a ella, una pel meu marit i una per a mi.
La veritat és que són cares, però, amb l'excusa que es juga el dia 16 i que el dia abans és el meu sant, doncs... es van posar d'acord (i jo ben contenta!!)

Vaig heretar la passió pel fútbol i pel Barça del meu pare, al cel sigui. I li vaig inculcar a la meva germana, cinc anys més jove que jo... era una bona alumna ;-)

Recordo la gloriosa temporada 73-74 (la primera Lliga que jo vaig viure) i com em vaig aprendre de memòria l'alineació i li vaig ensenyar a ella... Han passat molts anys, molts (34) però encara la recordo perfectament:
Sadurní, Rifé, Torres, Costas, De la Cruz, Juan Carlos, Rexach, Asensi, Cruyff, Sotil i Marcial.

Com vaig posar a un altre post, l'economia no ens permet fer un viatget aquest any, però algun petit extra com aquest ja farà que es noti que son vacances...

Em fa il·lusió!!

16 comentaris:

  1. Traducción al castellano:

    ¡Mi hermana ya compró tres entradas hace dos sábados! Una para ella, otra para mi marido y otra para mí.
    La verdad es que son caras pero, con la excusa de que se juega el día 16 y que el día antes es mi santo, pues... se pusieron de acuerdo (¡y yo tan contenta!)

    Heredé la pasión por el futbol y por el Barça de mi padre, que en paz descanse, y se la inculqué a mi hermana, cinco años menor que yo.. era una buena alumna ;-)

    Recuerdo la gloriosa temporada 73-74 (la primera Liga que yo viví) y como aprendí de memoria la alineación y se la enseñé a ella. Han pasado muchos años, muchos (34) pero aún la recuerdo perfectamente:
    Sadurní, Rifé, Torres, Costas, De la Cruz, Juan Carlos, Rexach, Asensi, Cruyff, Sotil i Marcial.

    Como dije en otro post, la economía no nos permite este año realizar un viajecito, pero algún pequeño "extra" como éste conseguirá que notemos el ambiente de vacaciones...

    ¡Me hace ilusión!

    ResponElimina
  2. Ueeeeeeeeee :))))) jo m'ho estava pensant aquests dies, perquè crec que fan descomptes i això... i nos abia qui hi jugaria i ara llegint el bloc veig que Boca Juniors és l'equip d'aquest any... Jo l'època que esmentes no la conec, però liniker, schuster, solé... etc, etc... etc... Uf me'n fas agafar ganes eh!!!

    ResponElimina
  3. Sort que en Ronnie ja ha marxat, ara ens falten delanters mare quin patir ser del Barça, tant que me n'he desconnectat últimament amb els fitxatges uf...

    ResponElimina
  4. Ah!! Veig que ets dels meus n'estava ja farta de Ronnie i la seva falta de professionalitat. Ja se'l poden ben quedar a Itàlia.

    Recordes Lineker? Havies de ser molt xic llavors :-) Un petit culé (jo tinc un nebodet de 7 anys molt del Barça jejeje l'estem educant molt bé jajaja)

    Jo també he estat bastant desconectada aquests dies, vaig seguir el fitxatge d'Alves (tinc un bon amic sevillà i sevillista que no sé si m'ho perdonarà mai jaja)però avui mateix he sabut que hem fitxat un de Bielorrússia que no sé ni com es diu...

    A Boca Juniors el solem guanyar ;-)
    Mira:
    http://www.youtube.com/watch?v=_WjLEJ-iYNo

    Nota:
    Acaba de venir el meu marit a dir-me que el Barça començarà la temporada al camp del Numància :-)

    Vaig a preparar dues tasses de té (si en vols, en preparo tres jeje)

    ResponElimina
  5. jo no estava ni als espermatozoides del meu pare llavors... jejeje. Aviam si aquest any fotem algo de bo, que vaia tela!!! Encara que faci mal, jo tb ho porto al cor això de ser culé.

    ResponElimina
  6. Felicitats anticipades pel teu sant i per aquestes entrades que pel que veig et fan tanta il·lusió. Jo si t'he de ser sincer, això del futbol mai m'ha tret el son, encara que si juga el Barça m'agrada que guanyi, suposo que per això que és més que un club. De fet m'agrada fer país jejeje...

    Visca el Barça!!! i les faves a la Catalana!!!

    Sort!!!

    ResponElimina
  7. Jajajaja instints m'has fet riure :-)) Això, a veure si aquest any fem alguna cosa que en portem dos que més abans el que fem és llàstima... ai!!

