divendres, 18 de novembre del 2011

Com s'arriba als nostres blogs? (III)

En un nou post de divendres per la tarda (avui vaig una mica “de tard”) segueixo mostrant coses originals que algunes persones cerquen a Google i que són dirigides al meu blog.

He retallat les imatges només pel tros de la cerca perquè sigui més fàcil de veure. A mi em segueixen fent gràcia els que busquen frases per felicitar algú. Espero que mai ningú em feliciti a mi amb una frase així, copiada d'un desconegut!
















27 comentaris:

  1. Tu ho veus, ja t'ho vaig dir, poses el que poses vas a parar ací.;-)

    ResponElimina
  2. Arriben fins aquí buscant coses mooolt rares.

    ResponElimina
  3. tots els camins porten a Roma i en aquest cas tu ets Roma

    ResponElimina
  4. he, he, he... podria ser que en Jp, tingués raó!

    Però he de dir que com a experta en formigues voladores, a mi no m'estranya gens que algú hagi vingut a buscar informació, sobre elles, aquí!

    N'hi havia de la bona: teòrica, pràctica i amb molta experiència ;) :D

    ResponElimina
  5. Això és que tu i el teu bloc sou gent famosa....ja ho deien Reus, París i l'Assumpta....ah no era així?

    ResponElimina
  6. La de Charles Dickens no sorprén, xò formigues voladores??????? carai, Assumpta!!!!

    ResponElimina
  7. Em segueix sorprenent el fet que la gent posi la frase sencera amb articles i preposicions per a buscar coses a internet! Potser sóc jo que tinc un afany estalviador exagerat i em cenyeixo a verbs i substantius.

    El comentari d'en Jpmerch és d'aquells de traca i mocador!

    ResponElimina
  8. Per cert, seguim publicant en divendres a la tarda... un gran dia per a fer-ho!

    ResponElimina
  9. JPMERCH.- Hehehe t'asseguro que no ho entenc, perquè hi ha un munt de temes dels que jo no he parlat mai: Els decibels de la cadira que cau, la ceba tendra, fanalets de paper, osset babú? i molts més...?? No sé perquè els dirigeixen cap aquí :-))


    LLUÏSA.- I tant!! La majoria de temes no n'he parlat mai en absolut... m'ha fet gràcia això de la ceba tendra!! ;-))


    GARBI24.- El treballador de Google que -com en una antiga centraleta telefònica- "enxufa" tota aquesta gent cap a casa meva no sap massa el què fa :-))
    Oh! i justament no he estat mai a Roma!! hehe


    CARME.- Hahahahaha la de les "Formigues voladores" és de les poques que trobaran informació!!
    I si llegeixen els comentaris i veuen els teus, ja sabran què han de fer, que tu tens un Doctorat sobre el tema! :-)
    En JOTAPÉ sempre té una resposta a punt! ;-)


    ELFREELANG.- Ui, doncs la majoria de la gent marxarà enfadada, perquè no trobaran el que busquen, pobres!! :-DD


    RITS.- Siiiiiiii hahaha de Formigues voladores sí que en vaig fer un post ! Quin riure amb la CARME!! Va resultar ser-ne tota una experta! :-DD


    PORQUET.- Tu ets un bon googlejador! ;-)
    Si veiessis algunes de llarguíssimes que fan! Jo també, quan busco alguna cosa, vaig al gra del que poden ser paraules clau :-))
    En JOTAPÉ és molt irònic, sempre té la frase a punt per fer-nos riure :-))
    I si! hehehe ja m'he fixat que sempre publiques en divendres per la tarda!! ;-)

    ResponElimina
  10. I després hi ha gent que pregunta que és un blog miscel·lània, doncs després de veure que qualsevol cerca porta al teu blog tenim la resposta: "Miscel·lània ets tu!" :-))
    Per cert, hi ha una cosa que fa temps que volia preguntar-te però no havia gosat fer-ho. Ara que veig que no sóc el primer, m'hi atreveixo: Què cal fer per a que la ceba tendra sigui dolça? ;-DD

    ResponElimina
  11. Amb aquestes "anades d'olla" teves i els comentaris que t'han dedicat, he passat un moment molt divertit!!... i això va molt be de bon matí...Gràcies!!
    Bon cap de setmana y una abraçada.

    ResponElimina
  12. Aquest matí he estat buscant una foto d'un orgue de maneta per il·lustrar el meu últim post que crec que no havia quedat molt clar, i al cercador d'imatges del Google he posat "orgue de maneta" i endevina que n'ix. Un seguit d'imatges que no tenen res a veure amb els orgues i que procedeixen del teu blog. Fins i tot ixen els pastissos del Viena i unes magdalenes amb café amb llet. Comprova-ho i veuras quin riure.

    ResponElimina
  13. Em començo a inclinar perquè posis el que posis, acabes petant aquí, com diu en Jpmerch. La varietat de temes pels quals s'hi arriba és molt curiosa. Això també t'indica que ja portes molts posts i molts temes tractats... podries fer un post anual d'aquests, desembre, juntament amb la llista de llibres i els resums i aquestes coses. Al final desembre serà un mes per fer recopilatori i prou!

