dissabte, 27 de desembre del 2008

Sense futbol i plovent...

En principi no sembla pas una tarda de dissabte massa atractiva, des d'ahir que plou, la Lliga de futbol està aturada per vacances... i demà, el mateix panorama... Ufff... Què farem?

Bé, sincerament, he de dir que sóc una persona que mai s’avorreix a casa... així que puc triar entre moltes coses :-)

1.- Fer mitja: Fa temps que tenia ficat al cap un jersei de ratlles de colors. La meva germana em va regalar llanes pel meu aniversari i ja el tinc començat:

(Detall al fons de mug amb l'escut del Barça que fa els efectes de pot per llàpissos)


2.- Fer punt de creu: També tinc començat un pitet per regalar que em fa molta il·lusió (ja està més avançat que a la foto)



3.- Llegir una estona: Estic llegint per segona vegada tots els llibres de Harry Potter jeje ja estem acabant el sisè llibre (ho poso en plural perquè no sóc l’única... ho fem entre quatre... llegim i comentem totes les coses noves que trobem i que no ens haviem fixat la primera vegada) i quan acabi aquests ja tinc dos llibres en espera...

El punt de llibre nadalenc (fet de patchwork) és un regal especial de la meva amiga i companya de lectura, classes d'anglès, berenars, etc. Vero :-)


4.- Berenar!! Jeje el te amb el meu marit no pot faltar... :-) (Te de Ceilan? English Breakfast? Earl grey? Te xinés?...)

Aprofito per demostar que, tal com vaig dir al blog de l'Òscar, entre Cola-cao i Nesquik jo sóc de Cola-cao de totes, totes :-)


5.- I si dibuixo una mica?



6.- Visitar blogs, clar!! jejeje no sé què fa la gent que actualitzen a una velocitat...

No!! que no estic dient fantasma a ningú... jeje... que em va sortir de veritat com a paraula de verificació a un blog... si no fem cas de l'ortografia... jeje :-)


No m’ho passaré pas malament, no...

De totes formes... el futbol... ostres... el trobo a faltar, eh?


42 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "Sin futbol y lloviendo..."

    En principio no parece una tarde de sábado demasiado atractiva... llueve desde ayer, la Liga de futbol en descanso por vacaciones y mañana el mismo panorama... uff ¿qué haremos?

    Bien, sinceramente, diré que soy una persona que nunca se aburre en casa, así que puedo escoger entre muchas cosas :-)

    1.- Hacer punto: Hace tiempo que tenía la ilusión de un jersey de rayas de colores y mi hermana me regaló lanas por mi cumpleaños. ¡Ya lo tengo empezado! (véase al fondo de la foto el mug con el escudo del Barça que hace los efectos de bote para lápices)

    2.- Hacer punto de cruz: También tengo empezado un babero para regalar que estoy bordando con mucha ilusión (ya está más avanzado que en la foto)

    3.- Leer un ratito, ya que estoy releyendo todos los libros de Harry Potter jeje y ya estamos terminando el sexto (lo escribo en plural ya que lo hacemos entre cuatro: leemos y comentamos todos aquellos detalles en los que no habíamos caído en la primera lectura)
    El punto de Libro Navideño hecho a patchwork es regalo de mi amiga Vero (compañera de lectura, clases de inglés, meriendas, etc.)

    4.- Merendar!! jeje el té con mi marido no puede faltar... .-) (¿té de Ceilán, English Breakfast? Earl grey? Té chino?...)
    Aprovecho para demostrar que, tal como dije en el blog de Òscar, entre Cola-cao y Nesquik, yo soy de Cola-cao absolutamente :-)

    5.- ¿Y si dibujo un poco?

    6.- ¡Visitar blogs, claro!! jejeje no sé qué hace la gente que actualizan a una velocidad :-)
    Ah! No!! que no estoy llamando "fantasma" a nadie jeje. La palabra que sale en la foto me salió de verdad en la verificación de un blog, con "falta de ortografía" incluída... pero me pareció graciosa :-)

    Así pues... no me lo pasaré mal... aunque... el futbol... ufff... el futbol se echa de menos, eh?

