dijous, 19 de gener del 2012

La web oficial del bicentenari de Dickens ens cita!!

Aquest matí, quan he obert el correu, m’he trobat amb una sorpresa molt gran, en Mac em deia que la web oficial Dickens 2012 ha inclòs el nostre homenatge blogaire al gran escriptor anglès!

Abans d’ahir em vaig registrar a la citada web i els vaig informar del que estàvem preparant. Un cop enviades les dades, va sortir un missatge que deia que s’havia rebut i que estava pendent d’aprovació. La veritat és que no tenia cap confiança en que sortís publicat... Però, sortosament, em vaig equivocar! I aquí ho tenim!!


Oi que fa goig? :-)

Us hi apunteu? Teniu temps! L’Elfreelang es va llegir Grans Esperances en menys de deu dies, i en McAbeu Una història de dues ciutats en una setmana!! Som-hi!!

36 comentaris:

  1. Assumpta, estic dempeus, aplaudint, xisclant i llençant "bravos" a l'aire!!!!

    Què bo! Si és que s'ha de persistir per aconseguir les coses!!! (no ho dic jo, ho diu el gran i majestuós i inigualable Pep... ahir una altra vegada, eh? :D).

    Com ja et vaig dir, jo aquest cop, no arribo a col·laborar... llàstima!

    ResponElimina
  2. Mooolt bé, Assumpta!! Ostres, el teu blog -i per extensió la catosfera- s'internacionalitzen sense descans. Bravo! Fa goig veure aquest titular, i la notícia, a la pàgina oficial britània. Wow, com diuen els alemanys: Respekt!!

    ResponElimina
  3. Moltíssimes felicitats!!!

    segur que tot anirà de primera.

    ResponElimina
  4. EL PORQUET.- La veritat és que ho vaig enviar ben bé “per provar”, imaginava que ells recollirien actes amb molt de ressò i que un homenatge de blogs en català potser no els cridaria massa l’atenció... Però, clar, són dickensians!! I un bon dickensià mai considera res ni ningú massa petit com per no tenir-lo en compte! M’han donat una alegria molt, molt gran! ;-)
    Que la filosofia d’en Pep: treballar i persistir, ens acompanyi!! ;-))


    FERRAN.- Em fa una il•lusió que es vegi que els blogs en llengua catalana són actius i participatius!! ;-)
    Bé, la veritat és que aquesta menció no surt pas a primera plana, s’ha de trobar dins la llista d’events (hi havia moltes opcions: Cinema, teatre, exposicions...) a l’apartat “Literatura i educació”, que em va semblar el que més s’hi adaptava, però hi som, i estic súper contentíssima!! ;-))


    QUADERN DE MOTS.- Gràcies a tots els que, com tu, amb les vostres referències i mencions esteu fent que cada vegada ho sàpiga més gent!! ;-))

    ResponElimina
  5. Hosti tu, això és tot un èxit! Moltes felicitats!

    ResponElimina
  6. Fa molt de goig!!. :-))
    M'ha fet molta il·lusió quan ho he vist aquest matí, és una prova més que aquest homenatge serà (bé, de fet ja ho és) tot un èxit. Moltes Felicitats!! :-)

    És ben cert que em vaig llegir la novel·la en només una setmana, i ja saps que jo era dels reticents a agafar un llibre de Dickens però estic content d'haver-ho fet i també animo a tothom a "atrevir-s'hi" i a apuntar-se a l'homentage, encara hi ha temps i val la pena! :-)

    ResponElimina
  7. Tot i que ja has vist que no participo en la teva crida per celebrar el bicentenari de Dickens, et segueixo cada pas que estàs fent i haig de donar-te l'enhorabona per tota la teva feina i per tot l'èxit que promet!!
    El que sí que et diré que vaig prenent nota de títols de llibres i recolliré els comentaris dels seus lectors, per tenir una bona referència per buscar-los a la biblioteca i després llegir-los tranquil.lament.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. RAMON.- Moltes gràcies, però no sé si mereixo felicitacions per una cosa que no em costa cap esforç hehe si jo m'ho passo genial i, si surt bé, serà mèrit de tots!! ;-))


