divendres, 21 d’agost del 2009

The long and winding road


Una cançó que m’agrada moltíssim en dues interpretacions diferents.
La versió original, cantada per Paul McCartney, m’emociona, però és que la de George Michael és preciosa també. Així doncs, poso les dues :-)

La foto, amb colors de tardor, l’he trobat a Google i l'he triat expressament per veure si fa la sensació d’una mica de fresqueta...

The Beatles



George Michael



THE LONG AND WINDING ROAD

The long and winding road
That leads to your door
Will never disappear
I've seen that road before
It always leads me here
Lead me to your door.

The wild and windy night
That the rain washed away
Has left a pool of tears
Crying for the day.
Why leave me standing here?
Let me know the way.


Many times I've been alone
And many times I've cried,
Anyway you've always known
The many ways I've tried.


And still they lead me back
To the long, winding road
You left me standing here
A long, long time ago
Don't leave me standing here
Lead me to your door.

But still they lead me back
To the long winding road
You left me standing here
A long, long time ago (ohhh)
Don't keep me waiting here (don't keep me waiting)
Lead me to your door. (yeah yeah yeah yeah)

36 comentaris:

  1. Traducción al castellano:

    "THE LONG AND WINDING ROAD"

    Una canción que me gusta muchísimo en dos interpretaciones distintas.
    La versión original, cantada por Paul McCartney, me emociona, però la de George Michael también es preciosa. Así pues, pongo las dos :-)

    La foto, con colores otoñales, la he encontrado en Google y la he escogido a posta para ver si transmite un poco de fresquito...

    ResponElimina
  2. Bé, avui no puc dir gran cosa perquè la cançó no em diu res, ni tinc simpatia especial per cap dels dos artistes (per la tardor sí, veus).

    Així que diré que, fins ara, entre el teu post de les canelleres i el meu del segrest, aquest tema ha acumulat 102 comentaris, que no són pocs. És clar que la repartició és molt desigual, però tant és.

    Ah, i que he vist això de la Vanguardia (me n'he assabentat a can McAbeu), i jo no faria massa cas. Primer, poca feina el diari, de publicar això, i després que no sé qui deu llegir aquests diaris per internet, però els comentaris són autèntiques perles, hi ha gent que es fa passar la mala llet comentant aquí. Mira-ho pel cantó bo, millor així que maltractant la seva família.

    ResponElimina
  3. No había visto lo de las muñequeras,entonces ya no les queda ninguna puesta? y enhorabuena por ser noticia en el diario.
    Ah!,ya no tengo camino incierto,si no cambias la dirección no se actualiza.Besos

    ResponElimina
  4. XEXU Doncs concentrat en la foto de la tardor jejeje que jo ja no sé si tinc febre, o és la calor ambiental que m'està matant ufff

    Això de La Vanguardia ha estat una llàstima perquè la persona que ho va enviar ho va fer amb tota la bona fe, com a curiositat, en positiu. I el propi diari, també ho publica en el mateix sentit, com una cosa divertida :-))

    El problema és que hi ha gent que sempre està a punt per treure la seva negativitat i veuen el que no és. Una cosa és que no els agradi (que ho accepto perfectament) i l'altre cosa és que parlin d'incivisme, d'embrutar, de fer malbé... que és absolutament fals.

    El problema que SÍ que és culpa de La Vanguardia és que no controlen gens els comentaris i una mateixa persona els hi pot "colar", inventant nicks i mails falsos, tants comentaris com vulgui. De fet, jo vaig voler fer la prova i em va funcionar... Jo vaig comentar com "Assumpta" com "Robert", i un parell més, posant adreces absolutament falses que em passaven pel cap i cada vegada esperava que em sortiria un missatge tipus "usted ya ha comentado" o "el correo electrónico debe ser existente", però res, totes anaven entrant...

    Però no importa, de veritat :-))
    Jo li agraeixo a la Verónica, que va enviar la foto per sorpresa, sense que jo sabés res, perquè ho va fer amb la millor intenció del món i això em va agradar (i guardo el retall del diari, per supost!!) :-)) i estic contenta que vosaltres ho hagueu trobat divertit, que tu fessis el teu post (què vaig riure un munt!!) i qui tingui ganes de ser "agre" doncs allà ell :-))
    Abraçades!!!



    HORABAIXA Eooooo!! T'has canviat el nom!! :-))
    Ara entenc perquè no et veia actualitzada, xiqueta...
    Ai, doncs hi ha una altre "Horabaixa" jajaja... a veure com ho faré per distingir-vos :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  5. Que per cert, la Vero diu que l'única foto que hi ha és la que va fer ella, però amb la quantitat de blogaires que han passat a veure la teva obra o a, ejem, robarla... segur que n'hi ha moltes més de fotos. Tothom que et llegeix i en tenia oportunitat haurà passat per allà aquests dies... cosa que em deixa en molt mal lloc a mi, que sóc l'únic que hi vaig passar, i vaig robar!!

