dimecres, 24 de febrer del 2010

La resposta a la foto misteriosa... (II)


Ha arribat el moment de descobrir la solució a la pregunta d'ahir... M’ho he passat molt bé i espero que vosaltres també!! Així doncs, donar-vos les gràcies per jugar!

Mireu tot el que s’ha dit, per ordre de repetició:

UNA TORRADORA.- Comença en McAbeu -que per alguna cosa es dedica al tema dels enigmes i endevinalles jeje- i molta gent s’hi apunta... En total disset persones creuen que pot ser l’interior d’una torradora (amb un o dos pèsols dins, tema que m’ha fet riure molt)
LES MOLLES D’UN MATALÀS O UN SOMIER.- Una bona pensada d’en Puigmalet que queda en segona posició perquè és proposada en total per quatre persones.
UN TROS DE BARANA D’UN BALCÓ I EL CARRER AL FONS.- Suggerència d’Elvira que té dos vots i que m’agrada perquè aquesta idea de profunditat era la que volia que veiéssiu ;-)
UNA ORTODÒNCIA ANTIGA.- Boníssima suggerència d’en Sànset recolzada amorosament per la Utnoa.
Dues propostes molt semblants: UNS FOGONS DES DE SOTA (de l’Albert) i UNA PART DE LA CUINA O EL FORN (d’en Ferran) que, per la seva similitud deixarem conjuntament en cinquena posició.
I, en proposició única:
UN VAGÓ DE TRANSPORT ANTIC PER PORTAR BÈSTIES.- Genial... per part de l’Estrip.
LA MÀQUINA DEL TEMPS D’EN HOMER SIMPSON.- Divertida proposta d’en Jordi Casanovas (probablement influït per la pregunta d’un carrer que li van fer fa poc jeje)
LA SAGRADA FAMÍLIA.- Uhmmm... jejeje original ho és, eh? ;-) Idea de Jaka.
UNA PINTA PER FER CLENXES DOBLES.- Ràpida i eficaç idea del Veí de Dalt.
UNA PEÇA D’UNA MÀQUINA DE SECCIÓ D’ALIMENTS, proposada per en George, el rei de les macros (té un blog de fotos boníssim, llàstima que actualitza poquíssim, que seria una mina per aquest joc!)
UN FRE, UN ACCELERADOR I UN EMBRAGATGE D’UN COTXE. S’HAN ESPATLLAT UNA MICA.- Genialitat d’en Wizard que em moria de riure quan llegia l’aclariment aquest “S’han espatllat una mica”... Boníssim!!

En fi, la resposta correcta era...

L’INTERIOR D’UNA TORRADORA ELÈCTRICA!! ;-)



La història del pèsol: No tinc ni idea de què és... va sortir a la foto i no sé si aquí algú entén de “Raigs X” o alguna cosa similar, perquè just per fora, allí hi ha un botó de color verd. No sé si és possible que, en fer la foto, fes com una mena d’efecte estrany "traspassant” el metall. El que sí puc assegurar és que no hi havia ni hi ha hagut allí dins cap pèsol ;-)

Observeu el botonet que jo dic que seria "el pèsol" famós jejeje


ENHORABONA A:

McABEU, P-CFACSBC2V, ESTRIP, ELUR, CARME, GARBI24, KWEILAN, ÒSCAR
(no tinc microones, jo!! jeje), ALBERT B. i R., KUDIFAMILY, XEXU, -ASSUMPTA-, MIREIA, RITS, UTNOA, MARIA ESCALAS, CONSUELO i JORDI CASANOVAS P. (després d'haver comprovat que en Homer Simpson viatja en el temps amb una torradora)!! :-))

23 comentaris:

  1. Em va venir la idea de seguida... no com l'altre cop que vaig estar mirant i pensant una bona estona!

    I la vaig encertar!

    ResponElimina
  2. A veure si ho entenc, el primer joc tenia com a premi un xec de 25.000 "eurus" i aquest segon la teva més sincera felicitació? :-DD
    Doncs mira me n'alegro d'haver guanyat aquest, que en faria jo de tants "eurus" ;-)

    Vols dir que els "pèsols" no són els visos o caragols que aguanten la part inferior de la torradora?. Si ho són... podré optar al premi del primer joc? :-DDD

    Saps vaig veure clar que era una torradora, però ha hagut pensades genials que m'han fet revisar la imatge un parell de vegades eh! :-D
    M'ha encantat "el vagó de bestiar" de l'ESTRIP i "els pedals una mica espatllats" d'en WIZARD. I haig de dir que en JORDI CASANOVAS també l'encerta que la "màquina del temps d'Homer Simpson" és una torradora. :-DD

    ResponElimina
  3. Hola Assumpta!
    divertit joc :)
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  4. Per ser sincera la idea em va venir al llegir els que m'havien precedit en els comentaris. O sigui que el premi que em corresponia potser que no me'l donis :)

    ResponElimina
  5. Recordo perfectament aquesta torradora ;-) Per aquella imatge no es podia deduir que fos la mateixa, però, no ho sé, em vaig imaginar que aniria per aquí.

