dilluns, 24 de novembre del 2008

Telefónica - Movistar: Estafadors

Nota: 25-11-08: Gràcies a l'altre Assumpta per solidaritzar-se amb aquesta queixa des del seu blog Des d'on neixen tots els somnis...



Copio aquí una carta que he fet arribar a dos diaris, a la OCU i a la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información dins del Ministeri d’Industria, Turisme i Comerç. Suposo que no em servirà de res, però al menys em desfogo.

Muy Sres. míos:

Me dirijo a Vds. para denunciar el abuso que actualmente está llevando a cabo Telefónica-Movistar:

Hace unos años compré mi primer teléfono móvil en una tienda Movistar. Era uno de esos de tarjeta pre-pago: cargas una cantidad y, mientras tienes saldo, puedes ir llamando.

Pasado un tiempo recibí una llamada de Movistar en la que me ofrecían pasar a “contrato”: o sea, yo iba gastando, ellos me facturaban por meses y yo pagaba después. El contrato tenía una condición y era que yo me comprometía a un consumo mínimo de 9 Euros mensuales. En caso de que mi gasto no llegase a esa cantidad, Movistar me iba a facturar igualmente esos 9 Euros.

Luego me llegaron una serie de ofertas que me permitían hacer unas listas de números frecuentes a los que se aplicaría una tarifa reducida, o sea, que me saldrían más baratos.

Así habré estado un par de años.

Pues bien, mi factura del pasado mes de octubre decía que yo había consumido: 11,6890 Euros. Si aplicamos el 16% de IVA resulta que la cantidad a pagar habría tenido que ser de 13,56 Euros. Pues no. La cantidad a pagar era de 22,43 Euros.

¿Por qué? Pues porque se me estaba cargando una partida que decía “Diferencia hasta compromiso: 7,65 Euros”.

Pero… si el compromiso de gasto era NUEVE euros y yo había consumido MÁS DE ONCE, ¿qué diferencia me estaban cargando?

Así que llamé al 609 (Atención al cliente) donde me informaron de que Movistar había decidido por su cuenta que las llamadas y mensajes a estas listas de números frecuentes NO COMPUTARÍAN para el mínimo de 9 Euros.

Como la mayoría de mi gasto era a estos números (mi marido y mi hermana) y a “otros números” sólo había gastado 1,35 Euros pues decidieron robarme y cobrarme, sin vergüenza ni rubor alguno 7,65 Euros más… y se los quedan… y ellos tan ricos y yo estafada y enfadada.

Soy Licenciada en Derecho y una de las primeras cosas que aprendí en dicha carrera es que ninguna de las partes de un contrato puede modificar las cláusulas del mismo de modo unilateral… Como a mí nadie me dijo “Oiga usted, que lo que gaste a partir de ahora en sus números frecuentes no le va a contar para su consumo mínimo, ¿Quiere pasarse de nuevo a tarjeta pre-pago?” considero que Movistar está haciendo algo absolutamente ILEGAL.

70 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "Telefónica - Movistar: Estafadores"

    He copiado el texto de una carta que he remitido a dos periódicos, a la Organización de Consumidores y Usuarios y a la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, perteneciente al Ministerio de Industria, Turismo y Comercio.
    Supongo que no me servirá de nada, pero al menos me desahogo.

    El texto de la carta está en castellano.

    ResponElimina
  2. si no desesperas y sigues en ello, dandoles "el coñazo" y conservando toda la documentación que tengas y la nueva que inicies, es cuentión de principios que consigas llegar hasta el final. Acude a la Generalitat...al menos, si ven que tienes razón, les caerá una multa...

    ResponElimina
  3. Tan debò que Telefònica atengui la teva reclamació i se t'arregli el problema!!... Encara que penso que no ho tens fàcil!!
    Qué hi hagi sort!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Ui, i no seran les úniques coses il·legals que fan aquesta colla d'estafadors! T'han dit que no hi ha solució? Potser ha estat un error i es pot arreglar. Però això sí, et costarà hores i hores de reclamacions. Però assegura't que el mes que ve no serà així, que no et segueixin estafant.

