dimecres, 29 de juliol del 2009

Sí, sí, ho confesso...


Ho confesso, sí, sí, ho confesso... Jo mirava Operación Triunfo :-)

Jo, que presumeixo orgullosa de no haver vist mai cap capítol de Gran Hermano (i és la pura veritat) en canvi mirava Operación Triunfo. I, clar, tenia els meus favorits.

Després el programa va anar degenerant (segons deien els que coneixien “l’altre experiment”) en una mena de Gran Hermano Musical i vaig anar perdent l’interès fins arribar a aquesta darrera edició que no ho he seguit gens. (efectivament, cada vegada ens mostraven més escenes de baralles, problemes i embolics entre els concursants que assaigs, repartiments de cançons, arranjaments musicals...)

Però bé, descomptant l’última que, com no l’he vist, no puc parlar-ne, tinc una cosa claríssima: La millor veu masculina de totes les edicions ha estat, sense cap mena de dubte, la de Víctor Estévez... Aquest tío m’encantava quan el sentia cantar. Era un tot terreny que podia amb qualsevol repte. Absolutament versàtil. Li posessin la cançó que li posessin ell la feia seva i en resultava una interpretació impressionant. Tot ho feia fàcil... Genial!!

No tingueu manies i escolteu :-) (Podeu ballar, cantar i, per suposat, aplaudir... jo ho penso fer jejeje)


A la gala zero (la de presentació) ja em va enganxar amb aquest:
"Come fly with me"



"Great Balls of fire"
Pugeu damunt del piano i desmeleneu-vos!!



Tot un rocker interpretant:
"I'm just a gigoló"



"The final countdown"



"Sopa fría"



Una balada que fa emocionar:
"I don't wanna miss a thing"



"Mediterráneo"



"With a little help from my friends"
La llàstima és que, per arribar a la cançó primer hi ha una entrevista
de dos minuts i mig i després un anunci. Paciència.
La magistral interpretació i el crit del minut 5:53 valen l'espera.



I cantant amb Soraya, que va guanyar l'edició i que no m'agradava gaire, però he d'admetre que els duets els hi quedaven força bé:


"New York, New York"


40 comentaris:

  1. Traducción al castellano:

    "SÍ, SÍ, LO CONFIESO..."

    Yo, que presumo orgullosa de no haber visto nunca ningún capítulo de Gran Hermano (y es la pura verdad) en cambio miraba Operación Triunfo. Y, por supuesto, tenía mis favoritos.

    Después, el programa fue degenerando (según decían los que conocían "el otro experimento") hacia una especie de Gran Hermano Musical y fui perdiendo el interés hasta llegar a esta última edición que no lo he seguido nada. (Efectivamente, cada vez nos mostraban más escenas de peleas, problemas y enredos entre los concursantes que de ensayos, repartos de canciones, arreglos musicales...)

    Pero bueno, descontando la última que, como no lo he visto, no puedo hablar, tengo una cosa clarísima: La mejor voz masculina de todas las ediciones ha sido, sin duda, la de Víctor Estévez...Me encantaba oírle cantar. Era un todo terreno que podía con cualquier reto. Absolutamente versátil. Le pusieran la canción que le pusieran él la hacía suya resultando una interpretación impresionante. Todo lo hacía fácil... Genial!

    No tenga manías y escuchad :-) (Podéis bailar, cantar y, por supuesto, aplaudir... yo pienso hacerlo jejeje)

    ResponElimina
  2. Però... Assumpta, que em vols tenir tota la nit aquí... o què?

    A aquestes hores... no, no, no puc pas posar-me a escoltar tot això. :)

    Demà serà un altre dia. I jo confesso que no miro gens de tele... gens... tots els vespres aquí!

