dijous, 15 de setembre del 2011

Ràdio Clàssic Catosfera, presenta...



























15 comentaris:

  1. qui necessita CatClàssica o CatMúsica amb una selecció tant acurada com aquesta!!!
    Magnific!!

    Ara que, també t'ho diré: l'Obertura de Guillem Tell sempre em fa pensar en la sèrie "El Llanero Solitario" (The Lone Ranger) de quan era petit.

    Era la sintonia d'inici i, quan l'escolto encara espero sentir, entre la fanfarria inicial i abans del començar el "galop", una veu que cridi: "Hi-yo, Silver! Away!"

    ResponElimina
  2. Pots comptar, jo no puc veure els vídeos, així que de música matinal res de res. Ara que, amb música clàssica el més normal és que em tornés a adormir, que no em falta gaire...

    ResponElimina
  3. El millor de la teva Ràdio Clàssic Catosfera, és que si al matí no temps temps per escoltar tota la selecció, pots continuar a qualsevol moment del dia que et vingui bé, amb un simple clic.

    De moment me'n vaig amb l'empenta potent de l'obertura de Guillem Tell i em sento com "Llanera solitària".

    Bon dia, bonica. I gràcies per l'empenteta.

    ResponElimina
  4. em puc queixar de que es tot una mica massa clàsic?.....;)

    ResponElimina
  5. He intentat ballar com aquella del Baile de la horas al despatx, i fa hores que estic estirat al terra amb l'abductor trencat!

    ResponElimina
  6. BARBOLLAIRE.- Hehehe ""Hi-yo, Silver! Away!" :-))
    Moltíssimes gràcies pel comentari i per fer-me somriure... La veritat és que és possible que jo també veiés aquesta sèrie perquè això de "Silver" m'ha resultat molt familiar! :-D


    XEXU.- Però sí són totes molt "marxoses", home, que és per contrarestar les d'ahir, que en MAC també va dir que li feien tornar la son :-D


    CARME.- És clar!! Aquests són els avantatges d'Internet, que pots escoltar els programes quan vulguis hehehe :-DD
    Aquesta obertura posa en marxa, eh? ;-))


    GARBI24.- Hahaha és que es tractava de compensar les dues d'ahir, que eren lentes. Segur que n'hi ha alguna que t'agrada ;-)


    JORDI.- Hahaha homeeeee és que has de vigilar el calçat!! Ara mateix t'envio les assistències del Barça :-DD

    ResponElimina
  7. Jo, a aquests oients que es queixen de tot i a més l'endemà no arriben fins a misses dites, es que no sé que els faria. ;-D

    Per cert, estic escrivint això amb el Guillet Tell a tot volum i després d'haver sentit la dolça veu de la locutora... i no cal dir que molt més animat! Gràcies!! :-))

    ResponElimina
  8. Oh, el segon vídeo el de la dansa de les fiores és molt bonic, per les ballarines que ballen!! Em quedaria hores i hores veient com fan piruets una darrera l'altre...ains...quina preciositat!!

    T'hem tornat a sentir la veu! :P

    ResponElimina
  9. Hahaha perquè després diguin que la música clàssica és avorrida! Clar que tu has fet un repàs dels SuperGreatest Hits.

    Les coneixia casi totes, algunes no pel nom però sí d'haver-les sentit.

    Jo ja estic esperant el següent programa de Ràdio Clàssic Catosfera, que la presentadora hi posa moltes ganes. Ara, fes fora el tècnic de so perquè durant els primers 11 segons se sent un fregit de fons...

    ResponElimina
  10. Ostres quan de temps sense passar per aquí, han posat una radio i jo no en sabia res.
    Una forta abraçada i felicitats per les iniciatives.

    ResponElimina
  11. Escoltant Haydn he anat enrere (uns nou mesos) en el temps. Imagina't això: Circular de nit per l'autopista dalt d'una furgoneta (sí, la que estàs pensant, hehehe...), amb les simfonies de Haydn a tot volum i el meu amic, bon coneixedor de la seva obra, explicant-me detalls al mateix temps que amb la mà anava "dirigint". Va ser una tornada a casa fantàstica!!!

    ResponElimina
  12. La selecció musical, molt bona però massa per a la meua carabassa.

    Enhorabona per l'objectiu complert!

    And now that you will do?

    T'ho pregunte perquè estic convençut que ets d'aquestes persones que poden aconseguir qualsevol cosa que es proposen.

    (Carxot ortogràfic)

    ResponElimina
  13. Vaja quin post més melòman!
    Segurament n'incorporaré algun al meu blog de poesia i música.
    Xexu... tu has escoltat l'obertura de Guillem Tell, oi? Perquè son, no és que en doni gaire...

    ResponElimina
  14. McABEU.- Bé, aquest oient normalment no es queixa, pobre, al contrari, és molt participatiu i agradable :-)... Ara bé, això de fer tard si que li hauré de fer una estirada d'orelles!! :-D
    No, que és broma!!
    Si t'ha fet gràcia, ja estic contenta, que d'això es tractava :-)


    BARCELONA M'ENAMORA.- Hehehe després de cantar la cançó d'en Mourinho i d'haver-ho rematat llegint un post a casa teva, ja no em fa por res! :-DD
    Aquestes imatges del ballet, són d'un concert d'Any Nou... són molt maques, a mi també m'agrada molt veure els ballets :-)


    MBOSCH.- I és clar que no és avorrida! ;-)
    Bé, jo no sóc cap experta, en absolut, ara bé, sí que es poc dir que tinc un coneixement de les més "populars" o, com tu dius, "SuperGreatest Hits" :-)
    "The very best of classical music" :-D
    No puc fer fora al tècnic de so... és que Ràdio Clàssic Catosfera no té pressupost per tècnic de so hehe... resulta que això ho vaig gravar amb la meva petita càmera de fotos, encara gràcies que es pugui sentir alguna cosa!! :-P


    GEORGE.- Hehehe ximpleries que em passen pel cap!! ;-))


    LLUÏSA.- Hehehe he imaginat la furgoneta perfectament!! Molt bonica per cert! :-))
    Ostres, quina sort que la música que poseu de nit sigui Haydn! La gent que passa per davant de casa meva posen o flamenc o màquina... grrr.
    Imagino que ha de ser genial, la veritat!! :-))


    JPMERCH.- Caram, no sé pas què respondre al teu comentari... A vegades em pregunto quina imatge es pot percebre de mi a través del blog i el cert és que si té alguna cosa a veure amb el que has dit, no és una imatge real.
    No puc, Jotapé, t'asseguro que hi ha tantes coses que voldria ser capaç de fer i no puc... tot i que... què caram!!... el teu comentari anima, i anima molt... Miraré de creure-ho una mica, a veure si funciona... i moltes gràcies, de veritat :-)
    L'objectiu era un primer pas gairebé necessari... ara anirem a per CINC més que, si fos per estètica ja no ho faria, però tot sigui pels meus genolls :-))


    MARIA ESCALAS.- Com ha dit l'MBOSCH, la veritat és que és una mena de "Grans èxits" hehe doncs jo no puc aprofundir massa més, però em feia gràcia això, demostrar que hi ha música clàssica molt animada ;-))
    Agafa les que vulguis! :-)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!