    ------------

    Moltes gràcies praxis la teva és la primera felicitació de sant d'aquest any!! jejeje
    Ja fas bé, ja de no prendre-t'ho massa seriosament, així t'estalvies molts patiments jo actualment m'ho prenc amb més filosofia però de joveneta, si el Barça perdia em tancava a l'habitació -perque no em veiessin- i fins i tot a vegades acabava plorant... jeje potser sona molt exagerat, però era així mateix :-)

    ResponElimina
  8. ei, merda!
    jo sóc dels pro-ronaldinho...
    òstia ho sento, no passa res, no però?
    és que m'agafa com una llàstima de veure'l com una víctimeta, pobret...
    mira, no sé, tinc la sensació que el culpable és el propìsistema que fa que pugui haver-hi gent cobrant tanta pasta, i també el factor de la condició humana, clar, és un xaval, el dia que n'aparegui un que no li passi això quan tot déu l'està endiosant...
    i crec que encara el veurem fer coses molt bones, però ja em sembla bé que hagi pirat, també, clar...
    per ell, que canvïi, que creixi, que n'aprengui!!
    que no estamos tan mal, hombre...
    vuenu, en fin,
    força barça, sobretot, i ara a veure si aconseguim que ens moli el guardiola d'entrenador, jo ja casi estic a punt...
    segur que pel gamper ja m'encanta
    vinga, un petó, a l'aúpa!!

    ResponElimina
  9. Escolta, Ass, si vols traduir cada post, endavant que quedarà més correcte sintàcticament, però si vols, t'explico com es posa un traductor que t'ho passarà tot al castellà, al francès, al'anglès... Bé, et traduïrà els teus posts, no els comentaris que et fem, no, eh?

    I si vols un minixat com el del cesc i el meu, només t'ho cal dir.

    Au, petonet...

    ResponElimina
  10. Hola Assumpta,

    Dons mira, amb aquest post m'ha vingut a la memòria una cançó de La Trinca, que de ven segur coneixes, ".....i arribaran a inventar-se desodorant per l'aixella, que porti els colors del Barça....", era d'aquesta epoca que tu dius.

    Ja que a mi el futbol tan me fa.

    Disfrutaalllllllllllllll

    ResponElimina
  11. Hola moi de tiana !!
    Home, jo també era de Ronaldinho quan estava per la feina :-))
    Però aquest últim any ha estat una indecència el que ha fet. Ens hauria de tornar els calers (a mí ja me'n pot tornar uns quants que m'anirien molt bé jaja)

    Tot i que tens raó, la culpa és de tots els que els pujem en un "pedestal" i després ens estranya que se sentin com a petits déus...

    Jo això del Pep encara no ho tinc massa clar... espero equivocar-me :-))

    --------------------

    Montse, guapa! això del traductor ha d'estar molt bé :-) De totes formes jo ho seguiria traduint al castellà, però em faria molta gràcia això de tenir-ho a l'anglès i al francés jajaja

    I el minixat... ejem... et pots creure que encara no sé ben bé com funciona??? vull dir que no sé si jo estic mirant i tú escrius alguna cosa, surt automàticament o jo he d'anar actualitzant?

    -----------------

    horabaixa ai, m'has fet riure jajaja si la cançó aquesta me la sé de memòria jaja començaba amb allò de catorze anys de passar gana, catorze anys d'anar fent figa, potser sí que eren molts anys, catorze anys sense una lliga jajaja llavors van guanyar aquesta, la 73-74... i no van tornar a guanyar fins la 84-85!! i van treure una altre versió de la mateixa cançó!! :-D

    Als anys 90 la cosa va millorar molt... au, ara em posaria a explicar batalletes jo, en tinc cada una relacionada amb el Barça!!

    ResponElimina
  12. Nunca fuí a la cancha ni siquiera para un mundial!! me da mucho miedo.. Es que acá en argentina es de terror ,no exagero .Pero no se sabe nunca si volvés.Por que lo que debería ser una fiesta una diversión siempre termina en tragedia.Ojala que allá sí lo disfruten.'¡¡suerte!!
    Viva boca jajajaja besos y abrazos

    ResponElimina
  13. Bien!!!yo soy de River,bien gallinita jajaja.
    Un beso y buen partido

    ResponElimina
  14. Hola Marisa Sí, aquí llegan a veces las tristes noticias de graves incidentes en las canchas. Es una pena que ocurra esto. Aquí también se dan problemas a veces pero en mucha menor escala afortunadamente.
    Ojalá quienes originan esos disturbios se diesen cuenta de que, por mucho que uno sea seguidor de un equipo, esto no es más que un juego, un espectáculo que genera pasiones, pero pasiones a las que hay que poner el límite del sentido común.

    ----------------

    Y si Marisa anima a Boca, Jorgelina como fan de River animará al Barça jejeje

    *****************

    Gracias a las dos, amigas que me visitan desde Argentina, por sus palabras :-)

    Besos!!!

    ResponElimina
  15. Hola noia culé !!!!! parles de una bona temporada i de bons records.
    Jo també ho sóc m´agrada veure jugar al equip encara que últimament m´ha decebut bastant.
    Espero gaudeixis d´aquest espectacle i tinguis la sort de veure el nostre equip guanyador.
    Un petonas bonica !!!!

    ResponElimina
  16. Moltíssimes gràcies M.Teresa a veure si els bons desitjos s'acompleixen jejeje

    És cert que últimament no ens volen donar alegries aquesta gent... veurem amb en Pep :-))

    Abraçades, guapa!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!