diumenge, 9 de maig del 2010

Galetes amb flaix i sense flaix...


Amb flaix i sense flaix...




Amb flaix i sense flaix...




Autènticament britàniques...



...un capritxet per prendre amb el te.


34 comentaris:

  1. Llàstima que el te no m'acabi d'agradar, però no em faria res menjar-me-les soles.
    Adéu!

    ResponElimina
  2. Oooh, pafavó! A mí sí que m'agrada lo te (ara em surt en tortosí, ve-tu aquí; i ara un rodolí), i un te amb aquestes galetones... hmmmm! Gràcies per oferir-nos-les, Assumpta; si me'n vols enviar unes quantes, no et tallis gens ;)

    Feliç diumenge a tots.

    ResponElimina
  3. Ahir tarda (abans del Barça, clar!) vaig estar de comunió i em vaig posar les botes a endrapar.

    Te'n agafo unes quantes previsorament però, ara mateix, la panxa només vol una cosa: sal de fruites. :)

    ResponElimina
  4. Ai!! Quins records que em porta aquest post, segurament no ho deus saber però cada any quan per les vacances anàvem amb la família al nostre castell dels Scottish Highlands sempre ens aturàvem a la petita botiga de Grandma Wild's (una velleta entranyable però de molt mal caràcter, per això el seu nom) per comprar unes quantes capses de les seves varietats més delicioses...

    ... i una vegada posat en situació, i amb el teu permís, jo n'agafo un parell de les de sense flaix que semblen més "fetes a casa" :-))

    ResponElimina
  5. Oh, Assun! D'on les has tret?? semblen molt bones???? Es poden comprar per aquí? Quina pinta! Més que amb te, que no m'agrada gaire, me les menjaria amb xocolata desfeta, com la canalla jo!

    Utnoa

    ResponElimina
  6. Jo tampoc no sóc gaire de te, tiro més cap al cafè o la xocolata, però aquestes galetes tenen bona pinta. Te n'agafaré unes quantes sense flaix! :-)

    ResponElimina
  7. Doncs quina diferència, jo n'agafaré unes quantes amb flaix, que m'han fet més patxoca. No hi ha cafè?

    ResponElimina
  8. Tenim sort de que és virtual, sinó ja no en quedaria per a veure-les per molt que repossesis els plats.
    Fins sento la flaire...
    Ets exquisita i sensacional, sempre ens presentes coses que ens fan ganyetes... Et felicito per ser com ets, autèntica. Anton.

    ResponElimina
  9. me n'agafo un parell sense flaix, les flaixoses les he trobades massa farinoses, preferixo la canyella i la taronja amarga de les més discretes..

    ResponElimina
  10. Caram Assumpta, quina pinta tant extraordinària que té tot plegat. Llàstima que a mi no m'agradi gaire el dolç, i el te tampoc massa.

    De totes maneres, tot té una pinta excepcional.

    ResponElimina
  11. Només m’ha quedat una galeta per mi. L’agafo que no arribi algú darrere i me la prengui.

    Com en recorden les galetes de Normandia i la Bretanya..

    Està boníssimaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  12. je, je, je...això de fer les proves amb flaix i sense...ais, com em sona!!

    tenen una pinta aquestes galetes....mmmm, xò jo m'apunto amb un talladet o una xocolat! tb s'hi val, oi?

    ResponElimina
  13. I jo que em penssava que les havies fet tu i que ens donaries la recepta... i resulta que són britàniques, però fan bona pinta. Amb el te, que bé!

    Te n'agafo un parell, aprofitant que aquestes són ligth! :)

    ResponElimina
  14. Please Mss Assumpta I prefer a biscuit with flaix thanks:-)) Do you want a cup of tea?
    Molt bones les galetes! flaix o no flaix that is the question ....molt hamletià tot plegat!