    ResponElimina
  2. també et pots enganxar a lo que el viento se llevó... feia anys que no la veia, i amb els anuncis que estan posant, hi porto tota la tarda.

    Molt bones propostes. El jersei té molt bona pinta!!!! et quedarà molt xulo, segur!

    A mi em costa passar tota una tarda a casa, i avui va per llarg, estic amb febre i angines..... per tant encara que deixés de ploure....m'apunto les teves propostes

    ResponElimina
  3. Tarde de sábado sin fútbol? ¡¡¡¡Genial!!!
    He salido a pasear con mi maridito y esta noche me lleva a cenar, ya no me acuerdo de cuándo fue el último sábado que salimos.
    Jejeje.
    Releyendo a Harry Potter? Cuándo vas a empezar a Johathan Stroud y su trilogía de El amuleto de Samarkanda? Ayssss.
    Besos.

    ResponElimina
  4. rellegint harry potter? tela.. també pots fer alguna tarda de cinema no? o a casa o fora, jeje, molt guapo el punt de llibre, jo en faig col·lecció, ja en dec tenir 400-500 :)
    que passis uns bons dies guapa!! records i petons de l'Anna petita!

    ResponElimina
  5. per cert, quin és aquest club de lectura?

    ResponElimina
  6. Bé, ja veig que no t'avorriràs! :-) Més que fer una cosa sola, pots provar d'anar canviant.

    Per cert, a mi a la comprovació de paraules ara em surt "tessol". Te sol? Que hi poseu res al te?

    ResponElimina
  7. RITS Jejeje ara m'has fet riure :-))
    És que aquesta peli, Lo que el viento se llevó a mi se'm fa bastant pesada però a ma germana li agrada molt i cada vegada que la veu... espera que acabi diferent!!! (té molta fantasia, ella jeje)

    Ai!! Gràcies per animar-me amb el jersei! :-) Que a mi em fa molta ilu un jersei de ratlles de colors (ja fa anys que li anava al darrera jeje) però quan ho va veure la meva mare em va semblar que no ho trobava gaire maco... que si tants colors, que si les franges massa estretes... snifff... Ja aniré posant la seva evolució :-)) (del jersei, no de la meva mare jeje)

    Ai, pren caldet calent (sincerament, eh? el de Gallina Blanca de tetra brik és força bo) i descansa molt que t'has de posar bé ben aviat :-))

    Petonassos!!!



    TERESA CAMESELLE Jejeje no creas que no te comprendo, eh? :-) Para tí es la gran ocasión de disfrutar de un sábado como es debido jeje ;-))
    Saluda a tu marido de mi parte (de culé a culé) y que os lo paséis genial en vuestra "cena para dos" :-)

    ¡Vale! Libros anotados en la lista para leer del 2009 ;-) ya te diré mi opinión ¿vale?

    ¡Besooos!



    ANNA I LLUÍS Holaaaa!!
    Primerament i més important: Petonassos també per l'Anna petita que ja som molt amigues ;-)

    Fas col·le de punts de llibre? El meu marit també :-)) però no en té tants com tu ni molt menys, eh? Potser 60 o 70 :-)

    Ah! el Club de Lectura Potteriana jeje, res, va ser un invent de Vero que és Doctorada en Potterologia :-) que, quan es va assabentar que jo també n'era fan doncs em va proposar la idea que els tornessim a llegir tots les dues (al mateix ritme) per poder anar comentant ;-) Cada vegada que acabavem un veiem la peli corresponent a casa seva mentre preniem un berenar magnífic preparat entre ella i la seva nena :-) ens passem resums i tal... al poc es va incorporar ma germana i la seva cosina :-) Però no és res més que una manera de posar nom a una cosa que fem per entretenir-nos :-))
    Ella els llegeix en anglès, ma germana i jo en català i la seva cosina en castellà o anglès :-)

    Petons!!!



