dimarts, 30 de desembre del 2008

Bateria baixa...?


Estava a punt d’escriure un article per dir que la meva bateria estava sota mínims i que necessitava un descans... ja fa un parell de dies que em sento una mica xafadota però ahir la cosa va augmentar...

Però està vist que, malgrat tot, la meva bateria es carrega d’una forma ultrasònica perquè, mentre pensava com ho feia, he anat de passeig al blog d’en Cesc i he trobat dos posts (ell fa posts, jo articles... encara no m'acostumo al vocabulari jeje) que m’han ajudat...

En un dels escrits diu que pren nota de les situacions que viu per aprendre i tirar endavant i a l’altre explica que es queda tancat a l’habitació i ho fa amb unes paraules i un dibuix que, malgrat tot, feia somriure... i m'ha transmés força...

Així que, de tancar el blog per vacances res de res... :-))

No és un article massa maco aquest per dedicar... però va, dedicat, Cesc :-))

21 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    Estaba a punto de escribir un artículo para decir que mi batería estaba bajo mínimos y que necesitaba un descanso... hace ya un par de días que me siento algo chafada pero ayer la cosa aumentó...

    Pero está visto que, a pesar de todo, mi batería se carga de modo ultrasónico ya que, mientras pensaba cómo lo hacía, he ido de paseo al blog de Cesc i he encontrado dos posts (él escribe posts i yo artículos... aún no me acostumbro al vocabulario... jejeje) que me han ayudado... en uno de ellos toma nota de lo que le sucede para seguir adelante y en el otro cuenta que se ha quedado encerrado en la habitación y lo cuenta de un modo y con un dibujo, que me ha hecho sonreír y me ha transmitido fuerza...

    Así que, de cerrar el blog por vacaciones, nada de nada :-))

    No es un artículo muy bonito éste para dedicar... pero va, dedicado, Cesc :-))

    ResponElimina
  2. Carreguem les bateries de les nostres necessitats interiors i seguim fent articles, post i fotografies. Tot dins de una coctelera que en faci somriure i ser un xic mes feliços.
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  3. Doncs gràcies al Cesc per no fer-te marxar! :) Que bé! De vegades, més que deixar el bloc per recarregar piles, el que ens cal és anar als blocs dels altres a veure què diuen! I el Cesc sempre té paraules i sentiments fantàstics que compartir amb nosaltres?

    Petonets, preciosa, i ànims!! I una abraçada carregada d'energia!

    ResponElimina
  4. De vegades tenim les bateries ben baixes...i ens semble que tot es negre,però poc a poc comneça a gafar tonalitats grises..i així fins que tornema veure els colors de sempres!!
    A seguir endavant! Molts d'ànims i molt bon anys per tu els teus!
    I molta salut!

    ResponElimina
  5. Per mi és tot un honor eh que publiquis un post o article :) degut als meus escrits, és un honor perquè ets una persona que es fa estimar molt pel món aquest dels blocs, no cal mirar massa lluny :)gràcies doncs i a carregar i amb força la batèria eh :) amunt, sempre amunt :)

    ResponElimina
  6. Ostres, Assumpta, sona fatal això de "tancar el blog", encara que la frase continuï amb "per vacances". Fatal! Celebro que el Cesc t'hagi animat a continuar. Ep, que necessito la meva dosi diària d'Assumpta, jo!

    ResponElimina
  7. Totes les bateries tard o d'hora necessiten carregar-se.
    Sempre tens paraules boniques per tots nosaltres, sempre hi ets present i ens carregues la bateria. Potser també és hora que t'ajudem a carregar les teves!!!
    Molts ànims, descansa força i somriu (el post del Cesc tb m'ha fet riure).

    Per cert, com l'atre post no te l'he pogut comentar, una cançó preciosa que reconforta i dóna pau.

    Un petó ben fort

    ResponElimina
  8. Feliz 2009!!!
    Que este año nos encuentre con mucho amor y salud.
    Felicidades!!!

    ResponElimina
  9. A veces algo tan simple como una lectura que nos alegra, nos levanta el ánimo y nos permite seguir adelante, espero que esta recarga dure y que el año entrante sea muy bueno para ti y los tuyos, besos tía Elsa.

    ResponElimina
  10. que les paraules d'en Cesc, t'hagin carregat la bateria de forma ultrassònica, converteix aquesta dedicatòria en algo molt bonic!!!

