divendres, 20 de febrer del 2015

El magnífic PREMI PONS arriba a casa

No sé com s'ho fa aquest personatge (que ningú sap si és un ésser humà, un robot, un programa informàtic... o si és una persona o dos: Pons i Ahse) que anomenem PONS, però va, crea una roda d'aquestes "que a tots ens agraden tant" i l'anem seguint i seguint. Així doncs, jo també ho faré (aquestes coses, com més aviat, millor... "feina feta no té destorb")

En primer lloc, donar les gràcies a l'ALFONSO del Blog TOPARES I LES LLETRES perquè m'ha fet il·lusió rebre el premi de part seva i perquè l'atorga al meu blog principal però fent referència també a tots els altres i, especialment, al d'Artesania. Gràcies, Alfonso!!


I ara, ja que l'he de passar a dos blogs que, si pot ser, no tinguin relació entre ells, diré que és per mi un honor (i, encara que el post sigui tot mig en broma, ara parlo seriosament) poder donar aquest premi a:

1.-  Una blogaire que fa poc va celebrar el seu sisè aniversari, que fa jocs de paraules com ningú, que barreja amb gràcia temes absolutament diferents en un mateix post creant una línia que ho uneixi tot i que adora els punts suspensius... L'ELFREELANG, del Blog, SI DUBTO ÉS QUE SÓC, SI PENSO ÉS QUE SÓC


2.- Un fantàstic blog de manualitats: Les seves autores fan de tot i bé. Són molt creatives i, el que m'encanta d'elles: tenen moltíssima iniciativa fent propostes de participació, a més de ser generoses compartint amb tothom les seves creacions tot explicant pas a pas des de com fer una peça de patchwork, una capseta d'Scrap o regalant els seus dissenys de paper decorat... Parlo de LES ANTÒNIES!


Ja sabeu, els guanyadors, sense cap compromís, si voleu, podeu passar el premi a DOS BLOGS essent recomanable que, si pot ser, aquests dos blogs no tinguin relació entre ells.

30 comentaris:

  1. Després de la moguda que ha deixat al blog de l'Alfons (un abús, vaja!), no sé si és màquina o no; però si que estic segura que no és persona, bé ...
    Bona tria has fet, ben merescuts!!

    FELICITATS a totes!!
    Aferradetes ☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha en PONS és un bitxo catosfèric...

      Bé, no pateixis per la moguda a ca l'Alfonso, aquestes coses passen a tots els blogs quan es crea una mica de debat... el que segur, segur que no és és una "persona-normal"... tu imagina com deu ser un cervell que sap idiomes d'ordinador :-DDD

      Elimina
  2. Més enhorabones... A dojo... Per a tots tres. Jo a les Antònies no les conec gaire, només a través de tu, però estic segura que tots tres us ho mereixeu molt.

    Visca l'Assumpta!
    Visca l'Elfree!!!

    Visca les Antònies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, CARME!! ;-))

      En PONS no em podrà renyar per la tria feta, que he vist que està molt "quisquillós" amb això de que els blogs no es coneguin entre ells... Ai, quin personatge!! :-DDD

      Elimina
  3. Està clar que t'havia de caure un dia o altre, l'ALFONSO ha demostrat tenir bon criteri. Igual que tu amb la teva tria. L'ELFREELANG és una crack i les ANTÒNIES, encara que no les segueixo, no dubto que també. Enhorabona a totes tres!! :-))

    Per cert, si el "quisquillós" PONS no et renya és que no ho has fet del tot bé, encara que sembli una contradicció, ell és així. :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan vaig estar mirant "a qui li faltava el premi", em va estranyar i alegrar al mateix temps veure que l'ELFRI encara estava lliure... ja que el passo, ho volia fer amb consciència d'estar premiant de veritat :-)))

      LES ANTÒNIES són unes treballadores incansables a la xarxa. Tenen de tot: feisbuc, tuiter, i coses que jo no sé ben bé com funcionen com el Pinterest (però que m'hi apunto, per veure imatges de manualitats hehe)... però el que més em va sorprendre d'elles va ser el seu esperit de compartir! Expliquen tot el que fan, regalen "els patrons", els dissenys... són molt maques ;-))

      En PONS no sé si està massa d'acord amb que el premi m'hagi arribat... però mira, l'ALFONSO m'ha fet l'honor i jo li agraeixo ;-)))

      Elimina
    2. Quan us renyo sempre es per un bon motiu, mai ho faig gratuïtament!