    ResponElimina
  6. Tot i que no és de les que m'agraden més dels Beatles, sempre ve de gust escoltar-la. Per mi, el George Michael se'n surt prou bé, però com els Beatles no hi ha res.

    ResponElimina
  7. olt bona cançó i gràcies per l'intent de refrescar-nos... ;)

    ResponElimina
  8. I vols dir que amb la foto notarem una mica més de frescor? Potser sí, ja noto com bufa el ventet amb l'agradable melodia que ens has posat!

    ResponElimina
  9. He escoltat les dues versions perquè ja sé que si no ho faig em renyes :-DD i m'ha agradat més la dels Beatles, encara que amb la xafogor que hi ha per aquí més que refrescar, encara m'ha agafat més nyonya. :-DDD
    No va dir algú que una vegada passat el 15 d'agost ja havia de refrescar?, a veure si no aguantarem aquests 46325 minuts que falten per que la foto sigui una realitat! ;-DDD
    I estic d'acord amb el XEXU, ens ho hem passat molt bé amb el teves canelleres i amb el seu segrest incruent, és un acte divertit que no fa mal a ningú i qui ho vulgui veure d'una altra manera té un problema, però és el seu problema ;-)

    ResponElimina
  10. XEXU Jejeje és que tu ets l'únic que va deixar "proves del delicte" :-))
    Tots heu fet les coses per fer-me sentir bé a mi, i ho heu aconseguit!! :-) i els que van comentar a La Vanguardia són uns merengues envejosos ;-))
    Abraçades!!!


    P-CFACSBC2V Totalment d'acord :-)) Tinc el CD amb la veu d'en Paul McCartney i és una passada... però, com tu dius, en George Michael se'n surt prou bé :-))


    ADA Jejeje tu concentrat bé en la foto i en els preciosos colors de la tardor :-))
    Notes la fresqueta??
    Petons!!!


    MA-POC Ostres!!! És imaginació meva o noto un airet fresquet? :-)) Tu mírala fixament :-))
    Abraçades!!!


    McABEU Jajajaja què bo!! :-))
    Et renyo però amb carinyo, eh? :-))
    Sí que ho van dir que havia de refrescar i jo estic que ja no sé si estic bullint o a punt de morir asfixiada... Ara mateix marxem al... Viena!!! :-))
    Bona filosofia, Mac :-) Qui no enten una cosa tan inofensiva és que té un problema!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  11. Hola!!! Doncs jo també tinc ganes de fresqueta perquè aquesta calor és horrible.

    ResponElimina
  12. M'he perdut alguna cosa? Què diu en Xexu del diari? m'ho expliqueu?

    Doncs em captiva més la versió del George michael, tot i que no l'he escoltat massa. I la foto, doncs m'he imaginat que em rfrescava i que era temps de collir bolets!!! Muack i merci!!

    ResponElimina
  13. S'agraeix la intensió de lliurar-nos "una mica de fresqueta". Es necessita!

    Aquesta és una de les cançons preferides de Sànset, així que li farà gràcia que l'hagis posat. És maquíssima. No havia sentit mai la versió del George.

    Salut!
    Utnoa

    ResponElimina
  14. Em passa com a tú, les dues versions m'agraden i es que la cançó es tan bonica!
    M'agrada el teu blog
    Una abraçada i bon cap de setmana

    ResponElimina
  15. Jo em quedo amb la versió Beatles, tot i que en George Michael m'agrada, però més amb cançons d'ell mateix.
    I la tardor...uixxx, no en parlem, ja la sento...

    ResponElimina
  16. KWEILAN Sí, xiqueta, sí... horrible és la paraula exacta i a mi m'afecta moltíssim, estic tot el dia que m'arrastro, em sento més nerviosa, amb l'estat d'ànim canviant, em canso... ufff
    Però arribarà, arribarà :-))
    Petons!!!


    INSTINTS Jajaja és inexplicable, però miro de resumir-ho: Una amiga meva va enviar la foto de les canelleres a La Vanguardia per donar-me una sorpresa, el meu marit ho va veure i, tot content, la va comprar i ho varem retallar :-)) però al buscar-ho també per la web resulta que al diari hi han posat alguns comentaris de collita pròpia més comentaris de la gent, que ho han embolicat tot.
    En resum... que hi ha gent merengue ressentida que no els ha agradat :-))
    Jo és que sóc molt, molt McCartneyana, però la versió de George Michael la trobo també preciosa, per això he posat les dues :-))
    Petons!!!


