dijous, 12 d’agost del 2010

Multipost: Joc de diferències, Haarlem, musiqueta...

En aquests dies sense Internet he pogut fer altres cosetes, per exemple, he escrit un munt de paràgrafs sense cap lligam que he anat recollint per algun dia convertir-los en relat. M’ha fet gràcia fer-ho així...

I també he fet punt de creu, clar, no he acabat el quadret de les Casetes Holandeses, però si l’he avançat bastant... Aquí la prova, per si voleu jugar al joc de les diferències amb el post anterior jeje (és broma, eh? que en Mac encara em denunciaria al Gremi de Blogaires d’enigmes i endevinalles per competència deslleial... que ja vaig haver de demanar un permís especial per poder fer el joc de les Imatges misterioses un cop al mes)


Això no és fotografiat, és escanejat, el color és més real a les fotos.
La data és avui mateix.



I unes fotos que demostren com he treballat ;-)







I com aquesta labor la vaig comprar a una preciosa localitat Holandesa anomenada Haarlem, ara us he escanejat totes les pàgines del meu àlbum d’aquelles vacances corresponents a aquella excursió. Així presumeixo d’àlbums xulíssims. Totes les fotos són nostres menys la de la primera pàgina, que és una postal una mica retallada.






Aquesta foto és un autèntic collage feta amb “tallar” i “enganxar” manual, amb tisores i pegament... de tres en vaig muntar una, doncs era impossible agafar-la bé ;-)







Però per si resulta un post massa curt, i com enyorava el blog, i les casetes són blaves, doncs música de fons: Blue Moon en una versió súper canyera du-duà dels Platters ;-)



O una molt especial i romàntica amb Rod Stewart i Eric Clapton :-)

22 comentaris:

  1. Quina feinada! Interessant llegir totes les descripcions que fas! Però segur que t'ho has passat molt bé!

    ResponElimina
  2. Ostres! Quin àlbum més maco, és una manera molt bonica de recordar les vacances. M'ha agradat molt, amb les notes al costat de les fotos.
    Segur que és una feinada però l'esforç s'ho val i ja pots presumir d'àlbums xulissims perquè de veritat que ho és.

    ResponElimina
  3. Ja torno a ser aquí, he anat a comprovar la feina del bordat i, encara que no calia, confirmo que si que hi has treballat: Hi ha dues casetes holandeses més :-)))

    ResponElimina
  4. Blogger ho ha tornat a fer: On posa "bordat" jo he escrit "brodat", em podeu ben creure, eh!. :-DD

    ResponElimina
  5. Bé, almenys l'absència ha quedat justificada :-) És bonica, la lletra de les notes. I sobre la banda sonora, em quedo amb la de Rod Stewart i Eric Clapton :-)

    ResponElimina
  6. Tens un àlbun molt maco, a mi també m'agrada escriure coses dels viatges, però cada cop ho faig menys... em dec tornar gandula.

    I sí que es veu que has treballat. Dies ben aprofitats!

    ResponElimina
  7. Un post curt? jeje, que no se m'ha fet gens pesat, al contrari, interessant amb totes les descripcions al costat de la foto, això està molt bé perquè pot fer mandra però quan ho mires al cap d'un temps val molt la pena.
    Ets tota una artistassa amb el punt de creu!!

    ResponElimina
  8. aaaaaah! aquí el resultat!!!! magnífic!!!
    t'he dit alguna vegada que m'agrada molt la teva lletra, oi?

    ResponElimina
  9. ALBERT B. i R..- Jejeje és que després de "tant de temps" sense fer cap post, tenia ganes de fer-ne un d'aquells ben "consistents" ;-))
    Jo m'ho passo pipa amb el blog, és ben cert ;-)


    McABEU.- Oi que em queden xulos? ;-) Aquestes eren les fulles corresponents a Haarlem, però imagina tot l'àlbum així... amb Rotterdam, Marken, etc... Una feinada, però m'agrada... em recorda a quan feia treballs manuals al cole, jo que sóc tan jove :-))
    M'agrada que hagis fet la comprovació de les casetes jeje, però encara falta... a veure si les acabo, que fa quatre anys que les vaig comprar i jo sóc així, començo mil coses i n'acabo ben poques (un desastre desorganitzat)... Però en canvi l'àlbum està molt ben endreçat, les meves capses de fils, de colors...
    Siiiii tens raó!! Jo ja sé que tu has escrit BRODAT, és cosa de Blogger... espera a que ens confiem i "pam!!", paraula que posa malament! :-DD


    P-CFACSBC2V.- Jejeje sí, alguna cosa he fet, eh? El dia és llarg quan no tens blog!!
    Aquesta és la lletra que faig (o que em surt) quan escric perquè s'entengui... quan vaig molt ràpid és molt pitjor (directament proporcional) ;-))
    Has escoltat la música i tot... ets un sol ;-)


    CARME.- A mi sempre m'havia agradat fer àlbums ben ordenadets, però una vegada en vaig veure un d'una amiga que era una passada de maco (és un tipus de manualitat concreta, que per aquí encara no s'ha posat molt de moda, que els àlbums els converteixen en petites obres d'art amb aplicacions i coses boniques) i llavors els vaig voler millorar una mica :-))
    Tinc ganes d'anar acabant coses... En tinc moltes de començades! :-)


    INSTINTS.- Jajaja en realitat és un post mida XXL, per fer una mica de broma ;-))
    Quan faig els àlbums és com anar recordant per tot arreu on hem anat passant i així, amb les explicacions, doncs encara em queda tot més gravat :-))
    Gràcies, guapa!! Algun dia posaré alguna de les coses que fa ma germana i allò sí que és una passada! :-))


    RITS.- Ai quina gràcia m'has fet!! ;-)) has entrat primer pel Petit Blog i després aquí i t'ha quedat el comentari molt divertit :-))
    No sé si m'has dit alguna vegada que t'agradava la meva lletra, però probablement sí, perquè sempre em dius coses boniques :-)))

    ResponElimina
  10. Has fet una bona avançada a la teva labor de punt de creu de les casetes holandeses.

