diumenge, 11 de desembre del 2011

Això és futbol!!!






QUÈ BONS SOM!!!
VISCA EL BARÇA
I VISCA CATALUNYA!!!

23 comentaris:

  1. He mirat per el google earth....i no es veu gent a la Cibeles....potser es que no han refrescat l'imatge.....
    Que grans que son.....VISCA EL BARÇA!!!!

    ResponElimina
  2. En Josep no va encertar, però com vaig dir, m'és ben igual! Victòria i ben merescuda, i si no haguessin fet aquell gol per casualitat i per mala sort, 0-3 que hagués quedat més bonic. Ells són bons, és cert. Però nosaltres som millors. Fins i tot els diaris de Madrid ho reconeixen. Visca el Barça!

    ResponElimina
  3. Ai, Assumpta, que reconec d'on has tret aquest marcador...!! Hahaha! No pateixis, jo també miro el marca per seguir els partits quan no tinc tele. I avui, com que la retransmissió era en francès, miràvem el marca igual per saber qui havia fet falta sobre qui, i què havia xiulat l'àrbitre!! Sí, sí, he seguit el partit amb un cert interès... quin mal fa la nostàlgia!!

    ResponElimina
  4. L'enhorabona, "culés"! Es veu que la "Carmen", com la "Barcelona" que canta en Peret, es veu que sí, que té "poder"! :))

    ResponElimina
  5. GARBI24.- Eeeeeei!! :-)) Ara falta que s'acompleixi la resta dels teus pronòstics que tant em van agradar!! Tres partits seguits del Madrid perduts! :-DD


    CARME.- Viscaaaaaaa!! Visca per sempre!! ;-))


    XEXU.- Bé, és JOSEP tenia clar que guanyaria el Barça i... va encertar la diferència de gols!! :-))
    Però, com tu dius, el resultat és el de menys! El més important és que hem guanyat els tres punts i que hem demostrat que juguem molt, molt, moooolt bé al futbol!! :-))


    YÁIZA.- Hahahaha sí!! I les fotos són tretes del MARCA i de l'AS... totes!! :-DD
    Són els que posen les millors fotos sempre, les coses com siguin, així que jo m'aprofito!! ;-))
    Aaaai, quina culé que estàs feta!! Així m'agrada!! :-DD


    ASSUR.- A partir d'ara, a cada partit que tinguem contra els blancs, tu a escoltar CARMEN!! En qualsevol versió!! ;-))
    Fes una abraçada ben forta a l'ANNA MARIA de part meva!! :-DD

    ResponElimina
  6. Vam veure una altra lliçó magistral de futbol. Ho va dir en Puyal i cada vegada n'estic més d'acord, tenim un equip que està per sobre dels resultats, que és capaç de oferir-nos un recital de futbol fins i tot amb un gol de desavantatge des del minut 0. VISCA EL BARÇA!! :-))

    ResponElimina
  7. Assumpta!!!! Vaig clavar el meu pronòstic!!! Però no només això, a la porra del sopar amb els amics, evidentment vaig posar el mateix resultat, però per a desempatar en cas de que dos poséssim el mateix resultat havíem de dir el primer golejador del partit. Saps qui vaig dir... Benzema.... huas! Jugant al límit! I ho vaig encertar de ple!

    Quin plaer, quin goig, guin gustet veure aquest Barça. Ai Assumpta, que torejar i ballar el Madrid al Bernabéu és molt i molt i molt complicat, i nosaltres ja ho hem fet uns quants cops. Quin equip, quina glòria, quins moments tan brutals tenim la sort de viure amb aquest equip.

    Per sempre més visca el Barça i visca Catalunya!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. En principi semblava que ho teniem negre, doncs el Madrid havia ressorgit de les seves sendres últimament i estava imbatible, jajajajajaja pero tan sols ho es amb els altres equips, amb el Barça no pot ni podra mai i això els fot....genial!!!!! som boniiiisimssssssss
    Visca el Barçaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  9. Però com no anava a guanyar sense equip contrari. Així qualsevol guanya.;-)

    Enhorabona!

    ResponElimina
  10. Veus que bé. Jo sempre perdo que el Barça n pot guanyar a Madrid, que altres tampoc són coixos i que juguen a casa. M'encanta equivocar-me! ;)

    ResponElimina
  11. Assumpta ho sabia ho sabia que en faries un post...VISCA EL BARÇA! VISCA GUARDIOLA! VIsCA CATALUNYA! va ser una passada! llàstima no haver tingut més encert i ara parlaríem de golejada!

    ResponElimina
  12. Aix, uix! Jo, culé?? Nooooo!!! Si a mi no m'agrada el futbol!!!

    ResponElimina
  13. No cal escriure més, senzillament deixant les imatges ja en tenim prou tots els culers.
    Recordem la nit d'ahir, i et ve tot al cap. I el record és preciós.

    Visca el Barça!

    ResponElimina
  14. Jo vaig "veure el partit" amb amigues. I bé, com et pots imaginar, el vam veure d'aquella manera. Però VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA I VISCA EL PEP GUARDIOLA! :)

    ResponElimina
  15. Emocionen i tot aquestes fotos!

