divendres, 6 de maig del 2011

La “meva” cançó a La Transmissió d’en Puyal... i sorpresa final.

Diumenge per la nit, després d’haver-ne parlat a Barcelona amb la meva germana i en Josep Lluís, m’hi vaig posar i la vaig escriure. Quan va estar llesta, i recordant un post de la Zel, (tot s’ha de dir) la vaig enviar al correu electrònic de la Transmissió d’en Puyal, malgrat estava gairebé segura que aquella adreça només estava activa durant els partits, però vaig pensar “qui sap, potser sí que ho miren sempre”... i ho van mirar!!

Dimarts, abans del partit de tornada de semifinals de Champions, l’equip d’en Puyal en va parlar, i fins i tot, la Coia Ballesté en va cantar un trosset!! Jo havia sortit de catequesi a les vuit del vespre, feia poc que havia arribat a casa i encara no havia engegat la ràdio (l’ordinador sí) i van començar a arribar comentaris avisant-me: el Joan, l’Elur, en McAbeu... Gràcies, companys!!

Però... jo no ho havia sentit!!... Quin greu em sabia!!

En respondre el correu d’en Mac li vaig deixar anar una indirecta sobre el tema i ell, que és un mega-crack, la va captar i em va enviar el tall concret de l’emissió, el moment just en que parlen del “Por qué, por qué”. Així que, gràcies a ell (gràcies, MAC!!), podeu escoltar (redoblen els tambors):

La meva cançó a la TdP!!



I ara ve la traca final. No sé si demà em penediré d’això i ho trauré o bé, en un acte de valentia, ho deixaré tal qual... Perquè sé que, per molt que digui, a partir d’ara m’identificareu amb aquesta veueta ridícula... però no és així. Si algú em coneix i ha parlat amb mi, podrà assegurar que la meva veu és molt més greu que aquest espinguet mig afònic (estic refredada) i que la causa és que el karaoke aquest surt en un to molt més alt del que per a mi seria normal. Però bé, m’arriscaré...

Senyores i senyors, en el post més ximplet que he fet mai... Presento:

Jo cantant el “Por què, por què” de la Rita Pavone,
amb lletra versió “Mourinho”



26 comentaris:

  1. Impressionant! Felicitats! I a més tens una veu molt maca no diguis coses.

    ResponElimina
  2. Enhorabona Assumpta!
    Gràcies per regalar-nos aquesta interpretació tan bonica.
    La teua veu sona molt bé i la entonació és perfecta.
    He posat la cançoneta a tot volum i el veïns deuen estar pensant que m'he tornat boig. No me'n adonat de l' hora que és.

    ResponElimina
  3. Genial! absolutament genial! molt millor que la Pavone! nena a Eurovisió! l¡hauries d'enviar a can Barça !!!!!!bravo bravo! aplaudiments i no la treguis pas és tot un nou himne! a més cantes bé! la lletra és boníssima!

    ResponElimina
  4. SM.- Hahahaha em moro de riure de mi mateixa!! Què ximpleta!!... Encara no sé com he estat capaç :-DD
    La veritat és que a les notes més agudes m'estava asfixiant... Ufff
    Vaig buscar si hi havia alguna altre versió així Karaoke, però només he trobat aquesta, així que, si m'ho pensava massa ja no ho feia hehehe.
    Ara bé, el so és bo, eh? Ho he fet amb la càmera fotogràfica, pensava que quedaria molt més fluix i es sent altíssim... Estic impressionada :-))



    JPMERCH.- Ai, ai, que jo també l'he posat bastant fort hehehe... Quin so que agafa la meva càmera!! És que per l'altaveu de la pròpia càmera es sentia fluixet i ara en el YouTube té una potència que no m'ho esperava!!
    Però és cert, estic refredada i ho he gravat dues vegades perquè la primera cridava una mica més i es notava la veu més afònica :-)
    Ai, quin riure :-))


