divendres, 31 d’agost del 2012

Quick blogging: Prova aconseguida!!

Ha estat divertit. Cansat però divertit. I és que tenir un propòsit, encara que sigui quelcom tan ximplet, m’ha tingut entretinguda tot l’estiu. Es tractava de no afluixar el ritme postejador durant els mesos de juliol i agost, sinó justament al contrari, augmentar-lo. Tant aquí com al Petit Blog. I ho he aconseguit!



- Aquest blog tenia el récord mensual en 21 entrades. Aquest juliol n'he fet 22 i l'agost 23.
- El Petit Blog tenia el récord mensual en 29 entrades. Aquest juliol n'he fet 30 i l'agost 35.

Per celebrar-ho, he buscat uns vídeos de rècords que m’han semblat curiosos.

1.- Velocitat escrivint smss en un teclat complert.



2.- Velocitat menjant-se una ceba (sí, sí, heu llegit bé)



3.- Velocitat en beure aigua (o no sé què és... llimonada?)



De vídeos d’aquests a la xarxa se’n troben moltíssims. Probablement hi hagi qui mengi cebes més ràpid, qui degluteixi més ràpid i que teclegi més ràpid... però aquests estan bé, eh? ;-) I ara, tornaré al meu ritme normal, que no és que sigui molt baix, però sí que és bastant més relaxadet.



D'aquí pocs minuts entrarem al mes de setembre, un més preciós en que els dies encara són llargs, però sense exagerar; el solet encara escalfa, però sense exagerar; i en el que els colors de la natura comencen a preparar els seus millors vestits per, en arribar a octubre i novembre, uns dels millors mesos de l'any, estar en tot el seu esplendor.

Bon setembre a tohotm!! ;-))

22 comentaris:

  1. Felicitats per haver complert el teu propòsit Assumpta! hehehe! Ja veig que on hi hagi les teves forces i ganes... no hi ha res que ho aturi! ;)

    Això dels rècords que ens ensenyes crec que és una mica malaltís eh? De què serveix ser el més ràpid menjant-se una ceba? la gent no està bé del cap!

    ResponElimina
  2. Quin fàstic el vídeo de la ceba!! Jo ahir em vaig prendre un gaspatxo dinant i se'm va repetir la ceba i el pebrot fins al vespre. No em vull imaginar què li passarà a l'home aquest, però segur que res de bo!!!

    Felicitats per aconseguir el teu rècord, encara que el teu augment de posts ha fet disminuit la meva proporció de comentaris... no dono a l'abast! ;)

    ResponElimina
  3. Doncs ara ja estem al setembre, i jo també me n'alegro. Sembla que el temps ha canviat, però segur que encara tindrem alguns dies de calor. Però ara que ens deixaràs més temps entre post i post podrem aprofitar per sortir a passejar, caminar entre fulles caigudes i gaudir de l'airet fresquet. Quins records més estranys, tu. El tio que es beu l'ampolla sencera... quina màquina...

    ResponElimina
  4. Felicitats!
    T'ha faltat el video del govern batent el record d'emprenyar a més gent en menys temps.

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats per haver acomplert els teus propòsits...

    he, he, he... Jp! ets genial!

    ResponElimina
  6. Doncs moltes felicitats per haver aconseguit el teu repte i molt bon setembre!! :-))

    ResponElimina
  7. No puc entendre com es pot anar tan de pressa ni escrivint SMS ni bebent-se aigua, o llimonada o el que sigui (el de la ceba no l'he vist perquè em feia... ecs); no ho puc entendre. També volia dir que els japonesos em semblen rars; no em preguntis perquè, però són una cultura (l'única cultura, potser) que em sembla d'un altre planeta.

    Enhorabona pels records. Pas mal, Assumpta, pas mal...

    ResponElimina
  8. Un altre repte aconseguit! feliquickcitats! ara fa fins i tot fresqueta què bé oi? ui menja cebes crues jo no podria m'haurien de dur al clínic amb els ulls inflats com globus i l'estómac foradat1

    ResponElimina
  9. Bon setembre? BON SETEMBRE???? Casumcoi, Assumpta, ho passarem molt magre!!!!

    Per cert, si ets tan amable de deixar-me el teu correu t'enviaré unes mandales per catequesi i pels nens! I un parell d'adreces!

