dijous, 20 d’agost del 2015

Medalla de Plata!!

Avui he tornat d'uns dies de vacances, dies que he passat a una ciutat preciosa, capital d'un Estat en construcció ple d'il·lusió i ganes de fer les coses bé...

D'acord, d'acord... he estat a Barcelona, la meva ciutat, però bé que hi ha gent que ve de tot el món per conèixer-la! Que jo hi hagi nascut i viscut fins els vint-i-vuit anys no vol dir que no pugui presumir de vacances. I ben econòmiques! A casa la marona! ;-)

Des d'allí, com podia, quan podia (quan em deixaven) he mirat de seguir el concurs amb el que el gran MAC McABEU ens ha entretingut aquests dies d'estiu. Avui han sortit els resultats i... pam!... em trobo que he guanyat aquesta preciosa medalla de plata! (molt merescuda! que he fet mans i mànigues per mirar de connectar-me tot el que podia i seguir el Fantàstic Joc 2000)

Mireu-la que bonica és! Ara la poso aquí i, quan faci el proper post, la passaré també a la barra lateral!


12 comentaris:

  1. Enhorabona!!! preciosa i ben merescuda medalla...

    ResponElimina
  2. Oh, quin goig que fa!
    Ja en pots estar ben orgullosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que n'estic contenta, sí... fa molta il·lu! :-)))

      Elimina
  3. Moltes gràcies pel post i per la teva participació (constant malgrat les vacances) al concurs. I tant que és una medalla ben merescuda!! :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, si som sincers, les "vacances" em van afectar tan sols als dies finals del Joc hehehe... però bé, ja saps que aquests jocs m'encanten!! :-))

      Elimina
  4. Compartim medalla. És el preu que s'ha de pagar per estar fora de casa durant el temps del concurs. Si haguéssim estat al 100%, en Pons i en Jorai! no haurien tingut res a fer! Enhorabona, i a lluir-la!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que és tot un honor compartir medalla amb tu (he de reconèixer que el tema "vacances" només em va afectar als dies finals del joc hehehe)

      Elimina
  5. Mira si tinc clar que he anat al davant perquè tu (va, en Xaxu tambéeeeeeeeee) no feies l'horari habitual, que et regalo la meva "bola de billar". De tot cor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo no ho tinc tan clar, eh, JO RAI? Cert que vaig estar els dies finals a casa la mare i depenia de que ma germana "em deixés l'ordinador" (hehe) però des dels primers dies tu ja duies uns molt bons resultats i estic segura que ets el just guanyador! ;-))

      El teu detall de regalar-me la "bola" l'he llegit ja aquest matí i no he sabut què respondre... és un detall molt bonic, però no l'hagués pogut acceptar... El primer lloc era teu i ben teu! ;-))

      Curiosament, la sort ha fet que sortís el quatre, que era la bola que en justícia em corresponia a mi... En tot cas, el gest mereix una molt forta abraçada de part meva i, insisteixo: El guanyador del Joc ets tu! ;-))


      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!