    Va ser un gran partit. Sense tenir en compte els minuts inicials m'ho vaig passar de conya. És que ho fan molt bé i en saben molt. Ja ho va dir el Pep: teníem dues opcions: "ser valents o ser molt valents."

    ResponElimina
  16. Se'ls hi regala un gol al principi per donar-los avantatge, com al cole, es treu un defensa i Messi i Alexis els mostren com es fa un joc vertical, i no aprenen...! :D :DDD

    ResponElimina
  17. Visca visca! Pobret Josep no va encertar, sort 'hi jugava diners!

    ResponElimina
  18. MAC.- Sí senyor! Jo també segueixo el futbol amb la locució de la TdP, o sigui, en Puyal i els seu magnífic equip (a més, que van cantar la meva cançó d’en Mourinho hehehe) i estic totalment d’acord amb que, per damunt dels resultats, el nostre Barça ens ofereix futbol de la màxima categoria :-)))
    Visca el Barça per sempre!!


    JOMATEIXA.- Siiii!! ;-)) I amb diferència!! :-DD


    EL PORQUET.- Això teu em va impressionar des del primer moment en que ho vaig llegir... encara estic fen-te l’onada i reverències. Encertar el resultat està bé, però tampoc és un mèrit excepcional... Però dir que el Barça guanyaria 1-3 i que començaria marcant Benzemà és absolutament al•lucinant.
    Xiquet, m’has de regalar els pronòstics per una travessa, si us plau!! (per correu, que aquí se la copiaria tothom!! Hahaha)
    Sí, tenim un equip que ja ens falten paraules per poder-lo descriure!
    Visca el Barça i Visca Catalunya!!!


    M.TERESA.- Pensa que el meu marit, que és el típic “culé patidor”, també deia això que aquest any seria més difícil i ja signava amb l’empat hehe... però jo no!! Nosaltres persistim!! Som els millors!! Viscaaaaaaaaa!!! :-DD


    FERRAN.- Nosaltres, Ferran!! Vàrem guanyar nosaltres!! Els catalans, els bons, els treballadors, els lluitadors!! ;-))


    JPMERCH.- Hahahaha En començar hi havia un equip contrari... però es va anar fent petit, petit... i al final ja no hi era!! :-DD
    Moltes gràcies!!


    MIREIA.- El meu pare, que era mooooolt patidor, normalment apostava (a les porres casolanes) a que el Barça perdia... deia que com que ell tenia mala sort així el Barça guanyaria... i també li encantava equivocar-se!! :-DD


    ELFREELANG.- Tens tota la raó... només “amb una miqueta” més de sort n’hauriem fet, com a mínim, un parell més... i amb la sort de cara, tres o quatre més... Però ja està bé! ;-)) Com deia en Puyal –i en MAC ha recordat- aquest equip ja està per damunt dels resultats i tot...
    Visca el Barça i Visca Catalunya!! ;-))


    YÁIZA.- Que sí que t’agrada!... hehe... bé, una miqueta... ;-)
    I sinó fes com la CARME, que no li agrada el futbol però sempre s’alegra moltíssim quan guanya el Barça!! ;-))


    GOTHAM.- Aquests últims anys estem aconseguint una quantitat de títols, de rècords i, sobre tot, una qualitat en el joc, que abans (jo aviat en faré cinquanta) ni hi hauríem somiat... Recordem-ho i gaudim-ne molt!!!
    Visca el Barça!!


    ANNA GRIERA.- Hehehe m’ho imagino ;-)) Però el fet és que us vàreu reunir i el motiu era el partit... si després anàveu xerrant o preparàveu cosetes per anar picant... tot això fa caliu... i segur, segur, que a cada gol us vàreu aturar a mirar la repetició!! ;-))
    Visca el Barça!! Visca Catalunya!! Visca en Pep Guardiola!! ;-))


    MBOSCH.- Confessaré que les fotos les he tret totes de l’AS i del MARCA hahaha és una forma de sadisme retorçat meu :-DD
    Una meravella de partit... una passada!!... Deixant a part aquest petit “despiste” inicial (que li dóna més mèrit encara a la victòria... uhmmm... i si ho van fer expressament? Hehe) tota la resta, per emmarcar!! ;-))


    JORDI.- Hahahaha ara mateix li deia a l’MBOSCH que ves a saber si ho van fer expressament!! ;-)
    Jo li vaig dir al meu marit que aquell gol inicial, si el Madrid no el sabia gestionar, el que faria seria crear-los-hi més pressió... i res, quan el Barça va començar a dominar i a fer el seu futbol preciós, ells ja van demostrar que no tenien res a fer! ;-))


    FINESTRETA.- Bé, ell estava convençudíssim que guanyaria el Barça... i va encertar la diferència de gols! ;-))
    Però sí, a l’escola no els deixen jugar amb diners, clar... i ho fan com a diversió ;-))
    Viscaaaa el Barça!!!

    ResponElimina
  19. Va ser un partidàs i quina alegria que ens donen!! Són fantàstics i l'Iniesta va estar de pitet!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  20. brutal, fantàstic, meravellós!!! va ser increïble!!!! i mira que jo patia i patia... com me n'alegro estar equivocada!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!