    P-CFACSBC2V Sí, sí :-) és el que he fet, anar canviant una miqueta :-))

    Tessol? juaaaaaaaasss :-)))
    No, no el prenem sol... el prenem amb una miqueta de llet jeje
    A veure si a la propera et surt "Teambllet" ;-))

    Abraçades!!!

    ResponElimina
  8. Està molt bé això de no avorrir-se, vol dir q tens una vida interior plena, i en quantes coses més coincidim? Anem-ho a veure:
    1. Fer mitja, això no, nonono, però ni farta de vi... Això sí, m'encanten els jerseis fets a mà, sobretot els de ratlles.
    2. Fer punt de creu, sí, com ja saps pq penjo coses al meu blog, encara que casi tot el que he fet ho he anat regalant...
    3. Llegir, sí, i llibres del Harry Potter, sísisisisisi, crec q els he llegit tots 4 vegades, i alguns 5. I en alguna època he tingut el tono al mobil.... Ara, aconsellada pel XEXU, estic amb el Robin Cook...
    4. Berenar, també, però tot i que el té m'encanta, m'estimo més un bon pa amb tomaquet i bull blanc, per exemple...
    5. Dibuixar també, però només ho faig al cole i en mida XXXL, pels murals que posem a les parets, jejeje.
    6. Visitar blogs, evidentment, jejeje, ben a gust, i mirar de conèixer millor les persones que hi ha darrera, que són grans troballes i grans tresors...
    "Bateria baja, diu..." Fins araaaa!!!

    ResponElimina
  9. Oblida els altres blogs! l'autentic epicentre de la blogosfera culé som nosaltres http://yo-ya-lo-dije.blogspot.com/

    ehehe.

    No en visitis d'altres,q ue ens posem gelosos!

    ResponElimina
  10. Hola! T'he llegit al bloc d'en Xexu i t'he vingut a visitar. I m'he trobat un blog que m'ha agradat molt i algú amb qui comparteixo un grapat d'aficions i gustos: la mitja, el punt de creu, prendre el te amb el marit (el meu, és clar), els llibres del Harry Potter, el patchwork i el futbol... del Barça ;) Però, no estiguis trista, dona, que demà juga Catalunya!! Bé, gràcies per aguantar-me el rotllo. Si no hi tens inconvenient, passaré de tant en tant. Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Desde luego que yo también he echado de menos esta tarde eso de "hola,hola ...comienza Carrusel deportivo"

    ResponElimina
  12. M'encanta passar a casa teva, és com si tinguessim una conversa, Assumpta, et sento tan propera....

    Jo, bàsicament, faig el gos...
    I no dono a l'abast a passar allegir tots els blogs que tinc al costa de la pàgina, noia, no pus per més que voldria...

    Molt bones diades, amiga meva, un petonàs, sigues feliç!!!!

    ResponElimina
  13. Uf Assumpta no saps com l'enyoro jo també el fubtol! però jo no tinc tantes opcions si no tinc futbol, veig que tu pots triar sense cap mena de problema!!! i què has fet al final? jeje... una forta abraçada...

    ResponElimina
  14. MONTSE Em fa gràcia la gran quantitat de coses en les que coincidim :-))
    Però m'estranya que una persona que és tan habil per les manualitats com tu (i no diguis que no, que és que sí jaja) no provi a fer mitja...
    Anima't dona!! :-))
    Uaaaaaau!! m'alegra que t'agradin els jerseis a ratlles!!... i, així, amb molts colors també? :-) a mi m'agraden tots els ratllats!!
    Harry Potter CINC VEGADES!!! Caram, caram!! em guanyes de molt!! tu sí que deus ser una experta!! :-))
    El teu berenar a mi també m'agrada mmmmmmmm deliciós!! :-))
    Petoooooooons!!!


    ELMANDER DE LA TELE Home, ja m'agrada que tinguis l'autoestima alta, eh? jajaja
    Però hi ha molt bons blogs culés :-)) ara bé, com m'has fet riure et visitaré ;-))
    Abraçades!!!


