dimarts, 17 d’abril del 2012

Solemne cerimònia de lliurament del premi al guanyador del Primer Trivial Catosfèric Bona nit i tapa’t

Ha tingut lloc aquesta tarda, a dos quarts de quatre, al Viena de la Plaça Prim de Reus (a la taula "de sempre"), el lliurament del premi del Primer Trivial Catosfèric al guanyador, el reconegut enigmista escocès, Sr. Mac McAbeu, que l’ha rebut amb emoció i agraïment envers l’organitzador del Joc, Sr. XeXu Bioquímic i Català.

El Sr. McAbeu, ha valorat molt positivament el fet que a la catosfera es realitzin de tant en tant jocs d’aquesta mena, que contribueixen a crear un bon ambient entre blogaires al temps que fan treballar les neurones, cosa en la que ell està especialitzat.


Autèntiques mans de McAbeu i Assumpta. Foto: Josep Lluís


Autèntiques mans de McAbeu i Josep Lluís. Foto: Assumpta


Després del lliurament guardó, consistent en un Lot de productes de la Botigueta d’artesania d’una servidora, els assistents a l’acte s’han pres un tallat amb pastetes i han xerrat amigablement durant una agradable estona.

Aprofito aquesta crònica de societat per informar també que els clauers de la Nina-Júlia van arribar a la seva destinació en perfecte estat i van ser repartits amb èxit entre els convidats al bateig de la petita Júlia, cosa que també em fa molt feliç!

I ara, vaig a acabar un pitet i fer una postal de naixement per poder-ho enviar el més aviat possible cap a Irlanda!!

20 comentaris:

  1. Oooooh!! Que maco! El Viena de Reus (i no per primer cop) ha estat testimoni d'una bonica trobada blocaire. I a més, amb una excusa genial! M'alegro que a en Mac li hagi agradat el lot, era d'esperar, hi havia coses la mar de maques!

    I res... el pitet va cap a Irlanda? Al final aconseguiràs tenir repartides cosetes de la Botigueta d'Artesania per tot el món! =)

    ResponElimina
  2. El Sr. McAbeu torna a agrair al Sr. Xexu l'organització del joc que li ha permès aconseguir un premi tan magnífic, alhora que fa extensius els agraïments a la Sra. Assumpta i al Sr. Josep Lluís per una Gala d'Entrega de Premis tant ben muntada. Penseu que, malgrat la solemnitat que ha tingut (com no podia ser d'altra manera), l'acte ha estat com si uns amics es trobessin per prendre un tallat. ;-D
    Així que moltes gràcies, que jo també estic molt content. :-))

    Ah, i també me n'alegro que les nines-Júlia hagin arribat perfectament al seu destí i que la Botigueta de l'Assumpta s'internacionalitzi. :-)

    ResponElimina
  3. Tot a lloc! Magnífic que s'hagi fet ja l'entrega de premis, i que en puguem ser testimonis en la distància. Espero que en Mac gaudeixi molt del premi, que el va guanyar amb tots els honors i amb un domini aclaparador, com sempre fa, perquè és un autèntic crack.

    I que bé que les altres entregues de la botigueta tirin endavant, això està molt bé! Que es faci súper famosa, hi ha coses molt xules.

    ResponElimina
  4. Celebro que hi hagi molts moments d' aquests; on el món de la catosfera ens apropa, i ens permet descobrir-nos amb la paraula!!!
    Felicitats al MacAbeu, al XeXu i a l'Assumpta, i al Josep Lluís per les fotos!!!

    ResponElimina
  5. Moment molt solemne i emotiu.

    No se'm fa gens estrany que hagi estat així, amb uns personatges tant important i entranyables, el Sr. XeXu Bioquímic i Català, el Sr. Mac McAbeu, i la Sr. Assumpta, artesana de gran categoria i el Sr. Josep Lluís, per donar més solemnitat encara!

    Enhorabona a tots!!!!!

    ResponElimina
  6. Moltíssimes felicitats, quina xulada de regal, Assumpta!

    ResponElimina
  7. En Mac té mans? jo sempre me l'he imaginat com un robot

    ResponElimina
  8. Ostres, tens una feinada de por! Ara, a més a més, ja et dediques a entregar premis com si fossis l'Àngels Gonyalons o la Mari Pau Huguet. Sí senyor!

    Ara, que a mi aquests concursos, ja saps que estan fora del meu abast, ja que de memòria, poca...

    ResponElimina
  9. Ara que n'hi fixo millor, que xulo el rètol del sobre que acredita al guanyador! Com t'ho curres, Assumpta.

    ResponElimina
  10. Felicitats! què xulo que es pugui entregar en persona.
    Si que t'ho curres, si.

    ResponElimina
  11. Es el lloc perfecte: serveix per a tot!!!
    I m'alegro molt que la botigueta sigui internacional. Fins aviat!!

    ResponElimina
  12. Caram, quanta solemnitat! Enhorabona al guanyador i felicitacions a l'organitzadora de la gala d'entrega!

    Per cert, quines mans més boniques teniu!