    ResponElimina
  3. Ahora canta en un programa de la primera cadena de tve,a nosotros también nos gustaba Víctor,este año no lo he seguido tanto porque a veces a esas horas estoy hablando con alguien de la familia por teléfono,yo más que ver la tele,la oigo ya que mientras tanto estoy en el PC o incluso leyendo,sólo le presto atención exclusiva cuando veo alguna de las películas que grabo del Digital + (ya tengo los discos duros a punto de reventar de los montones de películas que tengo pendientes,cada dia me cuesta más dedicar mi tiempo a una sola cosa,mientras plancho veo los capítulos de las series que me gustan y no son pocas,te lo aseguro)yo no tengo reparo en decir que oigo,veo y leo de todo y así ha sido siempre,hay una excepción:películas de terror.
    Quería decirte que LA MANO DE FÁTIMA si tiene escenas muy crueles,impactantes,la época de por sí lo era,todas lo son porque a esta nuestra le rebosa la crueldad por todas partes,tengo la colección NAM sobre la guerra de Vietnam y me dan escalofríos. Así que si debes evitar leerlo.Besos

    ResponElimina
  4. Olvidaba decirte que yo tengo pendiente LAS BENIGNAS y acabaré leyéndola para enfrentarme a lo miedosa que soy porque por mi gusto yo también viviría solo en la comedia,pero luego me acabo creyendo que la vida es color de rosa hasta que la realidad me aplasta,de ahí que siempre que me da miedo,pereza o lo que sea me obligo a mí misma o como dice el refrán "No quieres caldo,pues toma tres tazas" ¡SOY RARA,RARA! Que hem de fer?.
    Besos

    ResponElimina
  5. ara que se que seguies operacion triunfo, no et podre veura mai mes amb els mateixos ulls...

    jajajajajja, i que?? les primeres edicions tambe m'habien enganxat, despres s'emboliquen massa aquestes coses.
    ara en veig poca de tele...a casa fem vida de gallina. ens llevem molt d'hora i a les 10...jo ja no serveixo per res.
    osigui que fa que no em sento a veura una peli, aixis com....mitj any?? segur!!
    ara vindran vacances.i podre veura totes les reposicions...jijijijij
    pero es que s'esta tan be aqui!!
    ep i en victor...guai!!

    ResponElimina
  6. Noia, això és na enciclopèdia. Tu mira i escolta el que vulguis que per mi no perdràs res de la teva magna persona, ...
    Hauré tornar a venir a escoltar, ara, he d'anar a fer el meu treball o aportació a la família.
    Jo no conec res de tot això. Tinc la tele engegada a ratets per diaris, documentals, i deports, les pelis em porten massa pressió al meu magí...
    Tots tenim els nostre defectes... Anton. He copiat el que vas dir a la Zel per lo de les fotos...Gràcies, ets un sol.

    ResponElimina
  7. A més de que en Víctor és català i gràices a ell es va sentir el català a tota Espanya, aquella edició encara la vaig seguir una mica i m'enrecordo quan va parlar amb la novieta i els pares en català :)
    Després va fer alguna aparició al
    Vendelplà i tot, de fet, va fer cantar el tema del començament!
    Jo sóc pro-Víctor també!

    ResponElimina
  8. Bon diaaa!!!

    M'he "desmelenat" i he perdut els pocs cabells que em quedaven; he escoltat el crit del minut 5.53 i ja he demanat hora al metge dels peus, vull dir al de les orelles :-D

    Psi, canta bé, però hauria preferit que fossin cançons pròpies perquè, no sé si és que les versions originals són d'un gran nivell, però no m'ha acabat de convèncer. I a tots els fan cantar dins d'un estil molt semblant.

    Síiii, reconec que no ha sigut mai un programa "sant de la meva devoció". Potser m'hauria agradat més un programa en què ensenyessin a tocar instruments en comptes de cantar.

    I, sobretot, que quedi clar que em sembla molt bé que vegis OT (jo també he vist alguns trossos de programes de gairebé cada temporada; si no es veu, no es pot criticar ;o) ).

    ResponElimina
  9. Jo prefereixo OT el bruixot. :P

    La Carme té raó. Amb la blocosfera tan xula que tenim, qui perd el temps mirant anuncis?

    Bon estiu!

    ResponElimina
  10. Mira,tot son gusts...
    Jo mai he seguit aquests programes de gran audiència...que hi farem!
    Si has disfrutat ja està!!
    Salut!

