dilluns, 27 d’agost del 2012

Altres formes de fer mandales...

Mandales fetes en Patchwork! Queden xulíssimes! Jo no m'hi atreveixo, però val la pena mirar-les:







O a punt de creu. Amb el punt de creu sí que m'hi atreviria, el que passa és que després no sé què en faria... no sé... un coixí? un quadre?








De ganxet!! (mai n'he sabut fer, quina llàstima!)

Aquesta senyora n'ha fet un munt! ;-))

20 comentaris:

  1. Això no es pot fer amb els tricotets?

    ResponElimina
  2. Que xulos!! A mi els de patxwork són els que més m'han agradat, però els últims de ganxet també estan molt bé, vistos així tots junts tenen molta força!

    ResponElimina
  3. t'has descuidat les més famoses, les de sorra!

    ResponElimina
  4. Huhuuuuu, això ja és feina per a autèntics cracks!

    ResponElimina
  5. A mi també m'han agradat els de ganxet.
    I he visitat la pàgina que proposa pons007 dels mandales de sorra. Quina passada!
    Tinc un dubte...
    Els que es pinten amb retoladors, es fan de patchwork, punt de creu o de ganxet... no s'haurien de destruir com els de sorra, també, després de santificar-los?
    :)
    B7s

    ResponElimina
  6. I, continuant amb el tema dels comentaris del post d'ahir, també t'has deixat les mandales fetes amb retoladors. No, no parlo de les pintades amb retoladors sinó de les FETES amb retoladors. :-DD

    Per cert, ara que (per culpa teva ;-D) estic llegint sobre les mandales veig que tenen darrere tot un misticisme (a l'enllaç que ha posat en PONS parlen de mandales medicinals, de microcosmos i macrocosmos, etc). Suposo que no passa res perquè els escèptics en aquests temes místics en pintem alguna, no?. :-)

    ResponElimina
  7. Jo que tota la vida he pensat que només es feien de sorra i pintades...

    p.d I'm alive! Però no se quan tornaré.

    ResponElimina
  8. Ahir vaig veure una senyora gran que en portava una a la samarreta. Vaig pensar que m'estàveu perseguint amb les mandales!

    ResponElimina
  9. Tinc una amiga que en diu "mandangues", hehehehehe!!
    Són espectaculars, totes! Potser aquest any, que ens han augmentat als docents 2 hores de permanència, aprenguem a pintar-ne, per estar ZEN en el ZENTRE d'educació :))

    ResponElimina
  10. JOTAPÉ.- De fet, el propi tricotet, vist des de dalt, quan hi ha llana enllaçada, sembla una mandala!! :-)))


    ALBA.- Per fer-ne de patchwork n'has de saber molt... però, t'imagines que xulo un cobrellit fet de mandales? ;-))


    PONS007.- Quan vaig fer el primer post mirant d'animar a la gent a pintar-ne alguna, seguint la broma al comentari de la SARGANTANA, vaig estar a punt de posar-ne alguna d'aquestes de sorra, però no vaig trobar unes fotos tan maques com les que has trobat tu! L'enllaç és maquíssim!! :-))
    Les fotos de monjos preparant mandales que jo vaig trobar no eren tan espectaculars... Aquests sí que s'ho curren!! Gràcies per l'enllaç!! ;-)))


    PORQUET.- Molt més fàcil pintar-les... I tant!!! ;-))


    THERA.- Són molt maques! Jo crec que les coses així, tan boniques, ens alegren la vida, és maco fer-les i mirar-les també :-))


    FRA MIQUEL.- Hahahaha si jo fos tu, provaria de no destruir cap mandala de patchwork, ganxet o punt de creu... les pintades amb retolador encara :-DDD
    L'enllaç d'en PONS és espectacular ;-))


    KAYRA BLACKWOLF.- Hola guapíssima!! ;-))
    Ja veus, en aquest món hi ha gent que es distreu de mil maneres diferents ;-))


    McABEU.- Hahahaha escoltaaaa jo en podria fer una com aquesta AMB RETOLADORS i un munt de llapis diferents... ostres, ostres... m'has donat una idea... clar que hauria d'organitzar un terrabastall de por!! :-DDD
    Sí, sí, les autèntiques mandales, tenen un orígen religiós... Però és que jo sempre penso que qualsevol cosa que ens pugui animar és bona. De fet, jo ja havia pensat fer-los pintar als nens aquest any alguna mandala mentre fèiem alguna pregària o meditació ;-))


