dimecres, 7 de setembre del 2011

Farta de la nova interfície

Fa un moment volia fer un micro-post al meu Petit Blog i, oh, sorpresa! M’he trobat amb que no m’acceptava l’etiqueta perquè era una frase apostrofada (“Pensaments d’un moment”). He tornat al sistema antic i he pogut posar l’etiqueta amb tota normalitat.

Algú em pot explicar si s’ha trobat el mateix problema? Penso que no hagi estat una errada puntual. Jo ja els he enviat una queixa (que serà inútil, imagino) Però no penso canviar totes les meves etiquetes per culpa d’aquesta gent. Tan maca que era l’antiga interfície! En els darrers dies l’he canviat ja quatre o cinc vegades...

Nota: Post fet "a l'antiga" ;-))

20 comentaris:

  1. Jo la vaig haver de canviar perquè un bon dia tenia un post acabat i no me'l va deixar guardar ni res, no el podia ni visualitzar, i finalment me'l va fer desaparèixer. Quan vaig buscar algun esborrany, encara que no fos del post acabat, vaig veure que no s'havia guardat ni el títol. Zero. Em va tocar molt les pilotes. Vaig intentar-ho amb un altre navegador (que ja hem comprovat que arregla algunes coses), però no hi havia manera, ni guardar, ni veure res.

    Conclusió, que vaig posar la interfície antiga, i cap problema. A més, és molt més agradable a la vista. No sé si tinc cap etiqueta apostrofada, però deixaré la interfíci antiga fins que sigui inevitable. Es podrien assegurar de que tot va bé abans de posar-la, no? Encara que té lògica, la posen perquè la gent la provi, i així detecten tots els errors.

    ResponElimina
  2. Açò és com els models nous dels cotxes, s'ha de deixar que trauen tots els defectes abans de comptar-ne un.

    ResponElimina
  3. A mi no em deixa tornar a l'antiga. Si ho faig em dona error

    ResponElimina
  4. Jo no sabia ni que n'hi havia una d'antiga... Per cert, Assumpta, passa per aquí, que m'has d'ajudar a solucionar un dubte... :)

    ResponElimina
  5. Jo encara vaig amb l'antiga. Ara a dalt em surt una pestanya que diu algo com "prova la nova interfície" la vaig obrir un moment per veure com es veia, i vaig tornar a la de sempre, perquè ho veia tot col·locat diferent i tot plegat tampoc havien posat res de nou. Ho vaig veure més estètic que cap altra cosa, de funcionalitats i pestanyes era exactament igual.

    Què no et pots deixar l'antiga tu?

    ResponElimina
  6. Deu ser una cosa puntual, Assumpta. Jo utilitzo la nova interfície des que va sortir i no he tingut cap problema a l'hora d'escriure correctament.
    El que sí torno a tenir són problemes a l'hora de comentar en alguns blogs.

    ResponElimina
  7. XEXU.- Ostres, això de no guardar esborrany de res, ni del títol, aquesta sí que és grossa!!
    A més, que tens tota la raó, visualment és molt millor l'antiga, molt més fàcil de trobar les coses.
    Aquest migdia tenia pressa i he fet una queixa tipus "opinió" (allò que et pregunta quan tornes a passar a l'antiga) però ara acabo de fer una pregunta en tota la regla a la pàgina d'ajuda, a veure què...
    És que no ho entenc... si l'anglès també té l'apòstrof!!


    JPMERCH.- Ja, però és que jo em vaig canviar a la nova perquè la vella (des de que existeix la nova) em dóna un error quan miro d'entrar al tauler... però això de la nova és pitjor!!


    MIREIA.- Ostres!!! Aquesta també és de les grosses!! Però què fan aquesta gent de blogger?
    Has provat d'anar al forum d'ajuda? A mi l'altre dia em van desaparèixer totes les etiquetes i em van explicar com recuperar-les. Prova-ho... i sort!! :-)


    MBOSCH.- Hehehe estava responent els comentaris i just m'ha arribat aquest teu, així que ja he passat per casa teva ;-)
    Esperaré aquesta ressenya amb moooolta il·lusió!! ;-)
    Com que no sabies que n'hi havia una d'antiga? Segur, segur, que quan vas obrir el teu blog hi havia l'antiga! El que no deus saber és que n'hi ha una de nova! :-DD


    BARCELONA M'ENAMORA.- Jo vaig provar la nova, però és que és una kk... no em deixa posar etiquetes amb apòstrofs, fer el post a la pestanya del codi HTML -com jo els faig sempre- es veu molt més complicat... no m'agrada.
    Però és que l'antiga (ara estic amb l'antiga) no em deixa entrar al tauler.
    Un desastre.


    PILAR.- Hola maca!! ;-))
    I pots posar apòstrofs a les etiquetes? Caram! ho tornaré a provar!! :-)
    És que al text del post sí que puc posar-les, eh? és a les etiquetes on no m'ho accepta. Però bé, tan de bo només fos una errada puntual.
    Gràcies :-)

    ResponElimina
  8. Sí Assumpta. Puc escriure correctament a tot arreu.

    ResponElimina
  9. PILAR.- Doncs ho acabo de provar i res :-(
    Noia, això ja ho fa a vegades Blogger, i encara desanima més... alguns tenen errors i altres no... ufff
    A veure si ho arreglen.
    M'he tornat a passar a l'antiga. Si ells ho detecten pensaran que m'he trastornat, ho he canviat un munt de vegades :-)

    ResponElimina
  10. Mireu quina resposta m'envien a la meva pregunteta (l'he fet en dues pàgines, una en castellà i una en anglès, m'han contestat a l'anglesa)


    As people are starting to use the New GUI (2011), we're seeing questions about apparent restrictions on labels, in the new post editor.
    Why can't I use an apostrophe in my labels?
    and
    Why can't I have a label "Red & Blue" any more?
    Not all blog owners appreciate the special nature of certain characters, in HTML. Nevertheless, we are all affected by how these special characters are treated.

