dijous, 23 de setembre del 2010

El millor mòbil del món

Darrerament he observat que els telèfons mòbils porten una sèrie d’aplicacions que la majoria de la gent no sap ni què són ni per què serveixen. És cert que els més avançats potser ho entenen i ho poden utilitzar, però som més els que no comprenem la gran possibilitat de “fer coses” que ens ofereixen aquests aparells.

És per aquesta gent que he dissenyat el millor mòbil del món. Sí, l’he dissenyat jo mateixa, aquest matí... no sabia què fer i m’he dit, “ara faré un prototip de mòbil pràctic”... Venc la patent (si algú està interessat)



Aquest mòbil meu pot desplegar els següents artilugis:
- Per la dreta, una pinta
- Per sota, llapis i bolígraf
- Per l’esquerra obrellaunes i llevataps de tirabuixó

En Josep Lluís mostrant aquest gran avanç per la humanitat:



Ps/ Espero que els de la casa LG no em denunciïn per utilitzar un aparell dels seus com a base pel meu invent. És més, crec que haurien d’estar agraïts per la publicitat gratuïta que aquesta meravella representa.

19 comentaris:

  1. je, je, je... la de trastos que m'estalviaria jo a la meva bossa.

    Però posats a fer no podries afegir-hi un clauer per tenir les claus sempre controlades i no haver de buscar tant?

    ResponElimina
  2. Jo en vull un de aquests mòbils multiusos.

    ResponElimina
  3. Ostres i flta la bandera del Barça per quant anem al camp

    ResponElimina
  4. Inventora de la última generació, això t'ho has de fer pagar que no hi han cervells que pensin tant pràctic. M'agrada l'iniciativa i intentaré buscar per allí on sigui per comprar-ne un sempre que digui que la patent és teva. vaja inventora, et felicito... Anton.
    .....................
    No és que no pensi en vosaltres i no vulgui venir per aquí on sempre em trobo moltíssim bé, sino que el temps que puc dedicar ... la feina que tinc inheludible, en fi. Que vos estimo Assumpta i j. Lluís.

    ResponElimina
  5. Fantàstic, Assumpta! Només una idea: a la part superior... una goma d'esborrar i un afilallapis? No sé ben bé com ho faria, jo, però tenint com tenim la dissenyadora del mòbil més pràctic del món... no cal patir!

    ResponElimina
  6. El mòbil només el faig servir per a enviar missatges i trucar. I ben pocs cops ho faig. Tinc un força antic i encara hi ha algú que em pregunta que què faig amb aquesta carraca. Si fa just el que vull!

    ResponElimina
  7. CARME.- M'ha fet riure el teu comentari perquè et prometo que he estat a punt de posar-hi una anelleta per fer de clauer!! Així que, ja veus quines idees compartim! :-))


    Ma. VICTÒRIA.- Espera, espera, que hem de trobar alguna marca que els vulgui fabricar i vendre... A veure si la trobo aviat :-))


    GARBI24.- Hahahaha imagina!! Una ben gran, desplegable!! ;-))


    REBAIXES.- Mira que si trobem algun fabricant, Anton, encara es vendrien... i la gent pentinant-se amb el mòbil ;-))
    No pateixis gens ni mica, jo tampoc puc passar sempre, però ja saps que t'aprecio molt! Una gran abraçada!! :-))


    FERRAN.- Veus? En això no hi havia pensat! ;-) En el clauer que ha dit la CARME sí!! He estat a punt de posar-hi una anelleta, però la goma i la "maquineta" no hi havia caigut ;-) Quan trobem un fabricant ja els hi diré que facin aquesta opció també :-))


    ALBERT B. i R..- Doncs exactament igual que el meu marit... Pràcticament no el fa servir per res, però en canvi el necessita "per si un cas", i el té de fa un munt d'anys (un de vell que era meu, quan es va espatllar el seu -a casa meva només es compren de nous si s'espatllen, res de canviar perquè sí- doncs jo li vaig passar el meu i el nou que varem comprar me'l vaig quedar jo) :-))

    ResponElimina
  8. Que ens avorrim, Assumpta? Escolta, que jo et poso feina aviat, eh? Et poso a comptar vots de c@ts i ja veuràs que distret que és!

    Espero que el teu invent tingui també connexió a internet, si no malament!