    UTNOA Ei!! Doncs ja li pots dir que passi a escoltar-la :-))
    Jo quan l'escoltava cantada per en Paul, al moment que diu "Many times I've been alone
    And many times I've cried"
    a vegades no podia evitar i em posava a plorar... sé que pot sonar estrany, però m'agafava com una emoció i plorava...
    Quan vaig sentir la versió de George Michael la vaig trobar genial també. Fes-li escoltar també, a veure si li agrada :-)
    Petons!!!


    MARIAISABEL Hola!! :-))
    Moltes gràcies!! M'alegra que t'agradi la cançó :-) a mi en general m'agraden molt les dels Beatles, però aquesta és una de les més especials :-))
    Petons!!!


    ZEL En Paul és en Paul :-))
    El que passa és que en George Michael, quan fa alguna versió deixa'l córrer també, eh? que n'hi he sentit cada una boníssimes :-))
    No t'agrada la tardor? Jo la necessito!! Si triga gaire en marxar la calor em moriré...
    Petons!!!

    ResponElimina
  17. M'agrada la versio de George Michael, no la coneixia.

    Per cert, m'alegro que el Xexu hagi fet una altre foto de la font... espero que apareguin mes fotos. I que alguna canyellera quedi per uns quants dies mes.

    ResponElimina
  18. M'agrada la cançó en les dues versions, però posats a triar-ne una, em quedo amb la de Michael. No ho sé... aquest cantant té una veu que m'al·lucina, m'agrada molt.

    Et faig un pèl d'enveja? Fa una estona m'he posat un jersey: amb màniga curta tenia fresca :)
    Ànims, que el que és segur és... que ja falta menys per la tardor!

    ResponElimina
  19. Hola Assumpta!
    Felicitats! (RAC 1)
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  20. VERO Aquesta versió la vaig descobrir ja fa uns mesos un dia que buscava la original i em va agradar tant que per això he posat les dues... tot i que tu ja saps que jo sóc molt d'en Paul McCartney jejeje :-))
    Demà anem a Barcelona, ja miraré si en queda alguna jejeje... de totes formes, la veritat és que no em sap greu que la gent les agafés com a record, el que m'hauria sabut greu és que els serveis de neteja les haguessin tret i tirat... però si algú les ha agafat com a record de Barcelona, quasi és un honor i el "segrest" d'en XeXu em va encantar, ho vaig trobar genial!! :-))
    Ara, a més, havent sortit al teu blog, seràn internacionals!! uuuuaaaauuu :-))
    Petons!!!


    FERRAN Vaig sentir una versió seva d'una de Queen (ara no recordo quina) que és una auténtica passada. Diria que "Somebody to love" però no em facis cas, que no estic segura...
    Aaaaaaaahh!! Un pel d'enveja, diu!! Em fas moltíssima enveja!! ooooooh!! poder posar-se una jaqueteta... ho somio!! :-))
    Abraçades!!!


    SÍLVIA Jajaja moltes gràcies :-))
    A veure si aquest diumenge ja celebrem alguna cosa :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  21. Es un tema hermoso y las dos versiones me gustan. Que bonitos los colores ocres del otoño. Si puediera te mandaría un poquito de fresquito en un frasco tirado al mar, besos tía Elsa.

    ResponElimina
  22. em quedo amb la foto i les dues cançons, però la fresqueta te la deixo per tu ja que, una sargantana com jo, persegueix el sol des de que surt fins que se'n va.

    felicitaaaaaaaaaaaaats per la merescudíssima nominació!!! :)

    ResponElimina
  23. A mi m'agrada la cançó, però no he notat la fresqueta jajaja. I més que recordar-me la tardó me fa posar trista :(

    Qui s'ho creu que baixen les temperatures?? Aquí fa tanta calor o més que los dies passats!

    Ahir vaig estar llegint los comentaris de l'edició digital de La Vanguardia. No és només a este diari en concret, és a molts que la gent que deixa comentaris ho fa en una mala llet increïble. Igual és la mateix persona que ho fa com a teràpia per treure la mala llet acumulada :)

    ResponElimina
  24. TÍA ELSA Sólo con tu intención de mandar este poco de fresquito parece que ya me siento mejor jejeje
    Besos!!!


    ÒSCAR Jajaja mira que m'agrada la cançó!! però en aquest cas ja em sembla bé quedar-me amb la fresqueta :-))
    Felicitats a tu també, que estàs súper-nominat!! :-)) Fa molta ilu, eh? :-))
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Concentrem-nos, respirem fons i fem veure que les previsions aquestes que diuen que les temperatures baixen són veritat :-))
    Jo també he pensat que moltes vegades comentaris agres i lletjos són obra de la mateixa persona que es va canviant el nom, com no controlen res :-))
    Petons!!!