    I com ell mateix et diu, ets una persona que es fa estimar molt en aquest món blocaire, i segur que per tot arreu on vas. I saber que estàs una mica xafada...mmmm... em deixaria preocupada. Però vaja, que dies d'aquests que estem xafats i necessitem descansar per carregar piles, els tenim tots....

    T'envio una abraçada ben forta i animosa!!!!!! :-)))) ♥

    ResponElimina
  11. això de les bateries baixes si que no, assumpta!

    ja se m'ha fet estrany no poder comentar al post (o article) anterior que la versió que més m'agradava, tot i que la trobo molt trista, és la de jeff buckley. i ara ... amb poca moral?

    va-va, que la possibilitat de passar una mica de daltabaixos sempre hi és, però si la reina de l'optimisme, la vitalitat i les ganes de fer la ximpleta amb sa germana no els combat amb empenta, quí ho farà?

    xorradetes meves (per animar) a banda, recarrega el que necessitis, fes un gotet de cava més del que cal demà i, si et val, que sàpigues que et tenim molt i molt i moooolt carinyo.

    una abraçadaaaa!

    ResponElimina
  12. Ahir vaig conèixer el bloc d'en cesc, avui et conec a tu, i he vist algun altra bloc també, estic una mica espantat, perquè tots escriviu veritablement bé, i llavors quant llegeixo els escrits del meu bloc, em fa com a vergonya del meu estil d’escriure.
    D’on heu sortit tots vosaltres?, perquè carai escriviu tant bé i em feu aflorar els meus sentiments?
    Assumpta gràcies per haver entrat al meu bloc i deixat un comentari, encara que hagi sigut de casualitat.
    Espero i desitjo que tornis a entrar de nou, miraré d’esforçar-me en el que escric, encara que sé que em costarà, perquè tot i que el meu bloc es primordialment un bloc polític, de tant en tant també deixo anar alguns pensaments, sobretot quant fan referència a la meva família, que es la meva raó d’ésser.

    ResponElimina
  13. D'aixafada res,eh?? que tot té sol.lució i la vida és com un kiwi,a vegades està bona i d'altres no ho està tant. Així que ànims i a tirar endavant,fins que reprenguis bons moments.
    Espero que tinguis molt bon 2009:D
    Petoneeeets!!

    ResponElimina
  14. Ahir em va passar una cosa que no m’havia passat mai -i que confio que no es repeteixi més- i és que vaig deixar que un moment de tristor provocat en part per un petit problema físic d’importància absolutament mínima, es reflectís al blog i ara em fa vergonya i tot... no m’agrada gens, gens, cridar l’atenció per temes així... jo, si per un casual la volgués cridar seria per un fantàstic article celebrant la Champions, un meravellós monogràfic sobre Van Gogh, una col•laboració a Relats Conjunts especialment inspirada, una exposició de manualitats de categoria... :-)) i ara no sé com arreglar-ho...

    En tot cas, el que va passar, va passar i he trobat aquí un munt d’opinions i missatges d’aquells que fan emocionar... així que moltíssimes gràcies a tots, de tot cor...


    JAN PUERTA Gràcies per deixar-me la teva coctelera, amic Jan :-))
    Una forta abraçada!!!


    NÚR Tens tota la raó, noia :-) en Cesc té màgia a les seves paraules...
    M'arriba l'abraçada energètica, eh? jeje
    Petons!!!


    CONSUELO Una magnífica fotògrafa com tu, sap parlar dels bonics colors de la vida :-))
    Moltíssimes gràcies per les teves paraules :-)
    Petons!!!


    CESC Un honor que et mereixes de sobres, ja ho saps :-) llàstima que no fos un article més maco en quant a paraules, però per mi era important pel que significava :-)))
    Una abraçada molt forta!!!


    FERRAN Ufff.. les teves paraules també m'han emocionat, eh? Tu saps que bonic és això que m'has posat? :-))
    Una forta abraçada!!!


    RITS Gràcies Rits maquíssima :-))
    M'alegra que t'hagi agradat la cançó, oi que sí que recomforta?
    Molts petons!!!


    JORGELINA Infinitas gracias, guapísima!!
    Sí, ojalá... salud... para todos!!!
    Y amor también, por supuesto jeje
    Feliz 2009!!!
    Besos!!!


    TÍA ELSA Muchísimas gracias, amiga!!
    Tu eres de las personas que recargan energía cuando se te lee, te lo digo bien en serio :-))
    Feliz 2009!!!
    Besos!!!