      Per què dius que no estic d'acord amb que t'hagi arribat el premi? Serà que no em veus vegades corrent pel teu blog (el gran, jo per coses petites no m'hi poso :P)

      PD: Amb el català correcte direm "primmirat"

      Elimina
    3. Això! Primmirat! Amb aquesta doble M tan xula :-))

      Homeeeeeeee a ca l'ALFONSO vas dir al XEXU que deixés estar el meu blog i que anés més al de la TERESA, pobre de mi!! :-P

      Elimina
  4. Qui no coneix l'Elfreelang? En canvi, a les Antònies no les conec, només una tal Font. Vinc de tirar-me els plats pel cap amb l'AhSe, així que se m'estan passant les ganes de comentar el premi aquest més vegades...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps que jo vaig estar molt de temps sense comentar a cal PONS a causa d'una resposta que vaig considerar fora de lloc... Ja imagino (espero!) que és un paper estudiat que fa... però a mi em va fer sentir malament.
      No sé si és el propi PONS qui fa els dos papers... En aquest cas seria un geni perquè no s'equivoca mai de nick (que jo hagi vist) i jo, si alguna vegada he entrat amb un altre nick (amb la personalitat d'en Josep Lluís o amb "FRATERNA", que és un blog de litúrgia que ajudo a fer tan sols en la feina de pujar posts) pots pujar-hi de peus que segur que deixo algun comentari meu amb el nick equivocat i ho he d'esborrar... a cal MAC m'ha passat la tira de vegades...

      Espero que no siguin la mateixa persona, en PONS em cau bé... però l'AHSE fa uns comentaris molt ofensius... és un joc? Doncs no m'agrada.

      Elimina
    2. Ho he dit moltes vegades però la gent no em creu! L'ahse es un ésser independent d'en Pons! Què haig de fer? censurar els comentaris desagradables? No soc qui ni en tinc ganes de fer de policia! Si un comentari et molesta ignora'l i no segueixis el joc.

      Elimina
    3. M'alegra molt saber que sou dos éssers diferenciats... tu estàs una mica boig, però em caus força bé :-) en canvi a ella li sobra agressivitat i ho dic seriosament. Es pot fer broma amb "Adorem en PONS" i tot això... però algunes respostes seves poden molestar la gent de veritat i si a mi en un lloc m'ofenen, doncs deixo d'anar-hi...

      Tens un blog espectacular... A mi no m'agraden les sèries i no en segueixo cap :-) No conec els Simpson (probablement em perdo coses bones, ho sé) però si entro al teu blog i veig que parles d'això, doncs espero al dia següent :-) perquè tens la immensa capacitat de poder fer un post diari i això no ho pot fer tothom (només en MAC i, crec que l'ALLAU, que jo conegui... dos súper-cervells), escrius de forma intel·ligent, gràcia i ironia (que no és ben bé el mateix) i per tant el teu blog és un candidat a tenir èxit sempre... Que per allí rondi un personatge que t'adora i creu que ets el millor i tot ho fas bé, pot ser un altre detall original, divertit i que trenca motlles... Ara bé, quan aquest personatge es dedica a ofendre a la gent que entra a comentar-te, la cosa ja perd tota la gràcia.

      Disculpa aquest discurset, jo sempre m'enrotllo molt i normalment no m'importa, però en casos com aquest em sento una mica incòmoda perquè sembla que vulgui donar consells que ningú m'ha demanat o que estigui renyant algú... No, no... tan sols és la meva opinió absolutament personal i prou sobre l'efecte que crec que fa el personatge AhSe al teu blog. No t'enfadis :-)

      Elimina
    4. Un discurset molt maco però no veig que proposis cap solució

      Elimina
    5. Tampoc tenia intenció de proposar res... només explicava com veig jo una situació que resulta estranya: Un bon blog amb un "comentarista omnipresent" que es dedica a desqualificar als altres, a vegades amb un punt de gràcia, a vegades amb molt mala pata. No hi ha solució.. O, tal com ho veig jo, l'única solució la té l'Ahse canviant d'actitud.

      Clar que, també, com dius tu, hi ha l'opció de no respondre i no seguir-li el joc.

      T'explico una cosa? A mi, en el món d'Internet m'han pres el pèl moltes vegades. Sóc crèdula de mena. Si algú em diu "em dic Josep i visc a Granollers" no tinc per què pensar que es diu Carles o Anna i que viu a Sant Feliu de Llobregat. M'ho crec i ja està. A vegades he pensat que ser tan crèdula és una demostració de falta d'intel·ligència. La gent més llesta és més astuta, dubta més i es protegeix més... Jo no ho sé fer.

