divendres, 7 de juliol de 2017

Ada Colau: Una persona amb doble cara segons bufa el vent...


Això és el que deia l'ex-activista Ada Colau (sí, la que sempre mirava a la càmera) del referèndum grec...
El que li valia per Grècia no li val per Catalunya...

Mentidera...

12 comentaris:

 1. Coherència política és un oxímoron.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No sempre. De vegades les contradiccions són inevitables, però no totes les formacions es mouen segons bufa el vent, de la qual cosa la Colau i la seva trepa són l'exemple més evident, i més flagrant, perquè s'autoanomenen els defensors del poble. No posaré la meva com a exemple, per un cop posaré la contrària. Del PP se'n poden dir moltes coses dolentes, mentiders, corruptes, xenòfobs, liberals, i moltes més. Però tenen la seva coherència, i defensen sempre les mateixes coses, i critiquen també les mateixes. Una altra cosa és que no ens agradin, per això poso l'exemple. Però coherents són. En això, la Colau i ICV en general sempre han estat molt pitjors. Per no perdre un vot, són capaços d'assegurar que la terra és plana.

   Elimina
  2. Estic d'acord amb els dos :-)

   - En els nous partits populistes, coherència política és un oxímoron.

   - També tens raó, XEXU. Jo també ho dic: El PP al menys sabem "de què va", tot i què també menteixen fastigosament (recorda la "pluja de milions" que havia de caure sobre Catalunya amb els pressupostos) però bé, ideològicament són el que són i no ho amaguen.

   Elimina
 2. Aquests dos vídeos contradictoris, no són pas l'única parella de vídeos que circula. N'he vist un altre parell, sobre la pressa a decidir, ben bé així: antes i después.

  No tenen vergonya. A mi em posen aquests videos davant i plego immediatament.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, n'he vist més. En corren un munt.

   Si a tu et passés, tu plegaries perquè tens dignitat... Bé, el fet és que a tu ja no et passaria.
   A ells no els hi cau la cara de vergonya perquè ni tenen vergonya ni saben el què és.

   Aquesta dona volia ser actriu i va fracassar perquè era dolentíssima, sobreactuava patèticament. Després jugava a ser activista (sempre mirant a la càmera en els desnonaments als que acudia) i ara fa veure que és alcaldessa i no en té ni idea.

   http://www.abc.es/Media/201304/26/ada--644x362.jpg

   Elimina
 3. Bé, m'he enrotllat en la resposta a en Mac, i ara només diré una cosa molt senzilla, però que ho explica tot. La Colau és un frau. Mira, si rima i tot.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, pel tuiter li diuen Frau Colau... i la veritat és que el nom se li adiu a la perfecció.

   Elimina
 4. ostres Assumpta devem tenir telepatia o es que a les dues ens ha tornat a impactar per enèsima vegada les ximpleries dels "comuns" perquè no tant reeixit com el teu se m'ha acudit també mencionar el fet en un post .....són uns botiflers Assumpta

  ResponElimina
  Respostes
  1. Potser sí que tenim telepatia :-))

   Però jo crec que el que tenim les dues és una indignació mida XXL al veure la barra, la cara dura, la poca vergonya que tenen alguns... No tenen ni principis ni res que s'hi assembli. Canvien d'opinió tantes vegades com els convingui...

   Elimina
 5. L'1 d'octubre haurà de mullar-se: República Catalana o Monarquia borbònica... Que trïin!

  ResponElimina
  Respostes
  1. No sé com ho farà però quelcom inventarà per sortir per la tangent... N'és especialista...

   Elimina
 6. LA SRA DE "LA PATADA EN LA PUERTA Y PA LANTE",ARA ES DESPENGA EN "REFERENDUM ACORDAT"...RUIN?RUIN ES MASSA,ELLA ES LIMITA A SER UNA NEOPOTICA, TREPA I BALIGA-BALAGA.

  ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!