    AIGUA-CLARA Moltíssimes gràcies :-))
    El teu nom em dóna sensació de frescor, què bé!! ;-))
    Petons!!!


    Marxo o perdré el tren!! :-))

    ResponElimina
  25. Esa cancion es bonita,a mi me gustan las dos versiones pero el estilo de Geoge Michael me encanta.
    Cariños.
    Por aqui ya se comienza a sentir los primeros olores primaverales.

    ResponElimina
  26. Assumpta, deixo aquí el comentari de les teves canelleres, que conjuntament amb els del Xexu, m'ha semblat de les accions més boniques i ben "transmeses" en un bloc. Has fet una cosa preciosa, felicitats d'una culé, i el joc amb en Xexu a mi m'ha arrancat un somriure, sou tremendos! Pel tema de LV, felicitats per la resenya, bona feina!! i pels "comentaristes", mira, com sempre, allà hi ha de tot, ja m'entens, oi? FELICITATS! les fotos xulissimes! Un petó :)

    ResponElimina
  27. Hola m´agrdat molt trobar-me amb el teu blog.
    Crec que la versió del Beatles es insuperable, com els Beatles ho son en moltes altres coses.
    seguiré passant de tant en tant.
    Una abraçada
    Joan

    ResponElimina
  28. em quedo amb la versió del paul.

    sempre m'ha semblat una cançó molt trista, no sé perquè, la lletra no ho és tant, però sempre m'ho ha semblat.

    per cert, aquest migdia encara hi havia 2 canelleres! m'he perdut tot lo dels comentaris de la Vanguardia, però vaig retallar el diari en paper i està penjat al despatx!!!

    ResponElimina
  29. Será que estoy un poco sensible, que me emocioné con tu post. la version de george michael fue la que mas me gustó, esos violines como compañía son idóneos.

    la foto preciosa, Assumpta,me encanta su colorido y la imaginación de pasear a través de esos árboles.

    besos

    ResponElimina
  30. CONSUELO Certament, la seva interpretació és magnífica ;-)) però en Paul és en Paul, jeje
    Petons!!!


    JORGELINA A vosotros la primavera os manda ya una sonrisa :-), pero nosotros aún no nos desprendemos del terrible calor que estamos padeciendo este verano ufff
    Me alegra que te guste la canción :-))
    Besos!!!


    CRIS Doncs com a culé també et felicito jo pel títol que acabem de conseguir :-))
    He de dir que jo havia "promès" que faria les canelleres, però la idea d'en XeXu va ser una sorpresa boníssima :-)) Quan vaig passar pel seu blog i vaig veure el post em vaig quedar rient i quasi sense saber què dir! Ho vaig trobar genial!! :-))
    Aquells de LV, merengues segur jaja
    Petons!!!


    JOAN TRISTANY Hola!! :-)) Benvingut!! I moltes gràcies per les teves paraules!!
    A mi també m'agraden moltíssim els Beatles i crec que són insuperables :-) però aquesta versió d'en George Michael la trobo tan bona que per això vaig posar les dues :-))
    Abraçades!!!


    RITS Vas penjar el retall de diari al despatx!! :-))
    De veritat que sou magnífics tots, eh? :-))
    Val que jo vaig fer les canelleres, però tu les vas anar a fotografiar, en Xexu en va segrestar una, la Vero va enviar la foto a la Vanguardia, en Ma-Poc també les va anar a veure, en Joan ha posat un munt d'informació que penso fer servir per un post sobre totes dels Fonts Wallace... entre tots ho heu fet molt més divertit :-))
    A mi la cançó també em sembla trista... però maquíssima :-)
    Petons!!!


    SAUZE Pues tengo que confesarte que yo también he llorado muchas veces escuchando esta canción :-) Tiene algo que me emociona pero, al mismo tiempo, la encuentro tan bonita...
    Besos!!!

    ResponElimina
  31. Tot això és de campionat...I es veu una unió ben lligada.
    Els cantants ? Les canaleres ? tot serveix per unir com aquesta estampa de jardí que m'ha inspirat uns a quants trenets, a veure si demà els poso junt amb la teva foto. Ja sé que no cal que et doni més feina que ja n'acumules... I visca el BBBBB....ça !!!!!!!!!!!!. Anton.Quina calor, noia, buf, buf. buf.

    ResponElimina
  32. REBAIXES Hauré d'anar ràpidament al teu blog!! això no m'ho perdo!! :-)))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  33. Que bé començar el dia amb dues cançons tan maques! Bon dia, bunika!

    ResponElimina
  34. NÚR Gràcies, guapa!! :-))
    És contradictori... em posa trista a vegades, però m'encanta ;-))
    Petons!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!