divendres, 12 de març del 2010

Ensurt informàtic...


Ahir vespre, després de sopar, estava jo responent els comentaris al post anterior quan el Mozilla Firefox va començar a “no respondre”... anava molt lent i, finalment, no trobava res del que li demanava. Vaig provar amb el Chrome i feia el mateix, amb l’Explorer i repetició de la jugada.

Afortunadament, vaig tenir la previsió de guardar totes les respostes, que ja tenia fetes, en un Word, creuant els dits perquè aquest matí funcionés.

Per un moment em van passar pel cap escenes de virus i cucs atacant el meu ordinador. Seria raríssim perquè una persona legal com jo, que no es baixa antivirus d’enlloc sinó que va a la botiga i el compra, que no entro a pàgines que no són segures i que el lloc més terrible on vaig és la Web del Marca, seria estrany que em passés alguna cosa... però el cert és que em sortien missatges esfereïdors tipus que el meu blog ja no hi era (els vostres tampoc!!)

Suposo que la brometa no era de Blogger sinó de Telefónica, que em deuria obsequiar amb intermitències de connexió o alguna cosa així...

En fi, que ja em pensava que m’havia quedat sense ordinador... i la setmana que ve el necessito cada dia!!

35 comentaris:

  1. No m'espantis!
    Com tu mateixa dius, no ens podem permetre quedar-nos sense ordinador perquè la setmana que ve n'ha de passar una de grossa i necessitem estar al 100%. ;-)
    Potser si que només ha estat una broma dels senyors de Telefònica, perquè suposo que estàs al corrent dels pagaments dels rebuts, no? :-DD

    ResponElimina
  2. Jo tot això de la informàtica cada cop ho entenc menys!!

    ResponElimina
  3. Dona, crec que és bastant terrible entrar a la del Marca.

    No entraràs també a la de l'As? en el cas que la resposta sigui afirmativa no és que Telefònica te l'hagi jugat, és que has fet enfadar a algú de més amunt.

    *Sànset*

    ResponElimina
  4. A l'ordinador de la meva dona i al meu ens va passar el mateix (nosaltres tenim Orange), però es va solucionar a quarts de 2 de la matinada, o sigui que es veu que va ser general... Coses pitjors que treure'ns de la xarxa, farien, si poguessin, aquesta gent de ponent! :))

    ResponElimina
  5. No era telefonica, era del Bloguer.

    Una abraçada,

    ResponElimina
  6. Ui, això d'entrar al Marca no ho facis gaire, eh! :-D

    ResponElimina
  7. Veig que ets legal com jo, que també compro l'antivirus!

    Veig que ja has pogut publicar les respostes als comentaris del post anterior, i m'alegra i em fa gràcia saber que no sóc la única que pensa en tu quan veu un Viena! Però no és només amb el Viena, també amb les galetes Núria! jeje :)

    Un petó

    Utnoa

    ResponElimina
  8. Assumpta, entrar a la plana del Marca, el As o el ABC no hi ha antivirus que ho toleri.

    Jo per això, quan perd el Madrid com aquest dimecres (no volia estar-me de tornar-ho a recordar), sempre hi entro des de l'oficina.

    ResponElimina
  9. Doncs, a mi, ahir vespre, em va passar exactament el mateix i jo també crec que és de telefònica, perqupe un dels avisos que em sortia era que s'havia reiniciat la connexió, cada vegada... pe`ro tens raó quin ensurt, a mi també em va passar pel cap això dels virus a l'ordinador...

    ResponElimina
  10. A mi em va passar el mateix Assumpta, ni mozilla firefox, ni intenet explorer ni crhome ni res de res jo crec que era de la xarxa i de google i blogger el problema perquè vaig provar amb altres adreces i anavan lentes en carregar-se però anaven...Misteris de la xarxa...potser era un atac de pirates informàtics o ves a saber!!!

    ResponElimina
  11. He estat tres dies sense llum, i sense ordinador per culpa de les nevades. Espero que la setmana que ve no passi el mateix (no se que passarà però segur que passarà al teu blog)

    ResponElimina
  12. En aquest pais tot s'aguanta per els pels....i no pas dels gruixuts.