    MAURICI CAPDET MATEU És que l'autor enganxa!! ;-)
    Estic absolutament sorpresa que hagi sortit! Serà que, com són dickensians, són bona gent i donen valor a tot el que es fa de cor! :-))


    McABEU.- Encara que tu no ho diguis, ja saps que et considero "culpable" de tot això! ;-))
    Tu que, com dius, sempre havies estat reticent a llegir Dickens, en saber que es celebrava el bicentenari et vas animar a provar-ho i vas anunciar post pel dia 7 de febrer i jo, per evitar que et fessis enrere, vaig fer-te cas mirant d'animar tothom ràpidament. I estic contenta que un "ex-reticent" digui que Dickens és un autor que val la pena llegir!! Gràcies!! ;-))


    MONTSE.- Ja pots agafar una bona llibreta per anar prenent nota dels diferents posts :-)
    Estic contenta que molts dels que ja dieu que de moment no participeu, ja anuncieu que seguireu els posts per, més endavant, llegir-ne algun!
    Ja veuràs que, quan comencis, t'agradarà molt! ;-))

    ResponElimina
  9. Assumpta: gràcies per respondre i, de cara a nous missatges, no cal que em citis amb noms i cognoms ;-)

    ResponElimina
  10. Caram! se m'ha posat la pell de gallina!!
    jo també ho tinc gairebé a punt...

    Per cert... és que a en Mc no se ni escapa ni una?!!! Vols dir que és d'aquest planeta...?

    ResponElimina
  11. Oooooh!! Això és el que esperava! Has aconseguit que la catosfera s'exporti al món amb aquest homenatge! I ben clar que queda, els bloggers catalans es mouen! Moltes felicitats perquè aquesta iniciativa pren cada cop més forma i entitat. Molt bona feina Assumpta!

    ResponElimina
  12. lsi dickens aixeques el cap estaria orgullós de vosaltres ^^

    ResponElimina
  13. Internacionalització...!!! i parlen de catalans... Molt bé!!!

    ResponElimina
  14. Bé, és cert que no ho dic... però això no vol dir que no passi a cobrar el meu 50% dels beneficis, eh! :-DDD

    Parlant seriosament, és clar que no vull amagar (al contrari, que ben orgullós n'estic) que la primera idea la vaig tenir jo (un rampell, com ja saps :-D) però la feina l'estàs fent tu i a tu et corresponen totes les felicitacions. ;-)

    ResponElimina
  15. És el que fa dominar l'anglés.

    Felicitats!

    ResponElimina
  16. UALAAAAAAA! Quina iL·Lusió!!!

    Si ja me'n fa moltíssima a mi no m'imagino com deus estar tu. Saltant pels aires i cantant l''Alegria'.

    De debò que trobo fantàstic que et citin al web i que, sobretot, parlin de bloggers catalans. Que fa molta ràbia quan et posen una etiqueta que no és la teva.

    ResponElimina
  17. He dit al web? Volia dir a la web. També hi ha un debat molt bèstia sobre si és "el" o "la" i jo sempre m'havia decantat per "la".

    No sé què m'ha passat...

    ResponElimina
  18. Moltes Felicitats! Ja ho diuen, la feina ben feta NO TÉ FRONTERES!!

    ResponElimina
  19. Ooooooh!!! Que guai, Assumpta! Enhorabona! T'has sortit amb la teva, i tots nosaltres et seguim d'aprop!

    Jo espero acabar Grans Esperances demà o dissabte, i si és així, l'hauré llegit en 8-9 dies. És possible! =)

    M'encanta! Els catalans estem per tot arreu, remenant el món. Ains...!!! =)

    ResponElimina
  20. Nena, avui estàs de celebracions!!!

    ResponElimina
  21. Assumpta: també seria bona idea proposar-ho a l'Espai Internet de TV3, no? Qui sap, potser sona la flauta i la iniciativa té un ressò inesperat...