    There are five special characters, that you can't enter as simple text, when you code HTML.
    The quote symbol " must be entered as """
    The apostrophe ' must be entered as "'" (If you are reading this in Internet Explorer, you may not see this properly!)
    The ampersand & must be entered as "&"
    The less than sign < must be entered as "<"
    The greater than sign > must be entered as ">"
    To make post editor code less complex, and more stable, Blogger has apparently written the latest post editor, to reject labels with any of the five special characters. This is possibly part of the new Blogger browser support policy, which seems to be more prevalent in various New GUI (2011) features.

    We've seen problems with use of the ampersand and apostrophe before, in other Blogger features. People have been reporting problems with both characters, in both the blog Name and Title settings, for years. My Recipes blog, currently addressed as "recipes.nitecruzr.net", used to be titled "Chuck's Kitchen" - but is now (illiterately) titled "Chucks Kitchen", because of chronic problems with the apostrophe.

    When you edit a post created in the classic post editor (pre New GUI 2011), and the post contains labels which include either an ampersand ("&") or an apostrophe ("'"), you're probably going to see an error.
    These characters are not allowed in a post label: &.

    One blog owner did report that the New GUI Posts menu does not have this restriction, right now. You can apparently add a label, using the "New label..." wizard in the Posts menu, containing an ampersand or apostrophe. Two caveats come to mind, here.
    You have to remove any such labels in post editor, and re apply the label using Posts, each time you edit a post.
    I, personally, would not be surprised if the Posts wizard were to have this restriction applied, in the future.

    My suggestion is that you get used to including only simple alphanumeric characters, ("a" - "z", and "0" - "9") in your labels.


    O sigui, que m'aconsellen que faci etiquetes només amb lletres i números :-))

    ResponElimina
  11. Aix... no sé que dir. No sé com ho feu per passar a l'antiga i la nova, ni res d'això. Un dia m'ho vaig trobar canviat i ja està. No em va agradar, però tampoc m'ha donat massa problemes

    ResponElimina
  12. ara ja se que no haig de passar a la nova....fins nou avís

    ResponElimina
  13. CARME.- Aquestes són les coses que m'empipen de Blogger... tu t'ho vas trobar canviat, altres s'ho han canviat perquè van veure l'enllaç que diu "Prova la interfície de Blogger actualitzada", altres no havíem vist el lletreret, però de cop i volta teníem problemes d'accés al tauler que només s'arreglaven si canviàvem la cosa aquesta... Tot és anàrquic, tothom diferent... no sé què els passa, no sé si han fitxat als seus enemics per dirigir l'empresa o què, però quan jo vaig començar el blog anava molt més bé, els darrers mesos és un constant d'errades :-(


    GARBI24.- Ai, xiquet, si es pogués, jo crec que no ens hauríem de canviar mai, la nova és un desastre.

    ResponElimina
  14. Jo ho vaig provar però amb el Terra de núvols, que normalment programo els posts, em sortia una altra hora i no ho podia canviar. Solució: retorn al sistema antic.

    ResponElimina
  15. a mi també em sembla més agradable l'antiga, potser és que la tenim més acostumada.
    La vaig visualitzar una estona i no ho veia prou clar. Al final també m'he quedat amb l'antiga.

    ResponElimina
  16. P-CFACSBC2V.- Sí senyor!! això també em va passar a mi!! Amb el blog de la Parròquia (que no és "meu", que és comunitari, però els escrits me'ls passen i jo el faig) doncs un cop tenia un post fet, vaig voler canviar l'hora perquè sortís una mica més tard i no hi havia manera. Vaig pensar que era culpa meva, que no ho entenia, però ja veig que no. Dóna com unes hores predeterminades i ja està. Un fàstic.


    JOMATEIXA.- A veure, jo crec que tots tenim prou experiència amb els blogs com perquè si canvien alguna cosa ens hi acostumem aviat :-) però el que ha fet aquesta gent és anar a pitjor, hi ha un munt de coses que no van bé.
    A part d'això dels apòstrofs, hi ha el tema de la programació de posts que explica en P-CFACSBC2V, i altres coses... un desastre, xiqueta :-)

    ResponElimina
  17. Assumpta primer de tot felicitats pel teu anglès , jo actualment no sé si seria capaç d'escriure més de dues ratlles amb sentit....jo crec que els de blogger deuen aplicar això del TC i del TsJc...per això no accepten les labels amb apòstrof( d'altra banda ho trobo rar l'anglès també en té) Blogger's things

    ResponElimina
  18. A mi no em va preguntar res quan vaig tornar a l'antiga, si no també els hagués dit que la preferia!

    ResponElimina
  19. ELFRI.- No em felicitis a mi, felicita a la persona que em va respondre per haver entès la meva queixa en "el meu" anglès... T'asseguro que no és gens bo, molt "d'estar per casa" :-D
    Això és el que jo deia, clar, si l'anglès també en té!!... Però res, busquen la simplificació en les etiquetes... Una tonteria com una altre.


    XEXU.- Ostres, però com pot ser tantes diferències entre uns i altres casos?
    A mi em va sortir un petit quadret que deia si volia donar la meva opinió sobre la nova... i vaig dir que si i ho vaig fer.
    Quines coses més rares...

    ResponElimina
  20. mmm, jo encara no l'he provat i crec que no ho faré fins que sigui inevitable! ais, quina por!!!!

    crec que ha arribat el moment de guardar alguns escrits que els tinc especial carinyu

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!