    FADA Benvinguda!! :-))
    Un molt bon blog el d'en XeXu, jo també hi soc fixa!! :-) (si us plau, algú que domini el català... està bé això de "fixa"? Gràcies)
    Mare meva!! coincidim en moltes coses, doncs!! :-))
    I és clar que no tinc cap inconvenient en que passis per aquí, al contrari!! I pots escriure tot el llarg que vulguis que segur que no t'enrotlles més que jo jajaja :-))
    Ah! I demà Catalunya, per supost... però és "UN" partit... tan sols "un" ;-)))
    Petons!!!


    TERE Veritat que si? :-))
    I el partit de la tele... i en Puyal, i COM Ràdio... i anar canviant l'emissora... i les rondes de "La Sexta"... i cridar els gols amb tot el cor... :-))
    Petoooons!!!


    ZEL He llegit les teves paraules i se m'ha fet un nus a la gola... perquè és maquíssim el que em dius sempre, i jo t'ho agraeixo de tot cor... si em dius que et sents a gust a qui, que és com si estessim parlant, jo em sento feliç :-))
    I t'entenc perfectament amb això de mirar d'arribar a tots els blogs :-) jo passo hores i em sap greu quan em salto algun article... però mira, fem el que podem jeje
    Un petò molt fort!!!


    CESC Ja veig que t'hauré d'ensenyar a fer mitja o a brodar jeje :-))
    De veritat que estem ben enganxats al futbol, eh? :-)
    Doncs de totes les opcions que he posat, evidentment he berenat :-) i bàsicament he fet punt de creu per avançar el pitet... després m'he tornat a connectar i he visitat blogs... demà miraré de llegir i dibuixar :-))
    La setmana que ve encara gaudirem més del futbol... és el que passa jeje
    Una súper abraçada!!!

    ResponElimina
  15. Va dona, que hem de descansar una mica, que estem massa ben acostumats. Així, quan tornin les pallisses després de les vacances, ens farà més il·lusió, pel temps d'espera. Ara que hem guanyat 12 de 12 en l'etapa difícil de la primera volta, qui ens aixeca la veu?

    ResponElimina
  16. Ets tan vital, Assumpta! Jo crec que ens tens tan enganxats, a tants blocàires, perquè passar per casa teva i llegir-te equival a prendre's una bona dosi de vitamines!

    Fer punt, dibuixar, bloguejar o veure futbol... el que "mola" és tenir tantes opcions. Vitalista, que ets una vitalistaaa!! :-))

    PS: Paraula del dia (comprovació de paraules): "saliers"

    ResponElimina
  17. Actividades no te han de faltar, mira por aquí el futbool también acabó y soy tan feliz! Al fin Franco deja de estar todo el día pegado al televisor viendo futbool, hoy pasamos el ´dia en el club, tomamos mate, jugamos con mi hija,Dami y sus amiguitos a un juego de mesa muy entretenido y nos metimos en la pileta, pero pronto comienza el torneo de verano grrr!!!

    ResponElimina
  18. assumpta, mai em cansaré de dir-t'ho: ets una feraaaaa!
    nosaltres, ahir, tota la tarda repantingats al sofà fent una marató de pelis i lectura. val, massa hiperactius no estàvem però, la veritat, ho vam disfrutar. petoooooonets colacaoeraaaaaaa! :)

    ResponElimina
  19. Ostres Assumpte aburrida no estás aixó segur. Jo avui, tercer dia de pluja hem dedicaré a visitar blocs més que res pq estic refredada i poca cosa més hem ve de gust.
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Assumpta, amb tantes coses per fer, una tarda de pluja i sense futbol, en el teu cas, segur que serà molt productiva!