    ResponElimina
  11. Pràcticament no veig la tele, per tant ni sabia que existia aquest xicot. Però així, a lo bèstia, no sé, el veig poc empàtic. Potser triomfarà, però a part de la bona veu i que està com un formatget ... és que no n'hi ha prou ...

    Quines coses de mirar! ^^

    ResponElimina
  12. Uooo!!! Aquí coincidim! El Víctor crec que és del milloret que ha sortit d'aquest programa! I a més, sempre m'ha semblat guapíssim! ;P

    New York, New York és boníssima i the final countdown també. Ara bé, a I'm just a gigolo té un punt... molt sexy! hehehee Deu ser la lletra! :)

    ResponElimina
  13. Jo tampoc segueixo aquest tipus de programes.
    Així que, amb el teu permís, i malgrat el teu esforç em perdonaràs si no m'interesso gaire per aquests vídeos musicals.
    He entrat a comentar una efemèride més important: Són les 09:58, i falten 80000 minuts exactes per la tardor. ;-DD

    ResponElimina
  14. l'he seguit més aviat poquet però el suficient per saber més o menys quí és quí.

    trobo que el víctor és un cantant versàtil però el format del concurs no crec que ajudi a que hi acabin surant cantants de trajectòria. sols cal repassar la llista de tots els participants i comprovar les pensides carreres que estan tenint (els que la tenen).

    petooons assumpta!

    ResponElimina
  15. Jo no vaig veure mai ni un sol capítol sencer d'OT, però la repercussió mediàtica (sobretot del primer OT) va ser tant gan, que no feia falta ni seguir-ho, et trobaves cançons o retalls del programa per tot arreu.
    Ah, i estic d'acord amb tu, la veu d'en Víctor és magnífica (i la Soyaya no m'agrada) XD

    Curiosa la comprovació de paraula: "weenes" jejeje

    ResponElimina
  16. A mí Víctor nunca me convenció. Si hablamos de voces masculinas, de las ediciones que yo he visto, me quedo con el encanto de Bisbal, la potencia de Bustamante, y "todo-todo" lo que cantó Sergio Rivero.
    Y sí, ya lo sabes, yo también lo veía y ya no lo veo. Una pena.
    Un beso.

    ResponElimina
  17. CARME Jajaja no, dona, no et volia tenir tota la nit aquí :-)
    Això era la Carta perquè tu triessis els plats que volies menjar o bé, fer un “Menú degustació” clicant uns 30 segons de cada vídeo :-))
    Petons!!!


    TERE Lo cierto es que con el blog yo también miro poquísimo la tele jeje y, muchas veces, lo que hago es lo mismo que tu "la oigo" :-))
    En cuanto al tema libros, la cuestión es que yo ya sé que la vida no es de color de rosa, precisamente, sé que a veces es muy triste, muy gris y que nos golpea muy duramente y entonces pienso ¿para qué, encima, voy a estar leyendo libros o viendo pelis en que lo que se me presente sea tristeza, dolor, sufrimiento?
    Besos!!!


    SARGANTANA Jajaja em fas riure :-))
    Ma germana també fa aquests horaris "saludables" que tu fas. A vegades parlo amb ella per telèfon a les 10 i ja em diu que van a dormir... i jo llavors estic en plena activitat cerebral jajaja
    Això d'OT ho trobava interessant al principi però després era bastant pesat: baralles, discussions, queixes... Per poder sentir una cançó t'havies d'empassar tot l'altre rotllo.
    Però sí, Víctor guai!! :-)))
    Petons!!!


    REBAIXES Antooooon!! Quina alegria em dónes que copiessis aquelles instruccions :-)) No sé si ella ho ha vist o si ho ha pogut provar... ja ho veurem ;-)
    La qüestió és que el teu blog té menys amplada que el seu, no sé si les podràs fer massa més grans (llavors et quedarien fora de marge i es veurien tallades)... El que passa és que també es pot eixamplar TOT el blog ;-)) Jo ho vaig fer fa temps. És una mica més arriscat perquè t'has de ficar a la plantilla de configuració del blog sencer i retocar allí dins, amb el risc de carregar-te el blog sencer... Però si vols, un dia t'ho explico per mail :-)
    En quant a les cançons... a mi m'encanta com interpreta aquest noi, però tot depèn dels gustos musicals jeje
    Abraçades!!!