    ResponElimina
  5. Són tots una colla de rapinyaires!!!
    Però tots són iguals, eh!
    El pitjor és quan reclames telefònicament que et fan sentir idiota.
    Et recomano que també facis denúncia davant l'Agència Catalana del Consum. Els toquen bastant el crostó i solen posar mesures. Et passo l'enllaç per fer la denúncia: http://www.consum.cat/consumidors_i_consumidores/tajudem/reclamadenuncia/index.html

    Una abraçada,

    ResponElimina
  6. Molt bé Assumpta, les irregularitats de les operadores són de jutjat de Guardia i si no pagues tenen la competència de posar-te en un fitxer d'impagats. Aquest és el seu poder. Un burofax tampoc aniria malament..saludus i esperarem i guanyarem!!!

    ResponElimina
  7. He arribat al teu blog a través de la llista d'un blogaire on m'ha cridat l'atenció el títol del post.

    Tinc un amic a qui li ha passat exactament el mateix, el mateix concepte inventat de "diferencia hasta compromiso" i com que els números als que trucava fins al moment eren bàsicament els freqüents, ara no comptaven. També va trucar al 609 i li van contestar exactament el mateix.

    A mi m'han trucat diverses vegades per intentar-me enganyar fent-me fer un contracte, i els he dit que jo el mòbil l'utilitzo el mínim, que no arribo als 9 Euros i no em vull sentir obligada a gastar res, i que tothom que he conegut que s'ha passat a contracte se n'ha penedit després.

    He conegut noies que han treballat de teleoperadores i m'explicaven que ue quan un client amenaçava de donar-se de baixa definitivament, a l'últim moment, tenien l'obligació d'oferir uns descomptes de la hostia i fins i tot et treien aquestes estafes, que les arreglaven com a "bonificacions". Però això només ho podien fer a l'últim moment i com a ultimàtum.

    Ja li preguntaré al colega com va acabar l'història i t'ho faré saber.

    ResponElimina
  8. Jo amb Telefònica-Movistar i derivats no vull saber res. De moment estic amb Vodafone i mai he tingut problemes.
    Després que Telefònica me deixés sense telèfon durant 6-7 mesos vaig decidir passar d'ells.
    Queixa't! és l'únic que podem fer la veritat. És indignant!!

    ResponElimina
  9. Reclamar, reclamar, reclamar
    i
    denunciar, denunciar, denunciar

    A través de cartes als mitjans de comunicació,
    en posts com aquest,
    a la OCU,
    al defensor del poble,
    ...
    a qui calgui, però

    Reclamar, reclamar, reclamar
    i
    denunciar, denunciar, denunciar

    Més tard o més d'hora, aquestes estafes són castigades.

    ResponElimina
  10. estic amb el ferran assumpta; cal reclamar sempre. tenim la tendència de queixar-nos molt però, a l'hora de reclamar, ens pot la mandra o el pensar que no tenim res a fer contra aquestes companyies gegants.

    ResponElimina
  11. Ya nos diras si alguien te hizo caso, si tu no puedes conseguir nada creo que el resto de nosotros menos... es que tu eres abogada y yo no.

    A mi siempre me dejaban consultar el saldo de mi tarjeta gratis llamando al 333, y ahora resulta que me cobran por eso sin haberme avisado tampoco.

    A que diarios la enviaste? Por curiosidad, ya que a veces despues de publicar una carta, escriben otros para contestarte y tengo curiosidad por saber que dicen otras personas (nadie dira nada amable de estas compañias, claro)

    Nos vemos

    ResponElimina
  12. Espero que te'n surtis i que continuïs insistint per tots els mitjans que puguis, perquè això és indignant! Cada cop que sento coses així em poso negra només de pensar com ens prenen el pèl i els quartos! Desgraciats! Espero que te'n surtis i que tot això tingui èxit! Qui els va parir, coi!

    ResponElimina
  13. MENTA FRESCA No penso rendir-me sense lluitar!! :-))
    La veritat és que m'empipa que em prenguin per imbècil...
    Aquesta gent no coneix la versió "ja n'estic farta" de l'Assumpta :-))
    Petons!!!


    MONTSE No és que no ho tingui fàcil, és que ho tinc gairebé impossible... sóc realista... però empipar-los, això sí que ho penso fer :-))
    Per si un cas, tu envia energia positiva de la teva :-))
    Petons!!!