    Petons!

    ResponElimina
  10. Falta el clàssic dels clàssics dels ràpids. El record de cub de rubik a cegues es clar, que sinó seria molt fàcil

    ResponElimina
  11. Campiona! enhorabona per haver assolit el repte que t'havies proposat!
    Quines coses més estranyes fa la gent menjant cebes a tota pastilla i tragant l'aigua com un embut. En hi ha que són rarets, eh?

    ResponElimina
  12. Bueno felicitaciones lo lograste! escribir rápido yo podría ganar en teclado, aprendí a escribir en las antigüas máquinas de escribir al tacto y todos se asombran de mi velocidad y sin errores jaja! Bueno de mi blog no puedo decir lo misto lo tengo abandonado pero al menos paso a leer cuando puedo a los amigos. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  13. Felicitats, no sé com es pot ser tant quick, tant quick i per duplicat... quina feinada!

    ResponElimina
  14. Osti Assumpta, ets la bomba! Quin ritme, mareta meva! Tu has de mirar el recompte de posts de la meva barra lateral i veuràs que no m'hi acosto ni de conya! Al contrari, he hagut d'anar baixant el ritme i ara ja estic en 3 o 4 pots mensuals. La veritat és que no dono per més a dia d'avui!

    Així doncs que felicitats! Ets la Ussain Bolt dels blogs!

    ResponElimina
  15. Assumpta un moment........ que preparo el podium i la medalla d'or, i el ram de flors, ets una blocaire olímpica i imparable canto l'himne dels segadors i ja està! Tot un rècord, hi ha llibre de rècords guiness català?. Et felicito, el millor de tot és el fons, d'haver-te fet un propòsit i haver-ho fet realitat, a mi m'has fet passar molt bones estones!

    ResponElimina
  16. Asumptaaaaa, no sé pas que ha passat que surto tres cops amb el mateix comentari, m'he triplicat ho sento!!!

    ResponElimina
  17. Els incentius per estravegants que poguin semblar als altres, sempre són positius.
    Felicitats per el teu èxit!.
    Algú dubtava que ho aconseguiries?
    Però esta bé que ara tornis el teu ritme habitual. Pensa que l'any que bé si et tornar agafar per aquí, tens el llistó molt alt.
    Petonets i reposa una mica, nomes una mica eh?

    ResponElimina
  18. Felicitats pel rècord!
    Només pensar en que ja és setembre em treu les ganes de fer res. L'institut s'acosta, però per fi s'acosta l'hivern!

    Winter is coming!

    ResponElimina
  19. Renoi. quanta feina feta!!!
    Bé, que l'esperit treballador segueixi, que de ben segur que serà així.
    Et felicito per la teva constància, però em passa com la Yàiza, acabo llegint i no comentant.
    Bon setembre, i que la tardor ens porti temps tranquils, i amb presagis de llibertat!!!

    ResponElimina
  20. Gràcies a tots per les vostres felicitacions i els comentaris tan simpàtics que heu anat deixant ;-))

    Jo tampoc entenc que es pugui voler fer un rècord de menjar ceba... així, a mossegades!! Quina barbaritat!! O que algú es pugui buidar una ampolla d'aigua a dins d'aquesta manera... increïble!! Però els vaig trobar tan bèsties que em van fer gràcia :-))

    Ara estic fent Slow blogging que és molt saludable i relaxant hehehe

    La gent ja ha tornat de vacances, la catosfera reviu, ja ha començat el termini per votar als Premis C@ts, els nens es preparen per tornar a l'escola, les temperatures han baixat bastant, i jo faig mandrotes :-DDD

    Petonassos i abraçades en grans quantitats!!

    ResponElimina
  21. Felicitats pel rècord!!! Té moltíssim mèrit. Jo seria incapaç d'omplir tants posts seguits. Se m'acabarien acabant les idees!!

    Però bé, tinc moltes ganes de començar a agafar un bon ritme d'escriptura de posts com el d'abans. El problema és que aquest any serà bastant fotut.

    ResponElimina
  22. MBOSCH.- A mi les idees no se m'acaben mai... necessitaria set o vuit blogs... (i això que no hem comptat els posts silenciosos... imagina!!) :-))
    Què passa aquest any? Segueixes sense Internet o és que tindràs moltíssima feina amb els estudis?

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!