    XEXU.- Hahahahaha això sempre passa! :-DDD
    Segur que si no n'haguéssim estat parlant per la catos, no t'hauries fixat amb la samarreta, però ahir, en veure-la, et va cridar més l'atenció... I era xula la samarreta? ;-))


    CANTIRETA.- Qualsevol cosa que ens ajudi a relaxar-nos segur, segur que és bona!! ;-))
    Hahaha estar ZEN en el ZENTRE :-DDD

    ResponElimina
  11. Arribo tard i ben relaxada per dir-te què no crec que no siguis capaç de fer-les i quedarien ben maques per posar amb els altres coxins ;)

    Molt bon dia!!

    ResponElimina
  12. Coi, hi jo que em pro feina me'n surto per pintar-les amb rotuladors...

    ResponElimina
  13. això és un bon recull de mandales...una mandalada! jo ni goso a pintar-ne imaginat amb ganxet o amb patchwork!!!!
    bé un cop vaig fer un mandala a llapis i també en tinc un de pintat en un pòster de quann van venir els lames tibetans ( devia ser el 92?) i els van posar al mig de la rambla i van fer un mandala grandiós que mes tard van tirar al port de Barcelona..

    ResponElimina


  14. Aquests també són molt macos. Amb aquets no m’atreveixo, els fils, tisores i agulles no és lo meu. Tu sí pots, Assumpta

    També es fan amb sorra de colors.

    ResponElimina
  15. Jo que he trigat quasi 9 mesos en acabar el primer cobrellit et dic... amb un sol d'aquests mandales de patchwork m'hi podria estar 9 mesos més!!! Això sí, són preciosos... però potser millor pintar-los!!

    ResponElimina
  16. Jo no sabria per on començar, però trobo que aquesta explosió de colors mandalins és una preciositat!

    ResponElimina
  17. Hi ha gent que té unes mans....!!!!! I qui diu que no series capaç de fer-ne???? Quina poca fe que tens en tu!!!! I a més, crec que les faries ben boniques!!!!
    Jo m'atreviria també amb les de punt de creu, i amb les de ganxet (que boniques!!!!), però mai he fet patxwork i crec que no tindria prou paciència....
    Per cert.... aquesta pobra dona que s'ha passat tantes hores fent aquestes mandales/catifes, no podria fer una funda de ganxet per a la TOTXANA que té per aguantar la porta???????? I és que canta!!!!!!ja,ja...

    ResponElimina
  18. LLUNETA.- En punt de creu sí, però el meu nivell de patchwork és absolutament elemental, de veritat, i de ganxet només sé fer cadeneta :-)))


    GLO.BOS.BLOG.- Hehehe i, a més, es va més ràpid!! ;-))


    ELFREELANG.- De veritat que no t'atreveixes a pintar-ne cap? Vaaaaaa donaaa!! Si fins i tot vas fer un tapís! Imagina! :-))


    Ma. VICTÒRIA.- A punt de creu m'atreveixo amb el que sigui... però de patchwork gairebé no ne sé i de ganxet menys!! ;-))


    TU, JO I L'OTIS.- Pintar-los és molt més ràpid ;-))
    Ara bé, tu segur que sí que te'n sortiries a Patchwork... ni que sigui poc a poc, però estic segura que ho faries!! ;-))


    FERRAN.- Tu el que podries fer és, al fred hivern berlinès, utilitzar un cobrellit ben maco de patchwork amb mandales ;-))


    MARGARIDA.- Hehehe saps què imaginava? Un pastís-mandala... mmmmmm què bo!! segur que en faries un de fantàstic! ;-))
    Jo de patchwork gairebé no en sé. Ara bé, en punt de creu si que m'hi atreviria :-)
    Hahahaha una "funda-totxana! Tens cada cosa!! :-DDD

    ResponElimina
  19. quines fotos mes maques que has trobat!!! vine, comença a fer el disseny de la mandala en punt de creu que en un quadre quedaria perfecta!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!