    XEXU No, no és cap error... és que "ara ho fan així"... i el pocavergonya em deia que la meva era una reclamació improcedent i que si Movistar ho feia era perquè era legal... Ostres!! No sabia que Movistar tenia aquest poder de convertir en "legal" tot allò que empastifava!!
    Obviament li vaig dir que la legalitat o no de la mesura dependria del que digués un Jutge, no del que fessin ells.
    (Pobres, els que agafen els telèfons... deuen tenir un plus per crits rebuts jajaja)
    Abraçades!!!


    RITS Uaaaaaau Moltes gràcies!!!
    Aquesta nit tradueixo la carta al català i l'envio on tu em dius :-))
    Petons!!!


    NOCTAS És que quan m'empipo, m'empipo :-)) i sóc capaç de fotocopiar la carta i enganxar-la a la porta de totes les botigues Movistar que trobi :-))
    Abraçades!!!


    IAIAPUNKARRA Hola!! :-))
    També conec el teu nick de blogs que visitem les dues jejeje
    Doncs digues-li al teu amic que es queixi les vegades que faci falta, que els empipi, que els molesti, que es queixi...
    I, de fet, seguiré el teu consell i em tornaré a passar a pre-pagament... ja no m'enredaran més!!
    Petons!!!


    BAJOQUETA Telefònica et va deixar sense telèfon tans mesos?? Quina panda de *¿&%="$ (paraulotes censurades, que jo sóc molt bona nena...)
    Ja em passaria a Vodafone, ja... però ma germana i el meu marit son Movistar i son els meus màxims "comunicadors" jajaja
    Veurem què faig :-))
    Petons!!!


    FERRAN Sí, sí... el que no penso fer és callar... això és un abus fastigós... ja està bé!!
    Gràcies pel teu suport!! :-)))
    Abraçades!!!


    ÒSCAR No penso parar, no. Aquesta nit enviaré el mail al lloc on em diu Rits i escriuré on sigui... suposo que no recuperaré res... però si hi hagués més gent que es queixés potser haurien de fer marxa enrere!!
    Abraçades!!!


    VERO Ja t'informaré, ja... de moment m'han contestat de l'OCU... no crec que m'ajudin perquè no sóc sòcia (aaaaiisss) però els hi tornaré a respondre, alguna m'empescaré perquè s'ho prenguin com quelcom d'interés general... jo què sé!! jajaja
    Ja t'explicaré, ja :-)))
    Petons!!!


    NÚR Moltíssimes gràcies :-))
    És que mira... ja m'he fartat... a veure si es pot fer alguna cosa :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  14. Molt ben fet, si tots fesim el mateix sugurament aquestes coses s'acabarien ràpidament, insisteix que quien la sigue la consigue jejeje.
    Força Barça

    ResponElimina
  15. ei!
    de res!
    em sembla que no cal que tradueixis l'escrit, perquè et fan omplir un model normalitzat (és que a l'administració són/som cap-quadrats de mena) i digues on ho has enviat.
    això si, no esperis que siguin ràpids....

    ResponElimina
  16. Lladres, que son uns lladres aquesta gent!!!! :(
    Doncs jo ho hauré de mirar perquè tinc el mateix contracte que tu!! :)
    Al programa de "el Món " a Rac 1 crec que sobre les 10'15 aprox fan una secció que es diu "el contenidor" on pots queixar-te,a vegades estiren del fil i pots sol.lucionar alguna cosa. Pots enviar un correu o pots trucar.

    Com s'aprofiten de la gent!!!

    ResponElimina
  17. GEORGE Insistiré :-) Lluitaré fins l'últim minut, com el Barça jeje
    Abraçades!!!


    RITS I tant que et dóno les gràcies :-)
    I, tot i que em fa una mandra enorme, crec que sí que ho traduiré... si no ens dirigim en català a la Generalitat, malament :-))
    Petons, guapa!!!


    AIGUA Ai, doncs... mira-ho, mira-ho, perquè suposo que t'hauran fet la mateixa marranadeta... a no ser que tu si que gastis habitualment més de 9 Euros en trucades a números NO freqüents ("mis cinco", "mi favorito")
    RAC-1? :-))) Gràcies per la Info!!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  18. uf Assumpta, cas difícil, complicat, per experiència dubto que serveixi de molt, a canviar-se de companyi i au, però és complicat la veritat... entre telefónica i Renfe tu...