    ResponElimina
  15. ummmm que rico, esas fotos hablan por si solas, casi casi que lo imprimo y me lo morfo. Sabés cuál fue el efecto? Me voy hacer unas galletitas ríquisimas!! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  16. Sembla que tenen questa per mosegar-les.

    ResponElimina
  17. Sense flaix, per mi.Gràcies.
    Soc jo, o fotografiar menjar és molt difícil?

    ResponElimina
  18. ooooooooooooh! i jo que ja m'estava preparant per demanar-te'n la recepta i em trobo amb la capsa aquesta!!! jajajajajjajajaj quin riure!!!

    sense flaix!!

    petons parisencs ;***

    ResponElimina
  19. Amb o sense segur que el plat ja es buit!!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  20. M'heu fet riure tots, amb les vostres tries de galetes amb flaix o sense flaix, com si fossin especialitats diferents!! Moltíssimes gràcies!!.


    ALBERT.- Agafa amb tota llibertat i menja... soles també estan molt bé, o amb llet... com tu vulguis ;-))


    FERRAN.- Eeeeiii... imagina que les vas menjant acompanyades d'un deliciós iogurt alemany... Què bones!! :-))
    Agafa les que vulguis, que aquestes no s'acaben!! ;-))


    ÒSCAR.- Jajaja i després, amb la panxa plena, el patiment final del partit... ai, xiquet, entenc que vulguis sal de fruites ;-)
    Quan estiguis millor les proves, ja veuràs :-))


    McABEU.- Doncs sí que ho sabia, si!! La setmana passada, quan vaig anar jo a buscar aquestes, em va dir -amb aquella veu tan seva que sembla que no et puguis escapar de respondre- "Tu tens un blog. Tu deus conèixer aquell escocès enigmàtic... hahaha...no és mal tipo... per ser escocès"... i jo li vaig dir que sí i que sí :-))
    Si, estic d'acord amb tu, les "sense flaix" són més casolanes (semblen les que pren Miss Marple quan va a prendre el te amb la dona del vicari i n'hi ofereix de fetes per ella mateixa) :-))


    UTNOA.- Doncs va ser per pura casualitat ;-) Coneixes el “Colmado Giner” de Reus? Abans estava al Raval de Jesús, els amos van plegar i s’ho van quedar uns treballadors i van canviar de lloc. Actualment és al carrer Salvador Espriu (que va del Raval Santa Anna fins al carrer de l’Amargura)
    La veritat és que és una xarcuteria caríssima i jo hi vaig poc doncs ho compro quasi tot al Mercadona, que em va molt millor per la butxaca ;-) però amb el pernil dolç sóc molt maniàtica i no tot m’agrada, ha de ser molt bo... Llavors, de tant en tant, vaig allí, compro 200 gr de pernil dolç tallat ben finet i una safata de croquetes de carn preparades... boníssimes!! i ja està ;-) però alguna vegada, aprofitant que hi sóc, miro les prestatgeries i em quedo embobada amb totes aquelles melmelades tan especials, xocolates, tes de diferents tipus, pastes, galetes i una sèrie de delicatessen impressionants... un munt de tipus de formatges, embotits... oooooh!! ;-) I alguuuuuna vegada em compro algun capritxet: un tallet de formatge bo, per exemple... i la setmana passada vaig veure aquestes i, sense donar-me massa temps a reflexionar, les vaig agafar, vaig pagar... i les vaig guardar pel cap de setmana... Un autèntic te amb galetes angleses!! :-))
    A mi també m’agrada molt la xocolata desfeta!! M’encanta! ;-))


    P-CFACSBC2V.- Val, és igual si no t’agrada el te, si t’agrada el cafè... t’agraden els talladets? A mi molt! Doncs aquestes galetones, acompanyant un talladet han de ser delicioses!... Jajaja les “sense flaix” també són les que més m’agraden a mi!! ;-))


