dimarts, 26 de març del 2013

Dimarts Sant


Mai havia vist l’església tan plena en un dia de Celebració comunitària del Sagrament de la Confessió. Feia goig! Tanta gent com un diumenge a Missa de 12... o més!

Pregàries conjuntes, cants, lectura de l’Evangeli, reflexió...

Set mossens repartits al voltant del temple...

L’Enric tocant música suau a l’harmònium, silenci i pau.

I, al final, tothom marxa amb un somriure content. Ens preparem per la Pasqua, la festa més important dels cristians, la festa de totes les festes!


14 comentaris:

  1. Una festa que tu viuràs amb tota la seva plenitud. Molt bona Setmana Santa i molt bona Pasqua! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així ho espero... És una festa tan maca :-) I la Missa de la Vetlla Pasqual és la Missa més maca de l'any! ;-)
      Molt bona Pasqua també per a tu i els teus, MAC!! ;-))

      Elimina
  2. Bona setmana santa Assumpta! Jo de tots aquests dies em quedo amb el dia de la mona.... que m'encanta l'ou de xocolata! :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe a mi, més que l'ou, m'agrada el pa de pessic ben farcidet del que sigui (a mi les mones m'agraden totes!!) :-DD

      Elimina
  3. Temps de reflexió...
    Bona Setmana Santa, bones festes!!

    Aferradetes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, temps de reflexió... ;-))

      Molt bona Pasqua, LLUNETA!! ;-)))

      (Ja saps que la Lluna està totalment relacionada amb els dies de celebració de la Setmana Santa, que son variables d'any en any, depenent de la fase de la lluna) ;-))

      Elimina
  4. Bona setmana santa Assumpta....i em pregunto i et pregunto has notat més gent enguany? ho dic perquè tinc la sensació que el nou papa atrau....porta les mateixes velles sabates negres, ara diuen que no viu al palau vaticà sinó a la residència`propera on comparteix casa amb altres sacerdots.....trobo que predica amb l'exemple....

    ResponElimina
    Respostes
    1. ELFRI, t'asseguro que vaig pensar el mateix!! ;-)) La diferència era molt notable... i jo vaig pensar "l'efecte Francesc",,, A més, la gent a l'entrada i sortida de missa o de qualsevol acte, en parla, ha caigut tan bé! :-)
      Sí, ha renunciat a viure al Palau Vaticà i viurà a Santa Marta (la residència que va allotjar els cardenals pel conclave... Allí ha canviat l'habitació que tenia fins ara per una més gran, per poder rebre visites i fer també de "despatx" i ja en té prou ;-)))
      I la creu pectoral, aquella creu grossa que porten al pit. Ell porta la mateixa de ferro que duia com a cardenal, no l'ha canviat per or.

      Jo mai he estat de criticar com feien les coses els demés... per exemple, es comenta que Joan Pau II, malgrat viure al Palau, portar la creu d'or, etc. duia una vida molt, molt austera en quant als menjars, horaris, etc. I Benet XVI dedicava hores i hores als estudis... Per tant, algunes coses no em molestaven en sentit de que formen part d'una tradició... Ara bé, quan arriba el moment en que algú diu "ara és l'hora, anem a donar exemples palpables", ho aplaudeixo amb una alegria immensa!! ;-)))

      Tot arriba quan ha d'arribar... i ara ens està tocant viure uns moments molt, molt emocionants!! M'encanta (es nota? hehehe)

      Elimina
  5. i per cert dispensa que canvii de tema, respecte al Barça i la punyetera roja....el jordi Alba lesionat, el Pedro també va acabar ben tocat, el Busquets amb un bon trau al cap....i el Xavi amb l'esforç de jugar tot el partit....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment dispensada :-))
      Al menys haurien de reconèixer que sense el Barça no farien res... Bé, el pobre Del Bosque ja ho reconeix... i el nostre amic Mourinho se li tira al damunt...
      Espero que la lesió de Pedro no sigui res, però a mi el que em fa patir és XAVI... ostres, Xavi ja és gran, comença a tenir "cosetes" i se l'ha de saber dosificar i mimar... i va jugar TOT el partit... en fi...

      Tornant al tema de més amunt... Sabies que el Papa Francesc és soci del San Lorenzo de Almagro, equip que va blaugrana? ;-)))

      Elimina
  6. M'agraden les teues "il·lustracions" de la Setmana Santa, em fas recordar els anys del col·legi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t'agraden vol dir que els records són bons ;-))

      Molt bona Pasqua, amic Jotapé!! :-))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!