diumenge, 22 de febrer del 2015

Relats conjunts: "Burj Khalifa"

Burj Khalifa, Dubai, 828 metres d'alçada,
Skidmore, Owings and Merrill, 2010

Allí dalt, penjant de les corretges del paracaigudes que no s’havia obert a temps, en John semblava invisible per a tothom. Infinitament més petit que el més petit dels insectes.

Els seus crits demanant socors se’ls enduia el vent abans que haguessin recorregut una centéssima part del que caldria perquè arribessin a ser escoltats... el mateix vent que el feia balancejar-se perillosament.

Quan ja començava a perdre tota esperança d’un final feliç va notar una petita pressió a l’espatlla dreta, es va girar i... Oh! Era un Smartphone unit al nou pal súper extensible model “Selfie Longer Plus”!! Amb moltes precaucions perquè les corretges que el subjectaven, enredades a la punxa del gran grata-cels, no es deixessin anar, va agafar el mòbil del pal –li va costar, perquè el Selfie Longer Plus, dissenyat per arribar molt amunt, quedava subjecte amb dos botonets de seguretat- i, tan bon punt el va tenir a les seves mans... li va caure!!

Menys mal que, a més de paracaiguidista, en John era porter d’handbol i, reaccionant immediatament, el va pescar al vol (cosa que va desenganxar un dels arnesos i el va deixar en una posició més perillosa si possible era). Sense perdre un segon –cosa que hauria estat una solemne ximpleria en la seva situació- va telefonar als serveis d’emergència mentre pregava mentalment perquè "allí dalt hi hagués cobertura". N'hi havia. En menys d’un quart d’hora bombers, policia i periodistes envoltaven l’edifici.

Evidentment, el van rescatar en un tres i no res i la història va acabar bé. Sobre tot pels fabricants del Selfie Longer Plus, companyia catalana, per cert, que es fregaven les mans pensant la de comandes que els arribarien.


Escrit a proposta de  RELATS CONJUNTS

36 comentaris:

  1. Per uns moments he tingut vertigen, ja m'hi veia penjada a dalt de tot. Sort n'hi ha del Selfie Longer Plus de fabricació catalana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que els passa cada cosa als pobres paracaigudistes urbans! ;-))

      Tot això és gràcies al Mobile Congress aquest que fan sempre a Barcelona, que estimula la creativitat i tal hehehehe

      Elimina
  2. una imaginació desbordant Assumpta ! i a sobre he rigut mooolt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si et sóc sincera, això havia de ser un micro-relat amb els dos primers paràgrafs i prou. O sigui seixanta-dues parauletes de res. La cosa havia de quedar amb el pobre John penjant de l'agulla aquella i au, que cadascú imaginés el final que volgués... Però mentre el penjava (el relat, no el John) he pensat que això no era propi de mi, que m'agrada que les històries acabin bé... així que he pensat "va, ràpid, alguna cosa que el pugui salvar"... i pim, pam, un pal de selfies (ei, que és veritat el que explico, eh?) i llavors ja... au, vinga, que tot és possible :-DDDD

      M'encanta quan em dieu que heu rigut amb les meves històries surrealistes :-P

      Elimina
  3. N'hi ha que diuen que aquests pals per fer-se selfies són una bestiesa, prova fefaent de que la gent s'apunta a les modes més absurdes sense gens de criteri. Però ja veus, han servit per salvar una vida. :-DDD

    Un déu en imaginació. :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs res, que com li he dit a l'ELFRI, el relat m'ha cobrat vida ell tot solet... jo l'havia fet curt i dramàtic i... s'ha revoltat, i ha volgut acabar bé... Si és que els relats són així, no els pots deixar sols perquè se't reescriuen en un tres i no res :-DDD

      Elimina
  4. Oooh! I jo que trobava que els pals per fer-se selfirs eren una ximpleria... Ara em sap greu.
    Salvar una vida és salvar una vida!!!

    Ara, que coi fotia llençant-se amb paracaigudes per allà, aquest tio... El devien rescatar amb helicòpter... Com, si no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un deu i matrícula d'honor en imaginació... Et pujo la nota ...

      Elimina
    2. No et sentis malament per pensar això, CARME, de fet, els pals per fer-se selfies SÓN una ximpleria... En aquest cas, han salvat una vida, però això és purament circumstancial, pura casualitat aleatòria... Va passar igual com hagués pogut no passar :-DDD

      Jo també em pregunto què feia aquest sonat tirant-se amb paracaigudes per allí... No ho voldria escriure, però em venen al cap finals molt més sanguinaris que quedar-se embolicat amb les corretges a l'agulla aquella. Hi ha gent molt rara, això és un fet indiscutible ;-))

      Sí, i tant, amb helicòpter, justament :-DDD

      Gràcies per la súper nota!!!!