    ResponElimina
  9. Ahhh bueno!!Yo quiero uno así para mi cartera...Total una cosa más no le hará mal.
    Jajaj excelente
    Besos Assumpta

    ResponElimina
  10. La idea és bona però, només per trobar-li algun però, que passarà el dia que ens truquin just quan estem destapant una ampolla de vi. ;-DD

    ResponElimina
  11. Ostres Assumpta, m'ha encantat! no entenc com ningú ho ha pensat abans! jeje. Posats a fer-li canvis jo en faria de personalitzats segons les necessitats de cadascú, per exemple, en comptes d'un llapis tmb pot sortir un pintallavis! o les claus de casa!
    ;)

    Utnoa

    ResponElimina
  12. Caram, al final n'hauràs d'inventar a la carta i ja tenim tots el regals del tronc...

    ResponElimina
  13. doncs tot és posar-hi, hi ha la fira d'inventors!

    ResponElimina
  14. Molt bona idea Assumpta jo et compro un prototip d'aquests...però apart de tot això també funciona com a telèfon ?

    ResponElimina
  15. Conec la navalla suïssa, però mai se m'hauria acudit aplicar el mateix a un mòbil.

    ResponElimina
  16. XEXU.- Hehehe m'ha agafat la inspiració mentre esmorzava i no ho he pogut evitar :-))
    Això sí, per l'èxit de C@ts, millor que jo no compti vots, perquè seria un desastre, a partir de TRES ja puc fer qualsevol errada :-))
    Aquest mòbil té de tot... tot el que tu vulguis ho té ;-))


    MARISA, el rincón de mi niñez.- Hehehe ya ves, és muy práctico, en otros moldelos también tendrá barra de labios y llavero :-))


    McABEU.- Ai, MAC, doncs si ens truquen quan estem destapant l'ampolla de vi, farem un gest ràpid i ens trencarem l'ampolla al cap, m'ho veig a venir... això sí, mentre amb el tirabuixó no ens foradem les temples... aisssss
    És que aquests aparells s'han de fer servir amb molt de compte :-))


    UTNOA.- Hehehe jo tampoc entenc com mai ningú ho havia pensat, mira que és evident que un aparell així és necessari :-))
    Hi haurà versió amb clauer i pintallavis, no patexis :-DD


    JOMATEIXA.- Hi haurà diferents versions, així cadascú podrà triar segons les seves necessitats... Hem de ser pràctics hehehe ;-))


    RITS.- Vols dir que algú en faria cas? ;-))
    T'imagines que algú veu el post, ho copia i es fa ric? :-DD


    ELVIRA FR.- Hahaha molt bona pregunta!! ;-))
    I és clar que funciona com a telèfon... el mateix que pugui fer el teu mòbil però amb aquests pràctics accessoris incorporats :-))


    KWEILAN.- Creus que se'n vendran molts? :-))


    LLUÏSA.- Hehehe a mi tampoc fins que aquest matí se m'ha girat una mica el cervell :-DD

    ResponElimina
  17. HAHAHAHAHAHAHA!!!: Extraordinari rendiment el que amb el teu llampant disseny has sabut treure a l'aparell del mòbil!!!

    Josep Lluís: No té preu la fe que hi poses a l'hora de mostrar les inquietuds de l'Assumpta (i és que encara recordo els passis de modelets de bates de feinejar per casa).

    Una abraçada a tots dos!

    ResponElimina
  18. ASSUR.- Hehehehe m'ha fet riure el teu comentari recordant el post de les bates!! :-DD
    És que ser marit o muller de blogaire comporta certes responsabilitats, a tu t'han fet una plantilla preciosa i et van fent el manteniment ;-)) i a mi em donen suport (i mai millor dit) per a poder fer fotografies) ;-))
    En realitat aquest magnífic mòbil era de paper! ;-)
    Vaig agafar el mòbil i els altres estris, ho vaig col·locar com vaig poder perquè s'aguantés i ho vaig fotografiar. Vaig pujar la foto al PC, la vaig imprimir i la vaig retallar (i el tirabuixó i la pinta "tela marinera" hehe) així es podia agafar bé sense que es desmuntés... Un "truco" a l'antiga en el món del "copiar i enganxar"... jo retallant amb tisores i tot ;-)))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!