    El jersei t'està quedant molt bé. Ma mare tb me'n va fer un quan vaig néixer, molt semblant al teu, de ratlles, però quan el va acabar ja no em cabia! (serà que com vaig néixer a l'estiu, no devia ploure gaire i s'entretenia amb altres coses). Però el tinc i així tan petit, em fa molta il.lusió.

    I el punt de patxwork és moníssim! Si no fós pq cosir no acaba de ser lo meu, em plantejaria fer-ne per regalar-ne els propers nadals.

    Vas dibuixar al final? Bé, ja ens aniràs ensenyant com va evolucionant tot plegat, que avui fa pinta de ploure un altre cop.

    Una abraçada! :-)***

    ResponElimina
  21. XEXU Ai, quin enyor futbolero!!
    Que tu no saps el que jo pateixo quan s'acaba la Lliga al juny, i com espero qualsevol torneig d'estiu (tant me fa que sigui el Teresa Herrera o el Carranza... això sí, que el donin per la tele, eh?) vull veure partits de pre-temporada, ni que siguin d'aquells de costellada... i quan comença la Lliga sóc feliç :-))
    Bé... així tu creus que, després d'aquesta jornada de descans, seguirem gaudint com fins ara? Doncs va, m'armaré de paciència :-)
    Avui mirarem Catalunya, a veure si hi ha un bon ambient i ho passem bé :-) (llàstima que no sigui Oficial, eh?)
    Me gusta el fútbol, los domingos por la tarde la mejor ¡chis pun! de mis aficioooones
    Abraçades!!!


    FERRAN A vegades em pregunto quina és la imatge que transmeto :-))
    No sé com expresar la idea que ara tinc al cap... però penso que, entre tots vosaltres, potser m'esteu ensenyant que sí sóc més vital del que jo mateixa pensava.
    Ara em posaré "transcendent", eh? :-)
    Vull dir que jo no puc fer activitats que necessitin molta energia... no sóc una persona gens forta físicament, però gens... i això moltes vegades m’ha fet veure’m a mi mateixa com “dèbil”... mira que totes les activitats que proposava ahir es fan asseguda jeje (mitja, punt de creu, dibuixar...) no deia pas que aniria a la piscina, o d’excursió a la muntanya, a jugar al tennis...
    Però crec que entre tots potser m’esteu fent comprendre que ser “vital” no té res a veure amb una major o menor fortalesa física, que és una altre cosa... i llegir que la imatge que es pot despendre d’un post meu és d’energia, el que fa és fer-me molt feliç, de veritat.
    No sé si s’entén res del que dic jejeje... però res, que moltes gràcies Ferran, ets un sol :-))
    Saliers? vol dir alguna cosa? jejeje
    Abraçades!!!


    TÍA ELSA Sí!! :-)) Sé que Boca ganó el torneo :-))
    De verdad que, aunque pueda parecer lo contrario, os comprendo perfectamente a los/las que no os gusta el fútbol jejeje ¡¡Ahora és tu momento!! Aprovecha!! :-))
    Mi solidaridad con Franco, pobrecito, que seguro que también lo echa de menos :-)))
    Aunque, por lo que cuentas, seguro que lo pasasteis genial!!
    Por cierto, que hace unas semanas tomé mate!!! Sí!! Pero mate de verdad, eh? No mate cocido, no... Mate del que se pone la yerba directamente ¡¡qué rico!! Lo probé en casa de mi amiga Vero, que es argentina y me encantó!! :-)
    ¡¡Besos!!!


    ÒSCAR Unes bones dosis de sofà no estan mai malament, eh? i veure unes bones pelis i llegir una estona, aquest és el plà preferit del meu marit :-)))
    En quant a que sóc una fera... jajaja mira, el mateix que li he dit a el nostre comú amic Ferran que està just dos opinions més amunt ;-))
    Gràcies de tot cor!!!
    Abraçades!!!


    MARCEL·LA Holaaa!! :-))
    Com pot ser que una aventurera que navega entre el gel agafi un refredat a Barcelona, xiqueta? :-))
    A cuidar-te molt, molt!!
    Visita blogs, descansa, sofà, cosetes calentones :-))
    Un petó molt fort!!!


