dimecres, 5 d’octubre del 2011

Endevinar el personatge.- Octubre.- Tercer dia de joc.- Ja tenim encertants!

Benvolguts blogaires, ja tenim encertants!!

Però primer farem un anàlisi de les altres opcions rebudes, perquè totes, totes, les agraeixo molt!

- Curiosa és la coincidència entre la Ma. VICTÒRIA i en XEXU en dir NIELS BOHR. Ai, ai, us heu de fixar més, si en Niels no duia barba! ;-)

- En JORDI del blog “De tot” fa una proposta que també s’adaptava molt a les pistes, ROBERT KOCH (que sí que duia barba, encara que no tenia massa cabell)

- SIGMUND FREUD també us passa pel cap a molts, concretament és la proposta de la CARME (tot i que ella mateixa té dubtes) i crec que també l’ha estat sospesant en McABEU.

- Hi ha hagut dues opinions amb les que he rigut molt, en JORDI de la BANYERA diu que creu que m’equivoco quan dic que el cognom del personatge no porta la lletra “a”, doncs ell està convençut que és PEDRO PIQUERAS!!... I n'MBOSCH, en la mateixa línia, proposa un tal TONI GUDÍ, ja que la persona misteriosa li recorda molt a Antoni Gaudí ;-)

Els demés participants encara no s’atrevien a dir res en espera d’una tercera pista, en la que probablement hagués dit que treballava junt amb la seva dona... però aquesta tercera pista no ha arribat ja que tenim SET ENCERTANTS!!

Així doncs, guanyen un punt: JPMERCH, LLUÏSA, GALIONAR, P-CFACSBC2V, McABEU, JORDI “DE TOT”, JORDI CASANOVAS “CRÒNIQUES”.

Estic molt contenta amb tants encertants, sobre tot perquè a la llista apareix gent que encara no tenia cap punt i això em fa molta il·lusió!

El personatge és PIERRE CURIE, I ara les proves:

La primera foto eren uns ulls retallats d'aquesta imatge:



La segona foto, la que era com un negatiu en groc i blau, era aquesta:


Que era un retall d'aquesta altre més gran en que apareix amb Marie, la seva dona:



CLASSIFICACIÓ GENERAL A DIA D'AVUI (Els empats van per ordre alfabètic)

SIS ENCERTS: McAbeu
CINC ENCERTS: ----
QUATRE ENCERTS: -----
TRES ENCERTS: P-cfacsbc2v
DOS ENCERTS: ----
UN ENCERT: Aigua, Barcelona m'enamora, Carme Rosanas, Elfreelang, Galionar, Jo Rai!, Jordi Casanovas "Cròniques", Jordi "De Tot", JPMerch, Lluïsa, Òscar, XeXu i Zel

Gràcies per jugar i fins el mes que ve! :-))

20 comentaris:

  1. Vaja, no sé per què sabia que no l'encertaria... em queda el consol que hi ha algú tan malalt com jo que ha dit el mateix! I què saps tu si portava barba en la intimitat??

    ResponElimina
  2. Visca!!! Jo també ja tinc el primer!!! Molt divertit, Assumpta! M'apunto als mesos següents.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. NI idea de qui era. Per un moment també em vaig pensar que era Antoni Gaudí però com que no podia ser que tingues la lletra a...

    Salut!

    ResponElimina
  4. Aquest joc no està fet per mi... sóc tant poc fisonomista, que no reconec ningú!

    Enhorabona als guanyadors!

    ResponElimina
  5. LLUÏSA.- Sí!! Me n'alegro molt! Enhorabona!! ;-))


    XEXU.- Hahaha tens raó, no sé si en tenia alguna de postissa i se la posava per estar per casa, perquè no he trobat ni una sola foto en que en porti :-P


    GALIONAR.- Molt bé!! :-))
    M'agradarà molt que juguis! I, responent a la pregunta que vas fer al post anterior, ja veus que no cal apuntar-se enlloc ;-))


    KAYRA BLACKWOLF.- Ja veuràs com no l'oblidaràs mai ;-) Ell i la seva dona van ser Premi Nobel de Física, entre altres coses pels seus estudis sobre la radioactivitat. És molt important, probablement, segons la via d'estudis que triïs, en sentiràs a parlar :-)


    CARME.- La veritat és que jo penso que s'han de trobar més per les pistes que per la imatge... Des de que vaig descobrir que Google Images troba gairebé "qualsevol cosa" (ho inventen tot!! hehe) que faig totes les comprovacions possibles per evitar el seu us i, clar, queden imatges difícils de reconèixer. Però és igual, a mi m'agrada que sempre juguis :-))

    ResponElimina
  6. Suposo que ara he de treure el fuet i autolesionar-me, oi?? La meva facultat a París es diu "Université Pierre et Marie Curie". UPMC, pels amics. I no se'm va acudir... No sé en quin núvol visc!