    Molt bon reportatge de la teva estada a Holanda. En aquesta ciutat no hi vaig estar quan hi vaig anar, si no recordo malament va ser en l’any 1997 o 1998

    ResponElimina
  11. L'àlbum és molt xulo... jo també porto uns dies amb les labors però no hi ha manera d'acabar res...
    Salut!!!

    ResponElimina
  12. Ja es nota, ja que heu estat divinament! El quadre et quedarà preciós amb colors encertats, a mi em falta paciència per fer-ho.
    felicitats per avançat! Veus? me'n recordo!!!!

    ResponElimina
  13. Treballar, potser has treballat, però crec que també t'ho has passat de primera...

    ResponElimina
  14. Ohhhhhh!!
    M'encanten els Platters!!
    Molt bona musiqueta i un post meravellós!

    ResponElimina
  15. ja veig que has aprofitat molt bé el permís de quatre dies!!!! un multisuperhipermegapost! quina feinada de delicatessen! quan vulguis et pots agafar un altre permís!

    ResponElimina
  16. 1- Has treballat. No t'ho podem negar.

    2- Pensava que Harleem era més lleig i més lluny... aquest fa venir més ganes d'anar-hi!

    3- Tot el que tingui regust a "mans lentes" Clapton m'agrada.

    *Sànset*

    ResponElimina
  17. M. VICTÒRIA.- La veritat és que és una labor petitona, amb tants anys tenia temps d'haver-la fet cent vegades jeje ;-))
    Haarlem potser és una ciutat no tan turística i per això ens va fer gràcia anar-hi... amb el tren i ben bé al nostre aire... i és molt maca :-)


    JORDI CASANOVAS.- De formatges en varem tastar una degustació a ALKMAAR, després del Mercat, a les parades que es posen però allí no en varem comprar més que el que varem menjar... Un altre dia, a VOLENDAM, també en varem provar més i llavors varem comprar uns formatgets de bola per regalar a la família i un per nosaltres(no crec que fessin més d'un quilo cada un) :-))


    EVA (Al vespre).- A mi em passa que començo una cosa perquè m'agrada... quan encara no he acabat en veig una altre que m'agrada i, tota emocionada, deixo l'anterior (pensant que ja l'acabaré més tard) i començo l'altre... i així vaig fent ;-))


    ZEL.- Moltes gràcies per la felicitació ;-)) (Ets la primera!!)
    Els colors venien dins el paquetet... Era un souvenir, un record d'allí i ho vaig trobar molt encertat. Aquí, enlloc de flamenques i toros ja podrien fer cosetes així pels turistes :-))


    JOMATEIXA.- Jajaja no he sortit quasi de casa (això sí, de casa de la meva germana, a Barcelona) que allí corre la marinada i s'està genial :-))
    Tinc pendent la teva auca... ja hi penso, eh? ;-)


    EVA (Converses pendents).- Caram!! Moltes gràcies per aquest comentari tan maco!!
    M'alegra molt que t'agradin els Platters :-))


    ELVIRA FR.- Jajaja podria fer un post a la setmana així, mega-currat ;-)) Gràcies, guapa!!


    SÀNSET.- 1.- Home, en aquesta vida tot és relatiu... per mi fer punt de creu és jugar... treballar (cuinar i això) ho ha fet la meva germaneta ;-))
    2.- Haarlem és molt maco, la zona més "històrica" és xulíssima... Llàstima de no haver tingut encara la càmera digital :-)
    3.- Cert!! M'ho havies dit una altre vegada ;-) M'alegro molt d'haver encertat: Hi ha qui us ha agradat més en Clapton, però els Platters també han tingut els seus seguidors :-)

    ResponElimina
  18. Hi ha gent que fa veritables virgueries amb els àlbums de vacances. A mi m'agrada molt fer fotos, però com que ara les tinc en digital, ja les guardo a l'ordinador i no les imprimeixo gairebé mai. I la veritat és que em fa mandra fer l'àlbum.

    ResponElimina
  19. assumpta...... estàs veient la peli? jejejeje.... va que ara ve la part més bonica, com es coneixen i s'enamoren...

    ResponElimina
  20. XEXU.- Una amiga meva que va viure tres anys als EUA es va aficionar al que anomenen Scrapbooking. Jo vaig veure un àlbum seu amb unes fotos precioses de paisatges (crec que era Argentina, ella és d'allí) muntats amb aquesta tècnica, amb les pàgines decorades i tal, una passada... i vaig copiar algunes idees, com això de posar les explicacions en paperets de colors, fer títols grans de cada ciutat (el Haarlem és un WordArt retallat) i coses així... M'agrada fer-ho :-))


    RITS.- Em mataràs... No hi he pensat i hem anat mirant a estones el partit del Bayern que feien per LaSexta... aissss
    Una abraçada (perquè em perdonis hehe)

    ResponElimina
  21. Doncs sí sembla doncs que has treballat de valent!

    I per cert, un àlbum molt maco!!!

    Jordi Cirach

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!