    BRUIXOLETA La veritat és que no vaig passar per totes les opcions, eh? :-))
    Bàsicament em vaig concentrar en el punt de creu, que sóc lenta, però queda molt mono jeje
    Ostreeeeeees!!! Guardes el jerseiet? :-)) Quin detall tan tendre!!... si algun dia tens petits els hi podras posar!! i segur que la teva mare n'estaria encantada!!
    Crec que la Vero explica com va fer els punts de llibre al seu blog... però tu pots!!! Si sense haver fet mai res vas fer la flor!! Tens un any per davant per provar-ho!! :-))
    A veure si aquesta tarda dibuixo una mica jeje... però això si que no ho poso aquí, eh? i si, filla, si, està ben núvol...
    Un mega-petó!!!

    ResponElimina
  22. Sort que tens mil coses per fer, perque el mal temps continua i aixó vol dir mes horas de quatre pareds.

    Bon Any 2009, que aixó s'acosta.

    ResponElimina
  23. Hola Assumpta!
    avui és un bon dia per les bromes, i pel bàsket, i el handbol...
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  24. Mira que m'encanta fer tot el que dius que fas. Clar que si llegeixo no trio el Harry Potter... mira no sé em fa com una mandra!

    ResponElimina
  25. Muy polifacetica jejejeje
    Felices fiestas,supongo que entre tantas manualaidades tambien habras hecho algun pastelito para es tas fiestas

    ResponElimina
  26. ASSUMPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
    com es que no hi ha el meu noi a lelfyurself????

    ResponElimina
  27. ei que avui hi ha futbol! i juguen alguns del barça també!
    a veure si no se'ls emporta el vent, ni a ells ni a les il·lusions que hi ha pel mig!

    ResponElimina
  28. Ostres, ja ho pots ben dir que no t'avorreixes eh?! Jo hi he trobat a faltar el mirar pelis! jeje Ahir me'n vaig fer un fart, em vaig passar el dia al sofà (és el que té haver sortit de festa fins a les 7 del matí, que l'endemà fas el gos tot el dia.. jeje)
    M'ha fet gràcia això de la paraula que t'ha sortit a la comprovació per publicar comentari de blogger. Jo moltes vegades m'hi fixo i és divertit el que hi arriba a aparèixer! Mira, ara mateix, per publicar aquest comentari... he d'escriure DIMONS... quasi! una I més i ja tenim els dimoniets aquí! jejeje...
    I això del futbol... dona, és normal que ho trobis a faltar, però tot arribarà! De mentres, ja tens prous coses a fer eh!?
    una abraçada guapa!

    Ets una manetes Assumpta!

    ResponElimina
  29. JOAN Avui entre l'handbol (millor no parlar-ne) i la selecció de Catalunya (estem guanyant 2-0), no estic fent res del que tenia planejat, ai quin desastre que sóc!! :-))
    Bon any, Joan!!!
    Una forta abraçada!!!


    SÍLVIA Bon dia per les bromes sí!! jejeje però per l'handbol... ostreeeees que malament... en fi, no pot ser guanyar-ho TOT!! :-))
    Petons!!!


    CARME També fas mitja i punt de creu? si? Vaaaaa, posan's alguna obra teva al teu blog!! A mi m'agrada moltíssim veure les coses que fa tothom :-))
    En quant a Harry Potter, la gràcia està en que ma germana els va descobrir quan encara no eren famosos fa uns DEU ANYS :-)) Ella (que llegeix molt, però molt, molt, moooolt, més de CENT llibres l'any i és cert, eh?) doncs li va cridar l'atenció i, tot i veure que ho classificaven com a literatura jovenil, el va comprar i recordo com si fos ara que em va dir "estic llegint un llibre que t'agradarà, ja te'l passaré"... i ho va fer. Era el primer publicat en català... i ja ens varem fer "seguidores" :-))
    Petons!!!