    ResponElimina
  13. Bé, ja sé que diuen allò de que “mal de muchos, consuelo de tontos”, però en llegir els vostres comentaris, m’he quedat més tranquil•la... Aquest ordinador m’ha de durar molt de temps encara... i la setmana que ve tindrà feina especial.. jeje.


    McABEU.- Calla, calla, que quan vaig veure que no anava de cap manera amb cap navegador em vaig recordar de tu! :-DD
    Crec que sí que està tot pagat, però d’aquesta gent no te’n pots refiar mai!!


    MIREIA.- Aquest és el problema, que com no sabem massa de què va tot, ens emportem cada ensurt! ;-))


    SÀNSET.- Jajaja noooo, no, a la de l’As no entro :-DD (bé, alguna vegada... quan el Barça va guanyar aquesta darrera Champions crec que vaig entrar jiji)
    No entres tu mai a la del Marca quan el Barça ha fet un partidàs magnífic o quan el Madrid ha perdut? És molt divertit! ;-))


    ASSUR.- Jajaja “aquesta gent de ponent” què bo!! :-))
    A quarts de dues jo ja havia plegat... vaig aguantar fins quarts d’una :-)
    Caram, amb Orange també... vols dir que no anaven tots d’acord? A la teva dona li funcionava el correu? És que jo vaig provar d’enviar-me un a mi mateixa (d’un compte a un altre) i em va arribar bé, però tot el que era Blogs, Google, etc. res de res...


    JAKA.- És que, sincerament, tinc els meus dubtes de què va passar, perquè crec que el meu correu va funcionar normalment. Però a mi em fallava molt més que Blogger, per exemple Google tampoc funcionava bé... :-)


    P-CFACSBC2V.- Jajaja no, no que al MARCA és molt divertit entrar quan el Madrid perd, de veritat, llegeixes les declaracions que fan i rius molt ;-))


    UTNOA.- Eeeeeiii, xiqueta!! Com et trobes? ;-)
    Jo sí, jo ho pago tot religiosament jeje... conec gent que s’estranya de que no vulgui coses pirates, però jo vaig pagar el meu Office Student, i tot, tot el que hi ha aquí és legal ;-)
    Jajaja les Galetes Núria (que, per cert, entren a casa ja ininterrompudament) van ser un descobriment d’en XeXu i la Carme Rosanas, jo, que ho he de provar tot... i mira, jajaja em van agradar ;-)


    ÒSCAR.- Així, dius que el Madrid va perdre, oi? :-DDD
    Molt bona aquesta... si “des de ponent” ens passen virus, millor que arribin a l’ordinador de la feina ;-)


    CARME.- Doncs quasi segur que havia de ser cosa de connexió... A mi em deia que havia excedit el temps i que no trobava aquella web i que, o bé havia desaparegut o havia canviat de lloc. Vaig provar a buscar coses a Google i tampoc res, vaig tractar de mirar l’Analytics i tampoc (clar que l’Analytics és de Google). Menys mal que ja tornem a ser persones “connectades” ;-))


    ELVIRA.- És molt probable que sigui com tu dius, un problema conjunt... a mi al principi em passava com tu, vaig buscar algunes coses i anava lent, lent, però les trobava, però al final res de res... Menys mal que ara ja va! ;-))


    CORO.- Caram! Em sap greu... així has estat dels afectats pels problemes a causa de la nevada. Tres dies sense llum... jo em posaria nerviosíssima. Sempre hi penso i crec que el que més trobaria a faltar és la rentadora, és el primer que em ve al cap... M’alegro de que ja s’hagi arreglat ;-))
    La setmana que ve passarà alguna cosa al meu blog, però serà com si jo fos en Tito Vilanova... en Pep estarà a un altre blog jeje


    GARBI 24.- Tens tota la raó!... Sembla que tinguem les instal·lacions de tot, fetes de pa sucat amb oli.
    Sé que tu vas estar afectat els primers dies, ho vaig llegir a cal Jordi de la Banyera... espero que ja ho tingueu arreglat ;-)

    ResponElimina
  14. la 'brometa' era de tot el que depèn de google, que era el que fallava!

    petons!