    XEXU.- És el que fa la il•luminació, eh? ;-) Amb el flaix canvien... les originals són “sense flaix” jejeje però la màgia d’Internet farà que tu les puguis menjar amb flaix... i tant!! :-)
    Ah! Acabo de fer cafè, en P-cfacsbc2v també en volia... i si vols xocolata, n’he fet per l’Utnoa i encara n’hi ha (i es conserva calentó) jeje


    REBAIXES.- Ai, Anton!! Ets un sol ben gran!! Sempre que entres ja sé que trobaré coses maques de part teva ;-))
    Siiiiii, el món virtual és tan màgic que fa que no s’acabin mai... N’hi ha unes que porten trossets de xocolata, agafa’n pels teus nets que els agradaran molt!! Mil abraçades!! ;-))


    LOLITA LAGARTO.- Agafa amb tota llibertat!! ;-)) Comparteixo amb tu que les “sense flaix” són molt més naturals ;-) Veig que distingeixes bé els gustos a través de la pantalla!! Jajaja

    ResponElimina
  21. JORDI.- No és que siguin massa dolces, eh? ;-) Té, et poso un cafè, que n’he preparat per en P-cfacsbc2v i en XeXu i n’agafes una, a veure si t’agraden... i si és que sí, doncs endavant!! ;-))


    M.VICTÒRIA.- No pateixis que ja he tornat a omplir el plat! Jeje... Agafa totes les que vulguis ;-))
    Oh, aquelles que deuries provar allí segur que eren semblants!! Ai, jo és que sóc molt llaminera ;-))


    RITS.- Jajajaja ja veig que tu fas el mateix, eh? ;-)) És el que tenen les càmeres digitals, que permeten anar fent proves... Jo faig fotos que qualsevol tonteria que em trobo. Si queda bé, doncs genial, sinó, doncs esborrada i ja està ;-)
    I tant que s’hi val... Tinc de tot, tant xocolata com cafè, ja sigui sol, amb llet o tallat... tu mateixa ;-))


    CARME.- Ai, pobre de mi! ;-)) Ja saps que jo sóc partidària de que quan algú treballa per mi, agrair-li-ho i no voler fer la feina jo mateixa jejeje
    Agafa les que vulguis ;-) I tant que són light! T’asseguro que no t’engreixaràs ni un gram encara que les mengis totes :-))


    ELVIRA FR.- Oh!! Milady Elvira in person!! Ah! you prefer them without flaix, as XeXu ;-), Well you can take so many biscuits as you want... I hope that you like them ;-))


    TÍA ELSA.- Uaaaau!! ¿Así que vos sabés hacer galletas? ¡Magnífica cocinera! Pues un dia poné la receta, la copio y la pongo aquí, jajaja
    Espero que hayan quedado deliciosas ;-))


    KWEILAN.- A mi m’agrada aquest aspecte casolà que tenen... gairebé semblen fetes a mà i tot ;-))


    GURMET.- I tant que sí, estaven molt bones ;-) Veig que tens nova imatge i nou blog, per tant hi entens en aquestes coses de pastissos, dolços i galetes ;-)


    MIREIA.- Jejeje, un platet amb galetes sense flaix per la Mireiaaaa ;-) Cafè? Te? Xocolata? ;-)
    Doncs no et puc dir si fotografiar menjar és especialment difícil, perquè jo no en sé de fotografia, llavors tot és sort ;-)) puc fer una foto i dir “ostres, m’ha quedat bé” o intentar-ho i que no hi hagi forma... Però tu fas unes fotos boníssimes!! ;-)


    ELUR.- Jejejeje però si jo tot ho cuino amb l’ensaladilla Hacendado!! Que no has vist els meus menús? I els meus invents de barrejar te amb cola-cao? :-DD
    La meva filosofia és “allò que et donen fet, no cal que t’hi matis per fer-ho tu” ;-))
    Un platet sense flaix per a tu ;-)
    I viscaaaaaaaaa!!! ;-))


    EVA.- Jajaja el plat original sí que és buit, sí... ara bé, el de la foto no s’esgota mai!! ;-)) Abraçades, guapa!!

