diumenge, 23 de gener del 2011

Terrassa decideix

La meva germana m'acaba d'enviar un correu electrònic amb imatges d'avui a Terrasa. Les que surt gent les he distorsionat... N'hi ha més en que es veuen persones, però em costa això de retocar les imatges (no tinc cap programa bo, ho faig amb les eines normals de Windows) i no vull posar fotos de gent sense el seu permís, però el cert és que es veia molt bon ambient! :-)











15 comentaris:

  1. Gràcies per les imatges, fa goig de veure aquest ambient.

    ResponElimina
  2. Estem començant un camí nou, apassionant i molt difícil. Per això és necessari escalfar bé els motors.

    ResponElimina
  3. Terrassa és un tros de ciutat. I com no pot ser d'altra manera, segur que els resultats segur que són molt positius, i la participació molt baixa. La consulta de Barcelona s'acosta. Serà com les altres. Però fer-la a la capital... té el seu què. Jo m'hauria de desempadronar-me, però em sembla que m'esperaré, si no no hauré pogut votar en cap!

    ResponElimina
  4. Realment, la gent, quan vol, s'uneix i munta coses. A veure si tot segueix aquest esperit participatiu.
    A BCN esperem el dia 10 d'abril, encara que ja es pot votar!

    ResponElimina
  5. CARME.- M'ha fet il·lusió fer-ne un post ;-))
    Ara ja només falta per votar la mare... que serà el dia de Barcelona, clar... El germà va ser el primer, després els reusencs, ara la terrassenca i la barcelonina la darrera (ja diuen que tot "lu" bo es fa esperar hehehe)


    JOSEP LLUÍS.- Escalfar els motors i mantenir-los sempre a punt, que se'n parli, que hi hagi moviment :-))
    A veure si nosaltres ho podem veure, eh? ;-)


    XEXU.- És maco Terrassa, oi? ;-) Jo no ho coneixia fins que ma germana va decidir emigrar-hi (i el dia 2 de gener casi m'hi mato, en fer una caiguda espectacular a mig travessar el carrer quan venia l'autobús!) i tinc unes imatges per fer-ne un post xulíssimes (de la caiguda no!!)... però em fa mandra posar-m'hi hehehe
    Doncs això, que tu no et mous d'empadronat a Barcelona fins que hagis votat, hombre, ya! (que diria en XeXu) :-))


    RITS.- Abans que se m'oblidi... en una revista no sé on, vaig veure una artista (no recordo quina) que a l'espatlla duia un tatuatge igual que aquest teu :-))
    Sí, és impressionant com estan de ben muntades aquestes consultes... Ens en podem ben enorgullir, perquè les coses es fan ben fetes :-))

    ResponElimina
  6. Todo lo mejor para ti y tu gente. A pesar de no ser experta camuflaste muy bien la cara de las personas, pero mira me parece que esa de pelo largo soy yo! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  7. Malgrat la relativa baixa participació, aquestes consultes han servit per normalitzar el que diu a la pancarta de la primera foto que has posat: "INDEPENDÈNCIA ÉS DEMOCRÀCIA". Ni més, ni menys! :-)

    ResponElimina
  8. erò hi va participar molt poca gent... no? Llàstima!

    ResponElimina
  9. Ai, jo estic saltant-me les votacions anticipades expressament. Mira, em fa il·lusió anar-hi el dia que toca i donar-li el mateix pes que a d'altres ocasions.

    Molt camí per fer, però amb ganes.

    ResponElimina
  10. Els camins, quan són tan llargs com aquest, només els podem fer amb ambient i ganes. Moltíssimes ganes.

    ResponElimina
  11. Assumpta , si tu i jo poguessim decidir, ja estaria fet...però El viatge cap a Ítaca , es tant llarg .........

    ResponElimina
  12. M'alegro molt que hi hagués aquest ambient. De mica en mica s'omple la pica. Gràcies per les imatges.
    Adéu!

    ResponElimina
  13. Ui, per al·lusions a mi mateix, no posis en boca meva el 'hombre, ya!'... Això és tan antic com el cop de mall, i és d'alguns dinosaures de la catosfera, algun d'ells encara vius! D'altres, malauradament no.

    ResponElimina
  14. TÍA ELSA.- Jajajaja ¡¡a ver si la morena del pelo largo serás vos!! tenés cada cosa! Me hiciste reír ;-))


    McABEU.- Sí, la participació és baixa... sempre hi ha gent qui no vol anar-hi perquè no són vinculants i tal, però si anem sumant tota la gent que, expressament ja s'ha manifestat independentista en cada una d'aquestes consultes, és una passada, eh? :-))


    FINESTRETA.- Sí, és el que li deia a en MAC, la gent si no es vinculant, doncs passa d'anar-hi i és una llàstima. A mi em va fer tanta il·lusió quan va ser a Reus! :-))


    JOAN.- Jo vaig fer igual ;-)
    A Reus va ser l'abril de l'any passat. Pocs dies abans va ser Sant Jordi i, entre les parades de llibres i roses hi havia punts d'informació i llocs per votar anticipadament, però jo no ho vaig voler fer, em va fer il·lusió esperar al dia "que tocava" per donar-hi més "solemnitat" :-))


    ÒSCAR.- I tant! ;-)) I aquestes ganes no falten, no...
    Anem fent camí!!


    CARLES CASANOVAS.- I tant que estaria fet! ;-)
    De totes formes, algunes declaracions que es van sentint provinents dels nostres veïns crec que van ajudant a escurçar terminis hehehe


    ALBERT.- Poc a poc, però sempre endavant ;-))
    M'agrada veure't per aquí!!


    XEXU.- Ah, veus? jo t'ho vaig veure a tu, em va fer gràcia i ja t'ho havia atribuït :-)
    També t'atribueixo ser l'iniciador de les llistes de llibres llegits i dius que no vas ser tu... Però jo són coses que les he après a ca teu i les relaciono amb tu :-)

    ResponElimina
  15. jejejeje, en sóc conscient. Suposo que el vas veure en una noia rossa, però el duia al braç. Es diu Sienna Miller i ha fet algunes pel·liculetes. Fa molt de temps que pensava en lo de les estrelles, i quan li vaig veure vaig pensar que m'agradava i que total aquí ningú la reconeixeria.... un any després de fer-me'l va fer una campanya publicitària important i el tatuatge es veia per tot arreu!!!!

    és força comú això de les tres estrelles. M'ha fet gràcia, però, que quan el vas veure penséssis en el meu! jejejeje

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!