    ResponElimina
  19. CESC Sí, jeje... sóc una víctima de les companyies ultra-poderoses :-)
    Però, tot i que ja sé que ells són molt grans i jo molt petita, al menys no em guanyaran sense que ofereixi resistència... No m'agrada que vulguin abusar de la gent. No ho suporto...
    Sóc una mica "quixotina" jo :-)) lluitaré contra els molins jeje
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  20. Mi querida Asssupta, estamos desprotegidos ante las grandes empresas, se lo pasan todo por el arco del triunfo, son unos ladrones, y encima abusan, porque poco podemos hacer. Un beso guapa

    ResponElimina
  21. ostres tu! jo també tinc això del 9 euros però des de fa ja 8 anys. Però mai m'he trobat en aquesta situació, només tinc "mi favorito".
    Una vegada vaig gastar menys de 9 i només em van cobrar la diferència fins a 9, però ja fa temps.

    A veure si et fan cas. Xuclen d'on poden aquests...

    ResponElimina
  22. Necessites una advocada?? jeejej
    Molt bé!!!!!!!!
    Sigues perseverant!

    ResponElimina
  23. Qualsevol insult els queda curt.
    Conec algun cas més com el teu, Assumpta.

    ResponElimina
  24. DENÚNCIA PRESENTADA DAVANT L'AGÈNCIA CATALANA DEL CONSUM!! :-))

    Contra: Empresa reclamada i CIF: Telefónica Móviles España S.A. - A-78-923125 - Madrid

    Text:

    Voldria denunciar l’abús que esta fent Telefònica- Móviles:

    Fa uns anys vaig comprar el meu primer telèfon mòbil a una botiga Movistar: Era amb targeta pre-pagament: carregues una quantitat i, mentre tens saldo pots anar trucant.

    Passat un temps em van oferir passar a "contracte": o sigui que jo anava fent les trucades i al final de cada període mensual, ells em facturaven el que havia gastat.

    El contracte tenia una condició i era que l'usuari es comprometia a un consum mínim de 9 Euros. En cas que la meva despesa no arribés a aquesta quantitat, ells em facturarien igualment els 9 Euros... i jo vaig acceptar.

    Després em van arribar unes ofertes que em permetien fer unes llistes de números freqüents ("mis cinco" i "mi favorito") las trucades als quals tindrien una tarifa reduïda, o sigui, que pagaria una mica menys.

    I així hauré estat un parell d'anys. Tot bé.

    Doncs bé, la meva factura del passat mes d'octubre deia que jo havia consumit: 11,6890 Euros.

    Jo hauria d'haver pagat aquests diners més el 16% d'IVA...

    Doncs no...La quantitat a pagar era de 22,43 Euros!!!

    Per què? Doncs perquè se m'estava carregant una partida que deia: "Diferencia hasta compromiso: 7,65 Euros”.

    Però… si el "compromiso" de despesa era de NOU euros i jo havia consumit MÉS D'ONZE, quina diferència m'estaven carregant?

    Vaig trucar al 609 (Atenció al Client) i em van dir que Movistar havia decidit pel seu compte, que les trucades i missatges a aquests "números freqüents" A PARTIR D'ARA, NO COMPUTARIEN per aquest consum mínim de 9 Euros.

    Com la major part de la meva despesa corresponia a aquests números (el meu marit, la meva germana, etc.) i a "altres números" només havia gastat 1,35 Euros doncs van decidir robar-me i cobrar-me, sense cap mena de vergonya, 7,65 Euros "extres"

    Com a Llicenciada en Dret sé de sobres que la llei diu que quan hi ha un contracte, les clàusules del mateix no poden ser modificades unilateralment per una de les parts... i a mi ningú em va demanar la meva opinió sobre aquest canvi (evidentment, si ho hagués sabut, em torno a passar a targeta pre-pagament!!) Per tant, considero que el que està fent Telefònica Móviles, és absolutament ILEGAL.


    Què demaneu?
    Que es sancioni aquest abus i que es tornin els diners a totes les persones afectades

    ResponElimina
  25. I ja tinc un mail d'ells!!! :-))

    On hi ha tot el text, dades personals i tal... on diuen Us informarem de la tramitació de la vostra reclamació/ denúncia.

    I no sabeu que a gust m'he quedat!!! :-)))

    ResponElimina
  26. També tinc resposta del Ministeri... La copio:

    Las reclamaciones contra las empresas de telefonía móvil no son competencia de este Ministerio, sino de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones (SETSI) del Ministerio de Industria que ha dispuesto una web a tal efecto: www.usuariosteleco.es

    Saludos

    Oficina de Información y Atención al Ciudadano
    Ministerio de Sanidad y Consumo
    Paseo del Prado, nº 18 - 20
    28071 - MADRID
    Tfno: 901400100
    www.msc.es
    oiac@msc.es



    Molt bé doncs... ara el mateix a aquesta nova adreça...

