dijous, 28 de novembre del 2013

Quatre o Cinc?













Vosaltres trieu: Us agrada més el quatre o el cinc?... Perquè aquests són els dos únics dies lliures que queden del Calendari d'Advent catosfèric!!

Apunteu-vos, va!! Es necessiten dues bones persones, valentes i imaginatives que vulguin participar d'aquest Joc-Tradició nostre ;-)

El Blog Calendari d'Advent és un blog que només funciona 25 dies l'any i els posts dels qual estan fets per diferents persones. Han d'estar relacionats amb el Nadal des de qualsevol punt de vista (Gastronomia, Tradicions pels petits, Religió, Manualitats, Entreteniments, Música, Fotografia, Literatura, Regals, Decoració... el que us passi pel cap i us agradi compartir)

Qui vulgui fer un post, ho farà com a AUTOR del Blog, o sigui, que s'ha de posar en contacte amb la Mireia, a través d'aquesta adreça: unaltreinvent@gmail.com i ella li donarà "les claus" del blog perquè, el dia triat, pugui fer el post.

Tots els posts hauran de sortir a les 00:01 del dia escollit (és perquè tots tinguin la mateixa duració i cada dia es canviï a la mateixa hora) i, per complir amb la tradició dels Calendaris d'Advent, al final del post -sigui quin sigui la seva temàtica- hi posem una imatge d'alguna -o algunes- xocolatina.

Més informació: AQUÍ.

11 comentaris:

  1. Home, jo no m'hi apunto, però veure el blog actualitzat fa il·lusió i tot. No us empatxeu amb tanta xocolata!

    ResponElimina
  2. T'ha faltat dir el més important, que qui s'apunti tindrà l'honor de compartir bloc amb mi ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment cert!
      En PONS en una decisió que l'honora, ha triat participar al Blog-Calendari-d'Advent el 19 de desembre que és el dia del meu aniversari ;-))
      No us ho perdeu!! ;-))

      Elimina
  3. Acabo de veure que la teva crida ha funcionat i que ja estan tots els dies plens al Calendari d'Advent 2013. :-))

    Per cert, l'any passat no ho vam fer això de publicar tots els posts a les 0:01 però si enguany ho voleu així doncs cap problema, ara mateix vaig a canviar la programació dels que he preparat jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ja me'n recordo :-) El problema és que llavors, alguns van publicar tan tard que ja no sabíem si hi pensàvem o no... féiem una mena de post "suplent" i després, per la tarda, apareixia "l'oficial"... que durava quatre o cinc hores perquè el següent sortia a les 12 de la nit :-))

      Així serà millor ;-)

      Ostres, mira que tenir-ho ja tot a punt!! Jo no en tinc CAP (ni tan sols els tinc pensats) (bé, el primer sí que està pensat... els demés tindran un punt en comú, però el complement a posar-hi no en tinc ni idea hehe)

      Elimina
  4. Ei! Ja veig que no cal més difusió, he anat a comprovar i tots els dies estan plens...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiiiiiii iupiiiiiiiii :-DDD
      Gràcies a la MIREIA que cada any hi pensa.. He de reconèixer que, quan m'ho diu, m'hi poso, però la que manté l'esperit de, cada any, mirar de posar-lo en marxa, és ella... Després ja m'agrada, ja... i estic contentíssima de participar-hi, però si no fos per ella... ;-))

      Elimina
  5. jo em quedo amb els nou nens, que són rebonics!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe però una estoneta, eh? ;-))
      T'imagines, JOMA, tenir-los "de veritat", que fossin teus i sota la teva responsabilitat... Mare meva!! :-DDD

      Elimina
  6. missió complerta ! tots els dies plens! juupiii

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!