    ResponElimina
  14. McABEU.- Hahahaha, molt becquerià!! :-))
    La veritat és que suposo que al barrejar tants temes dóna com a resultat aquest caos de cerques! ;-))
    En quant a la teva pregunta et diré que, segons acabo de googlejar, la ceba tendra bé dolça per naturalesa, no cal fer-hi res! Per tant, si algú té una ceba que no és dolça, que hi posi sucre! :-DDD
    Per cert, tu que ets de ciències, no sabràs pas els decibels de la cadira quan cau? :-P


    MONTSE.- Gràcies a tu, maca!! ;-)
    La veritat és que fa gràcia veure tot el que busca la gent i ben curiós que vinguin al meu blog quan la majoria de les vegades són temes raríssims dels que no he parlat mai :-))
    Jo també ric molt amb els comentaris dels companys!! :-))


    JPMERCH.- Hahahaha què trapella!! Ho he anat a buscar i tot i... evidentment... no surt el meu blog per enlloc!! :-DDD


    XEXU.- Oi que és curiós? :-))
    Clar que porto molts posts i molts temes, però mai he parlat de decibels, ni de cebes tendres, ni de la vestimenta del proletariat a la revolució industrial!! :-))
    Jo crec que quan el Sr. Google no sap on dirigir algú, l'envia cap al meu blog!
    No estaria malament aquest resum que dius!! ;-))

    ResponElimina
  15. Assumpta, pren-me seriosament, però només per aquesta vegada, eh? Al cercador de imatges del Google posa "orgue de maneta" i a la cinquena pàgina comencen a eixir imatges del teu blog. Et pose l'enllaç<a href="http://www.google.es/search?tbm=isch&hl=es&source=hp&biw=1434&bih=925&q=orgue+de+maneta&gbv=2&oq=orgue+de+maneta&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=15003l21890l0l22546l15l15l0l9l9l0l246l1202l0.2.4l6l0>http://www.google.es/search?tbm=isch&hl=es&source=hp&biw=1434&bih=925&q=orgue+de+maneta&gbv=2&oq=orgue+de+maneta&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=15003l21890l0l22546l15l15l0l9l9l0l246l1202l0.2.4l6l0</a>

    ResponElimina
  16. JPMERCH.- Ostres sí!! hahaha però no és a la cinquena, és a la setena: Una foto de l'Helena Bonham-Carter, un entrepà del Viena, un diploma de Sànset i Utnoa, una imatge de Víctor Valdés celebrant un gol, una imatge escanejada que vaig posar al post de la Magdalena de Proust, una icona de la Resurrecció, dos ninos petits que es fan una abraçada, Frankenstein (de la ressenya del llibre), una polsera que em va fer una nena de catequesi, la meva bàscula, una estació espacial (d'uns Relats Conjunts), en Pep Guardiola... tot seguit, imatges del meu blog!!
    Estic al·lucinant!! :-DDDD

    ResponElimina
  17. I més coses!! una pastilla de sabó, el meu mòbil vell, la foto del llibre "El hombre que fue jueves"... és ple!! tot ple d'imatges del meu blog!!

    Algú té una explicació lògica per això? :-DDD

    ResponElimina
  18. N'hi ha moltíssimes, JOTAPÉ!!, un imant de nevera, més bocates del Viena, Pedro (el futbolista), una foto de pluja, un Sant Sopar, uns llapis de dibuix, foto d'uns quadres que hi havia a un hotel...

    Estic desperta????

    ResponElimina
  19. Ho veus?
    Digues la veritat. Ets la mestressa d'internet?

    ResponElimina
  20. Hahahaha JOTAPÉ! Ja no sé pas què he de dir... encara estic sota els efectes de la sorpresa :-DD
    De moment, vaig a dinar!! ;-))

    ResponElimina
  21. I el premi OBSA (Original Blog Search Award) se'n va cap a... "dos dolços que representin les santes de Mataró"

    ResponElimina
  22. Vaia tela! Sí que la gent busca coses estranyes... però el que em sembla més curiós, és com ho fan! Per exemple, si jo busqués jocs per fer al meu germà de 8 anys, més aviat escriuria alguna cosa com "jocs nens 8 anys"... i poc més! Pel que em consta hi ha certes tècniques per utilitzar els buscadors d'una manera súper eficient, quan busques una dada molt específica... realment, dominar-les seria útil! Sobretot per resoldre els enigmes del Mac... o els teus! =P

    Au, bon cap de setmanaaaa! =)

    ResponElimina
  23. PONS007.- Hahahaha... ei, i en segon lloc el de les cebes tendres dolces, seguit a poca distància dels decibels de la cadira que cau! :-DD


    YÁIZA.- Exactament això li deia jo ahir al meu marit!! hehehe A Google quin interès li té que el nen de vuit anys sigui el teu germà, el cosí, un veí o un alumne? :-))
    Jo ho faria exactament igual que tu "jocs nens vuit anys" o "jocs nens 8 anys" i ja està.
    Moooolt bon cap de setmana!! ;-))

    ResponElimina
  24. Doncs si que busquem coses si...
    Potser si que ets al mig del camí cap a Roma i la gent fa cap aquí de patac!
    Doncs no saben la sort que tenen... jeje

    ResponElimina
  25. JOMATEIXA.- Uaaaauu!! Gràcies!! ;-)
    Els secrets de Google són mooooolt misteriosos, no entenc perquè passa això, però la veritat és que m'ho passo pipa ;-))

    ResponElimina
  26. Em fa molta gràcia això que hi ha gent que escrigui tota la frase sencera per buscar alguna informació! Una de les coses molt divertides de tenir blog és poder llegir les frases que s'escriuen a google.

    La setmana passada al meu blog en vaig veure una de molt maca...."barcelona estàs més maca quan no plous"...no sé pas què devia buscar la persona en qüestió! ;p

    Perdó per anar tard...ains...

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!