    Per altre part l'OCU em diu:

    Estimada Socia:

    Acusamos recibo de su e-mail y al respecto indicarle que estamos encantados de atender su consulta jurídica, pero para ello es imprescindible que nos facilite su número de socio ya que con los datos que nos remite no le encontramos en nuestros ficheros.

    Le rogamos conteste a este mismo correo con el dato que le solicitamos a la dirección asesoria@ocu.org para que sean los abogados los que reciban directamente su consulta, pero siempre dejando constancia de su número de socio.

    Sin otro particular, agradecemos la confianza que deposita en nuestra organización y aprovechamos la ocasión para enviarle un cordial saludo.

    Atentamente,


    Bé... jejeje... és lògic que no em trobin als seus fitxers, ja que no sóc sòcia. I, a més, en cap moment jo vaig dir que ho fos...

    Ara els respondré i a veure si m'ajuden igualment :-))

    ResponElimina
  27. ISABEL Pues voy a ver si les toco un poco las narices jejeje.
    Como le decía a Cesc me siento un poco Quijotina con ganas de pelearme con los molinos...
    No creo que consiga nada, pero veremos qué pasa :-))
    Besotes!!!


    ESTRIP Ostres!! Doncs mira les teves factures i si t'han estafat, ja veus, a l'Agència Catalana del Consum t'ho tramiten :-))
    Abraçades!!!


    ABOGADA EN BCN Qualsevol ajuda és benvinguda, i més si és d'una súper-professional com tu!!!
    Jo, com en Pep Guardiola, perseverant!! :-))
    Petons!!!


    JERONI MALEUFF Doncs que es queixin, Jeroni, que denunciin!! Anima'ls tu a fer-ho!!
    Si callem sempre seguirant abusant de nosaltres...
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  28. Pues mira por estos lares telefónica movistar actúa igual! denunciar es la mejor manera de evitar que sigan haciendo sus negocios a costa de sus clientes engañados, besos tía Elsa.

    ResponElimina
  29. molt ben fet!!Se n'aprofiten de noltros com si res.Ens tracten d'ignorants...de que van??

    ResponElimina
  30. Quanta raó tens Assumpta, jo també tinc la mateixa tarifa i no em baixa de 20 euros la factura i no entenc el perquè, edemes boba de mi, vaig escollir que no m’enviessin la factura en paper, per allò de cuidar la natura i ara em trobo que si no la trec per Internet quan m’avisen desprès ja no la trobo i edemes últimament diria que ni m’avisen.
    I tan que ens prenen el pel, totes les companyies de telefonia, com es una despesa que no podem controlar dons apa, cap a la saca !!
    Es bo que es facin saber aquestes irregularitats, penso que has fet molt bè. Estic amb tu !!
    Petonssssssssssssss

    ResponElimina
  31. Diooos què mafiosos!!Com es passen!
    És que és com quan et vols passar de contracte a targeta del mòbil que et posen mil excuses...La qüestió és retenir-te i exprimir-te quan més millor.I això que de vegades tries Movistar-Telefonica perquè et sonen com més legals que les altres companyies...doncs no vull ni pensar com són la resta de xupòpters!

    A per ellssss!!!!

    ResponElimina
  32. Això és com un "culebrón" per fascicles! :)
    ànims assumpta

    ResponElimina
  33. I tant que és un culebrón!!!!!

    informa'ns quan sàpigues alguna coseta, eh!!!


    M'ha fet gràcia perquè a la reclamació de l'ACC demanes que es torni els diners a tots els afectats xò no els demanes per tu... sempre pensant en tothom!!!!!

    ResponElimina
  34. TÍA ELSA Pues vaya! Esta debe ser la política habitual de la empresa... hacerse ricos a costa de los pobres... Creo que lo tengo crudo jejeje... pero al menos a ver si les molestamos un poquito :-)
    Besotes!!!