    ODEL Hola!! :-))
    Ejem... ¿yo?... pues mira... cocinar me da una pereza enoooooorme. No, no he cocinado nada, lo admito :-)) (Me he aprovechado de las habilidades culinarias de mi madre y de mi suegra jeje)
    Besos!!!


    MONTSE Ostres!!! Jajaja
    Mira, si ho pots fer tu mateixa jeje et poses a tu, al Bojan i balleu junts ;-))
    (La veritat és que no hi vaig ni pensar jeje)
    Petons!!!


    ESTRIP Siiiii i la veritat és que juguen força bé, eh? :-))
    I tens raó, esperem sincerament que el vent no s'emporti les il·lusions...
    Una Nació, una Selecció!!!
    Abraçades!!!


    IRUNA Mirar pelis? :-))
    La veritat és que jo sé fer mitja sense mirar la llana jeje així podria mirar una peli i anar fent jersei :-)) però el cert és que no en vaig mirar cap... però sí, eh? era una altra opció :-))
    "Dimons?" jaja ostres!!! Alguna vegada em dedicaré a "retallar" totes les divertides que em surtin i en faré un post jejeje
    No és difícil, Iruna, ni fer mitja (que això és tot punt plà: una del dret i una del revès tota l'estona i ja està... no sé si en saps, però si no, s'apren ràpid) ni fer punt de creu, que és la forma de brodar més senzilla del món :-))
    Bé... penso que falta menys d'una setmana perquè continui la Lliga jeje :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  30. Si es que tu això d'avorrir-te, res de res ... ets una canya !
    I sí, es troba a faltar una tarda futbolera, però les opcions són força entretingudes. Jo ahir de "family" i avui com puc torno a la rutina, que demà treballo.
    Un petonet i segueix amb qualsevol de les opciones, totes les fas bé!!! ;)

    ResponElimina
  31. Buff!!! Jo hauria d'aprendre a aprofitar el meu temps lliure millor... em passo el dia enganxada a internet, i no als blocs, precisament... puto féisbuc!!!! També tinc pendent de fer algun dibuix i he de cosir tantes cosetes...

    Al final què vas fer?

    ResponElimina
  32. a mi m'agrada jugar a la play Station com si fos un nen petit.,estàs feta una artesana., dibuixes, fas mitja, ets una joia Assumpta., qua acabis de passar unes bones festes campeona!!!!

    ResponElimina
  33. Llegir sempre és bo. Tot i que el Barça no juga, sempre hi ha algun partit de futbol per veure. Berenar ho pots fer cada dia, tot i que per Nadal ja es menja força. Fer mitja i tal ho pots deixar córrer fins que siguis molt més gran, tot i que t'està quedant bastant bé. I dibuixar és una bona opció si se't dóna bé...

    Però si vols que et digui la veritat, el millor és llegir un llibre de futbol mentre menges alguna cosa i així fas diverses coses alhora. Visitar els blogs ja ho fas cada dia, així que no cal que t'amoïnis... jaja

    Bones festes!

    ResponElimina
  34. Molta creativitat i imaginació, certa dosi de passió i unes gotes de relax poden convertir una tarda en excel·lent.

    Sures (és el què m'ha sortit a mi en la comprovació de paraules)

    ResponElimina
  35. -ASSUMPTA- Gràcies guapíssima!!
    El cert és que jo no sé avorrir-me, crec que és una sort... vull dir que, inclús sense fer res de res, de res... no m'avorreixo :-) crec que és una mica estrany, oi?
    Estic segura, seguríssima que tu també saps fer moltes d'aquestes coses i d'altres, i encara millor jeje
    Petonassos!!!


    NÚR Uiiiii el facebook aquest a mi no m'agrada gens... em fa por... brrrr
    Fa temps vaig rebre una invitació a allò que es deia Hi5 i vaig dir que sí, però no hi vaig posar res jajaja... doncs tot i així anava rebent més invitacions "para hacer amigos" i al final, justament ahir em vaig donar de baixa.
    I dooooooncs ves a cosir, dona, que tu segur que fas ja coses magnífiques de patchwork :-))
    Al final vaig fer bàsicament punt de creu :-)
    Petooons!!!


