dissabte, 1 d’octubre del 2011

Anem fent ambient!!!

Aquesta tarda, a dos quarts de sis, té lloc la Diada Castellera Mercadal 2011!!

Segons el sorteig, l'ordre d'actuació serà:

1r. La colla anfitriona: Xiquets de Reus
2n. Castellers de Vilafranca
3r. Colla Vella dels Xiquets de Valls
4t. Minyons de Terrassa
5è. Colla Joves Xiquets de Valls

No he trobat enlloc un gràfic ben fet de la situació de les colles a la Plaça, així que he fet un retall de pantalla del vídeo del sorteig, un moment que enfoquen el panell... es veu una mica guerxo, però he mirat d'estirar-la per donar-li amplada i crec que s'enten (sobre tot si ens fixem en el número). A l'angle superior dret, l'Ajuntament.


Quines ganes de ser-hi!! ;-))

Espero poder fer bones fotos i nou post al vespre o demà! :-)

17 comentaris:

  1. Que vagi molt bé i la gaudiu molt!

    Que emocionant... oi?

    ResponElimina
  2. passeu-ho molt bé!!!!

    curiós que sigui a la tarda, no? normalment no es fan al migdia?

    ResponElimina
  3. Quins records de quan jo actuava en aquesta plaça... hehehe. Pot ser una diada collonuda, però serà llarga. Acabarà a les fosques segur. Però Vilafranca està fortíssima, amb aquestes altres colles davant pot fer alguna meravella. Haurem d'estar atents. Fes una bona crònica!

    ResponElimina
  4. CARME.- Moltíssimes gràcies, maca!! Súper emocionant, és com una Champions dels castells ;-))
    A veure si tinc sort amb les fotos i puc fer un post una mica maco. És que hi ha molta gent i costa...


    RITS.- Gràcies, xiqueta!! ;-))
    Sí, són els únics castells que he vist per la tarda... i, la veritat, ho prefereixo així. He passat diades de sant Pere (29 de juny) al migdia, amb una calor terrible, i es va fent tard, i tens ganes d'anar a dinar però no et vols perdre cap castell :-)) Per la tarda està molt bé perquè enlloc de fer cada vegada més calor, en fa cada vegada menys hehe


    XEXU.- Ves a saber si t'he vist alguna vegada! :-P
    Mira, estic que semblo tonta, abans m'he posat aquest vídeo i no he pogut evitar emocionar-me al moment que l'acotxador -que no crec que tingui més de cinc anys- del castell de 9 passa dins i corona l'agulla, amb tot el pom de dalt en perill... ufff... m'emociono de veritat, és que m'agafa una sensació... :-)
    Tot i així, jo vaig amb els Minyons! Ara que ma germana serà mig terrassenca, doncs, què menys :-))
    Ja tinc la bateria de la càmera carregant, no fos cas que em donés un disgust a mitja tarda ;-))

    ResponElimina
  5. Fes bones fotos, però no et posis a sota.........perill de llenya

    ResponElimina
  6. Carai, carai!! No hi entenc massa, però pel que tinc entès aquestes colles són del millor que hi ha, així que segur que hi haurà "pique" i que donaran guerra!! Quina emoció, no?

    ResponElimina
  7. Esperarem el reportatge! :)
    A veure si un dia hi faig cap!
    bona tarda castellera, Assumpta!

    ResponElimina
  8. Que vagi molt bé! I jo també espero el post/crònica. :-))

    ResponElimina
  9. Mmm... he mirat els resultats i han fet actuacions de mínims per aquestes alçades de la temporada. Bé, l'actuació ha estat bona, però no és una actuació de les súper fortes, i el fet que sigui dissabte, suposo que també l'empetiteix. Bons castells, però res espectacular. De tota manera, molt digne de veure, és clar!

    ResponElimina
  10. Perdó, demano disculpes. He mirat els resultats per escrit i em pensava que era un error d'escriptura. Veig que Vilafranca si que ha intentat i carregat una mala bèstia dels castells, el 4d9. Aquest castell es fa normalment amb folre (4d9f), i és relativament assequible per les colles grans. Però si li treus el folre, passa a una altra dimensió. El que he vist a la pàgina era 4d9(c), és a dir, quatre de nou net carregat, i he pensat que eren uns ineptes per haver-se deixat la f. Si miraves els altres castells, el més lògic era pensar que era un error. Però resulta que no, que han carregat el 4d9, i això és l'hòstia! (I l'hòstia que es deuen haver fotut, això sí...)

    ResponElimina
  11. Per un dia no hi sóc jo també!

    Jordi: la plaça del Mercadal no hi ha el Viena.

    ResponElimina
  12. GARBI24.- No, no m'he posat pas a cap lloc de risc... hehehe amb tot el "morro" he pujat a un balcó sense demanar permís a ningú! :-))


    YÁIZA.- Excepte la de Reus, que és una bona colla (fa castells de vuit) però no és una fora de sèrie, les altres quatre són les millors. Sobre tot els de Vilafranca i Terrassa. Ara bé, això d'avui no és un concurs, és una exhibició i, clar, les colles no van "a per totes". Tot i així, ha estat una molt, molt bona Diada! ;-)


    JORDI.- Hehehe no, no, però està MOLT a prop, a un minut i mig ;-))
    La Plaça del Viena és la Plaça Prim ;-)


    FANAL BLAU.- Moltíssimes gràcies!! :-))
    Tu hi faries unes fotos impressionants, n'estic segura :-)


    McABEU.- Vaig a veure si el faig ara, tot i que estic feta pols... però em fa gràcia fer-lo! :-))


    XEXU.- Sí, tens raó en els dos comentaris hehehe... o sigui "a excepció dels de Vilafranca" que han carregat un castell molt complicat, la resta han anat una mica sobre segur. Molt bons castells, però res espectacular... Això sí, un ambient i una tarda i un "tot" que val la pena l'esgotament ;-))


    Ma.VICTÒRIA.- Exactament, no és la mateixa plaça, però són a tocar, molt, molt a prop :-)

    ResponElimina
  13. i han carregat i descarregat molts castells? ui darrerament quan arribo tothom ja hi ha passat...

    ResponElimina
  14. Hehe, he passat abans per la crònica que per aquest avís de crònica! Així que ja sé que et vas convertir en la nova Arcadi Alibés de Reus, havent de pujar al balcó a retransmetre l'esdeveniment davant de les multituds que s'acumulaven a la plaça!

    ResponElimina
  15. És fantàstic veure les sorpreses que ens fa la vida....Segur que quan vas escriure aquest post "d'anar fent ambient" et diuen que veuries la diada castellera des d'un balcó amb unes vistes fantàstiques i no t'ho creus...;P

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!