    CONSUELO Tens raó, això és el que més em molesta, que ens prenguin per tontos... I si haguéssis sentit la veu del noi que m'ho va dir, semblava que m'estés comunicant una bona notícia i tot "No, és que a partir d'ara les trucades als números freqüents no computaran pels nou Euros de compromís" i... apa!!
    Petons!!!


    M.TERESA Ostreeeeesss!! A sobre tu no tens "papers" per demostrar res... veus? si és que tu vas de bona persona, vols estalviar paper i tot i ells ens xuclen la sang... grrrrrrrr
    Gràcies pel teu suport guapíssima!!
    Petons!!!


    SPAGHETTI Ostres, amb en Doraemon de part meva no pot sortir res malament :-))
    Creua els dits, xiqueta!! ;-))
    Petons!!!


    AIGUA Jajajaja m'has fet riure :-))
    Ja veurem com acaba... en els culebrons de la tele guanyen "els bons", oi? :-))
    Petons!!!


    RITS I tant que informaré :-))
    I si aconsegueixo alguna cosa et dec un regal, eh? que vas ser tu qui em va aconsellar escriure a ACC :-)
    Jajajaja dona, jo també sóc afectada ;-) Per mi i per tots!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  35. a qui se li acut treballar amb telefònica...

    ResponElimina
  36. Aca con Movistar es exactamente lo mismo....
    Pero me parece genial que no cierres la boca,hay que protestar para hacer valer nuestros derechos.
    Besos

    ResponElimina
  37. Hola Assumpta! Mira, estic exactament igual que tu! Aquest mes la meva factura m'ha pujat més de 32,00E i com la tinc (tenia) sense paper, quan demano de baixar-la em surt un error i codis indescifrables i no en trec l'aigua clara. Aquesta tarda, com avui no puc treballar doncs estic completament afònica, he trucat a mstar. M'acaben de dir que per una incidència informàtica en aquest moment no poden informar-me de la meva factura i quan els he preguntat si era cert que a partir d'ara no entravem en el còmput els números de "mi favorito", m'han dit que tampoc els de "mis cinco" n'hi els de "l'Uno familiar", és a dir les que facis del teu mòbil al fixe de casa. M'han dit que a la factura d'agost es va informar d'això, però com que no les puc veure ... !!! Igualment, jo no sóc entesa com tu, però està clar que no es pot trencar unilateralment un "pacte". Acabo de demanar la portabilitat a Vodafone. (Q suposo que seran igual de llestos, però com a mínim d'entrada m'he tret la mala llet acumul·lada). No t'he trobat correu e-mail per adreçar-me a tu. Voldria saber si em permets enllaçar-te al meu bloc (el teu post) per a fer més resó de la notícia i afegir-me com a afectada.
    Com tu dius, crec que som lluitadores nates, per la qual cosa, ANIMS I NO ENS DEIXEM TREPITJAR !!!
    Espero la teva resposta. Gràcies.

    ResponElimina
  38. JORDI CASANOVAS A mi, fillet, a mi... jajaja
    Abraçades!!!


    JORGELINA Pues lo mismo me dijo Tía Elsa y te agradezco muchísimo el comentario porque es bueno saber cómo se comportan en todas partes...
    Muchas gracias!! :-))
    Besos!!!


    -ASSUMPTA- I tant que em pots enllaçar!! Quanta més gent protesti més possibilitats tenim de fer alguna cosa!!
    Jo sí que tinc factura i la vaig escanejar i adjuntar a la queixa presentada davant l'ACC.
    És que a sobre, als que no teniu factura encara us ho faran més complicat... tenen una barra!!!
    Moltíssimes gràcies per sumar-te a la queixa!! :-)
    Petons!!!

    ResponElimina
  39. -ASSUMPTA- Per cert, a mi també em van dir això de que a la factura del mes d'agost s'informava... i es creuen que jo em miro tot el que posa la factura?
    La meva del mes d'octubre porta, a sota de l'import a pagar:
    - Propaganda d'un Samsung M310
    - Propaganda del "Programa de puntos"
    - Propaganda d'un pla de "Gestión familiar" amb els següents serveis:
    * Controle el gasto.
    * Éstas las pago yo.
    * Su paga en el móvil.
    * Localízame.
    - Propaganda de que em faci això de cuidar el medi ambient amb la factura per internet.
    - "Internízate": Dúo ADSL per 9,90 els tres primers mesos.

    A més, a mi tant em fa que em diguin que s'informava... i si jo sóc cega?? i si Correus perd la factura?...