    ELFREELANG.- Aaaai, què divertit!! ;-) No, no... ara ja no la trec, que ha tardat una mica més de dues hores en pujar a YouTube!!... T’asseguro que no em reconec, jo abans no les feia aquestes coses!!. I, com li he dit a SM, en les notes més agudes m’asfixiava, pensava que no arribava, perquè estic una mica refredada (aquest fàstic de temps que t’abrigues i tens calor i et desabrigues i tens fred) i l’he gravat dues vegades i la primera sí que es sentia una mica més ronca... aquí, en realitat estic cantant molt fluixet, per això al•lucino de com es sent de fort el vídeo ;-)
    La vaig a enviar de nou a la TdP... a veure què passa :-DD

    ResponElimina
  5. No et treguis mèrits que t'ha quedat genial, tens una veu molt maca i entones molt bé. :-))

    A mi em va fer molta il·lusió quan vaig sentir que a la transmissió d'en Puyal parlaven de la teva cançó perquè és una "prova" del que jo pensava (i penso) que vas fer una lletra molt bona! :-))

    ResponElimina
  6. plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas, plas...!!!!

    Barret i reverencia !!!

    Ets una canya!!! Quina veu més dolça!!!
    (Ei! no facis cas a l'Elfree i et presentis per Eurovisió!! Sols pensar en José Luis Urribarri presentant-te em fa venir calfreds!! X¬DDDDDDDDDDDDD)

    Una canya, una canya! Ho vaig sentir de resquitllada, i amb la veu de la Coia (que més aviat entona poquet..) no ho vaig associar!!!

    Felicitats!
    I ja ho estàs penjant a la barra lateral del teu blog!

    Petonets dolcíssims, nina ;¬)*****

    ResponElimina
  7. Ai, que comença a ploure… Que nooooo :-) No me l'esperava, aquesta sorpresa final! Doncs sona molt bé, eh!

    ResponElimina
  8. McABEU.- Hehehe a mi sí que em va fer il·lusió quan em vas enviar el "tall" ;-))
    En quant a la veu bonica... ehem... és absolutament cert que gairebé no arribava... si t'hi fixes, hi ha trossets que desafino i es nota una mica que estic un pèl afònica i la darrera frase de la cançó, que havia d'allargar una mica ni em vaig atrevir a cantar-la per por a fer un gall descomunal... Però vaig riure moooolt -i ric!!- i si a vosaltres us fa gràcia, doncs això és el que pretenia :-DD


    BARBOLLAIRE.- Uaaaaaaaaaau!! gràcies, gràcies, Barbollaire :-))
    Els vostres comentaris valen el seu pes en or! (Ei, que els comentaris tenen pes, eh? molts quilos! hehe)
    Mai m'hagués pensat que seria capaç de fer una cosa així, és com una broma i per riure... i, certament, m'ho estic passant pipa!!
    La culpa és una mica d'en MAC que em va animar a fer el post, que al principi jo no m'atrevia massa, però sempre m'ha agradat una mica fer el pallasso així que, ja posats... :-)


    P-CFACSBC2V.- Eeeeps, si ha de ploure no la canto més, eh? :-DD que tants dies grisos no m'agraden!!...
    Bé, és que tinc "cops amagats"... m'encanta fer el ximplet ;-) però és veritat que estic refredada (i es nota, perquè hi ha petites desafinadetes per tota la cançó)... però vaig riure mooooolt!! :-)))


    PILAR.- És que tens bon cor ;-))
    Si t'ha fet somriure o riure, jo ja estic contenta!! :-DD

    ResponElimina
  9. Assumpta, m'has deixat impressionadíssima, T'ha quedat superxulo i superbé i pobra de tu que ho treguis, fes cas al barbo i ho poses a la barra lateral.

    I cantes bé i tens una veu molt maca...

    Jo m'afegeixo a tots els aplaudiments que he sentit abans per aquí dalt.


    PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS
    PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLASPLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS

    ResponElimina
  10. Genial! I ni refredats ni romanços: ho has fet de primera, de nassos, de perles, de conya (...tria tu mateixa l’adjectiu que més t’agradi) i la lletra enginyosa i divertidíssima. Felicitats!

    ResponElimina
  11. Assumpta, estava llegint l'apunt (primer), escoltant el tall de ràdio (després) i finalment seguint la versió íntegra amb la teva veu i, en acabar, t'he dedicat un aquaplaning celebratori.

    Mentre lliscava pel passadís suposo que has escoltat la meva veu dient "Ets una craaaaaaaaaaaack".

    La gosa no entén res!

    ResponElimina
  12. CARME.- Estic impressionada!! :-))
    Jo, quan m'escolto, em sembla mentida que aquesta sigui la meva veu hehehe... jo no tinc una veu tan fineta, tan aguda... però bé, estic contentíssima perquè l'esteu escoltant i us fa gràcia... i us faig mil reverències d'agraïment :-DD Gràcies!!!
    Vols dir que l'he de posar a la barra lateral? hehe... ja ho veurem, ja ;-))


    MONTSE.- Em quedo amb tots els adjectius!! ;-) Gràcies!! hehehe en algun moment en que tingui l'autoestima baixa els faré servir ;-))
    La lletra no està mal, no... però la cantant està fent equilibris "arribo-no arribo" durant tota la cançó, pobreta ;-))


    ÒSCAR.- Eeeei, tu que m'has sentit parlar... oi que no tinc aquesta veueta tan primeta sinó que tinc una veu absolutament normal? :-))
    Ooooh un aquaplaning en el meu honor!! Estic emocionada!! ;-)))
    (La gossa deu ser del Barça també, oi?)

    ResponElimina
  13. Sí-sí ... dono fe que tens una veu absolutament normal; però ja passa això quan cantem que mirem d'imitar el model, en aquest cas pavonià :) Jo quan imito Celentanno poso veu de constipat i si la cançó és de Los Pecos (per dir algo) poso veu com si hagués rebut una patada als dallonsis.

    L'aquaplaning d'homenatge era més que merescut. I "l'ets una craaaaaack" que l'acompanyava encara més.

    Brutal!!!

    ResponElimina
  14. Bravo!! Assumpta a OT ja! He hagut d'esperar a estar a casa perquè a la feina no puc veure vídeos (t'ho repetiré tantes vegades com tu que certes coses ja les feies en un grup d'internet en el que entraves fa uns anys), però l'espera ha valgut la pena! Quina gràcia que sortissis a la TdP, en Puyal et felicita, però com sempre, no pot deixar de qüestionar alguna cosa, si és que aquest home... el dia que pari de dir que Rifé puja per la banda ja tindrà dret a qüestionar si una cançó la cantava una cantant o altra.

    Però si això ja és xulo, sortir destacat a la TdP, sentir-te cantar la teva versió a tu mateixa ja és l'hòstia! Genial. Tens cada cosa...

    Ah, només una cosa més, t'envio records d'uns amics meus de l'SGAE, aviat et faran una visita, diuen.

    ResponElimina
  15. PLAS, PLAS, PLAS.... ara un xiulet ben fort de felicitació (però no sé transcriure'l), i ara un BRAVO, BRAVISSIMA!!!!!

    D'aquí al Festival d'Eurovisió!!!!

    M'ha encantat sentir-te cantar! Que bé que ho fas!!!!! I més després de sentir la versió de la Coia!!!!! No hi ha color!!!!

    Felicitats, Assumpta Pavone!!!!

    ResponElimina
  16. genial, Assumpta!!!!!!
    que xulo sentir la teva veu! i moltes felicitats per sort al Puyal!!!