    BRUIXOLETA M'has fet somriure utilitzant aquesta paraula "ultrassònic" que jo havia posat :-)) sí, crec que la teva capacitat especial de "captar" les coses ha entés perfectament el sentit de la dedicatòria :-))
    L'abraçada animosa està arribant... ja arriba... JA!! jejeje &jearts;
    Petons!!!


    ÒSCAR Ara ja es pot comentar Òscar... em sap greu...
    Jeff Buckley també m'agrada moltíssim... bé, jejeje m'agraden totes, per això les vaig posar :-))
    Tens tota la raó, tota. Tothom té altibaixos i jo ahir vaig ser una mica ximpleta :-)) però asseguro que seguiré fent el tonto pel carrer amb ma germana, eh? jajaja
    Una forta abraçada!!!


    QUIM AMORÓS Hola!!! Benvingut!! :-))
    Jejeje és que aqui saltem de blog en blog... i la teva història a Santa Tecla em va fer gràcia :-))
    I, que vols que et digui, tenir un metge a prop sempre dóna certa tranquil·litat :-))
    I tant que tornaré a passar pel teu blog... ara mateix t'agrego :-))
    Abraçades!!!


    SPAGHETTI Ara ho has dit, noia! Tot té sol·lució :-)) I que la vida és com un kiwi!! jajajaja ets un cas, xiqueta :-)))
    Bon 2009 per a tu també :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  15. A vegades fa falta una espurna per tornar a tirar endevant, i aquesta vegada ha estat el Cesc, tot serveix, peró me'n alegro, no pots baixar la guardia, el teu optimisme ha de seguir aqui.

    Una abraçada i Bon Any

    ResponElimina
  16. Passa sovitn que aquí al món dels blogs es carreguen piles ràpidament. I m'alegro q ue en aqeust cas hagi estat el cesc!

    Una abraçada per cadascú.

    ResponElimina
  17. amunt noieta, comença un nou any, i les bateries han d'estar carregades eh?? aquí estem tots per recordar-te que et necessiteeeem!!!petonets!!!

    ResponElimina
  18. M'alegro que no tanquis el blog ;-)), trobaria a faltar els teus escrits!!

    ResponElimina
  19. ... Marxant una de "piles carregades" per l'Assumpta !!! ... oído barra !!!

    Res, que no em quedo tranquila si no t'ho dic, que tu vals molt, que molt ... moltíssim!, que ets allò que diuen "l'alegria de la huerta", que hem de fer entre tots alguna cosa per aixecar-te els ànims !!! Que això passa perquè acaba l'any,, perquè els dies són més curts i ens entra melangia, perquè no tenim partits del barça ... però amb el nou any a les portes, tot canviarà i de ben segur que et recarregaras a tope.
    Un petonet preciosa, et desitjo un molt feliç 2009 en tots els aspectes ... i una copa d'Europa !
    :-)

    ResponElimina
  20. JOAN Tens tota la rao :-))
    I que tampoc faltin les teves paraules, sempre tan plenes de bons sentiments :-)
    Moltes gràcies!!
    Abraçades!!!


    CARME Oi que sí? :-))
    Vinga aquesta abraçada ben forta, guapa!!!
    Petons!!!


    ANNA I LLUÍS Em fa molta il·lusió quan us veig per aquí :-))
    Gràcies, de veritat!!
    Petons!!!


    VERO Moltíssimes gràcies :-) Tu ja em conèixes jeje... ai, Senyor!!
    Molts petons, guapa!!!


    -ASSUMPTA- Uiii!! M'acaben d'arribar un munt de piles!! jajaja :-)))
    Ets molt maca, de veritat... moltíssimes gràcies per les teves paraules que m'arriben al cor :-)
    I a sobre em desitges una Copa d'Europa!! Uaaaaaaau jajaja :-))
    Molt bon any!!
    Petonassos!!!

    ResponElimina
  21. Doncs mira, jo apareixo per aquí amb les piles una mica més carregades, però encara no del tot. Vaig llegir aquest post quan el vas publicar però no em vaig veure en cor de comentar-lo... i ho faig ara, que ja hem traspassat la barrera del nou any i sóm a 1 de gener, esperant que aquesta bateria se t'hagi carregat un xiquet. M'ha agradat molt que fessis referència a en Cesc... realment les seves paraules són especials, a mi tampoc em deixen indiferent.
    Ei, una abraçada mooolt gran i tranquila que pots escriure el que vulguis aquí, tant si és alegre com trist... nosaltres et seguirem llegint igualment guapa!
    I bon any!!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!