    ANA Siiiii :-) Una altre pro-Víctor!!! Genial!!
    Certament hi havia com una "moguda" general a nivell estatal quan un concursant català parlava en la seva llengua amb la família... era una mica patètic.
    Per altre part, en Víctor no tan sols va parlar català amb la família (com és obvi que havia de ser) sinó també amb alguns professors jeje
    Petons!!!


    P-CFACSBC2V Siiiii? De veritat has escoltat el crit? :-))
    Has aguantat tot el reportatge previ i l'anunci de l'mp3 per poder sentir el crit? :-))
    El programa era bastant "encorsetat": Els concursants havien de cantar les cançons que se'ls hi deien i de la forma que se'ls hi deia, amb la coreografia que els hi manaven i els arranjaments que els hi posaven.
    Se suposava que ells eren alumnes i anaven a aprendre d'uns professors que en sabien més.
    A mi sempre em va agradar aquell crit perquè, en teoria, no el podia fer jejeje
    Pocs dies abans havien fet la gravació (de cada Gala es feia un CD) i li havien fet cantar sense el crit perquè li deien que era forçar massa... però, clar, en l'actuació en directe ell li va venir de gust i el va fer.
    Tot i així, era dels concursants més treballadors, dels que més assajava i es preparava les cançons... però li agradava saltar-se una micarroneta alguna norma d'aquestes en quant a la interpretació.
    Sí que canta bé, sí... molt :-))
    Ei!! gràcies per haver-lo escoltat una miqueta. Com tu dius, així es pot opinar :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  18. PUIGMALET Jejeje de fet, des de que tinc Internet a casa, miro poquíssima tele... això és un vici molt més poderós :-))
    Qui és "OT el bruixot", Puigma?
    Ejem... espero que t'hagi sortit una paraula de verificació ben bonica i fàcil d'escriure jejeje
    Abraçades!!!


    CONSUELO Jajaja ja tens raó, ja... Potser la teva opció és la millor :-))
    Però el problema és que enganxen, eh? :-))
    Petons!!!


    CLIDICE Jajaja m'has fet riure amb això de que està com un formatget :-))
    De fet, ja fa temps que va sortir... com a mínim tres anys i, ja veus, no és cap cantant famós (sniff) en canvi triomfen d'altres amb pitjor veu :-))
    Però mira, em va semblar graciós recuperar aquesta part del meu passat jajaja i m'ho vaig passar pipa buscant els vídeos ;-)
    Petons!!!


    NÚR Així m'agrada!! :-)) Bon gust musical!! jajajaja
    El xicot no encaixava gens ni mica amb el tipus de programa, però la seva veu i la seva soltura a l'escenari eren impressionants :-)
    Em vaig comprar el seu primer CD!! jeje (Rock & Swing)
    Amb altres representants, a altres llocs, amb un bon grup de músics de suport, aquest noi triomfaria segur ;-))
    Petons!!!


    McABEU Jajajaja m'encanta que ja haguem baixat d'aquesta xifra psicològica de minuts que ens apropen a un temps més suportable :-))
    Ho havies calculat? :-)
    Has entrat expressament a celebrar-ho? :-)
    Però no has escoltat ni un trosset de cançó, Mac?
    Abraçades!!!


    ÒSCAR Estic d'acord amb tu :-)
    Als concursants els hi donen molta importància mentre dura el programa, per tenir molta audiència, i després passen molt de que puguin tirar endavant una carrera musical.
    Jo imagino a Víctor perfectament podent triomfar en aquest món de la música... però... en fi, encara és jove :-))
    Abraçades!!!


    TRINI És cert :-))
    Jo em vaig assebentar de l'existència del programa (el primer any) quan ja duien vuit o nou "Gales" perquè tothom en parlava. Ho vaig mirar i em va agradar. La primera edició era molt diferent, s'ho prenien més seriosament, treballaven de veritat, no hi havia mals rotllos, queixes... el darrer any va ser bastant pesat.
    Si t'hi fixes, en el New York, New York, la Soyaya al final diu New Shork, New Shork jeje, ella és així :-))
    Ah!! No ho tinc això de seguidors, jo :-) M'ho vaig posar un dia (fa mesos), em vaig estressar i al dia següent m'ho vaig treure jajaja
    Petons!!!


