divendres, 27 de juny del 2014

Organitzadors setmanals

Abans he recordat que la CARME, fa temps, demanava posts de divendres per la tarda perquè deia que era quan més avorridota estava la "catos"... així que m'he posat a fer-ne un una mica curiós. A veure què us sembla.

Degut a la meva dèria per les manualitats, em passejo sovint per blogs amics del DIY (Do it yourself) o sigui "fes-ho tu mateix". Una de les coses que més m'agrada fer són llibretetes i agendes de diferents tipus. Ja fa dos anys que li regalo a la meva germana una agenda "feta a mà" (construïda i escrita a mà: els dies de la setmana, els mesos...)

Doncs bé, darrerament m'he fixat que en moltes d'aquestes agendes s'inclouen fulls d'organització setmanal fets amb l'ordinador. No sé amb quin programa ho fan. El que sí sé és que jo ho he volgut provar i ho he fet tot, absolutament tot, amb el Word. He fet deu models diferents (en realitat molts són variants els uns dels altres) i els deixo aquí. Si a algú li fan gràcia té tot el meu permís per copiar-los, baixar-los, imprimir-los ;-)

Aquí van!!



















10 comentaris:

  1. He, he, he... Divendres a la tarda... Poca gent a la catosfera... clar que cada cop n'hi ha menys sigui el dia que sigui. Jo mateixa he reduït força la quantitat de posts.

    O sigui que gràcies! Un post ben bonic!! Amb fulls per a fer agendes...

    Deu haver-hi tants usos diferents d'agenda!!! Que depèn per a què la vulguis deu snar millor un model que un altre. Pero tots t'han quedat ben macos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira, ha estat entretingut... potser quelcom semblant a quan tu dibuixaves amb el Paint ;-))

      Elimina
    2. Cada cop som menys, certament, però jo també faig sovint el post de divendres a la tarda i sempre em recordo de tu, Carme! Val a dir que ho faig perquè molts cops ja no em torno a posar davant de l'ordinador fins ves a saber quan, però divendres a la tarda ja és una estona especial a la catos!

      Elimina
    3. Hauriem de convertir-ho en una tradició catosfèrica ;-))

      Elimina
  2. Respostes
    1. Siiiiiiiiii!!! Gairebé sembla preparat i no ha estat pas així! M'ha fet molta gràcia quan he vist que tot just posat el post ja l'havies vist ;-))

      Elimina
  3. Ets tota una experta a treure tot el suc possible del Word. :-D

    Són tots molt xulos, si n'he de triar algun em quedo amb el nº 8. M'ha semblat el més original amb les formes geomètriques i el fons de calendari. :-))

    Està bé saber que estan aquí per si un dia ens calen. Encara que ja saps que jo, no sóc gaire d'utilitzar això de les agendes. :-DD

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Word és una passada, pots jugar molt insertant imatges o quadres de text als que, després pots posar fons de colors... també pots fer taules, acolorir-les... és genial! :-)

      Quan en duia uns quants, m'he adonat que m'estaven sortint tots bastant femenins i he intentat fer-ne ni que fos un que pogués ser, per "lu" menys, una mica neutre... i ha estat el número 8 :-))... després, amb el 9 he intentat una variant.

      Ostres! Si hi arribo a caure en faig una "tacada de sang" :-DD

      Elimina
  4. Jo no faig servir organitzadors d'aquests perquè després no els miro. Apuntaria més aviat les coses que he fet que no pas les que he de fer, així que em servirien de dietari! M'agraden els últims, els que tenen el fons dels dies quadriculat com si fos una llibreta, molt xulos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe a mi em passa igual. Sóc un desastre amb les agendes, no les sé fer servir pel mateix motiu que tu: Encara que ho apunti, després no miro a veure què tinc per demà, o l'altre.:-DD

      Bé, si algun dia et vols organitzar una setmana, ja saps, aquests últims quadriculadets t'estan esperant ;-)

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!