    ResponElimina
  22. Quina gràcia! en llegir ens cita he pensat quan? a quina hora i quin lloc? doncs gràcies de posar-me d'exemple...és que sóc tossuda i quan llegeixo m'hi poso fins que els ulls em couen..jejeje ep que avui m'he comprat una edició barateta de història de dues ciutats...al final no he tingut temps de cercar-la en català...i és en castellà...però no prometo res...no crec que arribi a temps...ara les Grans Esperances sí...trobo molt bé que en anomenin...que els catalans estem arreu i amb el senyor Dickens també!

    ResponElimina
  23. Un honor que devem a tu....i a més from Catalonia.....! is not Spain! bravo!

    ResponElimina
  24. oooh!!! que xulo!!!
    I què bonic que és llegir aquest Catalonia en anglés!

    ja saps que m'hi he apuntat! i tinc el post a mitges, per si de cas després no tinc temps!!

    ResponElimina
  25. MAURICI.- D’acord ;-) Ja ho havia pensat, però creia que potser tu preferies que posés el nom tal com ve al perfil. Així ho faré ;-)


    JOMATEIXA.- Jo he tingut una alegria enorme!, Em fa gràcia pensar que qui ho vegi sabrà que la llengua catalana és a tot arreu hehe
    (Així, entre tu i jo, ho has encertat, en MAC és d’un altre planeta... ell mira de mantenir-ho en secret, però al final tot se sap) ;-))


    XEXU.- La veritat és que tu tenies més confiança que jo en que sortís publicat! Al post anterior vas dir, que no veies perquè no havia de sortir i ho has ben encertat! Quan ho he vist he recordat les teves paraules! ;-)
    Em fa tanta gràcia veure-ho que cada vegada que hi penso, somric! ;-))


    PONS.- Quina il•lusió, pensar que Dickens estaria content d’aquest homenatge blogaire! ;-)


    JORDI.- Que a fora es parli de Catalunya i els catalans, així, sense cap altre origen “acompanyant”, és quelcom que sempre m’ha agradat molt!! ;-))
    Farem que quan la gent busqui “Dickens 2012” a Google els surtin un munt d’articles en català! ;-)



    McABEU.- Hehehe no tan sols el 50% dels beneficis per ideòleg, el 90 et donaré si m’ajudes a fer la llista de blogs participants el dia 7... Em sabria molt de greu oblidar-me d’algú i tu ets mega-organitzat! ;-)
    Has dit que sí? Oh! gràcies! :-DD


    JPMERCH.- El traductor de Google també hi ajuda una mica, tot s’ha de dir. Entre el que sap ell i el que sé jo, ho vàrem treure ;-))


    MBOSCH.- Sí, sí, ho encertes de ple, estic tot el dia que, cada vegada que hi penso, em poso contentíssima! ;-))
    Per enviar-ho vaig omplir un formulari i el text és meu. Jo no sabia si m’ho respectarien o si ho canviarien, però ho han posat clavat ;-) Ells només han afegit “Online”, tant al títol com al text, perquè a l’apartat on deia “lloc” jo vaig posar que era per Internet.
    De fet, em volia enrotllar una mica més, perquè la meva idea era posar “blogs que utilitzen la llengua catalana” però a la “breu descripció...” no m’hi cabia, era un espai limitat.
    En quant al tema “web”, una vegada en PUIGMALET em va dir que era més correcte dir “el”, tot i que “la” s’acceptava... però vigila, que ell diu “bloc” (Holaaa, PUIGMALET!! Què tal? Hehehe)

    ResponElimina
  26. AITOR.- Gràcies a vosaltres, que això, si la gent no s’hi apuntés, no tindria cap gràcia de res. Com he dit a en JORDI, hem d’aconseguir que, quan la gent busqui “Dickens 2012” a Google, els surtin un munt d’articles en català! ;-)


    YÁIZA.- Siiiii, estic contentíssima cada vegada que veig això dels catalans, així, nosaltres, sense cap altre afegit! ;-))
    Has devorat Grans Esperances!! I pensaves que potser no tindries temps i t’hauran sobrat gairebé tres setmanes!! Aniràs a la propera llista d’exemples!! :-DD