    ResponElimina
  15. Segurament a la mateixa hora que tu, jo estava en la mateixa tesitura i pensant el mateix. Al cap d'una estona vaig comprovar que el problema era de Blogger, perque totes les altres web anaven funcionant....
    Aixó d'internet dona també aquest tipus d'emocions, je je. Ben triat el quadre per representar l'ensurt i molt graciosa la teva explicació.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  16. Hi ha gràcies i gracietes, i ni l'una ni l'altra em fan gràcia. Anton.

    ResponElimina
  17. Que bé que ahir vaig sortir a sopar i vaig tornar tard. Quan vaig arribar tot anava com una seda, no me'n vaig assabentar. De vegades Google falla, i llavors sabem que l'apocalipsi ha arribat.

    Que diu en Mac de la setmana que ve??

    ResponElimina
  18. ELUR.- És que jo també ho vaig pensar... però, per què m'anava tan malament el Mozilla quan volia buscar coses? Sí, clar, perquè les buscava per Google. Jajaja sóc "durilla" ;-)
    Així no li puc donar la culpa a Telefònica? Ostres, per una vegada que no la tenen!! ;-)


    RAMON.- Doncs m'alegro molt d'haver fet aquest post, perquè els vostres comentaris m'han ajudat a entendre bé el que estava passant. Jo ja em veia estalviant per un ordinador nou ;-))


    REBAIXES.- Anton... ets un sol d'anar passant per tots els blogs, t'ho dic amb tota la sinceritat que em surt del cor. Una abraçada ben, ben forta!!


    XEXU.- I no et sap greu tu sopant tan bé i nosaltres davant l'ordinador incomunicats? ;-)
    Uiiii, en Mac vol dir que la setmana que ve, passarà "alguna cosa"... i, com deia la Maira Gómez Kemp "hasta aquí puedo leer" :-)
    I que jo espero és que aquesta cosa que passarà us agradi a tots els amics blogaires :-))

    ResponElimina
  19. A mi en va passar el mateix. Cap a quarts de 12 de la nit, en va començar a fer el tonto Internet.

    No vaig pogué obrir el Messenger, Explorer, el teu blog etc...

    Aquest matí anava tot bé. Coses de la informàtica.

    Maria Victòria

    ResponElimina
  20. Ensurts com aquest sí que espanten, sort que ho has pogut arreglar i que vas ser previsora.

    Jo també visito la web del Marca. Em fa mal dir-ho, però informen de moltes coses que els diaris culers no diuen (més enllà de tonteries com el Villarato i tal).
    Adéu!

    ResponElimina
  21. Hola Assumpta, una vez me pasó lo mismo.Pero yo creo que es obra de Don Blogger...Por que as u vez yo no podia entrar a ninguno .
    En fín...Hacía dos días que el traductor no funcionaba.
    Un beso grande y buen viernes.

    Hacés bien de comprar los antivirus legales , no ahgas como yo que cada tanto se me enferma...Shhhhh que no escuche .

    ResponElimina
  22. Hola Assumpta!
    google va tenir problemes. Tampoc vaig poder entrar a blogger ni a gmail.
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  23. Això del Marca és terrorífic!!
    Sort que no se t'ha espatllat finalment... El millor és passar-se a Mac, ja no tindràs aquests temors :P

    ResponElimina
  24. Aitx, que tenia ganes de tornar a passar per totes les vostres cases, Assumpta. Vaig a tope, des que he tornat a Alemanya!

    Entenc tan, però tan bé la teva estona d'"angoixa". Ja sabem que estem enganxats (recordes un post sobre el tema, de fa pocs mesos?), així que qualsevol sospita de desconnexió amb la resta dels blocàires... és horrible!

    Celebro molt que només fos un ensurt passatger.

    PS: Què hi fa, tu, entrant al Marca??

    ResponElimina
  25. Quin ensurt que t'en devies emportar. Imagina't perdre tot el blog, em dona alguna cosa! sempre dic que n'hauria de baixar una c`pia però no ho faig mai.