    NOCTAS Si? jugues a la Play? jejeje com els meus nebots ;-)) Espero que siguis bon nen i tinguis jocs de fútbol i coses així, no jocs violents, eh? jeje
    Jo t'ensenyaré a fer punt de creu si vols, és molt fàcil jeje
    T'asseguro que tot el que jo faig no és gens complicat, de veritat :-))
    Una forta abraçada!!!


    ALBERT Jajajaja m'has fet riure :-))
    Així que la mitja i el punt de creu i tot això ho deixo fins que sigui més gran... com més de gran? (aquesta dada l'has oblidat) :-))
    Ai, Albert, fill meu... tu saps la meva edat? :-)
    Tot i que jo faig mitja des de que era una adolescent, però bé... jejeje
    Has llegit farts de merengue? :-) el podries llegir mentre berenes... és molt divertit!!
    Una forta abraçada!!!


    SERGI M. Caram, quina recepta!! :-)
    Sembla digne d'un bon chef!! :-))
    "Sures"... no està mal... jajaja.
    Les hauriem de col·leccionar :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  36. No se que habras hecho estos dias pero espero que hayas leido porque despues pasare el resumen. Yo me apunto a las manualidades y la lectura aunque la merienda tampoco esta mal para recuperar fuerzas.

    Que comiences bien el año!!

    ResponElimina
  37. Y hablando del Barça, ¿qué le ha pasado en balonmano frente al ADEMAR de LEÓNNNNNNNN?

    WWWOOOOOOWWWWWWWW......

    Lo sientoooo...no he podido resistirme!!

    Besos, guapaa!!

    ResponElimina
  38. VERO Holaaaaaa!! :-)
    Creia que no tornaves fins el dia 30... glubs... jeje... molt bé, ja obriré el resum demà ;-))
    Ah!! Doncs he fet coses variades, entre elles veure Harry Potter i la Cambra Secreta que la van fer el dia de Sant Esteve a TV3 jejeje
    Petoooons!!!


    MARILUZ Jajajaja El ridículo, hija, el ridículo hizo el Barça en balonmano... menudo asco de partido.
    Nos disteis un baño impresionante, así que no me queda más que darte la enhorabuena :-))
    Un besazo!!!

    ResponElimina
  39. Hola! Un administrador del bloc m'ha prohibit publicar al teu article de la cançó... Volia comentar-te que sempre obres davant meu grans cançons que han sonat de lluny quan era ben petit, i són cançons extraordinàries i excel·lents, les grans cançons sempre són cantades per molts cantants, per moltes veus tendres i tranquil·les i boniques com tu ens has demostrat amb tots els exemples que ens has presentat, per tant, moltes gràcies i que la cançó t'acompanyi en moments bons també, les emocions fan plorar i és de felicitat, una forta abraçada d'un que està tancat a l'habitació...

    ResponElimina
  40. Assupmta!!! Em passa com al Cesc... els comentaris han quedat bloquejats al post anterior!!!!

    He al·lucinat amb l'original d'en Cohen, no la coneixia, tot i que no m'agrada gaire. La segona, la versió del noi del piano amb el noi dels anells grossos és la que em sonava (és a la banda sonora d'Shrek) i la tercera m'ha agradat també molt! :)

    aix... les tecnologies...

    Petonets i gràcies per aquests minuts musicals!

    ResponElimina
  41. Lo millor pendre un te, com ho trobo a faltar snif snif

    ResponElimina
  42. A mi tampoc no em deixa posar comentaris al post "al·leluienc", i això que fins ara no m'havia passat mai. Bé, només és per dir que és una gran cançó i que, malgrat les bones versions que se n'han fet, per mi com l'original, cap.

    (Paraula de comprovació: bogradin; sembla un medicament d'aquests vitamínics.)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!