dimarts, 4 d’octubre del 2011

Endevinar el personatge.- Octubre.- Segon dia del joc.- Primeres pistes addicionals

Benvolguts companys, de moment ningú ho encerta... cosa lògica, perquè les pistes donaven poca informació. De totes formes, deixeu-me donar les gràcies a tots aquells que miren de dir alguna cosa, un tret a l’aire, un flaix, una inspiració... De moment no l’encerten, però a vegades així, dient la primera idea que et ve, resulta que la intuïció funciona i es troba la resposta correcta.

Bé, anem per feina i mirem de definir una mica més el nostre personatge misteriós amb aquestes noves pistes:

1.- En primer lloc direm tots els personatges que s’han dit i no és: Joan Gàmper (catalanització gentilesa de l’Òscar), Friedrich Nietzsche (Maria Victòria), Pau Casals (Lluïsa), Albert Einstein (El Porquet) i Ramón i Cajal (nova catalanització, aquesta del Jordi de la Banyera hehe)

2.- L’Albert diu que té pinta d’escriptor. Doncs bé, NO era un escriptor, era un home de ciències.

4.- La lletra A no apareix ni en el seu nom ni en el cognom.

5.- Us deixo una nova foto, ara surt el seu rostre sencer però amb els colors canviats. Aquesta foto és el retall d’una foto més gran, així que és difícil que la pugueu trobar, però pot servir per donar una lleugera idea de les seves faccions.



Nota: Perdoneu que no posi la llista dels participants sense cap encert, és que sóc de lletres i quantes més xifres hagi d’utilitzar més fàcil és que em faci un embolic.

DISCULPEU, estava preparant el post i, no sé com, (bé, sí, tocant una tecla equivocada, clar, però no sé com ho he fet) s’ha publicat quan encara faltaven 45 minuts per les 24 hores reglamentàries. Ho he mirat d'arreglar però ara posa l'hora en que havia de sortir (les 21:35) i en canvi segueix publicat!... És un post del futur :-)

17 comentaris:

  1. Ara m'ha semblat veure-hi una semblança amb Sigmund Freud!

    I a més a més, les pistes no m'ho contradeixen pas. Provo sort!

    ResponElimina
  2. L'únic que no lliga és que Déu n'hi do de com era d'escriptor! je, je, je... va escriure com un desesperat!

    ResponElimina
  3. Aaaah... sí, Assumpta, jo també he fet pífies d'aquestes al publicar coses programades. L'únic que es pot fer és esborrar-lo i tornar-lo a penjar, aquest cop sí, programat. Bé, què hi farem. No ve de 45 minuts, dona! =)

    Aviam.... jo aquest home no sé qui és, eh! Vaig a fer una volta per google, aviam si m'inspiro i torno a dir-te alguna cosa.

    Bona nit!

    ResponElimina
  4. Hola, no sé com va el joc ni si m'havia d'insciure abans a algun altre lloc. Mira, encara que no pugui concursar, deixo anar la meva opinió; segurament tampoc no ho encertaré...
    A mi em recorda Pierre Curie, el premi nobel de física l'any 1903.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Ni veient tota la cara sé qui és!!! Va, demà de bon matí si tinc uns segundets tornaré a entrar aviam si m'inspiro, suposo que aquestes hores ja s'està espès...

    És complicadot aquest cop, no?

    Bona nit...mua!

    ResponElimina
  6. Va, en dic un perquè no sigui dit, però no l'encerto ni de conya. Niels Bohr?

    ResponElimina
  7. Descartant de nou Núria Feliu, dic que és Pedro Piqueras, home de ciències (porta a, però segur que t'has equivocat, Assumpta)!

    ResponElimina
  8. Ara m'he desinflat... confiava cegament en aquella mirada (potser per la pròpia contradicció d'aquesta frase l'he errat!).

    Ara no sé qui és... a veure si en Mac ja ho sap! Segur que sí!

    ResponElimina
  9. Avui que ja se sap alguna pista més, començo dient un nom: Pierre Curie.

    ResponElimina
  10. Bé, no n'acabo d'estar segur perquè no acabo d'identificar les mateixes fotos que tu has triat i així poder confirmar-ho però jugant amb les pistes i amb altres fotos que tenen "una retirada" al final m'han quedat dos finalistes. :-)
    El primer era un psicoanalista famós que també portava barbeta però el descarto i em quedo amb el segon perquè el serrell em sembla que quadra més. I per això dic que el guanyador dels Premis C@ts és (ai no!, que això és dimecres que ve! :-DD), vull dir que el teu personatge misteriós és PIERRE CURIE (París, França, 1859 – 1906) :-)

    ResponElimina
  11. Veient la foto m'ha semblat que podia ser Antoni Gaudí però com que dius que no apareix la lletra "A" al seu nom ni al seu cognom he de descartar-lo.

    A qui no descarto és a TONI GUDÍ hahaha

    ResponElimina