dijous, 28 de maig del 2015

Barcelona pel procés!


Teniu feisbuc?
Sou independentistes?
Doncs, si voleu, passeu a fer un "m'agrada" a aquesta pàgina. Gràcies!!

https://www.facebook.com/Bcnpelproces

20 comentaris:

  1. Em sembla que aquest manifest és totalment innecessari i fora de lloc, heu de confiar en el poble que ja dirà el que haja de dir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així, ara, manifestar l'opinió és innecessari i fora de lloc? No veig per què. Crec que tothom té dret a expressar el que pensa si ho fa amb respecte.

      Els que som independentistes creiem que és molt important que Barcelona també ho sigui. El poti-poti Colau, té gent nova que pot ser molt vàlida i gent que fa anys i panys que s'arrossega per la política amb altres sigles. Té gent que segur que és indepe, gent que és federalista i persones que l'altre dia feien broma al Twitter de que havien acabat amb el procés... tots juntets i barrejats. Em sembla perfecte que un grup demani a "Barcelona en Comú" que es manifesti en aquest tema.

      Elimina
    2. I 11 regidors poden fer que Barcelona siga o no independentista?

      Elimina
    3. Si els sumes als 10 de CiU, als d'ERC i als de les CUP, doncs si, i de molt, moltíssim... I que passi a ser un Municipi per la independència ;-)

      Elimina
  2. Estic majoritàriament d'acord amb el manifest, però com que no tinc facebook no puc fer m'agrada. De totes maneres, s'obre una bona oportunitat de convèncer els votants de BenComú, molts d'ells independentistes segur. El que proposa Colau en molts casos és inversemblant, i ja toparà amb les dificultats. Quan s'adoni que l'única manera d'aconseguir els seus objectius és tenir la sobirania d'un estat independent, no tindrà altre remei que posicionar-se a favor del procés. Si no ho fa, no podrà aconseguir res del que es proposa, i la seva vida política serà curta. A més, podent contactar amb altres, els primers que ha contactat per formar govern són ERC i CUP, cosa que diu molt. Per començar, diu que vol una Barcelona d'esquerres i eminentment social. A més, ERC potser podrà convèncer-la que eliminar certes coses que reporten grans beneficis a la ciutat no afavoreix en res. Veurem com quedarà, però ja que Colua lidera un partit d'indecisos en temes nacionals, però d'idees clares pel que fa a temes socials, és molt bona cosa que s'uneixi a partits que valoren les polítiques socials per sobre de tot, i que tenen molt clar l'eix nacional. Els que em molesten són ICV, que estan dins del seu projecte, i sense els quals, malauradament, Colau no hauria tingut els diners per arribar on ha arribat. I també em molesta el PSC, però tant és, és un partit en franca decadència.

    Barelona serà indepe si vol ser-ho. Si aconseguim unir per la causa la gent de BenComú, la majoria al consistori seria aclaparadora. 11+10+5+3 sumen 29 de 41 regidors. I com deia, unint les forces d'esquerres amb la voluntat de fer polítiques de cara a la ciutadania, accentuarà més que l'única manera d'aconseguir-les és poder gestionar els propis recursos, i per això només hi ha una sola manera de fer-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, jo també crec que "alguns" colaus deuen ser indepes... però no creguis que molts, eh? Amb gent com l'Herrera i la Camats i tota aquella colla... i fa un parell de dies, pel tuiter, alguns presumien i feien burla de l'independentisme, com dient que ja s'ho havien carregat...

      T'asseguro que no ho entenc. Puc entendre perfectament que la gent estigui cansada dels polítics "tradicionals", el que vulguis... però, havent-hi les CUP van a votar a una persona així, que té un afany de protagonisme i un ego fora de tota mesura? què és aquesta ximpleria de tallar la Diagonal, o de posar una moneda pròpia per Barcelona?... I, què és aquest ODI... perquè jo veig odi... als ulls de la UBASART, la CAMATS i l'HERRERA? En fi, espero que governin i es peguin una bona patacada. Al setembre canvis.