    ResponElimina
  6. Si això ho fas cada mes, et suggereixo que facis una classificació que pots penjar a la barra lateral de quants encerts té cadascú, rotllo 2/5, és a dir, dos encerts de 5 jocs fets. Com que som molts a participar, potser millor no posar-los tots, però potser sí uns quants. M'encanten les competicions!

    Ho dic ara que he encertat, no sóc noble jo ni res...

    Mac, que l'Assumpta et fa competència, jo li trencaria les cames!!

    ResponElimina
  7. CARME.- Jo pensava que us costaria més, la veritat. M'heu sorprès! ;-)
    Fins i tot jo, que la sabia, clar, jeje podia veure el forat d'un ascensor i coses així :-))


    McABEU El Primer premi és teu i ben teu, que vas ser el primer a dir-ho i, dels altres que ho van dir, alguns ho veien clar, però altres havien tingut la idea en llegir-te a tu :-))
    En quant al tema "pèsols", allí dins NO HI HA RES jajaja, res de res :-)
    Ei!! és veritat això de la màquina del temps d'en Homer Simpson? És una torradora? jeje... és que jo no ho mirava...
    Jo amb la màquina del bestiar i els pedals una mica espatllats vaig riure molt :-))
    M'encantaria poder donar un premi "de veritat" (hauré d'anar a parlar amb l'Abacus a veure si em patrocinen jeje) :-DD


    SÍLVIA.- Mira, és entretingut i a mi em fa gràcia llegir algunes respostes súper imaginatives ;-)


    KWEILAN.- Com que no et doni el premi? ;-)) Sigui com sigui vas dir “la torradora” i això mereix una gran felicitació ;-) (el dia que pugui repartir diners ja veuré com ho faig jeje)


    P-CFACSBC2V.- Mare mevaaaaa!!! Estic ADMIRADA... M’acabes de deixar impressionada... Què bo!! :-))
    Mira que jo sempre presumeixo de molt bona memòria bloguera, però això teu és insuperable!! Si fa quasi un any d’aquest post i ni jo mateixa el recordava. Et felicito ben sincerament :-DD
    La mateixa torradora, amb el mateixos botonets verds jeje


    XEXU.- Ui, quina complicació!! Si quan jo dic que us admiro als de c@ts la feinada que teniu amb els recomptes i tot això i que jo no ho faria, ho dic de veritat ;-)
    Ara fer una classificació de jocs? Ui, quin maldecap! Tot i que... al primer no ho va encertar ningú i ara... no, no, que encara ho acabaria fent i després m’estressaria :-DD
    I no revolucionis a en McAbeu, que a la primera ja em volia denunciar a la SGAE! Menys mal que jo, per aplacar-lo, sempre el menciono... (mira, ahir el vaig mencionar als comentaris i vaig enllaçar el seu blog) així conservo les meves cames senceretes ;-)

    ResponElimina
  8. Llàstima l'idea que fos un tros de balcó m'agradava...alcapdavall amb la crisi és com estar al fons d'una torradora!!!

    ResponElimina
  9. molt divertit aquest joc, molt!!!
    he rigut una estona...

    ResponElimina
  10. hi havia el meu gat???????? ara pla! jejejeje

    petonàs, preciosa!

    ResponElimina
  11. Gràcies Mac per no fer-me quedar com l'únic friki

    ResponElimina
  12. Serà això? Que amb el tema de c@ts penso que tot s'ha de comptar i comptar?? Necessito vacances, clarament. Però de la feina, ja t'ho vaig dir.

    Ostres no tenia al cap això d'en Mac, que et volgués denunciar a l'SGAE. El comentari devia ser per pixar-se de riure, coneixent-lo.

    ResponElimina
  13. mi no m'enganyes, tu fas torradetes amb pèsols gratinats...

    Gràcies pel premi, m'encanta!
    :-*

    ResponElimina
  14. La veritat és que vaig passar pel teu blog amb preses, i tot i que vaig veure la imatge i em va recordar algún estri conegut, no ho hagués endevinat.
    M'ha agradat conèixer la resposta de la foto misteriosa.
    Qué no se t'acudirà a tu, que sempre tens tans recursos a l'hora de buscar un tema!!
    Una abraçada molt forta!!

    ResponElimina
  15. Vaja, amb la claror que vaig veure l'ortodòncia...

