dilluns, 20 d’octubre del 2008

Pobre de mi...


Sí, pobre de mi, que mai sé què fer amb els memes i coses així però al final els hi agafaré carinyo i tot jeje... Aquesta vegada és un PREMI de la M.Teresa, que té uns ulls que sempre somriuen i una mirada capaç de recollir magnífics instants amb la seva càmera en el que és un dels meus blogs preferits :-) (Moltíssimes gràcies!!)

Diu que hi ha unes instruccions a seguir (però jo sempre em salto les instruccions o les adapto "una mica")

1.- Representa que s’ha de posar l’enllaç de qui t’ho fa arribar (la M.Teresa, ja ho he fet a dalt)
2.- Enumerar sis coses sense importància que em facin feliç...
3.- Fer constar les regles del premi.
4.- I que ho he de passar a SIS persones (però jo això no ho sé fer, no ho faig mai, mamaaaaaaaa)... i dir què m’agrada dels seus blogs (això sí que ho sé). La cosa es complica perquè hi ha molts blogs que m’agraden, però, al mateix temps, sé que molts blogaires
manifesten expressament que no saben què fer quan els hi passen tasques així... de fet, jo en sóc una... jeje
5.- Avisar els escollits amb un comentari al seu blog

Conclusió:

Ho passaré a TRES... i quins tres? Doncs tres persones que a mi m’han passat alguna vegada un meme i que, per tant, sé que els hi agraden i, al mateix temps, tenen blogs especials per alguna qüestió i que m'agradarà que rebin el premi.

En quant a les coses que em fan feliç... (la M.Teresa em matarà... però... no, amb aquests ulls de bona persona que té, igual em perdona) em remeto a un altre meme que em van passar jeje (veure aquí)

Els tres blogs escollits son:

1.- La Montse, que va ser la primera persona que em va passar un meme i que té un blog molt variat però amb una secció molt peculiar que no he vist a cap altre: la de cal•ligrafia!!
2.- La Menxa, que em va passar un altre meme (el de les coses que fan feliç) i que, malgrat la seva joventut escriu amb una maduresa que a mi em deixa admirada. Algun dia llegirem els seus llibres.
3.- La Bajoqueta, que em va passar un meme ben curiós i que té un munt de blogs i, que cuina magistralment.
4.- Qualsevol persona de la meva llarga llista de blogs preferits (a la dreta del blog, just a sota d'en Gene Kelly i el Singing in the rain) mereix un premi, i ho dic de cor. Així que qualsevol que el vulgui agafar i seguir els passos -més o menys, jeje- em farà contenta :-)

Ja està!! :-)

24 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "Pobre de mi..."

    Sí, pobre de mí, que nunca sé que hacer con los memes y cosas así, pero al final les tomaré cariño jeje.
    Esta vez es un premio de M.Teresa, que tiene unos ojos que siempre sonríen y una mirada capaz de recoger magníficos instantes con su cámara en el que es uno de mis blogs preferidos (¡Gràcias M.Teresa!)

    Dice que hay unas instrucciones a seguir (pero yo siempre me salto las instrucciones, o las adapto)

    1.- Hay que poner el enlace de quien te lo ha hecho llegar (M.Teresa)
    2.- Enumerar seis cosas sin importancia que me hagan feliz.
    3.- Hacer constar las reglas del premio.
    4.- Y pasarlo a SEIS personas (pero yo esto no lo sé hacer, no lo hago nunca, mamaaaaaaa) y decir qué me gusta de sus blogs (esto sí que lo sé). La cosa se complica porque hay muchos blogs que me gustan pero, al mismo tiempo, sé que hay muchos bloggers que manifiestan que no saben qué hacer ante misiones como ésta (de hecho, yo soy una jeje)
    5.- Avisar a los elegidos con un comentario en su blog.

    Conclusión:

    Lo pasaré a TRES… ¿y qué tres? Pues a personas que a mí me hayan pasado alguna vez algún meme y que, por lo tanto, sé que les gustan y que, al mismo tiempo, tienen blogs especiales por alguna cuestión.

    En cuanto a las cosas que me hacen feliz… (M.Teresa me matará, pero… con la mirada de buena persona, igual me perdona jeje) pues me remito a otro meme que me pasaron y en que no dije seis, puse ¡catorce!

    Los tres blogs escogidos son:

    1.- Montse, que fue la primera persona que me pasó un meme y cuyo blog es muy variado incluyendo una sección que no he visto en ningún otro: la de Caligrafía!!
    2.- Menxa, que me pasó otro meme (el de las cosas que me hacen feliz) y que, a pesar de su juventud, escribe con una madurez que me admira. Algún día leeremos sus libros.
    3.- Bajoqueta, que me pasó un meme bien curioso, que tiene varios blogs y que cocina magistralmente.
    4.- Cualquier persona de mi larga lista de blogs preferidos (a la derecha del blog, justo debajo de Gene Kelly y el Singing in the rain) merece un premio, y lo digo de corazón. Así que si alguien lo quiere aceptar, siguiendo los pasos precisos –más o menos, jeje- me alegrará :-)

    ¡Ya está! :-)

    ResponElimina
  2. ASSUMPTA!!!
    Això és un meme??? I un premi???