    Una part contractant no pot canviar ella sola les condicions del contracte, per molt "poderosa-telefònica" que es digui.

    ResponElimina
  40. Gràcies guapa ! després "m'hi poso" !

    ResponElimina
  41. pues nada a la prisión con sus directivos y de paso a todo el gobierno por permitirlo

    saludos

    ResponElimina
  42. Hola!
    Bon blog! M´han agradat molt les fotos i els seus comentaris.
    Les companyies de telefonia són així! MOOOOOlta paciència.
    Salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  43. m'etsas fent pensar que hauria de revisar el meu contracte i fixar-me més detalladament en les factures...

    ResponElimina
  44. -ASSUMPTA- Gràcies a tu!!
    Ja ets linkada a dalt de tot del meu article :-))
    Petons!!!


    TÉ LA MÀ MARIA - REUS Doncs mira, no em farien pas cap llàstima si acabassin tots a la garjola aquesta panda, la veritat :-)
    Abraçades!!!


    SÍLVIA Caram, quina imatge més xula que tens!! jejeje
    Jo crec que si tots ens queixessim ens haurien de fer cas a la força!!
    Petons!!!


    BRUIXOLETA Revisa, revisa... i si et cobren més del que vas contractar, queixa't!! Ens hem de queixar tots els afectats!! :-)
    Petons!!!

    ResponElimina
  45. AIGUA Ai!! Que se m'oblidava... Acabo d'enviar mail a RAC-1 "El món" :-)))
    Gràcies!!!

    ResponElimina
  46. Assumpta, aquesta es una guerra perduda, la lley del mes fort, i el mès fotut de tot es que amb tota la raó del món, aabaem pagant el que ens diuen perqué no sabem com prescindir d'ells, sigui Telefónica, Vodafone, Orange o el que vulguis, tos te le foten un dia u altre i a areclamar al "mestre armero",

    Una abraçada

    ResponElimina
  47. JOAN Em sembla que ets molt més realista que jo :-))
    Sí, ja suposo que poca cosa hi ha a fer... però mira, tampoc hi perdo res per provar-ho :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  48. Hola Assumpta-
    Por lo que leo hay truchos por todos lados.No solo en argentina!!!
    Tenés que guardar todos los comprobantes besototes

    ResponElimina
  49. MARISA, el rincón de mi niñez Me gustó eso de "Truchos" jejeje no conocía la palabra :-))
    Ya tengo las facturas, ya... aunque no creo que me hagan demasiado caso.
    Besos!!!

    ResponElimina
  50. Hola Assumpta.
    El teu blog també està molt bé!
    Crec que totes les companyies telefòniques fan coses d'aquestes i si et vols queixar, molts cops no pots perquè quan truques et van passant d'empleat a empleat sense dir-te res de nou.
    Què hi farem...

    Adéu, que vagi bé i Visca el Barça!

    ResponElimina
  51. ALBERT Hola!! :-)
    Moltes gràcies pel teu suport :-) Ja sé que és difícil... sí. Aquestes companyies tan poderoses fan el que els dona la gana. A veure si l'ACC pot fer-hi alguna cosa :-)
    I Força Barça!!!

    ResponElimina
  52. La lluita continua :-)

    S'ha publicat la meva carta...
    I acabo de rebre aquest mail de RAC-1:

    Sóc el X... P..., del Món a RAC1. He llegit el teu correu electrònic i m'agradaria fer-te un truc perquè m'expliquis exactament què ha passat. Necessitaria, però, que m'escanegessis la factura en què et demanen això que m'has comentat per tal de tenir-ne constància i poder-ho comentar en directe.
    Gràcies per escoltar-nos i per participar!
    Estem en contacte!


    Oeeeeeeee oeeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  53. Osti ho acabo de llegir i molt bé eh! a vore si te poden solucionar algo esta gent, com a mínim si surt per la ràdio potser sabràs si hi ha més gent que també li ha passat.

    ResponElimina
  54. BAJOQUETA Gràcies!!! :-))
    T'asseguro que, com a mínim, una mica la murga els hi faré als poderosos Movistar...