    ResponElimina
  17. ÒSCAR.- Gràcies, gràcies company!! Gràcies per donar fe que la meva veu normal no és d'espinguet :-))
    Ostres, hem de fer un duet algun dia...
    Si guanyem la Champions?
    Siiiiiii? :-DD


    XEXU.- Hehehe ho pots repetir perquè em fa gràcia :-) Aquestes repeticions de frases se'm fan entranyables, com una broma amb algú "que ja sap de què va", com quan a casa meva (a Barcelona) la meva germana li diu "entrecot" a l'amanida i tots ja coneixem la broma i riem :-))
    Pensa que al principi no m'atrevia ni a posar el tall de la TdP, i en MAC m'animava a fer-ho... i, al final ja vaig dir "va, fem el numeret sencer" ;-))
    Els teus amics de la SGAE no tenen res a fer, la lletra és meva i la música la vaig agafar d'un karaoke de YouTube... jo sóc absolutament innocent :-))


    MARGARIDA.- Hehehe m'ho vaig passar pipa fent-ho, ho he d'admetre! Tot i que quan ho escolto no em reconec la veu, que no la tinc així, tan aguda, però la música de base era així!! :-))
    La veritat és que no és una cançó fàcil, i la Coia Ballesté va fer el que va poder perquè ella no estava tan familiaritzada amb la lletra :-DD
    Què m'he guanyat un tros de pastís dels teus? ;-))


    RITS.- Hahaha de tant en tant em surt la vena ximpleta i faig el numeret ;-))
    Però no pensis que la meva veu "normal" és així, eh? l'ÒSCAR en dóna fe al seu segon comentari, que ell m'ha sentit parlar!! :-))

    ResponElimina
  18. Un tros, no!!!!
    El pastis sencer!!!!!

    Petons

    ResponElimina
  19. jaja! muy bueno pero si cantas como un ángel pero y supiste el porqué? Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  20. Assumpta! El sr. Blogger no em deixa. últim intent de comentari.
    Genial, em sembla genial. T'hi has currat molt i molt :)

    ResponElimina
  21. T'ha quedat una veu amb una certa retirada a la Jeanette, no? Enhorabona per l'èxit obtingut! Tot queda a casa!.:))

    ResponElimina
  22. QUina ràcia!!! Quina veu més maca! Tens veu de joveneta!

    ResponElimina
  23. MARGARIDA.- MMmmmmm qualsevol dels que tu fas m'agradarà!! Què bé!! Ja començo a llepar-me els dits :-))


    TÍA ELSA.- Jejeje forzando un poco la voz, que no la tengo tan aguda, pero la música de base así era jejeje
    No, qué va!! :-)) es imposible saber la respuesta a los "por qué" de ese hombre... ¡todo se lo inventa!


    MIREIA.- Fa uns dies que Blogger va molt, molt malament. Jo tots els comentaris que faig els copio abans de clicar a publicar perquè més de la meitat de les vegades em dóna error...
    Hehehe ara, amb aquesta cançó, ja he perdut la credibilitat!! Qui em farà cas? :-))


    JOSEP LLUÍS.- Gràcies!! :-) Aquest "t'ha quedat una veu..." és la prova més fefaent que la meva veu normal no és així :-DD
    Ostres, ara em posaré a cantar el "Yo, soy rebelde porque el mundo me ha hecho así" ;-))


    FINESTRETA.- Sí, al vídeo sembla una veu gairebé de nena hehehe fins i tot en Josep Lluís li feia gràcia quan ho va sentir per primera vegada perquè no em reconeixia... M'ho vaig passar molt bé fent-ho :-))

    ResponElimina
  24. Ostres!! que ho havies dit a classe l'altre dia pero se m'havia anat el teu correu a la bustia del correu normal (tinc una de prioritari on has de ser tu) i no ho havia vist.

    Es genial!!!!!!!!!!!!! Ja tens mes de 300 visites al Youtube!!!

    Com diuen en un altre comentari: a Can Barça i a la radio amb veu i tot!!

    ResponElimina
  25. VERO.- Hehehe de fet, a classe vaig explicar que havia fet la lletra, el que ja no em vaig atrevir a dir és que l'havia cantat i penjat en un YouTube hehehe... aquest privilegi te'l reservava a tu :-D

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!