    ResponElimina
  26. Resulta que el Sr. o Sra. Google va tenir problemes. Encara rai que els va resoldre ràpid. Molts n'haurien d'aprendre d'aquesta rapidesa (missatge a les elèctriques)

    ResponElimina
  27. uf flor de susto! menos mal que tuviste la previsión de guardar todo. Besotes tía Elsa.

    ResponElimina
  28. Darrerament google i blogger fan coses una mica raretes...
    Sort que tot ha quedat en un ensurt i prou!

    :)))

    ResponElimina
  29. Aquesta broma no és gaire graciosa... Salut!!!

    ResponElimina
  30. M. VICTÒRIA Ens emportem cada ensurt!! ;-)
    Doncs mira que som gent de molts llocs diferents i a tots ens va afectar... Menys mal que avui ja va bé! :-))


    ALBERT.- Estic totalment d'acord amb tu amb això de la web de Marca :-)
    Si!! menys mal que ho vaig guardar! Eren més de 20 comentaris! Em moro si els he de repetir! jejeje


    MARISA, el rincón de mi niñez.- Ssssh, mujer, compra todo legal, vivirás más tranquila jejeje :-))
    Imagina, en todo el mundo personas esperando poder "bloggear", ¡menudo susto!


    SÍLVIA.- Sí, suposo que va ser això... però bé, si vaig donar la culpa a telefònica tampoc em sap greu... va per altres vegades!! :-D


    AIGUA_CLARA_ Ostres, tu creus que té a veure amb la diferència entre PC i Mac? Tinc una amiga que fa poc s'ha passat a Mac i és feliç de la vida ;-))


    FERRAN.- Holaaaa!!
    Estàs dispensat de passar sovint perquè sé que treballes molt... però m'agrada quan trobo un comentari teu!
    Ostres, quin ensurt quan et quedes sense Internet! però és que jo aquesta setmana que ve el NECESSITO!! :-)
    Això del MARCA no et faci patir. M'agrada mirar-lo quan perden ells jaja :-))


    MIREIA.- Doncs és que una vegada vaig llegir d'una persona que ho havia perdut tot. El seu blog havia desaparegut... Imagina!!
    Jo al principi imprimia (en paper) i guardava en documents de Word tots els relats (però només els relats, cap altre post) però ara no faig ni això!!
    Confiem que no ens passi res :-))


    KWEILAN.- Doncs sí... ja em veia demanant a la porta d'una església per poder comprar-me un ordinador nou :-))


    ALBERT B. i R..- ostres! això de la Sra. Google m'ha fet molta gràcia!! jajaja
    Això sí, els problemes van durar poques hores... Tens tota la raó. Altres haurien d'aprendre...


    TÍA ELSA.- Es estraño en mi eso de ser previsora... Tuve un momento de "iluminación" :-)) ¡Si lo llego a perder todo, me muero!


    -ASSUMPTA-.- Oi que sí? Recordo que fa uns dies a tu també et va passar alguna cosa rara... Tenen diferents tipus de "problemes" per anar-nos torturant una mica i demostrar-nos que són ells qui manen (ostres, m'ha sortit de pel·lícula de por,això!) :-))


    EVA.- Gens, gens ni mica de gràcia :-)) Espero que no la repeteixin ;-) Salut!!

    ResponElimina
  31. Hola Assumpta!
    és veritat, el problema era de Telefónica que no podia connectar amb google. Coses rares!
    salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  32. SÍLVIA.- Moltíssimes gràcies!! Ara tot quadra!! ja m'estranyava a mi que els de Telefónica quedessin lliures de culpa!!
    Ja fa uns dos o anys, Telefònica va tenir problemes amb tot el que era messenger, msn groups, hotmail... va durar dos o tres dies. Em vaig queixar i em van fer un petit descompte a la factura per la part proporcional jeje
    Gràcies de nou per la informació :-))

    ResponElimina
  33. Qué bona que ets!!...Per parlar d'aquest ensurt que vas tenir, fer servir aquesta imatge del quadre de Munch.Quina gràcia!!
    Ya t'imagino!!
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!