    Ah!! I moltes, moltes gràcies!!
    Va ser l'AIGUA qui em va donar la idea de contactar amb RAC-1... així com la RITS em va dir lo de l'ACC (que també ja està en marxa) iupiiiiii

    He rebut un correu d'un company de Facultat que va llegir la meva carta que va publicar El Periódico i estic molt contenta :-))

    ResponElimina
  55. AIGUA Jajaja doncs potser sí, eh? :-))
    Ostres, començo a tenir esperances :-))
    Gràcies per recomanar-me la ràdio!!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  56. hola Assumpta!
    En primer lloc vull agrair les teves visites. Sempre ets benvinguda.
    Està bé no acceptar les injustícies però dubto que la Telefónica et doni la raó.
    Salutacions
    sílvia
    (i merci pel link. T´he posat al llistat de les Barçawebs)

    ResponElimina
  57. la lluita continua eh!!

    ànims i endavant!

    ResponElimina
  58. Sí senyor, que n'aprenguin !!!!
    A veure com anirà !!!
    Ànims preciosa, que ja veus que sóm moltíssims els que et donem suport !!!!
    Gràcies per posar-me al dia !
    ;)

    ResponElimina
  59. SÍLVIA Moltes gràcies per alegrar-me amb la teva imatge tan blaugrana jeje
    Sí, jo tampoc crec que Telefónica em faci cas, però tampoc vull negar-me una petita possiblitat... al matí estava contenta, ara ja estic més pessimista, però mira, al menys em desfogaré :-))
    Gràcies per posar-me al Barça-webs :-))
    Petons!!!


    RITS Ai, sí :-) A veure com anirà tot. El sol fet de poder-ho explicar i que, potser, altres persones que ho sentin es decideixin també a queixar-se, és l'únic que em fa pensar en tenir una mínima possibilitat que Movistar faci marxa enrere en la seva decissió :-)
    Petons!!!


    -ASSUMPTA- Ai, jajaja això ho va dir en Laporta "que n'aprenguin!!" :-))
    Moltes gràcies pel suport, guapa!!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  60. T'estic sentin parlar per la radio!!!!!!!!:)))))

    ResponElimina
  61. Què bo sentir-te jajaja. A vore si te fan més cas!

    ResponElimina
  62. AIGUA i BAJOQUETA Ostreeeees noies!! quins nervis he passat jajaja ufff.

    Creieu que s'ha entés bé?? (encara em tremolen les mans jaja)

    Gràcies, AIGUA per haver-m'ho recomenat!! :-))

    ResponElimina
  63. Ho has fet molt bé!! Quina gràcia sentir-te!! jajajaj

    Si algú no t'ha pogut sentir en directe a RAC1 estan tots los programes penjats.

    ResponElimina
  64. El meu company ha dit "que bé que s'explica"! :)

    ResponElimina
  65. Ai, gràcies, de veritat... és que jo sabia que si em deixaven xerrar una bona estona ho podria explicar bé... però el temps és limitat i pensava "ja veuràs, em faré un embolic i no s'entendrà res de res" ufffff jajaja :-)))

    ResponElimina
  66. Guapa!!! Que jo no t'he pogut escoltar, però que n'estic del tot segura que ho has "brodat", només cal llegir-te per saber també com parles!!
    A més si ho diu Bajoqueta ... serà veritat, no???

    ResponElimina
  67. -ASSUMPTA- Jajaja la Bajoqueta és una miiiiiiquetaaaaa exagerada :-))
    La veritat és que m'hauria agradat poder disposar de més temps.
    He hagut de "comprimir" bastant l'explicació (jo que sóc d'enrotllar-me com una persiana jaja) i bé... espero que s'hagi entés :-))
    No em solo posar nerviosa en casos així... però saber que tenia tres minutets... ufff... doncs sí, avui m'hi he posat :-))
    La veritat és que està molt bé que hi hagi programes com aquest... i m'ha agradat molt que, al poc de parlar jo, han dit que rebien trucades de més gent que es trobava en el mateix cas... això és el que jo volia :-)))
    Petons, guapa!!!

    ResponElimina
  68. Telefonica no es de fiar. Fa més de 6 anys ens van cobrar una alta que pertanya a unaltre usuari. Sempre ens han donat la raóperò mai no hem aconseguit que nes tornin les 20.000 pts ( sí, fa dies) de l'alta

    ResponElimina
  69. MIREIA Ostres, quina barra!! O sigui que, tot i donar-vos la raó, no us tornen els calers? Això ja és el màxim de la barra!!!
    I seguiu fent alguna cosa?
    Bé, en tot cas, ànims!!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!