    MIREIA.- Hehehe entre el record de la bàscula, el Barça ahir i això avui, tot són celebracions!! ;-))


    MAURICI.- Ja ho he fet hehe ;-)
    Els vaig enviar un correu, però no han dit res. No sé si es pot fer d’alguna altre forma, no en tinc ni idea... Vaig estar revisant la pàgina i el que vaig trobar va ser una adreça de correu. M’ho tornaré a mirar!! ;-))


    ELFREELANG.- Hahahaha m’ho he pensat!! :-DD
    Quan he posat el títol de post, he dubtat una mica... sembla que ens hagin citat a un dia i una hora, però no sabia com posar-ho! :-P
    En MAC i tu sou uns “devoradors” de llibres!!... Si comences la Història de dues ciutats (en castellà també t’agradarà... jo no tinc res contra els idiomes, tinc MOLT en contra qui els imposen, però les llengües totes són maques) no podràs parar!! És mega addictiu!! I tu una mega-crack!!
    Queda tan bonic en una web així, visitada per gent de tot el món, veure això de “From catalonia”... no m’ho pensava pas que ho posarien! ;-)


    RITS.- Tenia por que no m’hi afegissin alguna parauleta al costat de Catalonia... però no, ho han respectat tal qual! Estic molt contenta :-) quan he llegit el correu d’en MAC m’ha fet tantíssima il•lusió que he fet ràpidament el post per celebrar-ho junts... perquè els que esteu aconseguint llibres de Dickens i preparant els vostres escrits sou els que feu que això rutlli!! Gràcies, guapa!! ;-))

    ResponElimina
  27. Assumpta et felicito! Pensava posar un enllaç al meu bloc cap al teu, ja et vaig dir que jo col·laboraré, amb La Història de dues ciutats, no sé que sortirà...ja em diràs si et sembla bé que posi l'enllaç? Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  28. Congratulations, catalan blogger!
    Maybe they won't understand our language, but they will know who we are. And don't forget to iron your best dress (just in case queen Elizabeth wants to meet you...)

    ResponElimina
  29. MARTA.- Moltíssimes gràcies per participar i per fer-ne promoció!! I és clar que pots posar l'enllaç, o el logo de Dickens 2012, o fer-ne referència com tu vulguis, així encara s'animarà més gent! :-))
    Espero que t'estigui agradant la Història de Dues ciutats!! ;-))


    Ma. VICTÒRIA.- Fa il·lusió això de veure "From Catalonia", oi? ;-)) Gràcies, guapa!!


    PUIGMALET.- Ai, jo no tinc "best dress"!! que sempre vaig amb pantalons!! (però ja els planxaré hehehe) Creus que em pot convidar igualment la reina a prendre el te? ;-)))


    McABEU.- Mooooltes, moltíssimes gràcies!! Pots comptar amb el 90% dels beneficis :-DD

    ResponElimina
  30. Assumpta, avui el suplement intern del diari EL PAÍS, el Babelia està dedicat a l'any Dickens i està força bé! Bon cap de setmana

    ResponElimina
  31. MARTA.- Moltes gràcies per la info!! :-))
    La veritat és que actualment, amb Internet, comprem pocs diaris en paper, però quan li he dit que venia aquest suplement, el meu marit l'ha anat a comprar ;-))

    ResponElimina
  32. Jo també me n'alegro, i molt!, Assumpta, del ressò de la teva prosposta, amb la qual ja et vaig dir que intentaré col·laborar-hi amb un apunt. Avui al "feisbuk" he trobat aquest enllaç on hi podràs veure quinze fotografies del Londres de l'època de Dickens.

    Una aBARÇAda, i l'enhorabona per la victòria contra el Madrid i la d'avui contra el Màlaga.

    ResponElimina
  33. ASSUR.- Espero la teva col·laboració amb moltíssima il·lusió!! ;-))
    Per cert, que he estat mirant l'enllaç amb el meu marit (a ell li encanten les fotos antigues en general) i està molt, molt bé!! Gràcies! ;-)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!