    ResponElimina
  3. i Assumpta, el comentari del youtube d'avui, és teu???

    Quan torni de la bibli contestare el meme, que feia temps que no en feia cap!! Oleeeeeeeeee!!!!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats, t'ho mereixes.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. MONTSE Jejeje sí, es un PREMI-MEME ja que, per poder-lo recollir, has de respondre SIS coses que et facin feliç, passar-lo a SIS blogs dient per què t'agraden i tot el demés que diu... però jo he fet una mica de trampa, m'he quedat el premi i només l'he passat a TRES... i enlloc de dir les SIS coses, m'he remés a un altre meme en que en vaig dir CATORZE (a veure si la M.Teresa m'estirarà gaire fort de les orelles jaja)
    Sí, el comentari del YouTube és meu, l'he vist quan he anat al teu blog a deixar-te l'avis :-))
    Petons!!!


    GEORGE Moltes gràcies, de veritat.
    El teu és a la meva llista de preferits per les teves fotos absolutament impressionants :-)) Però jo mai sé a qui ho he de passar, no sé si a la gent li pot agradar o li pot donar un maldecap (pel fet d'haver-ho de passar) de fet jo no ho passo gairebé havent de seleccionar entre els blogs amics, per això he triat tres que sabia segur que els agradaven perquè me n'havien passat a mi (em complico molt la vida, ja ho sé jeje)
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  6. Osti gràcies pel premi-meme, però me reservo el dret a no fer-lo este cop jeje. Estic molt liada amb l'altre blog de cuina com tu ja saps :P
    Al proper m'hi poso... ai, però és que no m'agraden los memes :)

    ResponElimina
  7. Doncs només donar-te la meva enhorabona no? jejeje, és el mínim que puc fer, perquè t'ho mereixes!!! Ets la ETOOOOOO dels blogs jejeje.

    Petonets!!!

    ResponElimina
  8. Fer memes sembla que hagi de fer mandra, però t'hi has entretingut i els teus comentaris vers els altres sempre sonen amb bondat i una agradable i dolça forma de ser, tot llegint... hi ha molts enllaços i tornes a demostrar com en saps d'aquestes coses del blog eh!

    Ah i... felicitats!!!!

    ResponElimina
  9. Em sembla fantàstic que t'adaptis els memes a la teva maneraa. Tan de bo poguéssim adaptar-hi la vida sencera, a la nostr a manera de fer. Petonets

    ResponElimina
  10. Ostres Assumpta m’has deixat ben parada ¡!!! Ha estat una sorpresa això, doncs no esperava que ho fessis o al menys així ho vaig entendre en el comentari que em vas deixar.
    T’agraeixo profundament els teus comentaris vers al meu blog i també vers als meus ulls..,. aissssss m’has fet posar vermella !!!!! dolentota !!!!!
    Naturalment que et perdono bonica, es mes.... com has enumerat mes de sis crec que ja has fet un gran esforç !!!! jejeje
    Entenc perfectament la dificultat de tenir que escollir-ne sis, a mi em va passar el mateix i vaig estar un bon rato donant-li voltes al cap.... es una decisió molt difícil, per tan m’agrada com ho has resolt.
    El teu blog per mi també es un dels que m’agraden visitar dons sempre hi trobo articles escrits al vespre i amb molt de carinyuuu jejeje, .... fora bromes, ara en serio.... m’agrada i em resulta entranyable !!!!!!
    Petonasossssssssss

    ResponElimina
  11. Felicitats pel premi, te'l mereixes segur! I això d'adaptar-los i saltar-se alguna que altra instrucció, tb està bé. Petonets!

    ResponElimina
  12. BAJOQUETA Ai, Xiqueta, estas total i absolutament disculpada i de tot cor jaja... perquè t'entenc perfectament :-)))
    Petonassos!!!


    INSTINTS Ostreeeeees, això si que m'ha arribat al cor... Comparada amb "el meu Eto'o" :-)) (perquè Eto'o és meu, eh? jajaja)
    Abraçades ben fortes!!!


    CESC Això dels memes a mi em fa patir... hi pateixo per si ho passo a algú que li donaré un maldecap i hi pateixo per si penso que hi ha algú que potser li faria gràcia i jo no li poso... perquè és que veritablement no sé què fer!!
    Les teves paraules sí que sempre estan plenes de dolçor, i t'ho agraeixo de tot cor :-))
    Abraçades!!!