    TERESA CAMESELLE Qué diferencia de las primeras ediciones con las últimas, no?
    La anterior (la última que vi) era el colmo de la mala educación... fatal.
    En cuanto a nuestros gustos musicales jejeje :-)
    A ver, yo imagino a Víctor cantando perfectamente cualquier canción de Bisbal (y sin ahogarse) al cual veo bastante limitado en cuanto al latino y para de contar.
    En cuanto a Sergio Rivero, muy bueno en las baladas pero nada más. Una canción un poco difícil que le tocó (September) le tuvieron que poner arreglos porque no llegaba!!
    En cuanto a Bustamante, tiene, realmente, muy buena voz... pero me costaría imaginarlo interpretando un rock.
    Por el contrario, veo perfectamente a Víctor interpretando cualquier cosa que pudiesen cantar los otros tres y, además, haciéndolo muy bien :-)
    Besos!!!

    ResponElimina
  19. ho confesso, va.... jo tb vaig mirar OT alguns anys!!!
    el primer i el segon, i aquesta que parles sobretot, després me'n vaig cansar i ningú valia la pena i tot massa repetitiu com dius.

    l'edició del Víctor no la vaig començar, xò una amiga fan del Víctor ens va enganxar. I totes, amb unanimitat, et donem la raó, ens encantava, especialment la de with a little help from my friends per molts motius nostres. A més, ens feia riure molt, i aquesta amiga fan sempre ens feia estar atentes perquè tenia la teoria que tenia una orella desmesuradament més gran que l'altra (cosa que cap de nosaltres mai ha pogut veure clar).

    Apart, tb m'ha agradat molt sempre la veu de la beth (ja sé que és una miqueta pijuni, però m'agrada molt com canta i l'estil de cançons que ha fet després (tot i que no ha tingut gaire èxit, xò esclar no fa música comercial fàcil per a tothom)

    ResponElimina
  20. jejjee..., és veritat! Diu New Shork jjjjjjj....

    ResponElimina
  21. T'ho explico: He entrat a un quart de nou i he vist que faltaven una mica menys de dues hores per la xifra rodona per tant he anat a tombar per altres blogs i he tornat després per fer el comentaria a l'hora exacta.

    I no, no he escoltat ni un trosset de cançó. Jo, com PUIGMALET, també prefereixo OT el Bruixot que no em puc creure que no coneixis. Que no has llegit mai la revista Cavall Fort??
    Prem AQUI per veure'n una mostra.

    ResponElimina
  22. RITS Juaaaaaaaassss Tens raoooo!! Jo també havia sentit parlar de la "famosa" orella d'en Víctor!!
    Crec que era una llegenda urbana perquè, com tu dius, mai vaig lograr poder-la veure!! jajaja
    Ai!! m'has fet riure molt recordant això!! :-))
    En quant a la Beth... doncs tenia cançons que sí i cançons que no. M'agradava més la veu de l'Elena Gadel :-))
    Ah!! I en Joan Tena em feia molta gràcia :-))
    Petons!!!


    TRINI Jajaja quina mania aquesta noia de pronunciar les coses de forma rara, oi? :-))
    Petons!!!


    McABEU Ui... ara no sé pas què pensaràs de mi, però jo no dic mai mentides, així que he d'admetre que no, que no havia vist mai el Mag OT. O, al menys, no el recordava.
    I ara que has tornat a entrar, tampoc has escoltat ni un trosset de cançó? :-))
    Val, és igual jejeje seguiràs essent el meu enigmista preferit, eh? jejeje
    I això d'esperar al moment exacte per marcar el minut -80.000 ha estat un detall maquíssim :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  23. Pensaré que no havies vist mai a OT el Bruixot. No hi ha res més a pensar i no és gens greu, t'ho asseguro!
    No he dubtat mai de la teva sinceritat, però per si t'ho ha semblat i per fer-me perdonar aquesta tercera vegada que entro i mentre escric això estic escoltant Mediterràneo i he d'acceptar que no canta malament el noi. :-DD