    ResponElimina
  13. Ai, ufff... ahir vaig posar aquest post, al cap de poquet vaig marxar a la Parròquia que tenia reunió de la Revista Parroquial i, quan torno, engego ràpidament l'ordinador i miro el contestador automàtic del telèfon, que ma germana m'avisava que el Bayern ja guanyava 1-0 hehehe

    Doncs això, que obro el correu de l'ordinador i em trobo una comanda!! Sí!! Una altre comanda!! Iupiiiii!! Una noia de Barcelona que volia un parell de clauers amb forma de llibre, per Sant Jordi, i els volia per divendres... jo anava a dir-li que no tenia temps, però no, vaig recordar que "impossible is nothing", li vaig respondre que si volia ho faria així i aixà, que li enviaria per correu urgent avui mateix i... au, Assumpta, a treballar!
    He anat a dormir més tard que MAI a la vida, amb això ja està tot dit. He batut un rècord que espero no haver de batre mai més... però ho he aconseguit!! Uaaaau!!...
    En fi, que vaig a respondre ara els comentaris que abans no he pogut



    YÁIZA.- El Viena de Reus és la seu social del Departament de Relacions Públiques del meu negoci "sense papers" :-DD
    Siiiiii hehe el pitet va cap a Irlanda, regal d'una noia catalana casada amb un irlandès per una amiga seva també catalana casada amb un altre irlandès!
    Ja està enviat!! :-))


    McABEU.- Sí, el bon gust en l'organització d'aquest tipus d'actes està en saber combinar tota la part de cerimònia oficial amb la senzillesa i la relació amistosa :-DDD
    Porto un parell de mesos de "botigueta" molt bons... Bé, ara no tinc res, però tinc bons pressentiments i darrerament he fet força coses, estic contenta!! ;-))

    ResponElimina
  14. XEXU.- Sí!! per fi!! :-))
    En MAC, que és un tros de pa, es va esperar a que acabés els clauers de la Nina-Júlia i altres cosetes per poder quedar tranquil·lament ;-))
    En quant a la botigueta, els mesos de març i abril he tingut moltes comandes... estic contentíssima!!
    Segon comentari.- Hehehe em feia molta il·lusió donar-li un toc una mica especial i per això ho vaig embolicar així... I en MAC no va estripar el paper sinó que ho va guardar tot ;-))


    DAFNE.- Moltes gràcies, maca!! ;-))
    A la catosfera jo he conegut persones maquíssimes! Gent molt autèntica i que val la pena... Estic contenta!! :-))


    CARME.- Hahahaha m'has fet riure repetint el nom complert d'en XEXU (ei, queda com solemne, eh?) :-DD
    Va ser divertit fer les fotos del moment del lliurament del premi! Un moment històric sense cap mena de dubte! ;-))


    CARINA.- Moltes gràcies, guapa!! Ara bé, molt de mèrit és del propi XEXU, que jo li anava proposant coses pel lot i ell deia que "SÍ" a tot!! :-DDD

    ResponElimina
  15. PONS007.- Aquest és un tema delicat... Bé... té mans, sí. Ara bé, la pregunta sobre si és un robot, no sé si estic autoritzada a contestar-la... Però bé, et donaré una pista: Ell no és de la Terra, és d'un planeta diferent, anomenat Numèric... i no té problemes amb els transporters a les estacions ni res, molta força mental i tal... En fi, no et puc dir més.


    JORDI.- Siiiiii aquest mes he tingut força feina!! Estic molt contenta!! I això d'entregar un premi és una experiència que s'ha de viure en aquesta vida, val la pena!! ;-))
    Pots exercitar la memòria aprenent poemes... mira, comença:
    Con diez cañones por banda,
    viento en popa a toda vela,
    no corta el mar sinó vuela,
    un velero bergantín...



    JOMATEIXA.- A mi em va fer molta il·lusió poder-ho entregar "en mà" :-))
    Mentre ho embolicava em sentia com una nena trapella, posant una mena d'etiqueta "oficial" :-))


    VERO.- Siiiiii!! la de coses que hem fet allí! A part de parlar i berenar, llegir, portar l'ordinador... i tu també hi has cosit, que no sóc l'única hehehe :-DD


    PORQUET.- El primer Trivial Catosfèric es mereixia aquesta solemnitat ;-))
    Ui, les mans!! que jo tinc la mà dreta fatal i dient-li al Josep Lluís que no m'agafés la part lletja (artritis) així que encara ha quedat força bé! :-)))


    RITS.- Moltes gràcies, maca!! ;-))

    ResponElimina
  16. Així ens agrada! Ser partícips de l'entrega del premi com si haguéssim estat allà i tot. Molt bé!

    ResponElimina
  17. Ohhh he perdut el comentari anterior.
    Felicitats a tots: al que fa al premiat, al "premiador" , a la que dona el premi, a la que la fet i al que ha fet les fotos.

    Sembla un embarbussament!! :)

    ResponElimina
  18. BARCELONA M'ENAMORA.- Va ser una cerimònia molt maca!! hehehe aquesta gent del VIENA, trobo que ja ens podrien fer una mena de ticket especial :-DD


    MIREIA.- Oh!! Darrerament es perden bastants comentaris! Després els busco a l'spam i tampoc hi són! Gràcies per tornar-lo a posar! :-)
    He provat de llegir-ho en veu alta i reconec que m'he embarbussat!! :-DD

    ResponElimina
  19. Doncs ho deus haver tingut malament, està mal escrit. Volia dir:

    Al premiat, al premiador, a la que ha fet el premi, a la que ha entregat el premi i al que ha fet les fotografies del premi- obviament

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!