    Va, enhorabona als seeet guanyadors!

    ResponElimina
  7. Ooooh, un altre encert! :-) Mira que m'hi vaig barallar…

    ResponElimina
  8. Jo no tenia ni idea... l'excusa de "és que jo no em quede amb les cares" no val, veritat?

    Al mes pròxim serà!

    ResponElimina
  9. YÁIZA.- Hahahaha em moro de riure amb tu!! Mira que de tota la catosfera eres la persona que més fàcil ho tenia! ;-)
    Doncs sí, crec que unes quantes fuetades estarien bé... mitja dotzeneta per començar. Ah! i que no es repeteixi :-DD


    P-CFACSBC2V.- M'agrada molt quan em dieu que heu estat investigant, buscant ;-))
    Enhorabona!!


    MARIA.- Hehehe dona, aquesta excusa valdria si fos un personatge actual o que tu coneguessis... però sinó no val :-)))

    ResponElimina
  10. Ohh moltes felicitats als encertants!! Doncs em sembla que per un segon em va venir que potser era l'home del matrimoni aquell de científics (dit així sona una mica despectiu, però..). Saps quan mig tens una idea però no t'acaba de sortir del cap? I en pocs segons et marxa del cap i se't oblida..doncs em sembla que em va passar això. Perquè ara al veure el nom, he dit..ahhh!!!

    Tornarem a provar el proper mes!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Va donar feina Monsieur Curie... per això fa tanta il·lusió haver-lo encertat! :-))

    ResponElimina
  12. Podries fer la llista dels candidats al descens a segona... així almenys sortiria jo!

    ResponElimina
  13. BARCELONA M'ENAMORA.- M'ha fet gràcia allò del "matrimoni de científics", perquè jo també sempre els penso a tots dos junts!! :-D
    Per cert, sabíeu que la seva filla, Irene, també va ser premi Nobel? Quina família!! :-))


    McABEU.- Ui, tu n'has encertat de més difícils!! :-) Però així m'agrada, que treballeu força :-DD


    EL PORQUET.- Noooo aquí no hi ha candidats a segona, aquí tothom juga sempre a la divisió d'honor ;-))

    ResponElimina
  14. aquests dies tinc molt poc temps , no és cap excusa, és cert, i només vaig llegir la primera pista...felicitats als encertants...m'hauré d'esperar a la del mes vinent..

    ResponElimina
  15. No m'ho crec. Jo amb un punt en un joc d'imatges. Fins ara ni gosava proposar solució.

    ResponElimina
  16. Una vegada més he fet trampa!!... Vaig passant per fer la tafanera abans no es resolt i després m'agrada veure el resultat final...Molt ben plantejat!!
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  17. ELFREELANG.- I tant que et crec, ja imagino que els inicis de curs deuen ser molt, molt estressants fins que no es va agafant el ritme. El mes que ve un altre! ;-))


    JORDI.- De veritat ho miraves i no t'atrevies a fer cap proposta de solució? Doncs me n'alegro molt que aquesta vegada t'hagis decidit!! :-))
    I enhorabona!! ;-)


    JORDI BANYERA.- Hahahaha homeeeeeee... però no pateixis, que tu tens un altre mèrit i és que quan no la saps, la teva resposta sempre em fa gràcia i això és moooolt bo! :-DD


    MONTSE.- Doncs mira, és una altre forma de jugar! ;-))
    Ells juguen el partit sobre el terreny i tu t'ho mires còmodament al sofà :-)))

    ResponElimina
  18. Assumpta, perdonar-te de què?...Tot al contrari, moltíssiiiimes gràcies per felicitar-me i en vida teva, com diu la meva tieta! Que bonic que portis tants anys de casada com jo de vida (-2)!

    I responent a la teva resposta d'aquí: m'encanten els casos de persones que és difícil pensar en un sense que et vingui al cap l'altre, suposo que és un senyal que són un petit pack d'amor. Doncs no ho sabia que la seva filla també havia sigut Nobel...ara que pensant-ho bé amb uns pares així sembla ben normal i tot..nobel i nobel= nobel

    Un petó ben gros!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!