    ResponElimina
  24. Jo no mirava OT... però bé farem l'esforç d'escoltar amb calma els vídeos que ens proposes... :)

    ResponElimina
  25. Hola Assumpta!
    Fa temps que estic "desconectada" d´aquest programa, però és certa la bona veu d´en Victor.
    salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  26. No passa res per mirar ni gran hermano ni coses d'estes, de vegades et tornes una mica tonto, però després se passa :)
    Coses pitjors he mirat :)
    L'altre dia mos vam enganxar a un canal d'estos que fan jocs i la gent truca i poden guanyar diners, segons diuen... però crec que tot és una enganyifa. Mai més ho penso mirar, quina paranoia! jajajaja. No vam trucar eh?

    I OT no ho he mirat mai, potser algun ratet, però poquíssim. Lo que sabia era per la gent de la feina, etc. que me contaven coses.

    Però Víctor són "palabras mayores". Jo crec que cantava molt bé i és una persona molt íntegra :)

    ResponElimina
  27. Jo també vaig estar enganxada, i ha anat a edicions... aquesta si, aquesta no, ara tornem-hi, mai més...
    tot depen...
    Salut!!!

    ResponElimina
  28. a meitat de la primera edició ja en vaig tenir prou i pel que sembla les següents han continuat igual

    ResponElimina
  29. Jo a OT ni aigua. La veritat és que em sembla un programa de telescombreries, com la majoria. Però és clar, he sentit aquest home cantant come fly with me, i m'ha arribat!! jejeje Però com en Frank Sinatra, res de res! Ara, ho feia molt bé!

    ResponElimina
  30. McABEU Jejeje Fer-te perdonar per entrar "tres" vegades? ;-))
    Però si jo crec que he arribat a entrar vint vegades en alguna endevinalla teva!! jajaja... i si no són vint poc li deu faltar :-))
    Aaaaiii què bé que t'hagi agradat Mediterráneo :-)
    Deixant a part el programa en sí, el noi crec jo que tenia una veu boníssima i molt versàtil, podia amb tot :-))
    Abraçades!!!


    MA-POC Ai!! però no cal que les escoltis totes, pobre!! :-)
    Això, com vaig dir a la Carme era el "Menú" perquè cadascú pogués triar jajaja
    Però si vas escoltant totes jo encantada i molt agraïda!! :-))
    Abraçades!!!


    SÍLVIA A cada nova "edició" el programa em decebía una mica més. Cada vegada menys música i més "cotilleo" jaja
    Però oi que sí que tenia bona veu en Víctor? ;-))
    Petons!!!


    BAJOQUETA Jajaja ai, gràcies!!! menys mal que els efectes es passen!! :-))
    Víctor, com tu dius, eren "palabras mayores" i... ejem... malgrat ser de Barcelona, parlava amb un bonic accent tortosí ;-))
    Petons!!!


    EVA Jo reconec que al principi m'agradava :-))
    Em feia gràcia veure com preparaven les "Gales", els assaigs i el resultat final de com els hi quedava la cançó... però el programa anava essent cada vegada pitjor i pitjor...
    Petons!!!


    JORDI CASANOVAS Si ja no et va agradar la primera, vas fer mooooolt bé de no mirar les següents :-))
    Cada vegada menys música, menys preparació i més baralles, queixes, protestes... A mí si m'agradava al principi, m'entretenia... però al final ufff
    Abraçades!!!