    *Sànset*

    ResponElimina
  16. Bon dia!. Com que estic content per haver encertat, avui faré allò que fas tu tan bé i contestaré alguns comentaris des d'un comentari. :-))

    ASSUMPTA: Aquí pots veure a Homer Simpson amb la seva màquina del temps a les mans. ;-)

    JORDI: De res, noi!. I com acabes de veure aporto proves i tot. Ja ho diuen que "los frikis unidos jamás seran vencidos" :-))

    XEXU: És veritat que vaig amenaçar-la de denunciar-la a la SGAE però com que ella sap de lleis em va fer veure que no hi tenia dret, no sé què de la clàusula addicional 4a del contracte sobre l'exclusivitat d'enigmes catosfèrics.
    En canvi en això de trencar-li les cames no hi vaig pensar, i ara que ho dius... :-DDD

    KUDI: Que si, que si... no ens ho vol dir perquè no vol descobrir que el seu proper apunt titulat "Un dinaret ràpid, fàcil, econòmic
    i molt bo III" seran unes excel·lents torrades de verdures gratinades a les fines herbes fetes a la torradora amb això. :-DD

    ResponElimina
  17. Uff, jo no hi he tingut res a veure! M'he deixat endur pels comentaris dels altres, jo soleta no hi hagués arribat fins a una torradora!

    Utnoa

    ResponElimina
  18. jajajajajaja Mac!!!
    Tu sí que estàs com una torradora!!! Amb pèsols o sense, jajajaja!!!
    ;-****

    ResponElimina
  19. M’agraden molt els jocs, concursos i qualsevol cosa en la que s’hagi de participar... Però en aquest cas estic contentíssima perquè la vostra resposta supera en molt les meves expectatives. Fa poc ho comentava amb un company blogaire i li deia si trobava que faria bé proposant una imatge per mes o si la gent se’n cansaria i ell em va animar a fer-ho... i veig que tenia raó. Les vostres respostes i comentaris són genials i em passo una estona divertidíssima quan us llegeixo. Ja estic pensant noves imatges pels propers mesos. Mil gràcies a tots!!


    ELVIRA.- Jejeje a mi també m'agradava :-) Jo us volia enganyar i que pensessiu que era un espai gran, amb profunditat :-)


    ESTRIP.- Doncs em dones una alegria enorme amb aquest comentari :-)) Mil gràcies!!
    El mes que ve, un altre ;-)


    ELUR.- Xiquetaaa!! Cada vegada que posava "Pèsol" em recordava del teu gat jejeje
    Petonasssssos ;-)


    JORDI CASANOVAS.- Jejeje perdona, perdona, quan acabi de posar les respostes, t'afegeixo a la llista de guanyadors ;-))
    Aquest Mac està en tot!! (per sort!!) :-D


    XEXU.- Haurem de parlar amb els caps de la teva feina per reclamar que et donin unes vacances urgents :-)) Tens el "síndrome del recompte" :-DD
    Ja pots imaginar el comentari d'en Mac... varem riure molt, clar!! :-DD


    KUDIFAMILY.- Jajaja doncs de moment no... Ara bé, no em doneu idees, perquè a mi fer proves estranyes ja m'agrada :-))
    Ets un sol :-DD


    MONTSE.- Doncs ja veus... jo pensava que era difícil i a la primera ja m'ho van encertar :-DD
    A veure el mes que ve com ho faig jeje
    Moltes gràcies, maca i una gran abraçada!!


    SÀNSET.- Jajaja em va fer riure molt aquesta proposta teva... i quan va entrar Utnoa i et va recolzar... quina gràcia!! :-DD


    JORDI.- Vaig estar a punt d'avisar-te per si volies jugar... però ja sé que vas molt enfeinat. Ara em sap greu!... A la propera t'aviso :-)) Paraula de culé anginesca :-DD


    McABEU.- M'ha encantat aquest comentari! Així m'agrada, agafant els bons exemples jajaja
    No tenia ni la menor idea d'això de la torradora i la màquina del temps... veus? s'aprenen moltes coses al món dels blogs! :-DD
    Boníssims tots els enllaços que m'has posat :-DD (ahir vaig obrir un altre paquet "d'allò" que es posa a molts dinarets ràpids, fàcils i econòmics jeje)
    No t'imagino intentant trencar les cames a ningú, jeje... "no cola", no em fas por :-PP


    UTNOA.- Ah! És igual... però el mes passat vas saber la llet cremada i no et vas atrevir a dir-ho, doncs ja està, així tot queda equilibrat :-DD


    KUDIFAMILY.- Ja ho pots ben dir xiqueta!! jajajaja

    ResponElimina
  20. Avui dino fóra de casa i, per tant, celebraré la correcció de la meva resposta cruspint-me de postre un dels (fantàstics) pastissets que entren al menú.

    Si hi ha pèssols :) de primer, si em permets, en prescindiré abocant-me en el seu lloc a la tradicional paella dels dijous.

    ResponElimina
  21. i no hi ha premi de consolació? no és justttttttttttttttt

    (snif)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!