dimarts, 2 d’abril del 2013

Sorteig per a seguidors

Els bloguers que em coneixen més bé saben que no m’agrada el gadget aquest de “Seguidors”. Me’l vaig posar una vegada, quan va sortir la moda, deu fer uns... tres anys? i no el vaig aguantar ni 24 hores. Em posava nerviosa. De la mateixa manera, tampoc em faig mai "seguidora" de cap blog. Els meus espais preferits els tinc posats a la barra lateral i entro i surto quan vull, tantes vegades com vull (a vegades em passejo per casa vostra cinc o sis vegades al dia, per llegir comentaris que us deixen i vosaltres no ho sabeu hehe).

Doncs bé, després de dir que aquesta “cosa” no m’agrada, ara voldria demanar-vos que us feu seguidors d’un blog. Sóc així de coherent.

Quan vaig informar de la creació del blog d’en Josep Lluís, el de la feina, vaig tenir la gran alegria de veure com molts el posàveu a les vostres barres laterals. Em fa molta il·lusió cada vegada que el veig allí. Sé que no és un blog per entretenir-se, per passar una estona divertida, ni reflexionar o jugar, però la veritat és que el fa seriosament, s’ho prepara bé; a més, i hi anem afegint cosetes (com el plànol de situació del despatx)

Quan vaig dissenyar el blog, no li vaig posar “Seguidors” però un dia vaig descobrir que en tenia un... vaig mirar i era la LLUNETA (Sa Lluna), i em va fer molta gràcia (gràcies, maca!!), així que li vaig posar el gadget perquè es pogués veure i jo també em vaig fer seguidora.

Dues seguidores, la Lluneta i jo :-)

Doncs bé, ara he pensat que si algú entra al seu blog, a través de Google, buscant informació sobre alguna cosa, quedaria més maco que veiés “el quadret aquell” amb més seguidors. Sempre fa goig si n’hi ha uns quants, així és que he decidit convocar un sorteig:

Prepararé un petit lot de cosetes de la meva botigueta. D’aquí una setmana com a molt us mostraré el seu contingut i a finals de mes el sortejaré entre totes les persones que llavors siguin seguidores del blog d’en Josep Lluís.

He d’acabar de perfilar les bases i de pensar què hi posaré, però tot aquell que vulgui participar ja pot anar passant a fer-se seguidor.



La setmana que ve les bases senceres!! I moltíssimes gràcies a tots els que vulgueu col·laborar i participar!!

ACTUALITZAT a les 00:13 del dimecres 3 d'abril... en aquests moments, els seguidors, per ordre en que s'han anat fent, i sense comptar-me a mi, són:
01.- SA LLUNA
02.- CARME ROSANAS
03.- LLUÏSA
04.- ALBA
05.- XEXU
06.- FERRAN PORTA
07.- RAMON

ACTUALITZAT a les 01:25 del dimecres 3 d'abril:
08.- GLO.BOS.BLOG

ACTUALITZAT a les 12:54 del dimecres 3 d'abril
09.- MONTSE SUBIRATS
10.- McABEU
11.- SALVADOR MACIP
12.- THERA

Moltes gràcies a tots!! El gadget ja fa molt de goig!! ;-)


ACTUALITZAT a les 20:55 del dimecres 3 d'abril
13.- JOMATEIXA
14.- MARTA
15.- EL PORQUET
16.- MIREIA

ACTUALITZAT a les 19:10 del dijous, 4 d'abril
17.- MARIA
18.- MARGARIDA
19.- MONTSERRAT Q.P.

ACTUALITZAT a les 16:37 del diumenge, 7 d'abril
20.- RITS
21.- ELFREELANG

Mireeeeeeeeeeeu!! Està fantàstic!! Gràcies! Moltes gràcies a tots!!

37 comentaris:

  1. Em puc fer seguidor just abans del concurs i després quan hagi passat el concurs em puc desfer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poder, el que es diu "poder", sí que pots, però quedaria molt lleig... Ara bé, tu mateix :-)

      Elimina
  2. Jo ja l'anava seguint i li havia deixat algun comentari... però ara ja hi sóc a la llista de seguidors...

