dimecres, 26 de juny del 2013

Què? / Qui?.- Maig 2013.- Segon dia de Joc.- Pistes addicionals

Estimats blogaires,

M'ho he passat pipa amb aquesta imatge misteriosa que, per cert, NINGÚ encerta de moment...

Ja sé que les normes diuen que quan es tracta d'imatge, no hi ha més ajuda que la pista que pot proporcionar una nova perspectiva, una foto diferent, de la mateixa "cosa"... Però com les normes les poso jo, afegiré un petit comentari i és que, de totes les respostes rebudes, hi ha dues frases que m'han fet una gràcia especial:

1.- XeXu.- "Mare de Déu, això té pinta de ser alguna cosa viva!..."
2.- Lluïsa.- "A primer cop d'ull sembla força fastigós..."

I bé, us deixo una nova foto. Bastant més clara, d'aquesta "cosa". Abans de cara i ara de perfil.


Sort a tots i fins demà a la mateixa hora!! (més o menys)

13 comentaris:

  1. Els grills d'una patata. Ara sí que està clara la cosa.

    ResponElimina
  2. Em puc equivocar, però ara m'he fet una millor idea del que és, efectivament una cosa viva i força fastigosa! Bé, ho provo, crec que són els grills d'una patata.

    ResponElimina
  3. Uf, continua estant igual de difícil que ahir. A mi em recorda a les restes de tomáquet sobre un pa amb tomàquet, que entronca amb els dos comentaris anteriors: viu i fastigós!

    ResponElimina
  4. Avui trobo que s'assembla a una patata grillada!

    ResponElimina
  5. si amb la primera foto, no en tenia ni idea i em feia "repelus" amb aquesta segueixo sense tenir-ne idea i continua fent-me "exs". Encara que sense saber perqué he pensat que podria ser alguna mena de melmelada! Ai no per favor! que no sigui res de menjar. Pot ser una part d'alguna flor?

    ResponElimina
  6. El que ara m'ha vingut al cap és el grill d'una patata però no pot ser perquè ahir ja vaig dir que em semblava el brot d'alguna planta i no és correcte. Hauré de continuar pensant! :-))

    ResponElimina
  7. Eeeecs!!! Segueixo pensant el mateix que ahir i, a més, no en tinc ni idea del que pot ser. Però com que això és un joc i "hemos venido a jugart", doncs em torno a quedar dins el món vegetal i avui diré que potser són els grills d'alguna cosa, d'una patata, per exemple.

    ResponElimina
  8. Això són els brots d'una patata grillada!!

    ResponElimina
  9. grills d'una patata???

    el color verd no em quadra... però s'ha de provar

    ResponElimina