    ResponElimina
  22. Ha anat molt bé això d'arribar aquí i veure que t'esperen amb un bon sortit de galetes...Se'n farà difícil la tria perquè totes tenen molt bona pinta!!
    Me las tornaré a mirar i me n'agafaré un parell pel mig matí.
    Com sempre, què no se t'acudirà a tu per publicar i sorprendre'ns!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  23. Hosti, jo que em pensava que ens en donaries la recepta...

    ResponElimina
  24. sigui el que sigui sempre millor sense flaix...

    ResponElimina
  25. quina bona pinta!!! jo pensava que el flaix no hi tenia res a veure i que ens donaries la recepta, jeje. Cada cop conec a més persones que prenen te.
    Els capritxets a vegades, no els hem de deixar, que pugen l'ànim!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  26. Gracies per les teves paraules i perdona que no passi per aqui. La vida dona moltes voltes i ara estic en un moment de canvis.

    EL teu blog segueix sent tant enriquidor com sempre.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  27. Sense flaix semblen més galetes.

    La gana i l’enveja se’m mengen!

    *Sànset*

    ResponElimina
  28. Doncs a mi m'agraden més sense flaix, encara que amb un toc de "trípode" segur que surten millor ;)

    Jo també he entrat alguna vegada ha aquest botiga...mmmmm....vaig comprar una melmelada de figues boníssima i tornarem per comprar "delicatessens" per fer un sopar especial per dos :)
    Bon profit!

    ResponElimina
  29. MONTSE.- Si vols, pots venir a agafar-ne cada dia per esmorzar!! ;-))
    És que a mi em fa molta gràcia el canvi d'efecte de fer les fotos amb o sense flaix... tu que hi entens més deus saber quan és millor posar-ne o no ;-))


    NÚR.- Ai, ho sento!! ;-)) Jo si vols et puc explicar com fregir les croquetes preparades (però vigilant que l'altre dia em vaig distreure i se'm van cremar d'un cantó) ;-))


    JORDI CASANOVAS.- Ei, gràcies!! ;-)) Agafo el consell perquè les teves fotos són sempre boníssimes!! :-))


    JORDI DE LA BANYERA.- Tantes com vulguis, xiquet... els blogueros culés teniu carta blanca galetera ;-))


    INSTINTS.- Jo vaig començar a prendre te per pura "tonteria" d'aficionada als llibres d'Agatha Christie... volia prendre el que prenien els protagonistes dels llibres. Encara recordo la primera capseta que en vaig comprar, era de fusta, a "India en El Corte Inglés", era de tipus Darjeeling i jo devia tenir uns 16 anys ;-))
    Un capritxet de tant en tant és bo, eh? :-))


    JOAN CANAL.- I tu segueixes sent tan amable com sempre ;-))
    Passa quan puguis, que ja saps que aquí sempre seràs molt ben rebut! Em fa il·lusió que entris de tant en tant ;-))


    SÀNSET.- Noooo no permetis ser menjat!! :-DD Menja tu unes quantes galetones! ;-)
    Oi que sí que semblen més "naturals" sense flaix? (A dalt li he explicat a la Utnoa on trobar-les) :-))


    AIGUA.- Uiiii, és que jo no en tinc de trípode!! :-))
    Saps? El dia que tingui calers em vull comprar una bona càmera (però bona, bona) i apuntar-me a algun curs... M'encantaria ;-))
    Aaaaaai les melmelades del Colmado Gineeer!! Oh!! aquesta que dius l'he de provar!! La buscaré!! :-))

    ResponElimina
  30. Segur que estan boníssimes tant les fetes amb flaix com les altres...je je.
    N'agafo una de cada per provar-les.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  31. RAMON.- Les sense flaix són més semblants a la realitat :-)
    Agafa totes les que vulguis... No s'acaben mai!! ;-))


    CORO.- Jo també tinc molta gana!! jejeje... Em mengem unes quantes? ;-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!