    I no me'n desfaré, que consti!!! :)

    Aquest pons... sempre tant pons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja t'he vist!! Quedes la mar de bé allí al "quadre d'honor" i també hi he vist a la Lluïsa! Ja som quatre ;-))

      En Pons és... no sé... el van fer i van trencar el motlle :-DD

      Elimina
  3. Això és un premi honorífic a la primera seguidora,ja saps que tu no comptes!!:)

    Au, tots i totes, cap el blog d'en Josep Lluís, a què espereu!!! ;)

    Aferradeteeees i bon vespre!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no... és que LA PRIMERA vas ser tu veritablement! ;-) Jo em vaig fer seguidora quan vaig veure que, malgrat no haver posat el "gadget" hi havia una bona ànima que s'havia fet seguidora... i vaig dir, doncs ja que s'ha fet, al menys que es vegi! ;-))) O sigui que ets la primera amb totes les de la llei ;-))

      Elimina
  4. D'això se'n diu estratègia de marqueting!! Hehehe! Ets bona Assumpta! Au, jo ja me n'he fet seguidora! :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, ALBA!!... la Catosfera té moments màgics... i aquest n'és un, t'ho ben asseguro!! :-))

      Elimina
  5. Fa temps que no em faig seguidor de cap blog, el que faig és seguir-los de veritat, llegir-los i deixar-los comentaris, no només posar el meu avatar allà. Però bé, farem una excepció en aquest cas, ara aniré a fer-me seguidor perquè es vegi més ple, encara que no sé si convé que es vegi el meu avatar en un blog tan seriós i professional... Ah, i com que ens ho demanes i ho fem com a favor, jo m'excloc del sorteig, no vull un premi per això, més possibilitats pels altres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, això que tu dius és el que faig jo :-) Ningú podria dubtar que jo sóc seguidora del TEU blog, o del d'en MAC... o de tants, en els que estic allí constantment donant la "tabarra" i, malgrat això, no tic l'avatar allí posat, els segueixo "sent-hi"... però en aquest cas és ben cert que, ja que ho vaig posar, queda molt més maco que es vegi ple... i, com m'esteu ajudant, doncs faig aquest petit sorteig, però no t'esborris, home, tu ets igual que els altres i, tot i que ja sé que la majoria de coses que faig són més femenines, estava dissenyant ara mentalment unes polseres per home/noi que... segur que t'agraden!! ;-)) No t'excloguis, porfaplis! ;-)

      Elimina
  6. No s'hi val: me n'he fet seguidor però no sé per què no hi surt la foto que hi tinc de perfil al blog!! (donava per fet que sortiria allà, snif). I també l'he lincat a la meva llista de blogs. Amb tot, ja saps que no estic gaire blocàire, de fa mesos, però ser-hi hi és i quan actualitzi, el veuré quan (jo) entri a l'In varietate concordia. Iuhu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, és veritat! Hi surts, però sense foto d'avatar... però hi surts! :-)) (gràcies, maco!!) Ni idea de com es pot arreglar... A veure si demà li pregunto a en MAC (hehehe Sant Mac de la Catosfera) i pots sortir amb aquest avatar tan acolorit, que és molt xulo!!

      Elimina
  7. Respostes
    1. I tant que ho has fet bé!! Moltíssimes gràcies guapa!!! :-)))

      Elimina
  8. Ja està fet. :-))
    Però em passa com a en XEXU, em sap greu que m'hagis de donar un premi per una cosa feta de cor i amb ganes d'ajudar. Així que he decidit guanyar-m'ho (si és el cas) una mica més. Durant tot aquest mes faré publicitat d'aquesta iniciativa a la barra lateral al meu blog i al de "La Trinca", a veure si aconseguim que "el quadret aquell" faci molt de goig.

    PS: Abans que m'ho preguntis, ja et dic que no sé perquè la foto del Ferran no hi apareix. Suposo que ha de ser alguna cosa de la configuració del seu perfil Blooger però ni idea de com solucionar-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeeeeeeeeei, MAC!! Ets un crack!! Ho acabo de veure!! hehehe has posat la targeta i tot... Queda genial!! :-))
      Gràcies de tot cor!! "El quadret aquell" fa ja molt de goig!! :-DD

      Hahaha val, no et pregunto per què no apareix la foto d'en FERRAN, quins misteris té Blogger a vegades!!

      Elimina
  9. Doncs, jo també em faré seguidora, però quan pugui, perquè aquest matí deu estar col.lapsat el blogger i no puc de cap manera...