    CARME Ostres, sí!! Quina gran veritat has dit!! Si fos tan fàcil canviar les coses de la vida que ens costen o ens entristeixen com adaptar memes :-))
    Petons, guapa!!!


    ABOGADA EN BCN Moltíssimes gràcies!! Tinc una alegria cada vegada que et veig passar per aquí!! :-)
    Petons!!!


    M.TERESA Ah!! No em dec haver expressat bé!! jajaja el que jo volia dir és que no el faria "tal qual" o sigui seguint les normes al peu de la lletra :-)
    Em costen horror els memes i coses que s'han de passar, és que hi pateixo de veritat, la gent deu creure que exagero i no és així.
    Hi ha molta gent que aprecio i potser els hauria fet ilu que els hi passés però... i jo com ho sé?? i si els hi passo i s'agobien? jajaja
    De veritat que em munto històries jo sola...
    Però que et passin un premi que posa "I love your blog", doncs arriba al cor... i he pensat en passar-lo a persones que abans m'haguéssin passat memes a mi...
    Aaaaaaai!!!! sóc un desastre!! però si tu estàs contenta, jo també ho estic :-))
    Petons!!!


    BRUIXOLETA Gràcies guapa!!!
    No em vull amagar de dir que ets una de les persones a qui l'hagués passat si hagués vist alguna vegada algun meme al teu blog :-)
    Però no he recordat haver-ne vist mai cap i m'han entrat els dubtes...
    Aaaaaaaaaaiiii!!! Sóc una persona rara...
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  13. Ay Assumpta estuviste muy original, me hiciste reir, recuerdo cuando cumpliste ese meme! besos tía Elsa.

    ResponElimina
  14. TÍA ELSA Me encantó si te hice reír jeje.
    Eres encantadora, de verdad :-))
    Besotes!!!

    ResponElimina
  15. Assumpta, guapa, este asunto no lo he olido. ¿Qué es meme? Volveré a ello cuando encuentro un rato. Que ahora tengo prisaaaaaaaa.

    Oye tú, muy bueno el aviso de tus blogs, vamos lo de la derecha. Me abruma estar ahí, pero tienes tela marinera. He de encontrar, vive dios, muchos ratos para husmear. Lo encontraré………, o moriré. Bueno, tanto como eso, no.

    Un besote castellano. Y un saludo para el de al lado.

    ResponElimina
  16. Felicitats pel premi!!
    I quantes coses que et fan feliç!!!! Me n'alegro molt que n'hi hagi tantes!
    No sé si l'havia vist o no el post anterior, però en tot cas me n'alegro d'haver-lo vist ara. Crec que coincidiriem en més d'una cosa!!!

    ResponElimina
  17. DDRIVER Jajaja interpreto que t'he de posar a la llista dels que no s'ha de passar memes, eh? :-)
    Abraçades!!!


    MIGUEL ÁNGEL Ah! Yo te cuento :-)
    Un meme es una batería de preguntas, desde cuál es tu canción preferida, tu peli preferida, o lo que sea... de momento los que me han pasado a mi siempre han sido simpáticos :-) pero los he visto bastante indiscretos y molestos... por eso les temo. Pero esta lista de preguntas te la pasa otro bloggero y se supone que, a su vez, tu debes seguir pasándola (cosa que yo no hago nunca)
    Hoy se trataba de un premio que incluía un pequeño meme (decir seis cosas que me hicieran feliz) y, al ser un premio si lo pasé... pero me cuesta mucho, la verdad :-)
    Besotes catalanes!!! jeje


    RITS Moltíssimes gràcies, maca!!
    La veritat és que són petites coses que es converteixen en bons moments :-)
    Si t'agrada, ja ho saps, eh? També és per a tu!!! :-)
    Petons!!!

    ResponElimina
  18. Ets una persona més o menys igual de rara que jo!...serà pq som esquerranes :-))). Em fa il.lu que diguis que havies pensat en mi. Tu passa'm sempre el que vulguis, i no pateixis, que jo si cal, tb modifico i em salto les regles ;-)

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats! Merescut per un blog molt entretingut i ame.

    ResponElimina
  20. BRUIXOLETA I tant que vaig pensar en tu!! :-))
    Doncs m'ho apunto, eh? jeje t'apunto com a voluntària per al proper meme... i, per suposat, pots canviar les normes, capgirar-les com si fossin un mitjó, llegir-les a l'inrevés jeje
    Petonassos!!!


    MARCEL·LA Moltes gràcies, de veritat :-))
    Una forta abraçada!!!

    ResponElimina
  21. felicitats pel premiii :D
    (aplaudiments)

    ResponElimina
  22. SPAGHETTI Gràcies pels aplaudiments jaja (ara faig una reverència)
    Petonets, guapa!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!