    JORDI Totalment d'acord amb això de "telescombraries" en les darreres edicions. Però a mi al principi m'agradava... Com a programa purament d'entreteniment li trobava la seva gràcia, veure uns resums diaris d'una mitja horeta de com preparaven les cançons, els arranjaments que els hi feien, què era el que més els hi costava... i, un cop per setmana, una Gala en que els concursants cantaven en directe. Sincerament, no ho trobava malament.
    Quan els resums donaven cada vegada més mals rotllos, baralles, problemes i queixes em vaig anar decebent...
    Però m'agrada que tot i així hagis escoltat una cançó de les que he posat d'en Víctor!! Gràcies :-))
    Oi que ho fa bé ;-)
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  31. Uf, Assumpta, la versió del Mediterraneo del Víctor ja no la recordava.... TREMENDA!!! i opino com tu, jo també seguia OT, i ja fa un tems m'hi vaig desenganxar (encara que si he vist GH.... diga'm agosarada !!).... És de les millors veus que han passat per OT, sens cap mena de dubte, i m'has fet posar pelet nostàlgica ara.... (just fa uns dies vaig penjar aquest tema al meu bloc, tot i que pensava en el Mestre Serrat.... ainsss) Un petó i bones vacances!! :)

    ResponElimina
  32. ups.... temps, amb "p".... no repassar és el que té :)

    ResponElimina
  33. en Victor és un artista i a l'escenari és un crack. El vaig seguir a O.T.,que era qui m'agrada més d'aquella edició i llavors he tingut l'oportunitat d'escoltar-lo en directe. És genial. Posa-li les cançons que vulguis que ell te les cantará.. es fantastic. Només cal veure'l i escoltar-lo pels programes q va sortint :P
    I sí, mirava O.T , encara que aquest any me desganxat força... trovo que o.t va perdent

    ResponElimina
  34. CRIS Oi que sí que és una de les millors veus? :-)) Ja li podies posar el que volguessis que ell se'n sortia :-))
    Una cançó preciosa, Mediterráneo... i aviam si passa aviat la nostàlgia :-)
    Petons!!!


    LA MAGIA DEL CORAZÓN Què bé haver-lo sentit en directe! :-))
    T'agraeixo molt el teu comentari perquè així es confirma que veritablement és molt bó jeje
    Petons!!!

    ResponElimina
  35. Doncs jo és el contrari, no he vist mai OT i si m'ho trobava a la tele canviava de canal. En canvi, no puc negar haver seguit alguna edició de GH, un parell em sembla, però tampoc no m'emociona en excés.

    ResponElimina
  36. XEXU Ostres!! M'havia passat aquest comentari teu, perdó!!
    Ah, doncs molt malament, eh? jajaja accepto totalment els que em diuen que aquest tipus de programes no els agraden i que són "teleporqueria", però entre l'un i l'altreeeee... Jo no he vist mai GH, però hi havia un moment en que era impossible no sentir-ne parlar i, pel que jo he sentit, aquella gent no feien res de res allí dins. Els d'OT al menys preparaven unes cançons, tot i ser molt "adaptat", allí hi havia uns horaris, unes activitats hi podies veure algun "mèrit" :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  37. A mi tambe m'agradava operacio Tiunfo, de fet la primera que vai veure (al 2003) no em va agradar gaire pero la de Victor si. I ell era el meu favorit. La darrera edicio no em va agradar per les baralles i la de aquest any no la vaig veure fins les ultimes setmanes que just va apareixer Victor cantant en duo amb una altre concursant "Ven sin temor" que la havia fet amb Edurne. Buscant per internet vaig veure que la versio de Victor i Edurne era millor que la dels cantants originals :-)) i la vaig estar sentint aquests dies...
    Espero que algun dia aquest noi tingui exit perque es bo...

    ResponElimina
  38. VERO Sí, és una llàstima que un programa que podia estar força bé, acabessin per agafar gent que només estava per barallar-se, queixar-se i crear mal rotllo. Jo de la d'aquest any no he vist ni un sol dia.
    M'agradava Víctor perquè tenia una veu que la sabia adaptar a qualsevol cosa que li demanessin :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  39. Caram, sí que té una bona veu, aquest Víctor. Que s'atreveixi amb el Come fly with me i no només no destrossi la cançó, sinó que soni força bé, té molt de mèrit!

    No l'havia escoltat mai, el seu nom.

    ResponElimina
  40. FERRAN Holaaa!! Que has fet un viatge al passat? :-))
    Sí que té bona veu, si... però no sé què passa que aquests xiquets que surten d'OT ho tenen fatal per triomfar (uhmmm... i això que es diu "Operación Triunfo") :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!