      Elimina
  3. Jo això ho trobo una mica precipitat, ara com ara. S'han declarat partidaris del dret a decidir, va ser una de les primeres coses que l'Ada Colau va dir la mateixa nit electoral, i si pel que fa la independència es mantenen més indecisos no crec que els manifestos els facin canviar d'opinió, més aviat opino com en XEXU pel que fa als pactes i a que es convencin quan s'adonin que la independència és l'única manera de gestionar els propis recursos per fer política social.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llàstima que no sé on anar a recuperar els tuits "burletes" d'alguns Colaus dient que ja s'havien carregat el procés... L'Ada Colau diu això, igual que va dir que no volia el congrés de telefonia mòbil i ara ja el vol... o va dir que no es volia dedicar a la política i mira... i va criticar els polítics "personalistes" i ja saps com eren les paperetes de la seva coalició...
      Ho reconec no me'n refio ni un pèl.

      Elimina
    2. Entenc que no te'n refiïs. Jo no sóc tan optimista com en XEXU, no crec que "molts" dels votants de la Colau siguin independentistes més aviat estic convençut de tot el contrari. Però també estic convençut que perquè un dia es guanyi la independència cal que aquesta gent que diu que el que veritat importa és la política social i no el sobiranisme s'adoni que per gestionar la primera necessitem el segon i que per tant no són coses antagòniques. I això s'ha d'aconseguir amb el convenciment. No sé qui ha muntat aquest manifest i per tant segurament m'equivoco però l'efecte que m'ha fet és, salvant totes les distàncies, com quan el PP va recollir firmes en contra de l'estatut. No ho hem guanyat a les urnes... doncs ho busquem d'una altra manera. I no crec que sigui el moment de fer aquest pas. Per això he dit que ho trobava precipitat, perquè segurament pot ser contraproduent, si ara demanem als de BCN en Comú que es mullin a favor de la independència no ho faran i els haurem perdut.

      Elimina
    3. Jo tampoc sé qui l'ha fet. Però quan me'l van passar em va agradar i per això el vaig posar :-)

      Ja veus, avui en Pedro Sánchez dient que els catalans som imbècils perquè ens deixem endur per la dèria indepe del President Mas... i l'Iceta a primera fila i tan feliç.

      Elimina
  4. No tinc facebook.
    Tenim unes eleccions plebiscitàries d'aquí a 4 mesos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A les quals es volen tornar a presentar els PODEMOS (tan seguidors del Rei, ells... ) emmascarats darrera d'alguna candidatura "més o menys" catalana, amb colaus i tal, encapçalada per la Forcades...
      davant d'aquestes plebis tenim dret a saber a qui és qui...

      Elimina
  5. Ho podria fer si tingués facebook, però no en tinc.
    Tot i que crec com en Jp que és el poble qui ha de xerrar.

    ResponElimina
  6. A mi tampoc m'agrada la Colau, estic d'acord amb tu, Assumpta. I esperem que d'aquesta experiència en sortim el menys malparats possible, perquè jo no me'n refio gens d'aquest experiment.
    És el que té la democràcia: parla el poble, voten els que s'informen i saben de que van les coses i els que no en tenen ni idea.

    ResponElimina
  7. Jo tampoc tinc Feisbuc... Però sembla que l'Alfred Bosch, s'ho està treballant pel seu compte. Potser pot passar el que diu en Mac, que tan aviat no es vulguin posicionar i els perdem... No ho sé.

    Jo tampoc sóc tan optimista com en XeXu. Ni de bon tros!

    A veure... Com anirà tot.

    ResponElimina
  8. isbuc o sia que no podré fer-ho, amb les eleccions municipals tinc el cor dubtós , per una banda respecto profundament una persona com Ada Colau que s'ha destacat per la seva lluita al costat dels més desfavorits i no pas amb demagògia sinó amb fets ; ara bé aclarit això el fet que a la coalició hi siguin els cagadubtes de la ICV i els de Podem no em fa el pes i per això no els vaig votar, però com diu el XeXu el fet d'establir converses amb la CUP i ERC ho veig positiu i no oblidem que també hi ha procés constituent dins BCN en comú , a més Ada Colau ha manifestat que el 9N va votar sí si ...i per altra banda CIU té el llast del cas Palau i del expresident Pujol.....cal no oblidar-ho....la política és molt complexa , confio pel bé comú que mica en mica si la realitat dels carrers és anar cap on volem anar els polítics ens han de fer costat en aquest procés.....

    ResponElimina
  9. les primeres paraules eren : no tinc feisbuc....blogger tenia gana i per cert avui qui no xiuli......

    ResponElimina
  10. En aquests moments de dolor rep el nostre més sincer condol. Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, maques.
      Ahir em va trucar la teva mare, CARME, va ser molt amable.

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!