dilluns, 31 d’octubre del 2016

Relats conjunts: "El que queda de..."

Molt bon dia, els parla Cinzera Veri Tat.
Ha arribat a les nostres mans una notícia en exclusiva.
Els mostrem, tal com ens l'han fet arribar, una fotografia del Congrés del PSOE que està tenint lloc en aquests moments. La imatge no porta cap text que l'acompanyi, per tant no sabem ben bé com interpretar el que se'ns mostra. Sigui com sigui, molt bon aspecte no sembla tenir la situació.


Si ens arriba més informació els ho comunicarem al moment. Ara seguim amb la nostra programació habitual.

Escrit a proposta de RELATS CONJUNTS

6 comentaris:

  1. Si que sembla que estan amb l'aigua al coll i el pitjor (o el millor, segons de quin cantó ens ho mirem) és que les comportes de la presa les han obert ells mateixos.
    Nosaltres, i agafant les paraules de na Cinzera, el que hem de fer és "seguir amb la nostra programació habitual" és l'única manera que tenim de sortir-nos-en. :-)

    ResponElimina
  2. Ja era d'estranyar que ningú relacionés la imatge amb el PSOE, i és que ja és ben bé això! Amb l'aigua al coll, i enfonsant-se cada cop més en la misèria.

    ResponElimina
  3. Molt bona comparació... he, he, he... a veure com se'n surten d'aquesta!

    ResponElimina
  4. l'has clavat!!!!! molt bona la idea i el nom encara ric ara Cinzera Veri Tat.....ha ha ha boníssim!

    ResponElimina
  5. Pobre Pdr Snchz que està ja sota de tot... xDDD

    ResponElimina
  6. Gràcies pels vostres comentaris!!... Tot el que ha anat passant en dies posteriors no fa més que confirmar que, efectivament, són ells... I, com diu l'Alepsi, el pobre Pedro es troba sota de tot.
    Ara a castigar als que van votar el que van dir que votarien i a donar premis als que han enganyat a tots aquells que els van votar.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!