      Si tu dius que no ets l'Ahse, jo m'ho crec... i si dius que sou el mateix, doncs també m'ho creuria. De fet, si sou la mateixa persona o no tampoc és que m'importi, altres blogaires hi ha hagut que feien dos papers i ens fèiem un fart de riure (com en Sergi i el seu "avi" d'un poble imaginari... no sé si el vas conèixer)... altres també anaven amb personalitats falses però amb més mala baba.

      T'acabo de dir que no hi ha solució, però potser sí que n'hi ha. Si l'Ashe no ets tu, digues-li que faci el favor de comportar-se al TEU blog.,, en teoria, tal com es presenta el personatge, t'hauria d'obeir ipso facto.

      I ja està, jo no m'hi fico més, que tan sols contestava un comentari d'en XEXU i encara en sortiré rebent com sol passar :-)

      Elimina
  5. Bon dia, Assumpta. Potser no ens coneixem directament però et reconec per les teves visites a ca McAbeu, en Xexu, la Carme... i molts d'altres. M'agrada la teva manera franca i matisada de dir les coses. El teu premi honora als premis Pons.
    Aprofitaré aquesta oportunitat per conèixer més a Elfreelang i per descobrir a les Antònies amb les quals coincideixo en l'afició per les manualitats. Gràcies, Assumpta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, CONSOL!! Moltes gràcies!!! ;-))

      Has citat els meus amics blogaires més "antics" en aquest món catosfèric, en MAC, en XEXU i la CARME ;-))) Molt benvinguda a aquest blog que fa uns anys era més actiu i ara va més poc a poc

      Jo et vaig llegir al Blog del "Roda el món i torna al bloc" i com em vas agradar, et vaig posar a la barra lateral del meu blog, però darrerament vaig tan desorganitzada que comento poquet. Ara tractaré de millorar :-))

      Elimina
  6. El premi Pons ha caigut en blogs de poesia, ara en un blog de manualitats, què serà el següent en un blog de cuina?!

    Gràcies per seguir la línia de premis!

    PD: Soc una sola persona amb una sola personalitat i un sol nick (bé, hi ha en Pons i en pons007, segons les ganes de tocar-me els nassos que tingui el sistema de blogger faig servir un o l'altre), el que faci o digui l'ahse no es responsabilitat meva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però PONS, no és "un blog de manualitats", és un GRAN blog de manualitats, són les reines de la craftosfera hehehe quin joc de paraules tan magnífic m'ha quedat! :-DDD

      Elimina
  7. enhorabona Assumpta i moltes gràcies per pensar en mi .....ja em llegiré les regles a qui dius que l'hem de passar? que no tinguin relació entre ells? uf difícil
    ets un sol Assumpta! i el pons també eeh

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plaer poder-te passar aquest gran premi! ;-))

      Les regles són súper fàcils. No has de respondre cap qüestionari ni res, tan sols passar-ho a DOS blogàires que, si pot ser, no es comentin entre ells... Però això si vols, clar. Si no vols, et quedes el premi i ja està :-DD

      Elimina
  8. Felicitats per a tu i per les bones eleccions que has fet!
    En Pons està triomfant!
    :)
    Bon dissabte, Assumpta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dissabte, FANALETA ;-)))

      Gràcies maca!! Crec que he "premiat" dos blogs molt bons de veritat ;-))
      En PONS se les pensa totes!! ;-)

      Elimina
  9. Un premi molt merescut, Assumpta!
    I molt bona tria.
    Jo encara no m'he decidit...(espero que en Pons no em renyi)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, maca!! :-))

      No pateixis, no crec que et renyi... bé... a no ser que tríis un blog de viatges (o, potser de cuina... mmmmmm tan bons que són) hehehe

      Elimina
  10. Respostes
    1. Gràcies!! ;-))
      Aquest matí comptava els blogs que tinc i els que comparteixo... i aquells en que col·laboro més o menys... i em descompto!! :-DDD

      Elimina
  11. Hola Assumpta! Ha plogut una mica des de lúltim dia que vaig passar per casa teva. M'alegro llegir que segueixes al peu del canó amb el bloc. Felicitats per ambdues coses!! Una abraçada! Instints

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, hola!!
      Ostres, quant de temps! Espero que les coses et vagin bé ;-))
      Jo no és que estigui al peu del canó amb un blog, és que en tinc tants que em costen de contar! hahaha Ara som família nombrosa!! :-DDD

      Elimina
  12. Felicitats, Assumpta!!!! I felicito de pas a la súperElfree (l'altre blog no el conec), perquè és una... súpercrack... :))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!