      Elimina
  5. i l'amo del pal? molt bo! ben delirant!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'amo del pal no es va assabentar gairebé de res. Un cop el Selfie Longer Plus es va començar a desplegar, va començar a mirar enlaire fins que ja no sabia on acabava, ni on es trobava el seu mòbil ni res... Mentre s'estava preguntant si el mòbil ja hauria arribat a dalt de tot, en John ja estava fent la seva trucada a emergències... Quan li van explicar no s'ho podia creure!! ;-))))

      (Ara es planteja demanar una recompensa a en John per haver-li salvat la vida... La gent és terriblement materialista!!) :-DD

      Elimina
  6. Serà el servei més bo que mai haurà fet un pal de selfies d'aquests! Però espero que els de la companyia catalana tinguessin versió reduïda també, si aquest anava bé pel Burj Khalifa, cal algun altre de més curt per qualsevol altre edifici!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, clar, home... si ja existeix és el Selfie Longer. Així, tal qual.

      CATRINA (que és la companyia catalana que els fabrica i que obté el seu nom jugant amb les lletres de CATalunya TRIomfant ToRNArà a ser RIca i pleNA) té versions dels seus pals de selfies en totes les mides imaginables i possibles, al seu catàleg (CATRINA, quin pal!!) pots consultar les mides i els preus ;-)))

      Elimina
  7. i no va penjar la foto al instagram de torn???? mira que no caure-hi ! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha això és justament el que en John mirava... de "no caure-hi" :-DDD

      Elimina
    2. Hahahaha això és justament el que en John mirava... de "no caure-hi" :-DDD

      Elimina
  8. Ets un crac, nena. Em permets endur-me'l a la classe de Literatura? Em faries feliç...

    Gràcies per escriure així. T'admiro perquè sempre em fas pensar i remous la consciència adormida que de vegades tinc, per mandra.

    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que si et permeto endur-te'l a classe de Literatura... Mare meva!! i tant que t'ho permeto... (i més si et fa feliç hehehe). A mi si que me'n fa de feliç, que ho considero un honor DE VERITAT. Que un relat meu sigui llegit a una CLASSE DE LITERATURA és una de les coses més maques que em podrien passar, així que agafa, agafa amb tota llibertat ;-)))

      Mil gràcies!!!! ;-))

      Elimina
  9. Quanta originalitat portada a l'extrem de la torre del califa! I jo que pensava que això dels palets per fer selfis no servien per a res...

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehehe de fet, és que no serveixen per res... Això del Selfie Longer Plus va ser pura casualitat :-DDD

      Elimina
  10. Mentre et llegia pensava que es faria un selfie i l'enviaria al seu grup d'amics, a la vegada pensava no, no, i si es creuen que està així per fer-se la foto? Després m'he dit para't, no imaginis més i continua llegint!! I ha estat millor, perquè la teva imaginació supera la meva.
    He patit molt pel noi, tot i que en arribar al final m'has fet riure.

    Bessets, nina! ☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha veig que la teva imaginació encara va "més amunt" que la meva hehehe

      Em poso súper contenta sempre que algú diu que ha rigut amb un relat meu ;-))

      Elimina
  11. Oh, quina xulada, jo en vull un!
    Boníssim, Assumpta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vols un Selfie Longer Plus? hehehe doncs aprofita que a partir de demà estan d'oferta al Lidl! :-DDD

      Elimina
  12. Per un moment he pensat que li farien una foto amb el pal selfie aquest i que la penjarien al facebook. Però que el deixarien allà com una peça més de la torre. Relat boníssim!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, ostres... veig que heu imaginat coses més estranyes encara que les meves, eh? pobre John!! :-DD
      Moltes gràcies per passar!! ;-))

      Elimina
  13. Aquest pal sí que és un invent amb alçada de mires.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que passa és que... tu creus que una selfie d'aquestes, feta des de tan amunt pot aconseguir que es vegi alguna cosa? :-DD

      Elimina
  14. Al final mirarem els palets amb tendressa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I pensar que el meu mòbil ni tan sols té càmera de fotos!! (És cert, eh?) ;-)))

      Elimina
  15. Tot un crac aquest John! Però vaja el pal, tan criticat per tothom, pobre, és l'autèntic protagonista d'aquest relat tan divertit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben mirat, sí que és cert això que el protagonista és el pal! :-DD

      Elimina
  16. jejejej per a alguna cosa més útil que per fer selfies havia de servir aquest pal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'imagines un pal de selfies tan llarg? En realitat seria absolutament inútil hehehehe

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!