    ResponElimina
    Respostes
    1. A Blogger a vegades li agrada fer "de les seves" :-P ;-)

      Elimina
  10. Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, THERA, guapíssima.. Us ho agraeixo moltíssim!! :-))

      Elimina
  11. Fa uns dies, a la catosfera, va passar un fet molt lleig. Uns "trolls" (persones d'aquestes que es dediquen a crear mal rotllo, baralles, etc. per Internet) van fer córrer que un bloguer havia mort i van donar un disgust molt gran als seus amics... Sortosament, era mentida i el bloguer en qüestió està la mar de bé. Jo no el conec, però si conec a moltes de les persones que, tristes, li dedicaven posts de comiat i d'homenatge.

    Llavors vaig pensar que és cert, que a la xarxa poden passar coses molt desagradables i vaig recordat la de vegades que he sentit "Ui, vigila a Internet!"... però jo segueixo pensant que, tant a Internet com al món real, hi ha molta, molta, molta més gent bona, positiva, solidària, amable i de bon rotllo que no pas "males persones"... i la prova és aquest post meu i la vostra reacció ;-)

    Moltíssimes gràcies a tots, de tot cor!!!

    ResponElimina
  12. FET!
    No se sap mai quan et pot fer falta un bon advocat!!
    ;DD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, molt bé!! Positiva!!! Mil gràcies guapa!!! :-))

      Elimina
  13. Si ens ho demanes d'aquesta manera és impossible negar-s'hi, Assumpta, facis sorteig o no. Ara mateix hi passo! (però com diu el XeXu no sé si un avatar com el meu pot afavorir molt un blog d'un professional del dret...).

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no, tu queda't a mi m'agrada que el quadret es vegi ple... i un Porquet de Sant Antoni sempre pot portar sort :-DDD

      Elimina
  14. Mira si és fàcil fer-te feliç... tot tant senzill com això. Feina feta. Això dels avatars que diuen en XeXu i El Porquet no ho havia pensat però potser sí que tenen raó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que em fa feliç, sí ;-) A cada nou seguidor que veig em poso contentíssima!! El gadget ja fa goig ;-)) Mil gràcies!!
      En quant als avatars... els trobo simpàtics... hi ha una mica de tot ;-))

      Elimina
  15. Doncs jo no vull menys i també m'hi he afegit!!!!!!
    I no pel sorteig, eh? (però que consti que si em toqués el premi em faria una il·lusió que no et pots ni imaginar!), sinó perquè ens ho demanes tu. Jo també sóc d'aquelles que no pensa mai a fer-se seguidora de ningú. I el més greu és que jo sí tinc el gadget de seguidors, però no tinc el costum de mirar-me'l...
    Per cert, m'he estat llegint les entrades i són d'allò més pràctiques! Em penso que t'ha sortit un bon competidor. Jo de tu vigilaria... je,je...
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada que trobis les entrades pràctiques! Això vol dir que anem bé, doncs la idea és aquesta, que pugui servir per a un primer dubte, per aclarir aquella paraula o concepte que tantes vegades has sentit i no acabes de saber què és... o quina ha de ser la primera reacció davant de tal o qual fet... i, després, si en surt alguna cosa més, seria fantàstic ;-))

      Em fa molta il·lusió que et fes il·lusió que et toqui el premi! Clar que sí! ;-))) Gràcies maca i a veure si actualitzes molt sovint, eh? que tenim gana!! :-))

      Elimina
  16. Sóc un desastre i encara no me n'he fet seguidora ni el tinc al reader. Quin desastre!!!!!

    A mi el premi m'és igual, el que vull és que el blog esperoni!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja t'he vist, ja t'he vist!!! :-))) Moltíssimes gràcies guapíssima!!!!

      Elimina
  17. Assumpta jo ja tinc el blog al meu blogroll però si ens hem de fer seguidores cap problema ara mateix m'hi faig! a disposar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sou tots molt macos!! Uiiiiiiiiiiixxxx... infinitat de petons!! ;-))

      Elimina
  18. fet! mira quina casualitat sóc la seguidora número 22! no és també el número de dorsal de l'Abidal?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, el 22 és l'Abidal... A veure si això et porta sort!! :-))

      Elimina
  19. jo ja havia entrat pel enllaç del teu blog i el vaig trobar molt interessant. Ja soc la 24!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això creix molt ràpid!! Estic molt contenta! sou magnífics!!
      Petons, Vero, guapa!!! ;-)))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!